ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:29KB ,
资源ID:390034      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-390034-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 2 The United Kingdom Period Ⅰ Warming up .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 2 The United Kingdom Period Ⅰ Warming up .doc

1、Unit 2 Period Warming up, Pre-reading, Reading & Comprehending一、用适当的短语完成句子1._(为了方便起见),this application is also included with this article in a file to be downloaded.2.It is greatly _ (值得赞扬) that you gave back the money you found.3. _ students _ (把.分成) pairs and invite them to talk about their own fu

2、ture hopes and plans.4.Travel gives us the chance to _ (摆脱) daily routine and experience something new.5.My aunt often _ (提到) the things that she experienced when she worked in Shanghai.6.It is said that the special class _ (由.组成) some gifted children.7.You should not _ (不考虑) the details before you

3、are going abroad on a trip.8.My friend had a chance to _ (到.去旅行) Hong Kong on January 1, 2019.2. The two players are well matched, _(rough) equal in ability.3.It is worthwhile (work) diligently(勤奋地)when you have your own goal.4.The report did not (clear) whether Mr. King mentioned his son when he ma

4、de the comment.5.The national park has a large (collect) of wildlife, ranging from butterflies to elephants.6、He received a set of china (consist) of sixty pieces. 二、 Imagine putting a seed in a freezer, waiting 30,000 years, and then taking the seed out and planting it. Do you think a flower would

5、grow? Amazingly, scientists have just managed to do something very similar. They found the fruit of an ancient plant that had been frozen underground in Siberiaa region covering central and eastern Russiafor about 31,800 years. Using pieces of the fruit, the scientists grew plants in a lab. The new

6、blooms have delicate white petals. They are also the oldest flowering plants that researchers have ever revived from a deep freeze. “This is like regenerating a dinosaur from tissues of an ancient egg, said Jane Shen-Miller, a biologist of University of California, Los Angeles. The plant has a long

7、history. Back when mammoths and woolly rhinoceroses walked on the land, an Arctic ground squirrel buried seeds and fruits in an underground chamber near the Kolyma River in northeastern Siberia. The ground became pennafrost, a layer of soil that stays frozen for a long time. Recently, Russian scient

8、ists dug out the old squirrel hole and found the plant remains 38 meters below the surface. Back at the lab, the team fed nutrients to tissue from three of the fruits to grow shoots. Then the scientists transferred the shoots to pots filled with soil. The plants produced seeds that could be used to

9、grow even more of them. Its important for scientists to know that plant tissues can still be revived after being frozen for a long time. Thats because many researchers are trying to preserve the seeds of modem plants by freezing them and then storing them in giant lockers at various spots around the

10、 globe. One such endeavor, an underground facility in Norway, is called the Svalbard Global Seed Vault. It stores hundreds of thousands of frozen seeds. If a plant ever goes extinct, scientists could bring it back by taking its seeds from the Svalbard or other storage lockers. “No one knows how long

11、 they are able to live for, but freezing is basically the format for many plant conservation attempts nowadays, Jane Shen-Miller said. Its a good thing that at least some plants are tough enough to survive in the experience. 1.Which of the following was NOT used to recreate the ancient plant? A.Mode

12、m nutrients.B.Parts of the fruits.C.Its frozen seeds.D.Plant pots with soil. 2.Why are scientists interested in this discovery? A.It helps them learn how plant life has changed in the past 30,000 years.B.It can help guide future efforts to protect endangered plants5 life.C.It can provide directions

13、for where to look for other ancient plants.D.It proves that all plant life can survive for thousands of years when frozen. 3.The underlined word they, in the final paragraph refers to . A.plantsB.seedsC.scientistsD.storage lockers 4.The purpose of the passage is to .A.discuss a plant conservation ef

14、fortB.introduce some ancient plantsC.outline some causes of global warmingD.describe a scientific research project三、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 If you think youve gained too much weight or are too skinny, you can talk to a doctor. Your doctor will tell you . If it is concerned about yo

15、ur height, weight, or BMI(体重指数),your doctor may ask questions Your doctor may. also ask about your family background to find out if youve received something from your parents that might make you taller, shorter, or a late bloomer (someone who develops later than other people of the same age). The do

16、ctor can then put all the information together to decide . If your weight isnt in a healthy range, you will probably get specific diet and exercise recommendations based on your individual needs. Following a doctors or dietitians plan designed especially for you will work much better than following

17、fad (时尚) diets. For teens, fad diets or starvation plans can actually slow down growth, and the weight loss usually doesnt last. What ? Most teens who weigh less than other teens of their age are just fine. They may be going through puberty on a different schedule than kids of the same age, and thei

18、r bodies may be growing and changing at a different rate. Most underweight teens catch up in weight as they finish puberty during their later teen years so theres rarely a need to try to gain weight. In a few cases, teenagers can be underweight because of a health problem that needs treatment. If yo

19、u feel tired or ill a lot, or , or other problems that have lasted for more than a week or two, be sure to let your parents or your doctor know. A.whether you might have a weight or growth problem B.if you have symptoms like a cough, stomachache C.about your health, physical activity, and eating hab

20、its D.if youve worried about being too skinny E.if you take care of it F.whether youre growing normally G.about your dieting 答案以及解析一、答案:1.For your convenience;2.to your credit; 3.Divide; into; 4.break away from; 5.refers to; 6.consists of/is made up of;7.leave out; 8.make a trip to解析: 2.答案:roughly解析

21、:考查副词。句意:这两个运动员势均力敌, 在能力上大致相同。空格后的equal是形容词,修饰形容词应用副词,roughly表示大致,差不多”。 3.答案:1.客观填空 working/to work解析:考查非谓语动词。句意:当你有自己的目标时,勤奋工作是值得的。It is worthwhile doing/to do sth.意为做是值得的,是固定用法。 4.答案:1.客观填空 clarify解析:考查词形转换。句意:报道并没有讲清楚金先生在发表评论时是否提到了他的儿子。根据空前的did not可知,空处应填动词。根据句意可知,此处表示讲淸楚,故填clarify。 5.答案:1.客观填空 c

22、ollection解析:考查词形转换。句意:国家公园有大量的野生生物,从蝴蝶到大象(都有)。由空前的a和空后的of知空处应用名词形式,故填collection。 6. convenience考查固定短语。句意:请在你方便时给我发一封邮件。at ones convenience表示在某人方便的时候。二、1.C; 2.B; 3.B; 4.D1.细节理解题。由第五段中的“Back at the lab, the team fed nutrients to tissue from three of the fruits to grow shoots. Then the scientists transferred the shoots to pots filled with soil 可知,在培育新苗时没有用冷冻的种子。 2.推理判断题。由第六段的第二句可推知,这一发现对于保存濒危植物种子的研究有着重大意义。3.代词指代题。联系上文,尤其是上一段的内容可以看出“they”指代的是种子,故选B项。4.写作意图题。通读全文可知,本文意在介绍一个科研项目,故答案为D项。三、F; C; A; D; B

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1