ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:43KB ,
资源ID:389998      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-389998-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 2 Morals and Virtues Reading for Writing课后作业(含解析)新人教版必修第三册 (2).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 2 Morals and Virtues Reading for Writing课后作业(含解析)新人教版必修第三册 (2).doc

1、Unit 2Reading for Writing1、I looked at her in , shaking my head in tears. (despair)2、The girl stared at me ,unable to hold back her . (tear)3、I think you are ,so you should avoid drinking alcohol during . (pregnant)4、He got up so late that he hurried to the school,_(leave) the breakfast untouched.5、

2、Rather than the standard working day of nine to five, employees are working more _(flexible) to meet their home lives.6、“You can come if you like.” he said _ a whisper.7、Now Im writing to apply for a position working as a teaching _(assist) in your school.8、Visiting strange places and reading good b

3、ooks will make your winter vacation a _(memory) experience.9、The air pollution is very serious, so taking outdoor exercise may be_(harm) to our health.10、The girl burst _ tears when she heard the news.11、用方框内所给短语的适当形式完成下面的句子in despair,in tears,keep from,make an attempt, pick .up,teach a lesson,trip

4、over1. The farmer decided to to the landlord by crowing at midnight.2. The old man was knocked down by a bike, and had much difficulty himself .3. He tried to follow Jacks footsteps in the snow and on a rock.4. We found the sad girl hidden behind the door after hearing that her father had got killed

5、 in the accident.5. The old woman couldnt bear the sharp pains in the chest, so she killed herself .6. The athlete to break the record, but failed.7. She had to lean on me to falling.12、 Louis Pasteur was born in Dole, France on December 27,1822. His family was poor, and during his early education P

6、asteur was an ordinary student who enjoyed art and singing. However, when Pasteur was exposed to science as a teenager, he knew he found his career. In 1848, Pasteur went to college to become a science teacher. He then became a chemistry professor at the University of Strasbourg. He got married in 1

7、849 and had five children. However, three died young from typhoid fever(伤寒). It was the deaths of his children that drove Pasteur to investigate infectious diseases in order to find a cure. During Pasteurs time, people believed that bacteria(细菌) appeared due to “spontaneous generation(自然发生). They th

8、ought that the bacteria just appeared out of nowhere. Pasteur carried out experiments to see if this was true. Through his experiments he proved that bacteria were living things that came from other living things. They didnt just spontaneously appear. This was a major discovery in the study of biolo

9、gy and earned Pasteur the title of Father of Microbiology. As Pasteur learnt more about bacteria, he began to think they may be the cause of diseases in humans. When the French silk market was threatened by a disease to silkworms(蚕),Pasteur decided to investigate. He discovered that this disease was

10、 caused by bacteria. By killing them from the silkworm farms, he was able to cease the disease and save the French silk business. Today Louis Pasteur is known as one of the most important scientists in history. His discoveries led to an understanding of bacteria and diseases that has helped save mil

11、lions and millions of lives.1.After his childrens deaths, Louis Pasteur_.A.became afraid of infectious diseasesB.was frustrated and wanted to do nothingC.decided to find out how to treat the diseaseD.didnt know it was typhoid fever that caused their deaths2.What is implied about Louis Pasteurs disco

12、very in Paragraph 3?A.It supported what most people thought at that time.B.It revealed that bacteria often appeared out of nowhere.C.It attracted the attention of the Father of Microbiology.D.It was a very important discovery in the history of biology.3.What does the underlined word cease in Paragra

13、ph 4 probably mean?A.End.B.Find.C.Develop.D.Spread.4.What is the text mainly about?A.A disease that killed children easily in history.B.A great scientist in the field of biology in history.C.Some of the most important scientists in history.D.Some of the most important discoveries in history.13、根据下面的

14、提示,以A Man of Independence为题写一篇短文,报道盲人小王服务社会的事迹。1.18岁时因生病双目失明;2. 自强自立:做家务、养羊、卖羊赚钱、办广播站;3. 播放节目:农业知识、故事、音乐等;4. 结果:村民富了,村子有了变化,小王享受快乐。注意:1.不要逐条翻译;2. 可适当增加细节,以使行文连贯;3. 词数:80左右。_ 答案以及解析1答案及解析:答案:despair;desperately解析: 2答案及解析:答案:tearfully, tears解析: 3答案及解析:答案:pregnant;pregnancy解析: 4答案及解析:答案:leaving解析:句意为:他

15、起床很晚,所以匆匆赶到学校,早餐一动没动。 句中已有谓语动词got,且设空处前无连词连接,因此,设空处应用非谓语形式;leave与主语He之间是逻辑上的主动关系,所以应用现在分词作状语。故填leaving。 5答案及解析:答案:flexibly解析:句意为:员工们不必遵循朝九晚五的标准工作时间,他们可以更灵活地工作以满足他们的家庭生活需要。设空处修饰are working,应用副词形式。故填flexibly。 6答案及解析:答案:in解析: 7答案及解析:答案:assistant解析: 8答案及解析:答案:memorable解析: 9答案及解析:答案:harmful解析: 10答案及解析:答案

16、:into解析: 11答案及解析:答案:1. teach a lesson 2. picking, up 3. tripped over 4.in tears 5. in despair 6. made an attempt 7. keep from解析: 12答案及解析:答案:1.C; 2.D; 3.A; 4.B解析:1.细节理解题。根据文章第二段最后一句可知,孩子的去世驱使巴斯德调查传染病从而找到治愈的方法。故选C项。2.推理判断题。根据第三段最后一句可知,这是生物学研究领域的重要发现,而且使巴斯德获得了 “微生物学之父”的称号。故选D项。3.词义猜测题。根据画线词后的save the F

17、rench silk, business(拯救了法国的丝绸业)可知,这里的cease意为“终止;停止,故选A项。4.主旨大意题。本文主要讲了历史上伟大的科学家巴斯德的一些生平经历及其在细菌与疾病等方面的部分发现。故选B项。 13答案及解析:答案:A Man of IndependenceXiao Wang, a man of great determination and independence, has won great respect of the villagers who are getting richer and richer.At 18 Xiao Wang became bl

18、ind as a result of a serious disease. He couldnt but learn to do housework and began to keep sheep determining to depend on himself. Three years later he sold his sheep and earned a great amount of money. With the money he set up a broadcasting station,from which different programmes such as agriculture knowledge, stories, music and so on were broadcast. The new information he introduced has benefitted the villagers and music has enriched their life as well. His efforts have brought great changes and development to the village and Xiao Wang is enjoying his life by working hard.解析:

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1