ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:56.78KB ,
资源ID:392729      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392729-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Stage and screen Section A Starting out & Understanding ideas课后巩固提升 外研版必修第二册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Stage and screen Section A Starting out & Understanding ideas课后巩固提升 外研版必修第二册.docx

1、Unit 4Stage and screenSection AStarting out & Understanding ideas课后篇巩固提升必备知识基础练.单词拼写1.What began as nothing important in public affairs has grown into a social (运动).答案movement2.Technological change is everywhere and affects every (方面) of life,mostly for the better.答案aspect3.These (技术) may have medic

2、al applications which can improve the length of our lives.答案techniques4.It is likely that babies are not born knowing the basic fact of the (宇宙).答案universe5.In only 20 years the country has been t into an aggressive military power.答案transformed.短语填空get across,full of confidence,date back to,transfor

3、m from,combine.with.1.The Chinese people,with destinies in their own hands,are in their future.答案full of confidence2.Many tourists are attracted to visit the old tower which the eleventh century.答案dates back to3.It took a long time to to the workers the way the machine worked.答案get across4.Every mom

4、ent of every day,energy is one form into another.答案transformed from5.If your knowledge can be my experience,were sure to gain success.答案combined with.完成句子1.这里的风景是如此美丽,所以我决定再待一天。The scenery here is Ive decided to stay another day.答案so beautiful that2.昨天晚上我看的那部电影真的是让我高度紧张啊。The movie I saw last night r

5、eally had me .答案on the edge of my seat3.山顶上的古塔追溯到1 000年前。The ancient tower on the hill 1,000 years ago.答案dates back to4.当我打开门时,我看到的使我满意。When I opened the door, made me satisfied.答案what I saw5.做完作业以后我出去踢足球了。 ,I went out to play football.答案Having finished my/the homework关键能力提升练.阅读理解ABrad Garretts Come

6、dy ClubCategory:ComedyBest known for his role on the Emmy award-winning sitcom(情景喜剧) Everybody Loves Raymond,Brad Garrett returns to his Vegas roots with his comedy club at the MGM Grand.It is a good place to check out when you need a break from work.Prices:$56.40 and upAge restriction:must be 21 ye

7、ars of age or olderShow length:115 minutesMac Kings Comedy Magic ShowCategory:Comedy,MagicMac Kings Comedy Magic Show is different every afternoon,with lots of audience participation.He is willing to make fun of himself instead of his guests in order to make everyone feel welcome and entertained.The

8、 afternoon is kid-friendly from start to finish.Still,whether youre 8 or 80,you wont be able to figure out Mac Kings secrets.Prices:$40.90 and upAge restriction:no age restrictionShow length:90 minutesThe Mentalist,Gerry McCambridgeCategory:Comedy,MagicUsing his skills as a “mentalist”,Gerry McCambr

9、idge shocks the crowds as he uses his abilities to predict just what audience members will do next.Anyone who has seen the show has walked away in disbelief,amazed by his unusual power.Prices:$34.99 and upAge restriction:under 13 will not be admitted into the theaterShow length:75 minutesRock of Age

10、sCategory:Play,MusicalThe cheerful Rock of Ages brings audiences back to the times of big hair and even bigger bands with 28 popular rock songs from the 80s including “Every Rose Has Its Thorn” “I Wanna Know What Love Is” “Here I Go Again” and more.Rock of Ages has been nominated for five Tony Award

11、s including Best Musical and Best Direction of a Musical.It also received a Drama League nomination for Distinguished Production of a Musical.Prices:$74.00 and upAge restriction:must be 15 years of age or olderShow length:123 minutes【语篇导读】本文是一篇应用文。文章介绍了四个俱乐部的表演信息,包括简介、时长、票价及年龄限制。1.Who is most likely

12、 to be able to read audiences minds? A.Gerry McCambridge.B.Brad Garrett.C.Mac King.D.Raymond.答案A解析细节理解题。根据文中第三个表演的描述“he uses his abilities to predict just what audience members will do next”,推测他能读出观众心思。2.Which of the following is good for a kid of 10 years old to go to?A.Performances of Rock of Ages

13、.B.Mac Kings Comedy Magic Show.C.Brad Garretts Comedy Club.D.Gerry McCambridges show.答案B解析推理判断题。根据四个表演的年龄限制可知,只有Mac Kings Comedy Magic Show没有年龄限制,十岁的孩子也可以看。3.How many shows are about two hours long?A.Three.B.Four.C.One.D.Two.答案D解析细节理解题。由四个表演的Show length时间长度,可知接近两小时的有第一个表演(115分钟)和最后一个表演(123分钟)。BIf yo

14、u go to Hollywood and look around the coffee shops and restaurants,it is unlikely that you will meet your favourite film star.However,it is almost certain that you will meet Dennis Woodruff.Dennis is a “film” starwell,sort of.You learn this quickly because he tells everyone he meets about this.He we

15、ars a T-shirt that says “Dennis Woodruff,world-famous actor”.He also hands out videotapes of his films for $10.Dennis describes himself as Hollywoods best-known out-of-work actor.He has been looking for work for 25 years.It is true that he has been on television over 300 times and has worked in abou

16、t 45 films,as an extra (临时演员) of course.“Actually,Im a film star.Its just that no one has realised it yet,” says Dennis.You can watch him auditioning (试演) for parts in front of the security cameras (监控摄像头) at local restaurants.People recognise him and then,sadly,ignore him.One of the saddest tales h

17、e tells is about how he nearly made the big time.The famous actor John Wayne was going to give him a chance,but unfortunately he died.The famous producer Otto Preminger wanted to make him a star.He also died.Dennis first had the idea of selling himself over 20 years ago when he asked a director why

18、he had been refused for a part.“Because youre not a big name in Hollywood,” came the answer.Dennis immediately wrote his name in huge letters on the top of his car.It didnt get him any work,but it did get him noticed.Dennis has set up a production company with his brother,and he has sold 15,000 copi

19、es of his videos.True success,he feels,is just around the corner.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章讲述了好莱坞临时演员Dennis Woodruff想要成名但一直未成功的故事。4.What do we know about Dennis from Paragraph 2?A.He is hugely popular.B.He tries to sell himself.C.He has produced many films.D.He is easy to make friends with.答案B解析推理判断题。本段通过三件事

20、情(逢人便自我介绍、穿表明自己是著名演员的T恤、出售自己参演的电影的录像带)说明Dennis Woodruff在极力推销自己。5.Why did Dennis write his name on his car?A.To show his courage.B.To fight with a director.C.To advertise his latest film.D.To make himself well known.答案D解析细节理解题。由倒数第二段中的“Because youre not a big name in Hollywood”和“but it did get him no

21、ticed”可知,Dennis Woodruff把名字写在车上是为了使自己出名。6.What would be the best title for the text?A.A Rising Star in HollywoodB.The True Success of a Film StarC.Famous for not Being FamousD.Big Star for not Starring in Films答案C解析主旨大意题。好莱坞临时演员Dennis Woodruff想要成名却一直未成功,但是他执着的精神让人们认识了他。C项作标题意义深刻,发人深思。.七选五Hollywood m

22、ovies are regularly filled with sex and violence.They can be exciting films but sometimes all you want is a little light-hearted entertainment.Have you heard of Bollywood?All singing,all dancing and unrealistic,it is the perfect alternative to normal Hollywood movies.Bollywood is the Indian film ind

23、ustry,based in Mumbai,formerly known as Bombay.1 Yet Bollywood is the largest producer of films in the world.The typical Bollywood movie usually has the following ingredients:a cup of romance,a tea-spoon of comedy,a dash of international sight-seeing,served with a huge slice of singing and dancing.T

24、here will also be one brave hero,one beautiful heroine and one baddie.2Bollywood films are full of ideal things and free of daily worries.3 The actors change clothes and locations within a single song.But the audience dont mind.To Indian movie lovers,especially the poor,such films are a gateway to h

25、eaven and the stars are their gods.The films take them to a magical world away from their everyday troubles.The films tell them the impossible is possible and that true love conquers all.4 Behind the beautiful scenes,Bollywood still emphasises(重视) traditional family values.In most films,if two lover

26、s want to break an arranged marriage,they cant just run away.They must win over their parents.Bollywood is a decent refreshing replacement for those over-stimulating Hollywood films.5 They will take you to a brighter,cheerier and more colourful world,where its still cool to dance around a tree and s

27、ing a love song.A.Bollywood has gradually won its reputation on the world stage.B.There is never any mention of politics,poverty or war.C.Most Chinese school kids have probably never seen an Indian film.D.Bollywood films are mostly comic romances with light-hearted incidental(附带的) music.E.Bollywood

28、pays great attention to traditional values.F.The result is a fun-filled musical.G.So if youre tired of all that Hollywood actions,check out the following Bollywood films.答案与解析【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了宝莱坞电影。1.C根据下句中的Yet可知上下句存在转折关系。下句句意为“但是宝莱坞是世界上最大的电影生产商”,由此可知此处应为许多中国孩子或许还没有看过印度电影。故选C项。2.F本段主要介绍宝莱坞电影的典型特点,根据上文中的romance,comedy,singing and dancing可知选F项。3.B根据上句中的“full of ideal things and free of daily worries”可知选B项。4.E本段主要讲述宝莱坞重视传统的家庭价值观,故选E项。5.A根据上句中宝莱坞电影成为好莱坞电影的新的替代品,可知它的知名度越来越高。故选A项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1