ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:24.62KB ,
资源ID:392607      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392607-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section B Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section B Reading and Thinking练习(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、UNIT3SPORTSANDFITNESSSectionBReadingandThinking课后篇巩固提升必备知识基础练.单句语法填空1.My physical (strong) came back to me quickly in that friendly atmosphere.答案strength2.A quick review of successes and (fail) at the end of the year will help shape your year ahead.答案failures3.I feel (honour) to have a chance to att

2、end this important conference.答案honoured4.Once you have (master) a foreign language,you will have more chances to find a job.答案mastered5.She seemed to (think) about something and didnt notice me approaching.答案be thinking6.My friends and I went to the football match last night and we had good time th

3、ere.答案a7.Yesterday,I sat with my son,Shepherd,(determination) to test my own theory on this.答案determined8.Two people have been critically (injure) in a road accident.答案injured.完成句子1.His success (带来巨大的荣耀) his family.答案did great honour to2.The worlds transport systems would (崩溃) without a supply of el

4、ectricity.答案fall apart3.My brother (放弃) his present job and did some business himself.答案gave up4.He (下定决心实现) his life goal.答案is determined to reach/achieve5.They (全身心投入) the arrangements of the coming sports event.答案put their heart into6.As a teenager,you should never (屈服于) the challenges from life.

5、答案give up to7.Although he didnt pass the driving test last week,he didnt (失去信心).答案lose heart8.When policemen appeared in front of him,he (看上去好像已经知道) what would happen next.答案seemed to have known关键能力提升练.阅读理解You signed up for soccer,and played every game of the season.Sure,youre not the best player on

6、 the team,but most days you gave it your all.Do you deserve a trophy(奖杯)?If the decision is up to Carol Dweck,the answer would likely be no.Shes a psychology professor at Stanford University,California.She says a player doesnt have to be the best to get a trophy.But those who receive an award should

7、 have to work for it.She suggests trophies go to the most improved player,or the one who contributed most to the team spirit,as well as to those who play the best.“The trophy has to stand for something,” Dweck told TFK.“If we give a trophy to everyone,then the award has no value.” Dweck argues that

8、giving kids trophies for particular reasons,such as improving in a sport,teaches kids that adults value hard work and trying our best.Others say that theres no harm in giving awards to all kids who play a sport,regardless of how they played or whether or not they improved.“I think we should encourag

9、e kids participation in sports,” says Kenneth Barish,a psychology professor at Weill Cornell Medical College,in New York City.“A trophy is one way to encourage kids efforts.”Barish argues that when we single out only the best or even the most improved players with a trophy,we are teaching kids the w

10、rong lesson.We are sending the message that winning is everything.“Winning is only part of the equation (等式),” Barish told TFK.“Playing sports also teaches kids about teamwork and the importance of exercise.”“There will be plenty of opportunities for kids to learn about competition as they get older

11、,”says Barish.“Theyll soon realize that only one soccer team wins the World Cup and only one football team wins the Super Bowl.”For now,he thinks theres nothing wrong with letting all kids who play a sport feel like winners.That means trophies for everyone.【语篇导读】本文是一篇议论文。如果孩子参加体育比赛,那么是不是每个人都该得到奖杯呢?文

12、章就这个问题给出了两种不同的看法。1.According to Carol Dweck,which player should receive a trophy?A.Tony,the most attractive player of the soccer team.B.David,a soccer player who is both clever and funny.C.Peter,who is ready to help his partners to score goals.D.Jim,a soccer player who tries his best to win the game

13、.答案C解析推理判断题。根据第二段中的“Shesuggeststrophiesgotothemostimprovedplayer,ortheonewhocontributedmosttotheteamspirit,aswellastothosewhoplaythebest.”可知,斯坦福大学的心理学教授CarolDweck认为,进步最大的、对团队精神贡献最多的和表现最佳的运动员都应获奖。C项“Peter,whoisreadytohelphispartnerstoscoregoals.”符合题意。故选C项。2.Which of the following statements would Ken

14、neth Barish agree with?A.There is no sense in giving a trophy to everyone.B.Kids fond of playing sports should be rewarded.C.Kids should be given trophies for trying their best.D.It is necessary to encourage kids participation in sports.答案D解析细节理解题。根据第五段中的“Ithinkweshouldencouragekidsparticipationinsp

15、orts,saysKennethBarish,apsychologyprofessoratWeillCornellMedicalCollege,inNewYorkCity.Atrophyisonewaytoencouragekidsefforts.”可知,纽约市威尔康奈尔医学院的心理学教授KennethBarish认为,我们应该鼓励孩子参加体育活动,颁发奖杯就是一种激励方式。故选D项。3.The underlined phrase “single out” in Paragraph 6 probably means “”.A.honourB.chooseC.valueD.stress答案B解析

16、词义猜测题。根据第六段中的“Barisharguesthatwhenwesingleoutonlythebestoreventhemostimprovedplayerswithatrophy,weareteachingkidsthewronglesson.Wearesendingthemessagethatwinningiseverything.”可知,Barish认为,当我们挑选出最佳球员或进步最大的球员并授予他们奖杯的时候,我们给孩子们传递了一个错误的信号:获胜就是一切。因此画线词组singleout意为“挑出”。故选B项。4.What is the best title of the p

17、assage?A.Who deserves a trophy?B.All kids deserve a trophyC.What does a trophy deserve?D.Best player deserves a trophy答案A解析标题归纳题。根据第一段中的“Yousignedupforsoccer,andplayedeverygameoftheseason.Sure,yourenotthebestplayerontheteam,butmostdaysyougaveityourall.Doyoudeserveatrophy?”和最后一段中“Fornow,hethinksthere

18、snothingwrongwithlettingallkidswhoplayasportfeellikewinners.Thatmeanstrophiesforeveryone.”可知,本文主要论述了是不是每个参加比赛的人都该得到奖杯。由此推知,A项“Whodeservesatrophy?”符合题意,可以做最佳标题。故选A项。.七选五Not all people like to work but everyone likes to play.All over the world men and women and boys and girls enjoy sports.1 They help

19、to keep people healthy and feeling good.When they are playing games,people move a lot.This is good for their health.Having fun with their friends makes them happy.2 In small towns,crowds meet to watch the bicycle races or the soccer games.In the big cities,thousands of people buy tickets to see an i

20、ce-skating show or a baseball game.3 What are your favourite sports now?You probably play the games that people in your town or city play.4Then swimming is probably one of your sports.Boys and girls in Australia love to swim.There are wonderful beaches there and the weather is good for swimming.5The

21、n you would like to ski.There are many skiers in Austria where there are big mountains and cold winters.Does it rain often where you live?Then kite flying would not be one of your sports.It is one of the favourite sports of Thailand.A.How many sports do you like?B.Whats the weather like?C.Is the cli

22、mate hot where you live?D.Or do you live in a cold climate?E.Many people enjoy sports by watching others play.F.What games have you played?G.Sports help people to live happily.答案与解析【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要讲述了运动给人们带来的好处。同时也告诉人们,在不同的情况下,选择什么样的运动才是最合适的。1.G根据下文的“Theyhelptokeeppeoplehealthyandfeelinggood.”以及“

23、Havingfunwiththeirfriendsmakesthemhappy.”可知,这段主要讲述了运动让人们快乐,故选择G项。2.E根据下文的“Insmalltowns,crowdsmeettowatchthebicycleracesorthesoccergames.Inthebigcities,thousandsofpeoplebuyticketstoseeanice-skatingshoworabaseballgame.”可知,此段主要讲述了人们看比赛,看别人运动,故选E项。3.F根据下文的“Whatareyourfavouritesportsnow?Youprobablyplaythegamesthatpeopleinyourtownorcityplay.”可知,此处主要讲述的是人们所从事的运动,故选择F项。4.C根据下文的“Thenswimmingisprobablyoneofyoursports.”可知,此处讲述的是气候温暖的情况下,可以选择游泳。故选C项。5.D根据下文的“Thenyouwouldliketoski.”可知,这是在气温比较冷的情况下所选择的运动,故选D项,也正好和上一题的C项构成搭配。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1