ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:85.50KB ,
资源ID:388543      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388543-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析6.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析6.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析6They are pretty essential, but you may want to drop your mobile phone forever after reading this. The average handset carries 18 times more potentially harmful germs than a toilet handle in a mens toilet, tests have revealed. An analysis of handsets found almost a quarter w

2、ere so dirty that they had up to ten times an acceptable level of TVC (Total Viable Count) bacteria. One of the phones in the test had such high levels of bacteria that it could have given its owner a serious stomach upset. While TVC is not immediately harmful, raised levels indicate poor personal h

3、ygiene (卫生) and act as home for other germs. The findings from a sample of 30 phones by which? magazine suggest 14. 7 million of the 63 million mobiles in use in the UK today could have potential health risks. Hygiene expert Jim Francis, who carried out the tests, said, “The levels of potentially ha

4、rmful bacteria on one mobile were off the range. That phone needs cleaning. ”The most unhygienic phone had more than ten times the acceptable level of TVC and seven were above the limit. This worst handset also had 39 times the safe level of enterobacteria(肠道菌), a group of bacteria that live in the

5、lower intestines (肠) of humans and animals. It had 170 times the acceptable level of faecal coliforms (大肠杆菌),which are associated with human waste. Other bacteria were found on the phones but at safe levels. The germs can end up on your hands and are passed back to your phone. They can be passed bac

6、k and forth and eventually you could catch something grubby. People need to be mindful of that by observing good hygiene themselves and among others who they pass the phone to when looking at photos, for example. 1. Which of the following statements does Jim Francis agree with? A. It is necessary fo

7、r people to clean mobile phones in time. B. People should use mobile phones as little as possible. C. People have realized the harm of bacteria on mobile phones. D. All bacteria on mobile phones are harmful to people. 2. What do we know about the most unhygienic phone? A. Its owner fell ill quite fr

8、equently. B. It had different kinds of bacteria. C. It was made dirty by its owner alone. D. It was so dirty that it shouldnt be used any longer. 3. The underlined word “grubby” in the last paragraph can be replaced by “_”. A. seriousB. dirtyC. acceptableD. harmful4. The author wrote this passage to

9、 _ . A. warn people to do their best to keep healthyB. explain why there are so many bacteria on mobile phonesC. tell people about potential harm of mobile phones D. remind people to focus on good hygiene when using mobile phones 阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。Young people are given to

10、o much freedom nowadays, and as a result they have lost respect for their parents and elders in general. 1 My parents gave me advice but never forced me to do anything I didnt want to do. I respect and love them for this. 2 Oh, yes. After I left school and started to work as a nurse, I became econom

11、ically independent. 3 I am. Many young people today say they have nothing in common with their parents. But Im very lucky because I get along very well with them. What about you? 4 I am also very fond of my family. But I dont always get along very well with my parents. They seldom allow me to do wha

12、t I want to. But they allowed you to come to study in England on your own. 5 A. You seem very close to your parents. B. Yes, but thats after many times of request. C. I dont think so. D. Well, we value family life very much in my country. E. What about your parents? F. Are you quite independent of t

13、hem now? G. They are strict with me. 1.【解析】选A。推理判断题。根据第三段“The levels of potentially harmful bacteria on one mobile were off the range. That phone needs cleaning. ”可推断出答案为A。 2.【解析】选B。细节理解题。根据第四段“This worst handset also had 39 times. . . It had 170 times the acceptable level of faecal coliforms. . . ”可知答案为B。3.【解析】选B。词义猜测题。根据第五段“They can be passed back and forth. . . ”可推断,grubby意为“肮脏的”,故答案为B。4.【解析】选D。作者意图题。根据末段“People need to be mindful of that. . . when looking at photos, for example. ”可推断出答案为D。第二节答案:15. CFADB

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1