ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:61KB ,
资源ID:392437      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-392437-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年译林版英语选修9课时分层作业2 WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年译林版英语选修9课时分层作业2 WORD版含解析.doc

1、课时分层作业(二).单词拼写1Have you taken the test of oral(口头的)English?2On one occasion(场合),she called me in the middle of the night.3The children said “Merry(快乐的)Christmas”to their teacher.4She stressed the importance of good teamwork(团队合作).5In my school we hold various(各种各样的)activities.6Athletes from all over

2、 the world compete(竞争)for the best award.7There were 7 deaths in the accident,including(包括)2 young women.8We can benefit(从中获益)a lot from exercise.9They need to appeal(启发)to his sense of justice.10Every year we have exhibitions (展览)of students works of art in our school hall.单句语法填空1Between the two bu

3、ildings stands(stand)a tall pine.2Jiuzhaigou is known(know)for its beautiful scenery.3Computers play an important role in our daily life.4This new job really appeals to me a great deal.5I hope your holiday will be beneficial (benefit)to you.6The man whom/who/that we have just seen is a famous writer

4、.7I live next door to a couple whose children often make a lot of noise. 8Beijing is the place where (in which) I was born. 9Is this the reason why (for which) he refused our offer? 10The little problems that/which we meet in our daily lives may be inspirations for great inventions.阅读理解If you ask pe

5、ople to name the one person who had the greatest effect on the English language,you will get answers like “Shakespeare”,“Samuel Johnson” and “Webster”,but none of these men had any effect at all compared to a man who didnt even speak EnglishWilliam the Conqueror.Before 1066,in the land we now call G

6、reat Britain lived peoples belonging to two major language groups.In the westcentral region lived the Welsh,who spoke a Celtic language,and in the north lived the Scots,whose language,though not the same as Welsh,was also Celtic.In the rest of the country lived the Saxons,actually a mixture of Anglo

7、s,Saxons,and other Germanic and Nordic peoples,who spoke what we now call AngloSaxon (or Old English),a Germanic language.If this state of affairs had lasted,English today would be close to German.But this state of affairs did not last.In 1066 the Normans led by William defeated the Saxons and began

8、 their rule over England.For about a century,French became the official language of England while Old English became the language of peasants.As a result,English words of politics and the law come from French rather than German.In some cases,modern English even shows a distinction between upperclass

9、 French and lowerclass AngloSaxon in its words.We even have different words for some foods,meat in particular,depending on whether it is still out in the fields or at home ready to be cooked,which shows the fact that the Saxon peasants were doing the farming,while the upperclass Normans were doing m

10、ost of the eating.When Americans visit Europe for the first time,they usually find Germany more“foreign”than France because the German they see on signs and advertisements seems much more different from English than French does.Few realize that the English language is actually Germanic in its beginn

11、ing and that the French influences are all the result of one mans ambition.1The two major languages spoken in what is now called Great Britain before 1066 were_A.Welsh and ScottishB.Nordic and GermanicC.Celtic and Old EnglishD.AngloSaxon and Germanic【解析】根据第二段中的“.who spoke a Celtic language.”和“.who s

12、poke what we now call AngloSaxon (or Old English).”可知C项正确。【答案】C2. Which of the following groups of words are,by inference,rooted in French?A.President;lawyer;beef.B.President;bread;water.C.Bread;field;sheep.D.Folk;field;cow.【解析】根据文章第三段可知,当时的英国,法语是上层社会的语言,而旧式英语是农民阶层的语言。由此可知,只有选项A中的president,lawyer及be

13、ef是法语词。【答案】A3Why does France appear less foreign than Germany to Americans on their first visit to Europe?A.Most advertisements in France appear in English.B.They know little of the history of the English language.C.Many French words are similar to English ones.D.They know French better than German.

14、【解析】由第四段第一句后半句“.because the German they see on signs and advertisements seems much more different from English than French does.”可知,因为法语和英语在书写上很相似,所以美国人认为法语比德语更像英语。【答案】C4What is the subject discussed in the text?A.The history of Great Britain.B.The similarity between English and French.C.The rule of

15、 England by William the Conqueror.D.The French influences on the English language.【解析】本文没有讲英国历史,也没有举任何例子说明英语与法语的相似点,更未提及William the Conqueror的统治史,所以A、B、C三项均不正确。文章末尾指出“.the French influences are all the result of one mans ambition.”。故D项是正确选项。【答案】D.完形填空Americas Beauty Is in Its DiversityAmerica is bui

16、lt on the idea of freedom, and there is no exception for Muslim women. I _1_ the freedom of religion and speech. But mostly, I believe its OK to be _2_,and to stand up for who and what you are. So I believe in wearing the hijab.The hijab is a religious head covering, like a scarf. I am Muslim, and k

17、eeping my head covered is a _3_ of maturity and respect toward my religion and to Allahs will._4_, I also like to wear it to be different. I dont usually like to do what everyone else is doing. I want to be a(n) _5_, not just part of the crowd. But when I first wore it, I was also afraid of the reac

18、tion that Id get at school.I _6_ on my own that sixth grade was the time I should start wearing the hijab. I was _7_ about what the kids would say or even do to me. I thought they might make fun of me, or _8_ be scared of me and pull off my headscarf. Kids at that age usually like to be all the same

19、, and theres little or no _9_ of differences.On the first day of school, I put all those _10_ thoughts behind my back and walked in with my head held high. I was holding my breath a little, but _11_ I was also proud to be a Muslim, proud to be wearing the hijab,proud to be different.I was _12_ about

20、 everything I thought the kids would say or even do to me. I actually met a lot of people because of wearing my head covering. Most of the kids would come and ask me questions _13_ about the hijab and why I wore it.I did hear some kid was making fun of me,_14_ there was one girlshe wasnt even in my

21、class, we never really talked muchand she spoke in favor of me, and I wasnt even there!I made a lot of new friends that year,friends that I still have until this very day, five years later.Yes, Im different, but everyone is different here, in one way or another. This is the _15_ of America.【语篇解读】一位生

22、活在美国的穆斯林女性用她的亲身经历阐释了美国人对多元文化的包容。1A.believe inBstick toC.carry out Dpush for【解析】“我相信宗教和言论自由的存在”。believe in“相信的存在”,下文的“I believe its OK.”是提示。【答案】A2A.independent BfreeC.sensitive Ddifferent【解析】根据下文可知,作者想要与众不同,所以用different。4空后的“different”是提示。【答案】D3A.signal BsignC.reminder Dcause【解析】(用头巾)把头包起来是一种成熟的标志,也是

23、对自己的宗教以及安拉的旨意敬仰的显示。a sign of.“一种的迹象”。signal“信号”;reminder“提醒人的事物”;cause“原因”。【答案】B4A.In a word BIn generalC.To be exact DTo be honest【解析】根据上下文可知,作者戴头巾除了表现出对宗教的敬仰之外,还想要显得与众不同。to be honest“说实话”,符合上下文语境。【答案】D5A.princess BheroineC.individual Dadult【解析】根据上下文可知,作者不希望和其他人一样,希望成为一个与众不同的人,所以用individual与众不同的人,有

24、个性的人。【答案】C6A.hoped BexpectedC.realized Ddecided【解析】根据上文,考虑到这一做法会引起的反应,作者自己决定六年级时再戴头巾。【答案】D7A.disappointed BscaredC.enthusiastic Dangry【解析】根据下文可知,对同学可能作出的反应作者感到担心。disappointed“失望的”;scared“害怕的,担心的”;enthusiastic“热心的”;angry“生气的”。【答案】B8A.still BalreadyC.even Dever【解析】作者担心其他孩子会取笑她,甚至害怕她,把她的头巾扯掉。【答案】C9A.re

25、jection BignoranceC.awareness Dacceptance【解析】那个年龄的孩子喜欢一样,所以“另类”几乎不能被接受。acceptance“接受”。【答案】D10A.negative BoptimisticC.serious Dstrange【解析】“我把所有的消极思想抛在脑后。”这里指的是上文提到的作者对戴头巾可能会引起的反应的种种负面猜想。【答案】A11A.often BinsideC.only Doutside【解析】但内心深处我也为自己是穆斯林,戴头巾,能与众不同而感到自豪。【答案】B12A.concerned BparticularC.wrong Dconvi

26、nced【解析】事实表明作者在此之前的种种猜想是错误的。【答案】C13A.respectfully BcautiouslyC.suspiciously Dcritically【解析】大部分孩子恭敬地去问作者关于头巾的问题以及她为什么戴头巾。respectfully“恭敬地”;cautiously“谨慎地”;suspiciously“怀疑地”;critically“挑剔地”。【答案】A14A.and BsoC.but Dor【解析】根据上下文可知这里表示转折。某个孩子在取笑作者,然而有一个女孩却为作者说话。【答案】C15A.significance BbeautyC.value Dpower【解析】根据文章标题判断,“这就是美国的美”。【答案】B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1