ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:53.21KB ,
资源ID:392567      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392567-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Getting along with others Section A Welcome to the unit & Reading课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Getting along with others Section A Welcome to the unit & Reading课后篇巩固提升(含解析)牛津译林版必修第一册.docx

1、Unit3GettingalongwithothersSectionAWelcometotheunit&Reading课后篇巩固提升必备知识基础练.用所给词的适当形式填空1.The man began to scream (horrible).答案horribly2.Attention should be given to the (recover) and reuse of chemicals.答案recovery3.He opened the door in (respond) to a knock.答案response4.By hard work they made up the (lo

2、se) of time.答案loss5.This failure is a (judge) on you for being so lazy.答案judgement6.You should (apology) for losing your temper with her.答案apologize7.Does television affect childrens (behave)?答案behaviour8.Poverty and (ignore) are the enemies of progress.答案ignorance9.The old farmer told us of his (su

3、ffer).答案sufferings10.I dont want any (misunderstand) between us.答案misunderstanding.完成句子1.从那以后,他学习很努力。He since then.答案has studied hard2.不管是赢是输, 这都是她的最后一次机会。,this is her last chance.答案Whether she wins or loses3.我看到他正在打电话。I see him.答案making a phone call4.孩子们该睡觉了。Its .答案time for the children to sleep5.不

4、要松开绳子,否则你会摔下来的。Dont the rope,or youll fall.答案let go of关键能力提升练.阅读理解APeople all need friends because nobody wants to be lonely and a friend can help you in good and bad times.Youve made friends since childhood,but you still dont know who your true friends are.Here are some signs to tell you if your fr

5、iend is a true friend.AlwayshonestHonesty is important to keep a relationship alive.A true friend always tells you the truth.It may be hard sometimes but lying can destroy a friendship.It is important that your friend speaks honestly and never makes up stories.There are always periods in your life w

6、hen you have problems or difficulties.A true friend will always have time to listen to your problems and give advice.It may not be able to offer a solution to your problems but the fact that your friend made time to listen is a sign he/she cares for you.Your friend is not a true friend if he/she can

7、 never make time for you when you are in trouble.You also need to be reasonable and accept that your friend also has other things to do so he/she cant always listen immediately to your problems.AlwaysrespectfulA true friend will always respect your opinion no matter whether he/she agrees or not.Your

8、 true friend may disagree but never insists that he/she is correct.AlwaysunderstandingIt is possible that some problems will arise between you and your friend.A true friend will always be forgiving and understanding even if it isnt his/her fault.We are all different people and we all make mistakes.A

9、 true friend is always forgiving and understanding because he/she doesnt want to take the risk of losing his/her best friend.【语篇解读】本文告诉我们如何判断一个朋友是否是真正的朋友。1.Whats the best title for the third paragraph?A.Always happy for you.B.Always there for you.C.Always solve your problems.D.Always remember your i

10、mportant days.答案B解析主旨大意题。第三段主要讲述当你有问题或困难时,真正的朋友会陪着你,倾听你的问题并给出建议,帮你解决问题。由此可知,B项适合做本段的小标题。2.According to the passage,what will a true friend always do?A.Share the same interests with you.B.Offer a solution to your problems in time.C.Respect your opinion even if he/she disagrees with it.D.Be a good lis

11、tener and listen immediately to your troubles.答案C解析细节理解题。根据Alwaysrespectful中的“Atruefriendwillalwaysrespectyouropinionnomatterwhetherhe/sheagreesornot.”可知,真正的朋友即使不同意也会尊重你的观点。3.Whats the authors purpose in writing this passage?A.To teach us how to make true friends.B.To find out how long a friendship

12、can last.C.To introduce his experience in making friends.D.To tell us how to find out if a friend is a true friend.答案D解析推理判断题。根据第一段最后一句“Herearesomesignstotellyouifyourfriendisatruefriend”可知,作者的写作意图是帮助我们辨别自己的朋友是否是真正的朋友。BWhen you choose a friend,you should be very careful.A good friend can help you st

13、udy.You can have fun together and make each other happy.Sometimes you will meet fair weather friends.They will be with you as long as you have money or luck,but when you are down,they will run away.How do I know when I have found a good friend?I look for certain qualities of character,especially und

14、erstanding,honesty and reliability (可靠).Above all else,I look for understanding in a friend.A good friend tries to understand how another person is feeling.He is not quick to judge.Instead,he tries to learn from others.He puts himself in the other persons place,and he tries to think of ways to be he

15、lpful.He is also a good listener.At the same time,however,a good friend is honest.He does not look for faults in others.He notices their good points.In short,good friends will be honest to each other and accept each other.Another quality of a friend is reliability.I can always depend on a good frien

16、d.If he tells me he will meet me somewhere at a certain time,I can be sure that he will be there.If I need a favour,he will do his best to help me.If I am in trouble,he will not run away from me.There is a fourth quality that makes a friend special.A special friend is someone with whom we can have f

17、un.We should enjoy our lives,and we would enjoy our friendship.That is why I especially like friends who are fun to be with.A good friend likes the same things I like.We share experience and learn from each other.A good friend has a good sense of humour,too.He likes to laugh with me.That is how we s

18、hare in the joy of being friends.And I know that he is looking for the same quality in me.When I meet someone who is reliable,honest,and understanding,I know Ive found a friend!【语篇解读】文章介绍了好朋友应该具备的几种品质,并对各种品质进行了详细说明。4.If you have fair weather friends,.A.you will become richB.you can be sure that you

19、get real friendsC.they will give you all that they have when you need helpD.you will be refused when you get into trouble答案D解析推理判断题。根据第一段第四、五句内容可推断,这样的朋友在你遇到困难时会离你而去,故选D项。5.Which of the following qualities the writer thinks is the most important in choosing a friend?A.Honesty.B.Reliability.C.Underst

20、anding.D.A sense of humour.答案C解析细节理解题。根据第二段第一句“Aboveallelse,Ilookforunderstandinginafriend.”可知,作者认为理解是最重要的。故选C项。6.This passage mainly discusses .A.the qualities of a friendB.where to choose friendsC.how to get along with friendsD.the importance of having a friend答案A解析主旨大意题。通读全文内容可知,文章属于总分式结构,主要分析好朋友

21、究竟应该具有什么样的品质。故选A项。.七选五(2021全国卷)According to Jessica Hagy,author of HowtoBeInteresting,its not difficult to make yourself interesting at a dinner party.1,if youre out of your comfort zone or if youre wandering into somebodys house for the first time.So the main thing is just to show up and be adventu

22、rous,trying different foods and talking to strangers.People love to talk about themselves.If you can start the conversation with a question other than “What do you do for a living?”,youll be able to get a lot more interesting conversation out of whomever it is youre talking to.2,it can bring in “I h

23、ave this old,broken-down vehicle” or “I rode the bus with these crazy people who were laughing at silly jokes in the back.” It just opens up conversation.3? If you cant take their wine away,you should certainly try to take away their soapbox(讲台).If youre the host,you can ask them to help you in the

24、kitchen with something and just remove them from the situation.4.And what about that other dinner-party killer:awkward silence? If youre faced with an awkward silence at a dinner party,the only thing that always gets everyone talking again is to give the host a compliment(赞扬).5.Just quickly turn aro

25、und and say,“This cake is extremely delicious and you have to tell me all about it.”So being interesting at a dinner party isnt that hard.A.How do you know the hostB.The first step is to go exploringC.If you ask the question “How did you get here?”D.Be prepared to have awkward conversations with str

26、angersE.Or turn the conversation into a topic where they have little to sayF.What about that person who has had too much to drink or wont stop talkingG.He or she is the person who is feeling the weight of that awkwardness the most答案与解析【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍在晚餐聚餐时如何做一个有趣的人,给出了几点建议。全文为典型的总分总结构。1.B此句为主旨

27、句。第一段总起,指出文章的中心思想。本段紧随其后,提出第一条建议。故选B项。2.C此句为细节句。下文提到骑车或者坐公共汽车,可知接下来要问的问题是“你怎么来的?”。故选C项。3.F此句为主旨句。下文说的是:“如果你拿不走他们的酒,就拿走他们的讲台。”可知这里是问“万一碰到喝多酒的人或者不停说话的人怎么办?”。故选F项。4.E此句为细节句。上句是应对醉酒或者喋喋不休的人的第一种解决办法。这里是第二种解决办法:或者把对话变成一个他们没什么可说的话题。故选E项。5.G此句为过渡句。上句提到如果出现尴尬的沉默,可以通过赞扬主人来缓解尴尬氛围。因此接下来应选择过渡句“她/他(主人)是受尴尬影响最重的人”。故选G项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1