ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:46KB ,
资源ID:388538      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388538-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析24.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析24.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析24Just 25 years ago, the top three career hopes for young people in Britain were teacher, banker and doctor. Now, they want to be sports star, pop star and actor, according to a survey by The Guardian newspaper. Rachel, a character in the popular TV show Glee, may be said to

2、 speak for British teenagers. “Nowadays being nobody is worse than being poor. ” he said. Emma Brockes, a reporter with The Guardian, believes it is “the bad influence of celebrity(名人) culture” that is to blame. “When children wanted to be doctor, it wasnt because they were really more interested in

3、 the functions of human organs than they are now; you go where the respect is. ” she wrote. It could explain why there has been such an increase in levels of anxiety and depression. Dr Carlo Strenger, of Tel Aviv University, studied the sense of self for his new book The Fear of Insignificance: Sear

4、ching for Meaning in the 21st Century. He told the Daily Mail that young people now are “affected by the close connection to the global entertainment network, which has turned ranking and rating people according to wealth and celebrity into an obsession(痴迷). ”“As humans, we naturally measure ourselv

5、es to those around us, but now we live in a global village. We are comparing ourselves with the most important people in the world and finding ourselves wanting, ” he said. Today, even high achievers constantly fear that they are insignificant when they compare themselves to success stories in the m

6、edia. The way out? Simply stop measuring your achievement through a fantasy of wealth and celebrity. Dr Strenger said that it is a process called“active self-acceptance through a constant search for self-knowledge through life. ”“The fear of insignificance can only be overcome through strong individ

7、ual and cultural identity over and above measurable achievement, ” he said. 1. Nowadays, young people in Britain want to _ . A. choose jobs based on interestsB. become famousC. be teacher, banker and doctorD. earn more money2. According to Emma Brockes, what causes the increasing level of anxiety? A

8、. Choices of future careers. B. Access to the global network. C. Bad influences of celebrities. D. Endless comparison with others. 3. Which of the following is TRUE of Dr Carlo Strenger? A. He is a newspaper reporter. B. He is the spokesman of teenagers. C. He tells success stories on TV. D. He is a

9、gainst ranking people according to wealth. 4. Dr Carlo Strenger suggests that young people should _ . A. seek active self-acceptanceB. stick to their own dreamsC. make great achievementsD. search for the secret of wealth阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。Doris, are you feeling all right no

10、w? You dont look very well today. 1 I just feel a little tired. They say theres something wrong with my diet. 2 When did you start it? Just last month. I want to lose nine or ten pounds to be slim. 3 You mustnt try to get slim overnight. What diet are you on? 4 Now I see why you dont look very well.

11、 5 Milk and bananas are good enough for me. Well, you have to eat something else if you want to be healthy. But Id most like to be slim. A. What diet? B. I have only milk and bananas, and drink a lot of water, too. C. Im okay. D. Ive worked all day without a good rest. E. Losing weight takes time. F

12、. I dont think theres anything wrong with it. G. Getting slim is a good idea. 答案解析1. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段的第二句以及第二段的Rachel说的话可知,现在的英国年轻人想出名,故选B。2. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段的第一句及第四段的第一句可知,Emma Brockes认为名人的负面影响增加了焦虑程度。3. 【解析】选D。推理判断题。根据第四段的最后一句可知Dr Carlo Strenger反对根据财富评价人。4. 【解析】选A。细节理解题。根据文章倒数第二段的最后一句话可知选A。答案:15. CAEBF

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1