ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:54KB ,
资源ID:389384      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-389384-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年高中英语 Unit 2 Heroes Period 5课后阅读训练(含解析)北师大版必修1.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年高中英语 Unit 2 Heroes Period 5课后阅读训练(含解析)北师大版必修1.doc

1、Unit 2 Heroes课后阅读训练 十Unit 2Period 5. 阅读理解AIf you arent walking, running, or biking on a regular basis, youre really missing out somethingits good for you, it saves money, it benefits the environment, and everybody is doing it. Need another reason? You can now earn money for charities every time you

2、walk, run, or bike, all through your smartphone. Working hard for a good cause isnt exactly a new idea. But the creators of CharityMiles, a new application for iPhones and Android devices, have come up with a way for anyone who walks, runs, or bikes to connect with sponsors at anytime. Its a simple

3、systemdownload the free application, choose one of nine participating charities, and start moving. For every mile you walk or run, 25 cents goes to your charity. Biking, meanwhile, earns a dime per mile. That isnt a huge sum, but if hundreds of thousandsmaybe millionsof people download the applicati

4、on? The dimes might start to add up. CharityMiles still has some work to do, including attracting more charities. The company is putting up one million US dollars to fund itself, and its creators are confident that they will attract several sponsors soon. Whether or not CharityMiles gets more fundin

5、g or attracts more charities, its certainly a new way to encourage green living and aid good causes. If youre already someone who walks, runs, or bikes, scoring some money for your favourite cause at the same time becomes a very easy thing. 【语篇概述】本文主要介绍了一款名叫CharityMiles的手机应用程序让使用者在运动时给慈善机构捐款的事。1. Ac

6、cording to the text, CharityMiles. A. is a new application for computersB. is a new application free of chargeC. is a new application designed for the richD. is a new application intended for runners【解析】选B。细节理解题。由第一段最后一句可知A项错误; 由第二段第三句可知B项正确而D项错误; C项文中未提及。2. What does the underlined phrase“putting u

7、p”mean in the last paragraph? A. collectingB. raisingC. earningD. supplying【解析】选D。词义猜测题。画线词组所在语境表示: 公司提供了100万美元作为基金。由此可知, D项符合句意。3. Which of the following is WRONG according to the passage? A. Every time you walk or run, 25 cents goes to your charity. B. If you bike one mile, you earn a dime for you

8、r charity. C. By using your smartphone, you can easily earn money for charities while walking. D. CharityMiles has to attract more charities. 【解析】选A。细节理解题。从第二段中For every mile you walk or run, 25 cents goes to your charity可知A项与之不符; B、C、D三项在文中都有具体描述。4. What can we infer from the last paragraph? A. Cha

9、rityMiles is certain to attract more charities. B. CharityMiles has raised enough money for its cause. C. CharityMiles provides a new way of green living. D. CharityMiles has aided many people in developing their causes. 【解析】选C。推理判断题。从最后一段倒数第二句可知C项正确, 而A、B、D三项的内容正好与这句话相矛盾。5. Whats the best title of

10、the passage? A. A new way to encourage green livingB. A new way to aid good causesC. CharityMiles is a new applicationD. Start moving to earn money for charities【解析】选D。主旨大意题。本文主要讲述了手机应用程序CharityMiles可以让使用者在运动时给慈善机构捐款, 因此D项最贴切; C项描述太宽, 与文章主要内容距离较远, A、B两项太片面。BWith people drinking once a day, can heart

11、 attacks be kept away? Over the past decades, numerous(许多的)studies have found that moderate(适度的)alcohol consumption(酒精消耗), say, one or two beers, glasses of wine or cocktails daily helps to prevent coronary(冠状动脉的)heart disease. Last week a report in the New England Journal of Medicine added strong n

12、ew evidence in support of that theory. More important, the work provided the first solid indication of how alcohol works to protect the heart. In the study, researchers from Bostons Brigham and Womens Hospital and Harvard Medical School compared the drinking habits of 340 men and women who had suffe

13、red recent heart attack with those of healthy people of the same age and sex. The scientists found that people who sip(小口喝)one to three drinks a day are about half as likely to suffer heart attacks as nondrinkers are. The apparent source of the protection: those who drank alcohol had higher blood le

14、vels of high-density lipoproteins(脂蛋白), the so-called good cholesterol(胆固醇), which is known to prevent heart disease. As evidence has mounted, some doctors have begun recommending a daily drink for patients of heart diseases. But most physicians are not ready to recommend a regular happy hour for ev

15、eryone. The risks of totally giving up alcohol are nothing compared with the dangers of too much alcohol, including high blood pressure, strokes and liver(肝脏)troublesnot to mention violent behavior and traffic accidents. Moreover, some studies suggest that even moderate drinking may increase the inc

16、idence of breast and colon(结肠)cancer. Until there is evidence that the benefits of a daily dose of alcohol outweigh the risks, most people wont be able to take a doctors prescription to the neighborhood bar or liquor store. 【语篇概述】过去几十年的研究表明, 适度饮酒能够预防冠心病。最近新英格兰医学期刊发现了新的强有力的证据来支持这个观点。6. The medical ar

17、ticle quoted(引证)in the first paragraph indicates(表明). A. the way in which alcohol can treat the heart diseaseB. proper drink of alcohol can benefit the heartC. why alcoholic drinks are dangerous to ones healthD. that reports on the advantages of alcohol were misled【解析】选B。细节理解题。由文章第一段moderate alcohol

18、 consumption, say, one or two beers, glasses of wine or cocktails daily helps to prevent coronary heart disease可知, 少量饮酒对心脏有好处。7. Experiments showed that nondrinkers had. A. larger amounts of good cholesterolB. smaller amounts of good cholesterolC. higher blood pressureD. lower blood pressure【解析】选B。细

19、节理解题。文章第二段those who drank alcohol had higher blood levels of high-density lipoproteins, the so-called good cholesterol那些喝酒的人比不喝酒的人有更高的所谓的胆固醇, 因此本题题干说不喝酒的人要比喝酒的人胆固醇的量要少。8. According to the passage, moderate drinking. A. is recommended by most doctors for heart patientsB. should be allowed on prescrip

20、tionC. is still not medically advisableD. is not related to liver problems【解析】选C。逻辑推理题。由文章最后一段可知, 即便适当饮酒, 也有两种不同的态度: 有的医生建议患者每天喝上一点酒, 可是大多数医生并不打算这样做。此外, 有的研究报告指出, 适当饮酒可能会增加乳腺癌和结肠癌的患病率。由此可以推出C项正确。9. The main theme of this passage is. A. the change in recent drinking habitsB. the connection between ca

21、ncer and alcoholC. whether moderate drinkers outlive nondrinkersD. whether alcohol may be good for ones health【解析】选D。主旨大意题。全文都是围绕饮酒是否对健康有好处来展开的。因此答案D正确。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Dear editor, Several days ago, I heard that a dear friend of mine had killed herself. I was deep i

22、n sorrow by the sudden news. I cant keep calm any longer. 1. Life is so precious. If we can slip into death in an impulsive(冲动的)moment, what use in all our efforts and hopes? Our families, our ambitions, everything is thrown into total darkness. 2. Nevertheless, the suicide rate increases year by ye

23、ar, particularly of young people. Reasons may vary from person to person, 3. First, todays young people are morally weak. They hunger for success but cannot face failure; they are eager to be understood but afraid of opening their hearts to others. They live in a wide world, from east to west, ancie

24、nt to present, but their hearts beat in a narrow desert, closed tight, unable to communicate. Each becomes an isolated fortress(孤堡), lonely, and weak. 4. As a young teacher, she was devoted to her work but was disappointed with her students occasional failures. She fell in love with a colleague but

25、he deserted her. With no friends, disappointed at work and in love, death seemed to her the only remaining choice and she took it. Another reason for the weakness of todays youth, in my opinion, comes from societys pressures. 5. On the other hand, society refuses to accept that children sometimes do

26、 fail. But failure is more important because it can teach the young how to win next time. What can we do to save the desperate young? A. Im always thinking about life and deathB. yet I think they share something in commonC. The young are forced to try too hard to succeedD. My friend is a good example of thatE. And death allows no time for regretF. people love success and are afraid of failureG. failure is the mother of success答案: 15. AEBDC

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1