1、Unit 1 Women of achievement1、You probably know who Marie Curie was, but you may not have heard of Rachel Carson. Of the outstanding ladies listed below, who do you think was the most important woman of the past 100 years?Jane Addams (1860-1935)Anyone who has ever been helped by a social worker has J
2、ane Addams to thank. Addams helped the poor and worked for peace. She encouraged a sense of community(社区) by creating shelters and promoting education and services for people in need. In 1931, Addams became the first American woman to win the Nobel Peace Prize.Rachel Carson (1907-1964)If it werent f
3、or Rachel Carson, the environmental movement might not exist today. Her popular 1962 book Silent Spring raised awareness of the dangers of pollution and the harmful effects of chemicals on humans and on the worlds lakes and oceans.Sandra Day OConnor (1930-present)When Sandra Day OConnor finished thi
4、rd in her class at Stanford Law School, in 1952, she could not find work at a law firm because she was a woman. She became an Arizona state senator(参议员) and ,in 1981, the first woman to join the U.S. Supreme Court. OConnor gave the deciding vote in many important cases during her 24 years on the top
5、 court.Rosa Parks (1913-2005)On December 1,1955, in Montgomery, Alabama, Rasa Parks would not give up her seat on a bus to a passenger. Her simple act landed Parks in prison. But it also set off the Montgomery bus boycott. It lasted for more than a year, and kicked off the civil-rights movement. “Th
6、e only tired I was, was tired of giving in,” said Parks.1.What is Jane Addams well-known for in history?A. Her social work.B. Her lack of proper training in law.C. Her efforts to win a prize.D. Her community background.2. What was the reason for OConnors being rejected by the law firm?A. Her lack of
7、 proper training in law.B. Her little work experience in court.C. The discrimination against women.D. The poor financial conditions.3. Who made a great contribution to the civil-rights movement in the U.S.?A. Jane Addams. B. Rachel Carson. C. Sandra Day OConnor.D. Rosa Park.4. What can we infer abou
8、t the women mentioned in the text?A. They are highly educated. B. They are truly creative.C. They are pioneers. D. They are peace-lovers.2、I stopped to watch my little girl busy playing in her room. In one hand was a plastic phone; in the other a toy.I listened as she was speaking to her make-believ
9、e little friend. And Pll never forget the words she said, even though it was only pretence.She said,Suzies in the comer because shes not been very good. She didnt listen to a word I said or do the things she should. In the comer I saw her baby doll well dressed. It was obvious that shed been put the
10、re to sit alone and think.My daughter continued her conversation , as I sat down on the floor. She said, Pm all fed up, and I just dont know what to do with her anymore. She cries whenever I have to work and wants to play games, too. She tries to help me with the dishes, but her arms just cannot rea
11、ch. . And she doesnH know how to fold towels. I dont have the time to teach. I have a lot of work to do and a big house to keep clean. I dont have the time to sit and playdont you know what I mean?And that day I thought a lot about making some changes in my life. As I listened to her innocent words
12、that cut me like a knife. I hadn t been paying enough attention to what I hold most dear. Id been caught up in responsibilities that increased throughout the year.But now my attitude has changed, because, in my heart, I realize. . . I ve seen the world in a different light through my little darlings
13、 eyes. So, let the cobweb (蜘蛛网) cut the comers and the dust bunnies rule the floor. I m not going to worry about keeping up with them anymore.Im going to fill the house with memories of a child and her mother. For we have only one childhood, and we will never get another.1.Who is Suzie?A.My girls ph
14、one.B.My girls friend.C.The author.D.A baby doll.2.How did the author feel when hearing my little girls words?A.Interested.B.Moved.C.Uncomfortable.D.Unbelievable.3.The passage leads you to believe that.A.the little girl doesnt hate her mother any moreB.the author has become lazy because of her daugh
15、terC.the author cares nothing about her daughter s happinessD.the author wants her little girl to have a happy childhood4.What might be the best title?A.Only one childhoodB.My lovely daughterC.How to deal with my daughterD.A world of children3、Every day between 100 and 600 tonnes of rock dashes into
16、 Earths atmosphere. The reason why so little of the great bombings make it to the planets surface is that much of it is burnt up by atmospheric friction, which creates the fireball that is the visible sign of a meteors arrival. As for the bits that do get through, once landed, they are known as mete
17、orites(陨石).Roughly 60,000 objects of meteoritic origin have been picked up and catalogued. Most are fragments(碎片) from a much smaller number of individual falls. Of these falls, only 36 were observed as they arrived with enough fidelity (精准性)to calculate the orbit of the original meteor before it en
18、tered the atmosphere. If more such data were available it could, by showing where the rocks came from, cast more light on the composition of the solar system. It might also help in moving orbiting spacecraft out of danger.The tracking of meteors is carried out by lots of cameras on Earth. The oldest
19、 of these is the European Fireball Network (EFN), which dates back to 1951 and is operated by the Astronomical Institute of the Czech Academy of Sciences. Now, the network uses 24 state-of-the-art digital cameras equipped with fish-eye lenses (透镜) in 18 stations across Austria, the Czech Republic an
20、d Slovakia. Two more stations, in Germany, are planned for later this year.The digital cameras take back-to-back photographs, with 35 second exposures, from dusk to dawn. Fish-eye lenses allow a single exposure to cover the whole sky immediately above each camera. If more than one camera sees the sa
21、me fireballwhich is usually the casethat, meteors course can be triangulated (进行三角测量), with a precision of about ten metres, by comparing the images. This yields two valuable pieces of information. Plotting the path backwards reveals the rocks orbit before it charged into Earths atmosphere. Projecti
22、ng it forward suggests a potential landing site.1.Why are the meteorites so small on Earth?A. They were originally small. B. They were fired by humans.C.They were destroyed by the air. D. They hit each other into pieces.2.What do we know about the meteorites?A. Most of them are mysterious. B. Most r
23、ocks came from individual falls.C. Few of them are fragments. D. Their data help spacecraft move safely.3.What is about the research of a meteors orbit?A. Arrays of cameras carry it out in the air. B. Therell be digital cameras in 20 states.C. Fish-eye lenses are widely used in the world D. The rese
24、arch started in Czech.4.How do the digital cameras work?A.They take back-to-back photographs the whole day.B.They use fish-eye lenses to cover the universe.C.They triangulate a meteors course individually.D.They show us where the rock came and will go.4、A new study could hold the key to learning lan
25、guages, teaching children colors or even studying complex theories.The research, published in Cognitive Science, adds to the existing evidence that adults, children and students of all ages learn better when seeing an object before hearing its description. The study builds on past research by focusi
26、ng on learning in “ inconsistent” environments featuring different teaching styles or distracting(使分心的)noises.For the study, researchers purposely provided confusing information to copy these types of inconsistencies to subjects that were tasked to learn the names of three fictional characters“yosh,
27、” “wug” and “niz”一using two types of learning methods.The first method, “object-label learning”, is when a student sees an object first and then is provided with the label(标签). This means seeing a color before being told its name. Or hearing a description of a physical force before hearing its forma
28、l title. The second learning procedure is “label-object learning”, the reverse order in which a student sees a label first.Subjects in the study were asked to match the pictures of the characters with their made-up names. The results of the study indicate that students who see objects first and then
29、 hear the names process inconsistent information better than learners who hear the names first and then see the objects.Researchers found that learners tliat interact with the object before hearing the name perform “frequency increasing”the ability to process noisy, inconsistent information to ident
30、ify and use the most frequent rule. For example, when teachers interchangeably use “soda or “pop” to describe the name of a carbonated drink(碳酸饮料), the children who use frequency increasing will learn to use the term that is used most frequently. A key feature of frequency increasing is that learner
31、s will also use the rule more consistently than the instructor.The research team also used mathematical modeling to confirm the observations as well as provide a theoretical explanation as to why one type of learner is different from the other. “The research combines experiments with a novel mathema
32、tical modeling show thatlearners deal better with inconsistencies.1.Which of the following means learning in inconsistent environments?A. Being exposed in complete quietness.B. Seeing a color before being told its name.C.Being provided with confusing information.D. Matching the pictures with their f
33、ormal names.2.What does the frequency increasing focus on?A. Correctness.B. Variability.C. Repeatability.D. Standardization.3.Mow does the author support the theme of the text?A. By explaining reasons.B. By stating arguments.C.By making comparison.D. By providing research results.4.What can be a sui
34、table title for the text?A. Order Counts while Studying SubjectsB. Teaching Kids Calls for Different StylesC. Language Learning Improves with Math CombinedD.Learning Programs Benefits from Showing Pictures5、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 We face problems in our everyday life. _Dont worry.
35、 As long as you are breathing, you can solve problems. Be aware of the problem. First of all, it is important to know and understand the problem clearly. _Following questions like why, what, how, when, where and who will take you to the root cause of the problem. Analyze the problem. Analyzing the p
36、roblem will give you time to think of a proper solution. _They can be diagrams, flowcharts or lists, etc. Plan a strategy. Planning a strategy will help you waste less energy and time in attempting all the solutions. This step includes knowing the pros and cons of applying a solution. In this way, y
37、ou can abandon the strategy that you dont find worthy to apply. _ Leave out the information that is not required for the solving of the problem. You need to be accurate with the details. Keeping the unrelated information can sometimes complicate the simple problem as we tend to overlook the importan
38、t information. Carry out the solution. Putting the solution into effect in a correct way to get the result expected is important while solving a problem. You need to be creative while actualizing a solution just in case some other problems arise while applying the solution. _A.Delete irrelevant info
39、rmation.B.You can use various tools to study the problem.C.Use yes or no questions to get better information.D.Knowing the problem means solving half the problem itself.E.They can be social problems, relationship problems, or problems at work.F.Spend 10% of the time analyzing the problem and 90% on
40、the solution, not the opposite.G.Being ready with alternatives is also important in case a solution works only half way.6、 One day when I was young, our school was going to take us to pick berries(浆果). I was going out of the house with my basket when my father called me back. He said 1 to me,“ Harry
41、, my boy, I want to tell you one thing. When you find a good 2 , dont leave it to try to find a better one. The other students may 3 , picking one or two berries here and then one or two there. If you do as they do,you will come back with an almost 4 basket. If you want to get berries, stick to your
42、 bush!” When we were picking berries, just 5 my father had said, as soon as one of the boys found a good bush, he 6 to his companions(伙伴), and they would leave their places and run off to 7 what he had found. But 8 my fathers words, I stuck to my bush. When I had done with one, I went to another and
43、 9 that; and thenI took another. When night came, I returned with a basketful of 10 berries,more than all the others 11 together; and I was not half so 12 as they were. Not long after that my father died, and I had to make my own 13 in the world as best as I could. But I never forgot the 14 taught m
44、e by that days berry picking. When I had a good place and was getting on well, I didnt spend time 15 to find a better company. When others said,“Come with us,and we will find you something 16 to do,” I 17 and stuck to my bush. My employers took me into partnership with them in their 18 after a while
45、. The 19 of sticking to my business led to my success. I owe(把.归功于) all my 20 to the lesson my father taught me when he said,“Stick to your bush.1.A.kindlyB.suddenlyC.sadlyD.proudly2.A.friendB.basketC.bushD.job3.A.give upB.run aboutC.settle downD.fall over4.A.uselessB.oldC.brokenD.empty5.A.asB.after
46、C.forD.when6.A.liedB.listenedC.calledD.walked7.A.buyB.learnC.guessD.see8.A.hearingB.ignoringC.rememberingD.wondering9.A.acceptedB.finishedC.dugD.changed10.A.smallB.badC.strangeD.nice11.A.putB.gainedC.givenD.shared12.A.afraidB.tiredC.happyD.careful13.A.styleB.ruleC.wayD.idea14.A.mottoB.opinionC.ideaD
47、.lesson15.A.tryingB.pretendingC.promisingD.regretting16.A.rarerB.betterC.enoughD.basic17.A.recoveredB.admittedC.refusedD.explained18.A.businessB.taskC.tripD.market19.A.chanceB.traditionC.dreamD.habit20.A.experiencesB.achievementsC.commentsD.expectations7、阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于3个单词)或括号内单词的正确形式。It is
48、important to believe in yourself. Believe that you can do it under any circumstances, because _you believe you can, then you really will. _belief keeps you searching for answers, which means soon you will get them.Confidence is more than an attitude. It comes from knowing _(exact) where you are goin
49、g and how you are going to get there. It comes- from a strong sense of purpose. It comes from a strong commitment to take _( responsible) , rather than just letting life happen. One way to develop self - confidence is to do the things that you fear and to -get a record _(succeed) experiences behind
50、you.Confidence is not just _(believe) you can do it. Confidence is knowing you can do it. Know that you are capable _completing anything you want, and live your life with confidence.Anything can be achieved through _(determine) effort and self-confidence. If your life is not what you want it to be,
51、you have the power to change _, and you must make the changes step by step. Live with your goals and take action. Act with your own purpose, and you _(have) the life you want.8、假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。增加:在缺词处加一个漏字符号(),并在其下面写出该加的词。删除:把多余的词用斜线()划掉。修
52、改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。 It has been three months before I left my junior high school. Besides, there is one thing that Ill never forget about it. It was my turn to give an English speech in class. I felt worried because my poor spoken English. So I went
53、 to Miss Lee for help. She not only encourages me, but gave me some valuable advices. And then I spent nearly two hours practise it at home every day. To my great joy, my speech was the great success. It was the teachers encouragement who helped me get courage. Through the experience, I know when we
54、 have difficulty we should never be afraid to ask other for help.9、假定你是李华,你校英文报正在征稿,题目是“The Most Impressive Woman in My Life”。请你写一篇稿件,投给校英文报。内容包括:1.这位女士的特点;2.这位女士对你的影响。注意:1.词数100左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。The Most Impressive Woman in My Life_ 答案以及解析1答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.D; 4.C解析:1.本文是一篇说明文,主要介绍了几位著名的女性,她们
55、在各自的领域做出了非凡的贡献。细节理解题。根据第二段首句可知她是一位社会工作者,而且获得诺贝尔和平奖。故选A。2.细节理解题。根据第四段中she could not find work at a law firm because she was a woman可知,她因为是女性而被法律公司拒绝录用。故选C.3.细节理解题。根据末段倒数第二句中and kicked off the civil-rights movement可知,Rosa Parks对民权运动做出了贡献。故选D。4.推理判断题。根据文章对这几个人物的介绍可知,这些女性都是在各自的领域为社会做出贡献的先驱。故选C。 2答案及解析:答
56、案:1.D; 2.C; 3.D; 4.A解析:1.细节理解题。根据第二中的Suzies in the coner与In the coner I saw her baby doll well dressed.可知,Suzie是女儿的布娃娃。2.推理判断题。根据第四段的第二句话可推知,作者听到女儿天真的话语,心如刀割。所以C项uncomfortable不舒服的,难受的符合语境,而不是感兴趣的感动的或令人难以置信的。3.推理判断题。结合文章内容尤其是最后一段可推知,作者想让女儿有一个快乐的童年。故选D。4.主旨大意题。文章从女儿的话入手,谈到这对作者的触动,最后说了作者自己的感受:要让房子充满孩子和
57、自己母亲的回忆,因为我们每个人都只有一个童年。故选A。 3答案及解析:答案:CADB解析:1.根据题干中的meteorites so small可找到文章第 段第二句中的 “much of it is burnt up by atmospheric friction.”。由此可知,陨石在通过大气层时会与大气摩擦, 摩擦致其燃烧从而变小。故选C。2.根据文章第二段中的“If more such data were available it could,by showing where the rocks came from,cast more light on the composition o
58、f the solar system” 可知,我们对陨 石,解接少,所以它们对于我们来说是神秘的,故答案为A3.根据题干关键词 a meteors orbit 可找到文章第三 段中 which dates back to 1951 and is operated by the Astronomical Institute of the Czech Academy of Sciences. 由 此可知,对陨石轨道的研究始于捷克,故答案为D4. 根据digital cameras找到文章最后一段,并由 “ Fish-eye lenses allow a single exposure to cov
59、er the whole sky immediately above each camera.”可知,人们使用数字相机来 探索宇宙。比较选项可知答案为 4答案及解析:答案:CCDA解析:1.根据文章第二段中的“The study builds on past research by focusing on learning in * inconsistent * environments featuring different teaching styles or distracting (使分心的) noises. ”以及第三段中的“For the study, researchers pu
60、rposely provided confusing information to copy these types of inconsistencies lo subjects.可知,矛庇的环境的特征之- 一就是“提供一些让人产生疑惑的信息”。故选C。2.根据文章倒数第二段可知,这种学4方法强调的 是学习过程中的重复性。故选C。3.纵观令文,作者通过介绍相关实验过程及其实验 结果来论证本文的中心。如第五段中的”The results of the study indicate that ”,第六段中的 “Researchers found that learners最后一段中的”The re
61、search combinesto show that.”等。故选 D。4.纵观全文,作者通过介绍“实物-标签学习法”和 “标签-实物学4法”等相关实验方法和实验结果来论证本 文的中心:顺序闪素在学习中起着重要作用。故选A。 5答案及解析:答案:E; D; B; A; G解析:1.E 考查对上下文语境的理解。空前句意:在日常生活中,我们会遇到问题。空后句意:不要担心。故这里E(它们可能是社会问题、人际关系问题或工作中的问题。)符合上下文,故选E。2.D考查对上下文语境的理解。空前句意:首先,了解清楚问题很重要。空后句意:考虑下面的问题,比如:为什么,什么问题,怎么产生的,什么时候,在哪里以及谁
62、会让你找到问题的根源。故这里D(了解问题就意味着解决了一半的问题。)符合上下文.故选D。3. B考查对上下文语境的理解。空前句意:分析问题会给你时间想一种恰当的解决方法。空后句意:它们可能是图表、流程图或列表等。故这里B(你可以使用不同的工具来研究问题。)符合上下文.故选B。4.A 考查对上下文语境的理解。此空是本段的主题句。根据下文所描述的内容:忽略那些解决问题时不需要的信息,无关的信息有时会让简单的问题复杂化。故这里A(删去无关的信息。)符合上下文,故选A。5.G 考查对上下义语境的理解。本段的主题是:实施解决方案。空前句意:你需要创造性地实现一个解决方案,以防其他问题出现。故这里G(为了
63、预防解决的方案半途而废,准备可选择的方法也很重要。)符合上下文,故选G。 6答案及解析:答案:1.A; 2.C; 3.B; 4.D; 5.A; 6.C; 7.D; 8.C; 9.B; 10.D; 11.A; 12.B; 13.C; 14.D; 15.A; 16.B; 17.C; 18.A; 19.D; 20.B解析:1.由本空后的“Harry,my boy”可知, 作者的父亲对他说话时很友好。kindly “友好地,符合题意。suddenly “突然地”;sadly“悲伤地”;proudly“自豪地”。2.由第8空后的“I stuck to my bush” 可知,作者的父亲告诉他,如果找到一
64、处好的浆果灌木丛,就不要离开。bush“灌木丛”,符合题意。friend“朋友”;basket “篮子”;job “工作”。3.由下题解析可知,run about“四处乱跑”,符合题意,give up“放弃”;settle down“定居”;fall over“摔倒”。4.由第3空后的“picking one or two berries here and then one or two there 可知,其他的学生也许会四处乱跑,如果作者也这样做的话,会带着几乎空着的篮子回家。empty “空着的”,符合题意。useless“无用的” ;old“老的”;broken“破碎的”。5.本空后的“
65、as soon as . had found” 部分是作者的父亲早就料到的事情,故选as,just as“正如”。6.由第 6 空后的they would leave their places and run off” 可知,某个孩子一找到好灌木丛就开始朝着他的同伴大声喊叫,于是这些孩子就会都跑来看他发现的东西。call喊叫”,故C项符合题意。lie“说谎”;listen听”;walk“散步”。7.由上题解析可知,see “看见”,符合题意。buy “买”;learn“学习”;guess“猜”。8.由第一段作者父亲所说的话以及第8空后的“I stuck to my bush”可知,作者记住了父
66、亲的话,坚持发现一处好灌木丛便摘完,然后再去别处,所以回家时带了满满一篮子好浆果。remember“记住,故C项符合题意。hear“听到”;ignore“忽视”; wonder“想知道”。9.由上题解析可知finish“完成”,B项符合题意。accept “接受”;dig挖”; change“改变”。10.由8题解析可知,nice“好的”符合题意。small“小的”;bad“坏的”;strange“奇怪的”。11.由本空前的“a basketful”可知,其他孩子采摘的所有浆果加在一起也没有作者摘得多。put together“放在一起”,符合语境。gain“获得”;give“给”;share
67、“分享”。12.由第二段描述的这些孩子来回跑的情形可知,虽然作者摘到了很多浆果,但并没有其他孩子累。tired“累的”,符合题意。afraid “害怕的”;happy “高兴的”; careful认真的。13.由本空前的“my father died”可知,作者必须竭尽所能靠自己前进,故选way。 make ones way“行走,前进”。style“风格”;rule “规定”;idea“想法,主意”。14.上文中采摘浆果的经历对作者来说是一个启示。lesson“启示”,符合题意。motto“座右铭”;opinion“主意”;idea“想法”。15.由第17空后的“stuck to my bu
68、sh”可知,当作者有一个好职位并且工作进展顺利时,他没有花时间试图寻找更好的工作。try试图;努力”,故A项符合语境。pretend “假装”;promise “允诺; regret “后悔”。16.由本空前的find a better company” 可知是其他人对作者说让他放弃目前的工作,给他找更好的事做。better“更好的”,符合题意。rarer “更罕见的”;enough“足够的”;basic“基础的”。17.由本空后的“stuck to my bush”可知, 作者并没有听从这些人的话。refuse“拒绝”,故C项符合语境。recover“恢复”; admit“承认”;expla
69、in“解释”。18.由本空前的“My employers took me into partnership with them”可知,作者的雇主让他入伙他们的公司。business“公司”,符合题意。task“任务”;trip“旅行”; market“市场”。19.通读全文可知,作者自从听从父亲的教导之后一直把“守一处采一处”作为自己的策略,这也成为了之后作者在自己事业上的习惯。habit“习惯”,符合题意, chance “机会”;tradition “传统”;dream“梦想”。20.由上一句前的my success”可知,作者把自己的成就归功于父亲当年的教导,achievement“成就
70、”,故B项符合题意。experience经历”;comment “评论”; expectation“预期,期望”。 7答案及解析:答案:if; The; exactly; responsibility; successful; believing; of; determined; it; will have解析:1. if此处if引导条件状语从句。2.The这个信念让你去寻找答案;此处为特指。3.exactly此处修饰动词 know,应用副词。4.responsibility take responsibility 承担责任。5.successful此处修饰后面的名词experiences,因
71、此用形容词形式。6.believing此处为动名词短语作表语。7.of be capable of 有.能力。8.determined此处用形容词修饰后面的名词effort。9.it代指前面的your life。10. will have由语境可知此处应用将来时。 8答案及解析:答案: It has been three months I left my junior high school., there is one thing that Ill never forget about it. It was my turn to give an English speech in class
72、. I felt worried because my poor spoken English. So I went to Miss Lee for help. She not only me, but gave me some valuable. And then I spent nearly two hours it at home every day. To my great joy, my speech was great success. It was the teachers encouragement helped me get courage. Through the expe
73、rience, I know when we have difficulty we should never be afraid to ask for help.解析: beforesince It be + 时间段 + before “在之前有一段时间”;It be+时间段 + Since意为“自从以来有一段时间 了”。根据语境可知此处应将before改为 since 。Besides However “几个月过去了”和 “有件事我永远不会忘记”是转折关系,应用 However。 去掉 it定语从句“that Ill never forget about”中关系代词that已经代指one t
74、hing且做forget about的宾语,故it多 余。because后加of because后面接完整的句 子,而本句中“my poor spoken English”是短语,应用介词短语because of,故在 because 后加 of。encouragesencouraged 文章是回忆过去的事情,应用一般过去时,故encourages 改为 encouraged。advicesadvice advice“ 建议”,是不可数名词,没有复数形式。practisepractising spend +时间 + (in ) doing sth.“花费时间做某事”。thea success做
75、“成功的事情”讲时,其前用不定冠词。whothat此处是强调句式结构,被强调部分是“the teachers encouragement”,故用 that。otherothers此处指向他人求助,应用others“其他人”,相当于 other people。 9答案及解析:答案: The Most Impressive Woman in My Life During my life there are many people who impressed me deeply. But my English teacher Miss Zhao is the most impressive woma
76、n in my eyes. Miss Zhao is a warm-hearted lady with a charming smile on her face. As a teacher, she is ready to help those students in need. Besides, she is strict with us and responsible for her work. There was story after story of how Miss Zhao, tired after a day s work, went late at night to grade our papers. Under her guidance,I became interested in English. Without her help, I couldnt have made rapid progress. Such is Miss Zhao, an excellent teacher who makes a deep impression on me and wins my respect.解析:
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有