ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:46KB ,
资源ID:388524      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-388524-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析12.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析12.doc

1、山东德州2013届高考英语二轮复习阅读理解精练精析12I cant remember a winter being as cold as this in Pennsylvania, but Im sure there were colder days. Even though the daylight hours are growing longer minute by minute, its easy to find an excuse not to go out unless you absolutely must, but then again I often have to push

2、myself to accomplish things. People I speak to have been in all kinds of nasty moods. They say theyre “under the weather”, not feeling good about this time of year. As I stood outside with my two dogs yesterday, it was so cold that my nose and face felt frozen and my ears were sitting. Of course, th

3、at doesnt matter to Ricky and Lucy. They have a routine they must go through to find just the fighting spot no matter how cold or hot it is. So I wait. But this time it was different. As cold as it was, I suddenly was excited thinking about how wonderful this extreme cold really was. Then the sun br

4、oke through the clouds and memories of summers extremely hot days flashed through my mind. I could remember standing in the heat of the afternoon, with sweat pouring down my brow and the hot, burning sun against my face. I reminded myself then and there that in the cold of the winter I would wish I

5、had this heat. I was grateful for the extremes. Without the extremes in my life, I would never appreciate the days when things were just right. Without the extremes, life would be boring. Its being pushed to one of the extremes that makes us appreciate the middle more. Health challenges remind us th

6、at we need to pay more attention to how we live. Financial extremes remind us that when things go smoothly its also time to save for raining days. Ive come to the conclusion that all too often I find a reason not to be happy with where I am at that moment. Whether its hot or cold, good health or bad

7、, in the money or out of it, I always want it to be different. Im tired of being “Under the Weather! ”1. What is the authors attitude towards the extremes in life? A. Grateful. B. Critical. C. Sensitive. D. Unconcerned. 2. The underlined word “nasty” in the third paragraph can be replaced by _ . A.

8、unpleasantB. violentC. favorableD. unusual3. At last the author drew a conclusion that _ . A. happiness cannot be gained by complaintsB. his present situation really disappointed himC. things will be different whatever the situation isD. happiness will fail to come to you for various reasons4. What

9、is the best title for this passage? A. Follow the Routine B. Two Extremes in LifeC. Weather Information D. Changes Should Be Expected阅读第二节根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。Mary, do you want to see the pictures of my holiday in Italy? 1 Ah, it was great. The food was great. The wine was great!

10、But the traffic was terrible! 2 Those Italians are crazy drivers! I don t want to think about it! OK, OK. 3 Yes, so here s a picture of the Tower of Pisa. How nice! It was raining that day, but it was still wonderful. We climbed to the top! 4 That s a photo of the Amo River. That s the “Ponte Vecchi

11、o” , the old bridge. 5 It was very interesting. There were beautiful old buildings in the city, and lots of wonderful museums. Thats nice. A. And whats this? B. Why was it so bad? C. Yes, it was wonderful. D. What was Florence like? E. Lets return to the good parts. F. Sure, what was your holiday li

12、ke? G. Well, did you like your hotel there? 答案解析1.【解析】选A。细节理解题。根据第七段“I was grateful for the extremes. ”可知答案为A。2.【解析】选A。词义猜测题。根据第三段“They say theyre under the weather, not feeling good about this time of year. ”可知,nasty的意思是“不愉快的”。3.【解析】选C。推理判断题。根据倒数第二段“Whether its hot or cold, good health or bad, in the money or out of it, I always want it to be different. ”可知,答案为C。4.【解析】选D。主旨大意题。根据文章大意可知,文章主要讲述了改变能够使生活更加多彩。答案:15. FBEAD

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1