ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:82KB ,
资源ID:389949      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-389949-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高中英语 Unit 2 Fit for life Task .doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高中英语 Unit 2 Fit for life Task .doc

1、Unit 2 Fit for life课时素养评价六Unit 2Task & Project. 单句语法填空1. The drug is so addictive that he is addicted to it. Therefore, its hard for him to get rid of the addiction to it. (addict)2. We arranged the performance for the foreign guests after the meeting and they were satisfied with the arrangement. (a

2、rrange)3. He was sharply against the plan, for it took him a long time to sharpen the dull knife. (sharp)4. Alcoholic(alcohol) drinks act as a poison to a child. 5. I hope that our newly established business relation will develop rapidly in the days to come and our relationship will last forever. (r

3、elate)6. We installed a stainless steel towel rail on the wall. (stain) 7. Science may be able to provide some explanations of Paranormal phenomena(phenomenon). 8. This struggle is sharp and complex(complex). We can never let down guard. 9. Many scientists are willing to get involved and to bring th

4、eir own theories(theory) into practice. 10. Is there anything duller(dull) than being stuck in a long line of traffic when you still have miles to go? . 用所给短语的适当形式填空look out for, relate. . . to. . . , subscribe to, swell up, make sure, let out, be addicted to, fade away, take measures, make arrangem

5、ents for1. Youd better look out for dogs while going on the street. 2. We should take measures to preserve the environment from pollution. 3. Make sure you have ample time to prepare for the new day ahead. 4. When she saw him, she let out a cry of horror. 5. His face began to swell up because of ser

6、ious toothache. 6. I have subscribed to 21st Century for 10 years. 7. The sound of the jet plane faded away. 8. Like Pikachu, it is hard to relate the character in Japanese animation(动画片) film My Neighbor Totoro to any creature close to a mouse. 9. John was addicted to Chinese culture, so he decided

7、 to learn Chinese in a night school. 10. Lets make arrangements for our trip ahead of time. . 完成句子1. If so, how do you respond to it? 如果是这样的话, 你是怎么应对的?2. It was because they had a lot in common that they became good friends. 正是因为他们有许多共同之处, 他们才成了好朋友。3. Dont be discouraged. Take things as they are and

8、 you will enjoy each day of your life. 别泄气, 接受现实, 你会享受生活中的每一天。4. Not only is the teacher himself interested in foreign films but (also) all his students are beginning to show an interest in them. 不但老师自己对外国电影感兴趣, 就连他所有的学生也开始对外国电影感兴趣了。5. It astonished him that his son had been caught cheating in the e

9、xam. 他的儿子考试作弊被抓住了,这使他大吃一惊。. 阅读理解AHealth experts are calling for action to increase cancer care and control in developing countries. A medical research paper says cancer was once thought of as a problem mostly in developed countries. But now cancer is a leading cause of death and disability in poor c

10、ountries as well. Experts from Harvard University and other organizations urge the international community to fight cancer actively, saying it should be fought in the way HIV/AIDS has been fought in Africa. Cancer kills more than 7. 5 million people a year worldwide. Almost two thirds are in the low

11、 income and middle income countries. They discover cancer kills more people in developing countries than AIDS, tuberculosis (结核病) and malaria (疟疾) combined. But the world spends only 5% of its cancer resources in those countries. Felicia Knaul from Harvard Medical School was one of the writers of th

12、e paper. She was in Mexico when she was found to have breast cancer. She received treatment there and her experience showed her the sharp difference between the rich and the poor in treating breast cancer. Felicia Knaul says, “And we are seeing how this is attacking young women. Its the number two c

13、ause of death in Mexico for women thirty to fifty four. All over the developing countries, its the number one cancer related death among young women. I think we have to again say that there is much more we could do about it than we are doing about it. ”Professor Knaul met community health workers du

14、ring her work in developing countries. They were an important part of efforts to reduce deaths from the cancer. They were able to persuade people to get tested to prevent the illness. The experts say cancer care does not have to be costly. For example, patients can be treated with lower cost drugs.

15、【文章大意】专家们呼吁人们开展抗癌活动, 因为曾经被认为是发达国家健康问题的癌症如今在发展中国家也成为导致死亡的首要原因。1. What is the main idea of the passage?A. Cancer a leading cause of death in poor countries. B. What should we do in preventing and treating cancer?C. What is the first killer in developing countries?D. Experts urge more efforts to fight

16、cancer. 【解析】选D。主旨大意题。根据第一段可知, 癌症成了发展中国家的人们死亡的主因, 专家们呼吁国际社会采取积极措施来与癌症抗争。故选D项。2. From what Felicia Knaul says, we can draw the conclusion that _. A. breast cancer is a great threat to young women in developing countriesB. people have paid enough attention to breast cancerC. breast cancer is the second

17、 killer among women in MexicoD. patients can be treated effectively in developing countries【解析】选A。细节理解题。根据第五段的内容可知, 乳腺癌是导致发展中国家年轻女性死亡的第一原因。故选A项。3. Who plays an important part in preventing the cancer in developing countries?A. The cancer patients. B. The health experts. C. Community health workers.

18、D. Young women. 【解析】选C。细节理解题。根据最后一段中的“Professor Knaul met community health workers. . . They were an important part of efforts to reduce deaths from the cancer. ”可知, They指代的是“community health workers”。故选C项。BPeople at risk of a heart attack or stroke could benefit from blood-pressure-lowering drugs e

19、ven if their blood pressure is considered in the normal, healthy range. If such drugs were offered to people with heart risks regardless of their blood pressure at the beginning of treatment, it could save millions of lives, researchers in Oxford University found. For the study, the team analyzed mo

20、re than 120 medical trials, including around 600, 000 people conducted over two decades, saying their findings are a call for an urgent review of existing blood pressure treatment guidelines. “Our findings clearly show that treating blood pressure to a lower level could greatly reduce the risk of he

21、art disease, if widely conducted, ” said the studys lead author Kazem Rahimi. High blood pressure has long been identified as a factor in higher risks of heart disease and strokes, and makes more than a billion people around the globe suffer torment, including one out of three U. S. adults. Blood pr

22、essure is recorded in millimeters of mercury (mmHg) as two numbers in a ratio: “systolic (心脏收缩的)”pressure inside the arteries (动脉) when the heart beats as the top number, and “diastolic (心脏舒张的)” pressure between heartbeats, as the heart rests and is refilled with blood. “Normal” blood pressure is co

23、nsidered at 120/80 or below, and is considered “high” at 140/90 or above, according to the American Heart Association. The researchers said their study showed that for every reduction in systolic pressure of 10 mmHg, the risk of heart attacks was reduced by a fifth and that of a stroke around a quar

24、ter. Some experts said they thought the studys findings were important but did offer some warnings. “One important warning is that not everyone will be able to tolerate having their blood pressure reduced to low levels, and there is a need to balance possible side effects of the drug and likely bene

25、fits, ” Smith said. 【文章大意】牛津大学研究人员最近发现降血压药物有助于降低心脏病发作或中风的概率。这一发现可能会挽救数百万人的性命。4. What do the findings indicate?A. Normal blood pressure doesnt mean a healthy body. B. The existing blood pressure treatment is useless. C. High blood pressure is the first health killer. D. People with heart risks must u

26、se drugs to lower pressure. 【解析】选A。推理判断题。根据第一段内容可知, 牛津大学的研究人员发现, 即使在血压正常的情况下, 有心脏病发作或中风风险的人们也能从降压的药物中获益。如果这种药物在治疗的一开始就用在可能患心脏病的人身上, 而不考虑他们的血压, 这可能会挽救数百万人的生命。也就是说, 一个人即使血压正常, 也不见得身体就健康。故选A项。5. What does the underlined word “torment” in Paragraph 3 mean?A. Tolerance. B. Loss. C. Pain. D. Despair. 【解析】

27、选C。词义猜测题。由第三段中的“High blood pressure has long been identified as a factor in higher risks of heart disease and strokes”可知, 高血压一直被视为有较高风险引发心脏病和中风的一个因素, 紧接着说“makes more than a billion people around the globe suffer torment”, 根据语境, 这里应指“让全球超过十亿的人遭受痛苦”, pain与torment的意思相近, 故选C项。6. Paragraph 4 mainly shows

28、 us _. A. how to measure blood pressure B. what high and normal blood pressures are C. the factors in heart attacks and strokes D. the connection between some diseases and blood pressure【解析】选D。细节理解题。作者在第四段的前半部分解释了正常血压和高血压的数据, 并且解释了在测量血压时的专业术语: 收缩压和舒张压。由第四段最后一句“. . . for every reduction in systolic p

29、ressure of 10 mmHg, the risk of heart attacks was reduced by a fifth and that of a stroke around a quarter. ”可知, 收缩压降低10毫米汞柱, 心脏病发作的风险会降低五分之一, 中风的风险会降低四分之一左右。由此可知, 作者写作第四段是为了解释某些疾病和血压之间的关系, 故选D项。7. What can be inferred from Smiths words?A. He thought less of the findings. B. Reducing blood pressure

30、isnt safe for everyone. C. Most experts disagree with the findings. D. Side effects of the drug are bigger than benefits. 【解析】选B。推理判断题。由最后一段最后一句“One important warning is that not everyone will be able to tolerate having their blood pressure reduced to low levels. . . ”Smith said. 可知, 史密斯认为这项研究的结果固然重

31、要, 但是也发出警告: 并不是人人都能忍受把血压降低, 即降低血压并非对每个人来说都是安全的, 故选B项。. 语法填空Every year tens of thousands of tourists visit Mount Kilimanjaro, 1. _ highest mountain in Tanzania, Africa, 2. _ (witness) the beautiful scenes described in Ernest Hemingways The Snows of Kilimanjaro. They are attracted by the American writ

32、ers descriptions of the millennia-old glaciers. However, this tourist 3. _ (attract) will vanish soon. According to the Climate Group, 4. _ (form) by environmentalists worldwide to document the effects of global warming, Mount Kilimanjaros snows and glaciers 5. _ (disappear) and are likely to be gon

33、e altogether in the near future. Not only will the summit (顶峰) lose its appeal, but the disappearance of the snows will also cause major damage 6. _ the ecosystem on the dry African plains at its base. Without the snow 7. _ (cover) the peak, there will not be enough water to keep the plants and anim

34、als below alive and 8. _ (health). Rising temperatures, one of the main effects of global warming, thus threaten the ecosystem of this mountain area 9. _ (serious). The loss of the snows on the 5, 892m peak, 10. _ have been there for about 11, 700 years, could have disastrous effects on Tanzania. 【文

35、章大意】受到全球气候变暖的影响, 在非洲坦桑尼亚的乞力马扎罗山上的雪正在缓慢消失, 到那时美国作者海明威笔下乞力马扎罗山的雪将成为人们永远的记忆。1. 【解析】the。考查冠词。最高级前应使用定冠词。2. 【解析】to witness。考查非谓语动词。设空处及其后内容表示目的, 故填to witness。3. 【解析】attraction。考查名词。设空处作主语指景点, 故填attraction。4. 【解析】formed。考查非谓语动词。form与the Climate Group之间是逻辑上的动宾关系, 且form所表示的动作已完成, 故填formed。5. 【解析】are disappe

36、aring。考查动词的时态。由“will vanish”及“be gone altogether in the near future”可知, disappear表示的动作正在进行, 故填are disappearing。6. 【解析】to。考查介词。cause damage to sth. 意为“对某事物造成损害”。7. 【解析】covering。考查非谓语动词。snow与cover之间是逻辑上的主谓关系, 且cover所表示的动作正在进行, 故填covering。8. 【解析】healthy。考查形容词。设空处与alive并列作宾语补足语, 故填healthy。9. 【解析】seriously。考查副词。修饰动词threaten应用副词seriously。10. 【解析】which。考查定语从句。设空处引导非限制性定语从句修饰先行词snows, 且在从句中作主语, 故填which。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1