ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:27.33KB ,
资源ID:392684      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392684-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Living with technology Section C Extended reading课后巩固提升(含解析)牛津译林版选择性必修第二册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 4 Living with technology Section C Extended reading课后巩固提升(含解析)牛津译林版选择性必修第二册.docx

1、Unit 4 Living with technologySection CExtended reading,Project,Assessment & Further study必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.There is no general agreement on a standard (define) of intelligence.2.Many studies have showed classroom environment has a strong effect on students (academy) achievement.3.Despite his illn

2、ess,he remained actively (engage) in translating documents.4.The kids wouldnt stop talking,and I was beginning to get (annoy) with them.5.They have been trying to arrive at a (practise) solution to the problem.6.He was always (optimism),even when things were at their worst.短语填空at the forefront of,li

3、e in,a host of,boil down to,in terms of,figure out,serve up,like weeds,in an instant,at the expense of1.The treatment has extremely unpleasant side effects including weight gain and headaches.2.The advice they gave him this:he should take care of his own health.3.It took them about one month to how

4、to start the equipment.4.The young are quick to respond to changes and are new trends in society.5.A reduction in price can never be made quality.6.The success of this movie the enduring appeal of Shakespeares plays.7.The difficulty of a problem was defined how long it took to complete.8.What health

5、y snacks can you that your children will enjoy?9.No matter what he is offered to eat he polishes it off .10.Rabbits look cute,but when they enter ,its a problem.完成句子1.这个实验的限制太多了,很难在现实中实现。(make it+adj.+to do.)There are so many limitations in the experiment,which .2.闻起来厨房里好像有东西烧着了。(like.) something is

6、 burning in the kitchen.3.如果这个问题必须要在接下来的半小时里解决会怎样?(what if) in the next half hour?4.时间过得真快!一个星期后你就要回到你自己的国家。(before引导时间状语从句)How time flies! you go back to your own country.5.令我不安的是我的单词量不够,语法也很差。(what引导主语从句) is that I dont know enough words and my grammar is also poor.关键能力提升练.阅读理解主题语境:人与社会语篇类型:说明文Fac

7、ed with a declining population and workforce,Japan has been increasingly turning to robots for help.Over the years,the robots have carried out a large number of human tasks,including building products and providing care for the elderly.However,the robots currently being used by companies,like Walmar

8、t and Amazon,are only able to perform single,repetitive tasks,such as stacking boxes.Model-T,on the other hand,has a wider range of movement and is able to hold,pick and place objects of several different shapes and sizes into different locations,making it ideal for convenience and grocery stores,wh

9、ich sell a large variety of items.Model-T robots are operated from a distant location by human “pilots” wearing a virtual reality (VR) headset and special gloves,which allow them to feel the product the robot is holding in their hands and guide it to the right shelf.The VR-controlled robots are ten

10、times cheaper than automated robots,because they dont require advanced programming and are easier to develop and maintain.And their easy-to-use controls require little training.Tomohiro Kano,a general manager in charge of development at FamilyMart,believes this will enable the chain to recruit worke

11、rs who would typically not work in stores.Though Model-T appears to be getting rapidly through the experiments,it is not quite ready to enter the workforce.Besides being a lot slower than humans,it is also only able to lift packaged items,and cannot get hold of things such as fruits and vegetables.T

12、he company is working to improve the weaknesses and hopes to introduce a faster,more skillful Model-T within the next two years.They believe that in addition to the stores,the robots could also be useful in hospitals,allowing doctors to do operations from remote locations.1.What is one of the featur

13、es of Model-T according to the text?A.It works much faster than humans.B.It can easily hold all kinds of objects.C.It can be operated from a distance away.D.It is harder to produce than an automated robot.2.What does the underlined word “this” in Paragraph 4 refer to?A.The low price of Model-T.B.The

14、 easiness to operate Model-T.C.The low-level programming of Model-T.D.The strict training for maintaining Model-T.3.What can we infer from the last paragraph?A.Model-T is now being massively produced.B.Japans workforce will be reduced by Model-T.C.The weaknesses of Model-T have been overcome.D.Model

15、-T may be used in wider fields in the future.4.In which section of a website can we read this text?A.Technology.B.Economy.C.Lifestyle.D.Environment.应用文写作假定你是李华,你校将举行人工智能展览,你想邀请外教Henry一起参观。请给他写一封邮件,内容包括:1.展览时间、地点;2.展览内容;3.展览意义。注意:1.词数80左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。Dear Henry,How is everything going?Yours,Li

16、Hua.读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。Paul and Marie lived in Hossegor,a fashionable seaside resort (度假村) on the Atlantic coast of southern France.They were both in their late fifties.Marie had dark eyes and black hair while Paul was a little taller,with gray eyes.They started a small company

17、 when they were young.Through many years of hard work,they established themselves against strong competition.They always worked many hours every day together in their office,often until late into the night,even on weekends,knowing that only very good work would provide them with loyal customers and

18、success.After years,they were able to buy a pretty little apartment in a modern building with a balcony overlooking a large and beautiful garden that featured a beautiful lawn,some decorative bushes all around,some trees here and there,a small pond in the middle,and even a decorative fountain.Inside

19、 their apartment,everything was very tidy,yet a bit artistic.There were some nice pictures on the wallsdreams of beauty in natureand on a glass shelf,Pauls collection of toy locomotives (火车头),symbols of his dreams of exciting travel.Actually Marie had been interested in drawing and painting since sh

20、e was a little girl,but she has no time to develop her talent because of her busy work.Thus went week after week and year after year until a terrible accident happened to their company,causing a heavy financial loss to them.One of their ships,carrying a variety of goods,knocked into a floating icebe

21、rg on its trip to America.As a result,the ship got very badly damaged with all its goods and staff on board.When the couple heard the bad news about their ship they burst into tears.Paul became greatly depressed while Marie,who felt less desperate then,tried her best to calm him down by saying that

22、everything would be all right as long as they didnt lose heart.Gradually,Paul managed to calm himself down and began to face reality.Consequently,they had no choice but to close their company.注意:续写词数应为150左右。It was not long before they had difficulty in supporting themselves.One day they went to an a

23、rt exhibit in town.参考答案Section CExtended reading,Project,Assessment & Further study.1.definition2.academic3.engaged4.annoyed5.practical6.optimistic.1.a host of2.boiled down to3.figure out4.at the forefront of5.at the expense of6.lies in7.in terms of8.serve up9.in an instant10.like weeds.1.makes it i

24、mpossible to put into practice2.It smells like3.What if this problem has to be solved4.It will be a week before5.What upsets me.【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了日本发明的一款名为“Model-T”的机器人的操作方式以及未来可能应用的领域。1.C细节理解题。根据第三段可知,Model-T的特点之一是可以远距离操作。故选C项。2.B代词指代题。根据画线词上文“And their easy-to-use controls require little train

25、ing.”可知,画线词所在句意思是:Model-T易于操作的特点将使连锁店能够招募到通常不在门店工作的工人。即this指的是“Model-T易于操作”。故选B项。3.D推理判断题。根据最后一段中“They believe that in addition to the stores,the robots could also be useful in hospitals,allowing doctors to do operations from remote locations.”可知,在未来Model-T可能有更广泛的应用。故选D项。4.A推理判断题。文章主要介绍了日本发明的一款名为“Mo

26、del-T”的机器人的操作方式以及未来可能应用的领域。由此可推知,文章可能选自网站的“科技”部分。故选A项。.Dear Henry,How is everything going?Aware that you are a great enthusiast of artificial intelligence,I am writing to invite you to enjoy a special exhibition about it.As we all know,artificial intelligence is rapidly transforming our life.To my g

27、reat delight,an exhibition will be held in our science and technology museum,which will start on April 1 and last for seven days.In the exhibition not only can you witness robots that can do housework,but you can also experience self-driving vehicles.Meanwhile,a wide variety of the latest technologi

28、es will be displayed,including facial recognition.I do believe that you will be deeply impressed by the exhibition.Looking forward to your reply.Yours,Li Hua.It was not long before they had difficulty in supporting themselves.In reality they were unable to afford some necessities in life such as foo

29、d and clothes,let alone the luxuries that they had been used to possessing.Gradually Paul came up with an idea to sell their apartment to overcome the financial obstacles but it was rejected by Marie instantly.After all,the apartment meant a lot to them and selling it was apparently unbearable.Howev

30、er,what other ways could they find to solve the problem?One day they went to an art exhibit in town. There they saw a picture about a scene of their town but they agreed that it was not impressive.No sooner had Marie returned home than she set about drawing a picture about the same scene.Surprisingly Paul praised her for it and encouraged her to draw more,which greatly increased her confidence.What was more satisfying to them was that a friend offered to purchase it at a high price.It was then that the turning point of their life really arrived.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1