1、Module1EuropeSectionIntroduction,ReadingandVocabulary课后篇巩固提升一、写作词汇检测A.根据每一组的提示词,完成或者翻译句子。1.face(1)The room south belongs to her.(2)这个设计师面临着一个艰巨的任务。答案(1)facing(2)The designer is faced with a hard task.2.situate(1)I saw the landmark at the mouth of the river.(2)冰城哈尔滨位于松花江畔。答案(1)situated(2)Harbin,the I
2、ce City,is situated on the Songhua River.B.运用所学短语造句。3.because of 答案Because of his wifes being there,I said nothing about it.4.work on答案The director worked on in the office until ten oclock last night.5.ever since答案I was bitten by a dog once and Ive been afraid of them ever since.二、阅读词汇检测完成下列小短文,写出画线
3、部分的汉语意思。The ancient 1. city lies on the coast of continental 2. Africa.Its population ranges 3. between 3 and 3.5 million.It has a great civilisation 4. of 4,000 years.Known for its sculptures 5. produced by some great artists,it attracts many visitors every year.答案1.古代的2.大陆的3.在某范围内变化4.文明5.雕塑三、完成句子1
4、.这个山顶终年积雪。The mountain peak snow all the year round.答案is covered with2.首都位于河的西岸。The capital the west bank of the river.答案is located/situated on 3.这座城市因其宜人的气候吸引了许多游客。The city attracts many tourists its gorgeous climate.答案because of4.他们将继续工作,直到日落。Theyll till sunset.答案work on5.她是著名的作家,并以短篇小说著称。She a wr
5、iter and her short stories.答案is famous as;for6.她十年前搬到伦敦,此后一直住在那里。She moved to London ten years ago,and has lived there .答案ever since四、单句语法填空1.(face) with so many difficulties,he decided to ask his boss for advice.答案Faced2.These books cover a variety of subjects (range) from sports to current affairs
6、.答案ranging3.The beautiful city of Qingdao, (situate) on the east coast of China,attracts a lot of tourists every year.答案situated4.You cannot accept an opinion offered to you unless it (base) on facts.答案is based5.Id like my bedroom(design) according to the fashionable style of Europe and America.答案to
7、 be designed6.There is a (continent) climate in that place.答案continental7.Three fifths of the houses in the town (destroy) since the earthquake happened.答案have been destroyed8.His first novel(receive) good reviews since it came out last month.答案has received五、阅读理解AVENICE,a small waterside city in nor
8、theast Italy,boils with happiness and excitement once every year.Between February 21 and March 4,carnival(狂欢节) hits the streets.For most people,carnival means large parties and feasts(盛宴).But in Venice,it also means traditional masks and clothes.These costumes were first meant to hide personal ident
9、ities.Then,different social classes could mix in a sea of happiness.Along the waterways,people greeted each other with“Good morning,Mrs./Mr.Mask!”Today,people in Venice still dress up in the strangest ways as armed soldiers,butchers and fishermen,for example.Bars and cafes are filled with party-goer
10、s who come to show off their beautiful clothes.Their designs and creations are made by special studios.Ready-made costumes are not acceptable.“In the months before the carnival,we work overtime to meet the demand,”said a mask-maker.“Many kilometres of silk and lace(花边) are made into costumes.For sho
11、pkeepers,carnival is the best time of a year.”The Venice carnival dates back to the Middle Ages.At that time,the city was one of the wealthiest in Europe.The tradition of celebrating with masks and costumes is thought to have been started by the“Stocking Companies”.These were groups of young men who
12、 organised parties and festivals and wore colourful stockings to distinguish(区分) themselves.By the 18th century,the carnival had reached its top.It all came to an end when Napoleon controlled Venice in 1797.But in 1979,local people brought the old traditions back to life.Now the Venice carnival attr
13、acts huge crowds from all over the world.This year,about 700,000 people are taking part.Hotels were fully booked months in advance,and bars and restaurants overflow every day.The city certainly benefitsa whole industry has been built up around the carnivals masks and clothes.“The Venice carnival is
14、a magical time!Its such a great experience,”said one French tourist.1.What might you infer from the article?A.People in Venice like parties.B.Venice was a happy city.C.There used to be strong feelings of social classes in Venice.D.Venice was a city of silk and lace.答案C解析推理判断题。根据文章第三段可知,过去威尼斯存在着很强的社会
15、阶级观念,所以人们戴上面具把各自的身份隐藏起来。2.When was the biggest carnival?A.In the Middle Ages.B.In the 18th century.C.In 1797.D.In 1979.答案B解析细节理解题。根据文章倒数第四段第一句可知,到18世纪时,狂欢节达到其全盛时期,即最盛大(thebiggest)时期。3.Whydotheshopkeeperslikethecarnivaltime?A.Becausetheycanmakemanydifferentkindsofmasks.B.Becausethecityisa“seaofhappin
16、ess”.C.BecausemanypeoplefromallovertheworldcometoVenice.D.Becausetheycanmakealotofmoneyduringthistime.答案D解析推理判断题。根据文章第七段可知,店主们在狂欢节期间能赚到很多钱,是最大的受益者,所以,他们都喜欢这一节日。4.What is the main idea of the article?A.How the carnival is celebrated in Venice.B.The story of how the carnival began in Venice.C.The hist
17、ory of the carnival in Venice.D.What to see and do during the carnival time in Venice.答案A解析主旨大意题。通读全文可知,文章主要讲述了在威尼斯人们是怎样庆祝狂欢节的。B、C、D三项的内容都很片面,并非主要内容,故选A项。BFlorence,ItalyWho should go:Art lovers;Renaissance historians;leather handbag shoppers with high credit limits.When to go:Spring or autumn.Travel
18、lers usually avoid summer in Florence.Paris,FranceWho should go:Starving artists;Henry Miller fans;traditional food lovers.When to go:Spring is the best time.Thats what they all say,anyway.Autumn isnt bad,either,and Id rather be rooting around the south of France in search of truffles(松露) in autumn.
19、Summer in Paris isnt bad,really.Amsterdam,HollandWho should go:Lovers of Dutch Masters(artists I mean,like Rembrandt);bicyclistsits a bike city in a flat land.When to go:It can rain at any time in Amsterdam,but thats not a reason for not visiting this fascinating city.Off-season tourists will be rew
20、arded with good enough weather to stick around.Summer is good for sun lovers.Madrid,SpainWho should go:Night owlsMadrid never sleeps;art loversthe Prado is second only to the Louvre in presenting serious art;partygoers.When to go:Spring,when days are warm and the nights are pleasantly cool.Demand fo
21、r outside eating and drinking starts becoming stronger in March or April.Street life peaks(达到高峰) in June,and then slows in July and August as the temperature peaks.Autumn is also good,although youll risk some rain.Venice,ItalyWho should go:Romantic dreamers who like walking through automobile-free s
22、treets;your mother(shell want you to take her theretrust me);almost anyone who wants to see something really different and romantic.When to go:February is the time when the famous Venice Carnival is held and the weather is usually cold and foggyperfect weather for Venice.Summer?A large number of tou
23、rists in shorts and whiny children ruin the atmosphere.Youll greatly enjoy yourself there in spring and early fall.5.What do the cities Florence,Paris,Amsterdam and Madrid have in common?A.They are all great cities for female shoppers.B.They are all famous for their traditional food.C.They are all g
24、reat cities for art lovers.D.They are all famous for cigars.答案C解析细节理解题。根据这四座城市的介绍中“Whoshouldgo”部分可知,这四座城市都适合热爱艺术的人(artlovers)去游历,故选C项。6.If you are interested in looking for truffles in the south of France,you should go there in .A.early springB.autumnC.summerD.late spring答案B解析细节理解题。根据Paris这一部分的“.Idr
25、atherberootingaroundthesouthofFranceinsearchoftrufflesinautumn.”可知应选B项。7.What advice would the author probably give you if you go to visit Amsterdam?A.To avoid going there in summer.B.To avoid going around there by bike.C.To take some credit cards with high credit limits.D.To take an umbrella with y
26、ou whenever you go out.答案D解析推理判断题。根据Amsterdam这一部分的“ItcanrainatanytimeinAmsterdam.”可推断,作者最有可能建议去那里旅游的人出门随身带伞。六、七选五Whether you are a native English speaker or are learning English as a second language,you can benefit from learning how to improve English language skills.This article delivers the top fi
27、ve methods of improving your English language skills in the shortest amount of time.1GetadictionaryA dictionary can be a great way to improve your vocabularyafter all,it is filled with words.2 Wherever you find yourself with a few extra free moments,take out your pocket dictionary and learn a new wo
28、rd.3Two quick examples are ElementsofGrammar by Strunk & White and EssentialsofEnglish by Hopper,Gale & Foote.Grammar books typically help with not only grammar,but also with the correct usage of punctuation and even tips to improve the clarity of your speech or writing.Learntousewordsinthecorrector
29、derWords are used in different orders in different languages in the world when trying to express the same meaning.In order to speak English fluently as a native would speak,you are going to have to learn the proper order of words in English sentences.4SpeakEnglishwithnativeEnglishspeakersProbably th
30、e single best technique for learning a new language is immersing yourself in the language.5TakeanEnglishcourseThese days,you can find a course tailored specifically to how you learn besta visual course,an audible course or even an interactive instructor-led course.You can take any of these types of
31、courses live or on the Internet.A.Improve your grammarB.How to learn EnglishC.Get a book on grammarD.Practise often,and you will significantly improve.E.If you force yourself to speak the language,you will no doubt improve.F.The best way to learn is to study and pick apart English sentences.G.You sh
32、ould pick up a pocket dictionary that you can carry around with you.答案15 DGCFE七、语篇填空导学号86964002Rome is on the shortlist of cities to see for many tourists heading for Europe.It is a city 1. you dont need much money to enjoy the citys sights.At least four of the major 2.(attract) wont cost you a cent
33、.SeeSaintPetersBasilica(圣彼得大教堂).Like many of Romes churches,Saint Peters Basilica has no admission charge(门票费).The crowds might require some of your patience,3. you will not be 4.(disappoint).A chance 5.(see)Michelangelos Pieta is the greatest recompense(补偿).ClimbtheSpanishSteps.The Spanish Steps ar
34、e one of Romes most famous landmarks.If you visit in spring,dont miss the 6.(excite) display of flowers which line the steps.SpeaktheTruth.Stick a hand in the Bocca della Verita and you must tell the truth.Its said that if you tell a lie,youll risk 7.(lose) the hand.Either way,you wont lose any mone
35、y;theres no charge.Continue your low-cost trip with 8. walk along the river Tiber.The Bocca della Verita is a perfect starting point.VisitthePantheon(万神庙).The Pantheon,with its beginnings as an ancient Roman temple(寺庙),9.(be) now a church.Often it 10.(consider) to be the worlds only perfect building in terms of architecture. Its free to enjoy the beautiful ceiling and watch the sunlight pass across the room.答案1.where2.attractions3.but4.disappointed5.to see6.exciting7.losing8.a9.is10. is considered