ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:86.50KB ,
资源ID:388540      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388540-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析3.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析3.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析3Chelsea Clinton To Become NBC Correspondent(通讯记者)Chelsea Clinton, the 31-year-old daughter of former President Bill Clinton and Secretary of State Hillary Rodham Clinton, is stepping into her own spotlight. According to the New York Times, NBC has hired Clinton to become a

2、full-time special correspondent for NBC News. Her feature stories will reportedly be used in the “Making a Difference” series, which runs on “NBC Nightly News”. The sections attract people who volunteer to improve the lives of others in their communities. When Bill Clinton won the presidency in 1992

3、, the first lady asked the press to keep Chelsea out of the public eye. As a young adult, Chelsea continued to avoid media attention in order to attend college and quietly enter the business world. Once her mother decided to run for the presidency in 2007, however, Chelsea made hundreds of public ap

4、pearances, mostly on college campuses, to support the campaign. More recently, she has worked for New York University and promoted her fathers latest book. She is currently pursuing a doctors degree at Oxford. Clinton is the second daughter of a president hired by NBC News; Jenna Bush Hager, daughte

5、r of former President George W. Bush, works as a correspondent for NBCs “Today” show. 1. Chelsea Clinton continued to stay out of media attention to _ . A. improve the lives of othersB. help her father in the electionC. study and go to the business circleD. support her mother for the presidency2. Wh

6、at does the underlined word“runs” mean in Paragraph 2? A. is shownB. flowsC. is managedD. spreads3. Which is the right order of the events? a. Chelsea helped to sell Bill Clintons latest book. b. Chelsea pursues her doctors degree. c. Chelsea supported her mothers career. d. Chelsea was out of the p

7、ublics attention. A. d, a, c, bB. c, d, b, aC. c, b, d, aD. d, c, a, b4. According to the text, we can conclude that _ . A. Chelsea Clinton is the second daughter of Bill ClintonB. Chelsea Clinton is in favour of her parents career C. Chelsea Clinton always follows her mothers adviceD. Jenna Bush Ha

8、ger is a correspondent for “NBC Nightly News”阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。Hi,Bob! Weve been working hard at our lessons for a fortnight. 1 Okay! What do you suggest? 2 I hear Hamlet is on at the National Theater. Is that so? Why not? (Scanning a newspaper. )Oh, me! Theres no performa

9、nce at the National Theater this weekend. So we have to go to the cinema instead. 3 Let me see. . . Um. Gone With the Wind. It is on at six cinemas on Saturday night. That sounds interesting. Which is the nearest? Ah, The Royal,I think. What time does the film start? Why dont we go to the 18:30 show

10、? 4 But we wont have enough time for dinner. Do you want to go to the earlier or the later show? Ah. . . 5 Then. theres the 20:30 show. Thats okay. I think. A. I fancy going to the later one. B. How about seeing a play? C. What do you think of a basketball match? D. Whats on? E. So why dont we take

11、it easy this weekend? F. I want to go to the earlier show. G. It is convenient for us, I think. 答案解析【文章大意】美国前总统克林顿和现任国务卿的女儿切尔西逐渐步入公众的视野,据纽约时报报道,切尔西已经成为美国全国广播公司的一名通讯记者。1.【解析】选C。细节理解题。根据第三段中的“. . . Chelsea continued to avoid media attention in order to attend college and quietly enter the business wor

12、ld. ”可知切尔西克林顿避开媒体的关注是为了上大学并进入商业圈,故选C项。2.【解析】选A。词义猜测题。联系上文可知“Her feature stories will reportedly be used in the Making a Difference series, which runs on NBC Nightly News. ”的句意为“切尔西的专题报道将被应用到Making a Difference系列节目中,这档节目在NBC Nightly News中演出。”根据句意可知此处run意为“(连续地)演出”,故选A。3.【解析】选D。细节理解题。根据文章第三段的叙述可知D项符合题

13、意。4.【解析】选B。推理判断题。根据文章第三段中的内容可知,当比尔克林顿当选为总统后美国第一夫人希拉里要求媒体不要报道有关其女儿切尔西的新闻,切尔西也非常赞同妈妈;2007年,希拉里竞选总统时切尔西为其助阵;近来,切尔西又为克林顿的新书作宣传。通过切尔西的这些举动,我们可推断出她非常支持她父母的事业,故选B。文中没有信息告诉我们切尔西是克林顿的第几个女儿,排除A项;虽然在第三段中我们得出切尔西支持其父母的事业的结论,但不等于她总是听从妈妈的建议,排除C项;通过最后一段可知Jenna Bush Hager is a correspondent for NBCs “Today” show,而不是“NBC Nightly News”,故排除D项。阅读第2节答案:15. EBDGA

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1