1、Unit 1 Women of achievement1、The children in our family are always r_to their elders.2、When I watch an English movie,I often observe the actors f_expressions carefully.3、He gave in to c_, and opened the letter addressed to his girlfriend.4、Child as he is, he talks like an a_.5、As I a_(接近;走近)the hous
2、e,I noticed a light upstairs.6、Monsters in dreams often r_fears.7、The famous musician, as well as his students, _(invite) to perform at the opening ceremony of the 2012 Taipei Flower Expo.8、Unless some extra money _ (find) , the theatre will close.9、The musician along with his band members _ (give)
3、ten performances in the last three months.10、Many valuable historical relics_ (preserve) so far.11、Large amounts of money _(be) needed for the building,which makes us worried.12、A majority of adult Americans overweight or obese nowadays.13、The number of the students in our school are increasing._14、
4、He is the only one of the teachers who were praised by the school._15、How much sleep you need depend a lot on your age.16、People around the world may feel that the climate have been getting steadily warmer and warmer in recent years.17、How exciting it is to visit China! China can offer what appealed
5、 to every visitor, but due to the population, the crowds can be an issue.18、The few movies that have that effect is usually about humans, but this film enables people to feel that way about apes.19、Please tell Mike to send my regards to his lovely sister if he wrote home.20、The number of people who
6、watched the game were not more than a hundred.21、The year just keeps getting better for new, young author Sierra Blair her latest book appearing in the iconic Atlantis resort and now high praise from high-ranking education officials.“I hope that through her writing we would be able to motivate the y
7、oung people in our school systems. One of our challenges is the capability within literacy(读写能力) and it is clear that the gift is there, its only a matter of exploring it so Im very impressed and also grateful to her parents for encouraging her to take this very important step of publishing,” said J
8、effrey Lloyd, Minister of Education during a one-on-one sit down and conversation. The young author caught media attention last year after publishing her first book on Amazon. The newest and independently published childrens book “Roman and the Pink Flamingos” is inspired by Sierras three-year-old b
9、rother, Roman.“Its frightening to bring something to the public that youve put a lot of work into and someone could very easily tear it apart or tease me, Its not good enough. Although I have my family and others in my corner, to meet persons in power and get a positive feedback from them makes me f
10、eel like Im on the right path,” said Sierra.During the conversation, the governor general Dame Pindling asked about the book and creative process involved(涉及) in bringing the series to life. She urged Sierra to not only write childrens fiction but to one day work deeper into the fabric (结构) of the n
11、ation, documenting what she observed. “She encouraged me in my creative pursuits and praised me for being independent in my professional development. I deeply enjoyed our conversation,” said Sierra.Sierra wasnt the only one to be moved by the visit.1.What drove Sierra to write her latest book?A.Her
12、gift for literacy.B.Attention from the media.C.Her little brother Roman.D.Her parents encouragement.2.Why did Sierra feel afraid to bring something to the public?A.Because others might laugh at her.B.Because she felt on the wrong way.C.Because her family did not support her.D.Because her book was no
13、t good enough.3.Which of the following can best describe Sierra?A.Creative and inspiring.B.Independent and polite.C.Determined and practical.D.Ambitious and sensitive.4.What would the author probably write in the paragraph that follows?A.Visit from another journalist.B.Stories behind Sierras books.C
14、.Sierras another popular book.D.Comments from another person.22、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。How to Become a Top Student Successful students use different techniques to study, which brings them more success. _Here are the four techniques almost all top-performing students use.They are re
15、gular. Almost all successful students study regularly, because they know “what you give is what you get”. If you put in regular hours of studying, then you will learn more and get better grades. _This will help you to study regularly. They have clear goals. All top-performing students have definite,
16、 specific goals. _They motivate you and drive you to study more. But make sure that you do not get carried away. Set realistic goals which can challenge you, but do not seem impossible or too difficult to achieve. They study without strain (压力). Successful students study a lot. But they study withou
17、t putting strain on themselves. Most students make the mistake of studying too hard or studying continuously for a long time. _Studying should be done in a balanced manner. Take a break for a few minutes, after studying for 30 or 45 minutes. Relax, walk around your room or house, or drink some water
18、 and return to studying. Such short breaks will refresh your brain and you will learn more._Studying is not something you do just because your parents ask you to do it. Its actually very important for you. Studying gives you knowledge and skills that will remain with you for the rest of your life. I
19、t gives you the ability to get a job and earn money. And successful students recognize the value of studying well. A.This creates tension and actually slows down learning and memory.B.But to score A grade in English, you should make well-planned efforts.C.Set aside some hours, each day or each week,
20、 for studying.D.Having such goals gives you a purpose to study better.E.Learn their techniques, and you will also join their rank.F.They finish their homework on time. G.They give importance to study. 答案以及解析1答案及解析:答案:respectful解析: 2答案及解析:答案:facial解析: 3答案及解析:答案:curiosity解析: 4答案及解析:答案:adult解析: 5答案及解析:
21、答案:approached解析: 6答案及解析:答案:represent解析: 7答案及解析:答案:was invited解析:句意:那位著名音乐家和他的学生们应邀在2012年台北花博会开幕式上演出了。本题既考査主谓一致又考査动词的时态和语态。题干中的主语是the famous musician,是单数形式,与 invite 之间是被动关系; 根据 the 2012 Tai-pei Flower Expo可知需用一般过去时态,故空格处填一般过去时的被动语态。 8答案及解析:答案:is found解析:句意:除非找到些额外的资金,否则这个戏院将要关闭。 本句中Unless引导的是一个条件状语从句
22、,从句中应使用一般现在 时表示将来;且money和find之间是动宾关系,所以要用一般现在时的被动语态。 9答案及解析:答案:has given解析:句意:这位音乐家和他的乐队成员在过去的三个月里进 行了10场表演。根据时间状语in the last three months可知,谓语动 词的时态应用现在完成时;along with连接两个名词作主语时,谓语动词应与前面的名词在人称和数上保持一致,故填has given, 10答案及解析:答案:have been preserved解析: 11答案及解析:答案:are解析:句意:大楼需要大量的钱,这让我们很焦虑。“large amounts o
23、f +名词”做主语,谓语动词用复数;又which引导的定语从句的谓语动词是一般现在时,故该处谓语用一般现在时,故填are。 12答案及解析:答案:are解析:句意为: 大多数的美国成年人都超重或肥胖。句中缺少 谓语,空格后为形容词overweight和obese,因此判断句子为主系表 结构。主语为复数,时间状语表示现在,故填are。 13答案及解析:答案:areis解析: 14答案及解析:答案:were was解析: 15答案及解析:答案:depend改为expends。解析:考查主谓一致,句意:你需要多少睡眠很大 程度上取决于你的年龄。主语为How much sleep you need,为
24、单数形 式,故 depend 改为 depends 16答案及解析:答案:People around the world may feel that the climate been getting steadily warmer and warmer in recent years.解析:句意:全世界的人可能都感觉到近几年气候在持续变暖。 从句的主语是climate,为第三人称单数形式,所以应把have改为has. 17答案及解析:答案:How exciting it is to visit China! China can offer what to every visitor, but
25、due to the population, the crowds can be an issue.解析: 由全句的时态可知,此处宾语从句中的谓语动词应该用一般现在时,且引导词what在从句中作主语,故谓语动词应用单数形式。 18答案及解析:答案:The few movies that have that effect usually about humans, but this film enables people to feel that way about apes.解析: 句子的主语是The few movies,故谓语动词应用复数形式。 19答案及解析:答案:Please tell
26、 Mike to send my regards to his lovely sister if he home.解析:考查时态和主谓一致。分析句子结构可知,if引导条件状语从句,从句中应用一般现在时表示将来。主语为he,所以用第三人称单数形式。 20答案及解析:答案:were was解析:【解题思路】 the number of 意为“的数目”,后面的谓语动词应为单数。 21答案及解析:答案:1.C; 2.A; 3.A; 4.D解析:1.细节理解题。根据第二段中“is inspired by Sierras three-year-old brother, Roman.”可知C答案正确。2.细
27、节理解题。根据第三段“Its frightening to bring something to the public that youve put a lot of work into and someone could very easily tear it apart or tease me, Its not good enough.”可知A选项正确。3.推理判断题。根据第二段中写到Sierra的事迹和著作可以激励更多的年轻人,以及最后一段中提到采访Sierra的创作过程,可以知道A选项正确。4.推理判断题。根据文本最后一句“Sierra wasnt the only one to be moved by the visit. ”推测后文可能写另一个人的评价。 22答案及解析:答案:1. E2. C3. D4. A5. G解析: 1. E项中techniques与上文呼应,学习他们的技巧,你也会加入他们的行列。2. 本段有规律地学习,所以C项(每天或每星期都留些时间来学习),符合语境。3. D项中goals与上文呼应,有目标可以让你学得更好。4. 上文说长时间学习是错误的说法,可知这会产生紧张,会让你学习和记忆力变慢。5. 本段主要讲学习的重要性,故A项可作为段旨统领下文。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有