ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:56KB ,
资源ID:385905      下载积分:6 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385905-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(外研版七年级英语上册Modules 15阶段综合测试卷.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

外研版七年级英语上册Modules 15阶段综合测试卷.doc

1、 Module 1-5第I卷(50分)I.单项选择(15 分)( )1.Toms father is _ actor and her mother is _ nurse.A. a, a B. an, an C. a, an D. an, a( )2. His mother has a sister and two brothers, so he has an aunt and two _. A. sisters B. brothers C. uncles D. aunts( )3.These_herparents.That_hersister. A.is,are B.is,isC.are,ar

2、e D.are,is( )4.There _ a desk, a bed and two chairs in my room. A. is B. am C. are D. be( )5.Are there _ pictures on the wall? No, there are _ maps on it. A. any, any B. some, some C. any, some D. some, any( )6.Whats your father? _. A. A manager B. About forty C. Hes old D. Hes at home( )7. Most chi

3、ldren like sport, so they like having _classes. A geography B art C. PE D. history( )8._ is an English student. _ name is Tom.A He, His B She, Her C He, Her D She, His( )9. How many are there in your room?A. window B. windowsC. a window D. the window( )10.Wang Lingling is and she is thirteen years o

4、ld.A. China B. AmericaC. Chinese D. England( )11.There_anymilkintheglass.Lets go and buy some.A.is B.isnt C.are D.arent( )12.Vegetablesandfishare_.A.healthfood B.healthyfoodC.unhealthyfood D.healthydrink( )13.Where_MissLicome from?ShecomesfromChangsha.A.do B.doing C.is D. does( )14.I watch the Voice

5、 of China _ 9:10 pm _ Friday evening. A. at; in B. in; on C. at; on D. in; in ( )15.Doing morning exercises every day _ our health. A. is bad for B. is bad with C. is good for D. is good with .完形填空 (10分) My name is Dave. I16a good friend. His name is Tom. He is Chinese. He is in Beijing17his parents

6、 now. His mother is our English18. His father is a math teacher. They all like their jobs. Tom is19years old. He is in Class One, Grade Nine. Im in Class One,20Im in Grade Seven. Tom is a good boy. He often helps me with my Chinese. He likes English food. We often go to the restaurant for dinner. Oh

7、, Tom has a little sister.21name is Linda. She is only three years old. She likes bananas and apples. I often22bananas for her. This girl likes comedies. She often23to see movies with her parents on weekends. I like this girl and she likes me, too. She says Im very24. Well, I have an aunt. Her name

8、is Cindy. She works at Huaxing Clothes Store. She gets up at six every morning and she gets home at six every evening. She likes playing25piano and she has a piano. She wants to join the music club. ( )16. A. has B. haveC. isD. are( )17. A. withB. and C. ofD. at( )18. A. teachB. teaches C. teachingD

9、. teacher( )19. A. fifth B. first C. fifteenD. second( )20. A. andB. at C. for D. but( )21. A. HerB. She C. They D. We( )22. A. callB. buy C. is D. has( )23. A. goesB. go C. going D. get( )24. A. boringB. difficult C. funny D. not well( )25. A. a B. an C. the D. /.阅读理解(15分)ABoys and girls, welcome t

10、o our school restaurant. Food and drinks in the restaurant are cheap(便宜的)and delicious. For breakfast, you can eat eggs, boodles and drink milk. For lunch and dinner, you can have rice, different(不同的)kinds of meat and vegetables. And you can have some apples and lots of drinks. Come and have a meal(

11、餐), please. Its a good place to enjoy yourself.Open hours:MondayFriday (6:30-9:30pm)SaturdaySunday (7:00-8:00pm)( )26.This is a restaurant.A. hospital B. hotel C. school D. factory( )27. Food and drinks in the restaurant are .A. small B. sweet C. delicious D. hot( )28. You can eat for breakfast in t

12、he restaurant.A. vegetables B. meat C. rice D. eggs( )29. You can have dinner at on Sunday night.A. 7:30 B. 8:30 C. 9:30 D. 10:30( )30. The speaker(说话者)probably(可能)is .A. on the farm B. at a dinning hall C. at home D. at a theaterB Hello. I am Chinese. My name is Wang Fei. I am thirteen. I am in No.

13、 5 Middle School in Nanjing. This is my friend. His name is Tony Green. He is an English boy. He is twelve. He and I are in the same class. Our classroom is next to the teachers office. We have Chinese and English lessons every day. Our English teacher is Mr Read. He is English but he can speak Chin

14、ese, too. Our Chinese teacher is Mr Ding. They are good teachers, and they are our friends, too. ( )31. Tony Green _ . A. has a Chinese friend in England B. is in an English school nowC. is Wang Feis English teacher D. has a Chinese friend now( )32. Wang Fei _ . A. is a student of No. 3 School B. is

15、 in an English schoolC. is twelve D. and Tony Green are in the same class( )33. Mr Read is _ . A. Wang Feis English teacher B. Tonys Chinese teacherC. a teacher of English school in Nanjing D. in Wang Feis class( )34. Mr Ding _ . A. can speak English, too B. is a teacher of ChineseC. and Wang Fei ha

16、ve Chinese classes every day D. is our English teacher( )35. Tony Green is from _ . A. ChinaB. America C. EnglandD. AustraliaC I am Jerry. My family is in New York. We have got a big house. There are three bedrooms(卧室). One is for my parents. One is for my sister Betty. One is for my brother Tony an

17、d me. I havent got any grandparents, aunts or uncles in my family.My father is forty-three years old. He is a hotel manager. My mother is forty. She is a secretary in a factory. Betty is sixteen years old. Tony is nine years old and Im twelve years old. We are students. I love my family.( )36. Jerry

18、s family is in .A. London B. Beijing C. New York D. Shanghai( )37. There are three in the house.A. hotels B. restaurants C. offices D. bedrooms( )38. Jerrys father works .A. in a hotel B. in a school C. in a factory D. in a library( )39. Tony is years old.A. nine B. twelve C. Sixteen D. Forty- three

19、( )40. is the best title(标题)for this passage.A. My School B. My Family C. My Teacher D. My Friend.情景交际(5分)根据对话内容从方框中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。W: Oh, your bed is big and you have a computer. 41 M: It is a photo of my family.W: 42 M: Yes, it is. And my aunt is next to her.W: 43 M: That is my grandpa. And my f

20、ather is next to him.W: Who is the girl next to you? 44 M: No, she is my cousin, Julia. 45 A. Is she your sister?B. Is this your mother?C. Who is that tall man?D. Whats that on the bookcase?E. The girl next to my aunt is my sister.任务型阅读(5分) 将下面方框中所给句子还原到文中,使短文完整、通顺。 One day, Tom sees aman in the for

21、est. “Can I have some food?” the man asks. “You can have this plum (李子),” Tom says. (46)_ “You are very good to me,” says the man. “You can have three wishes (愿望).” This makes Tom happy. (47)_ “I wish for a lump (块) of gold so that we can get some food,” says Tom. Flash! (48)_ “You could have wished

22、 for a big bag of gold!” Tess says. “I wish you were not here!” Tom says. Flash! (49)_ “Tess?” Tom calls. Tom is upset (不安的). “I wish Tess were back!” he says. Flash! Tess comes back. (50)_ “Now lets get some food!” says Tom.That night, they ask the man with the wishes to come for dinner. A. Tess is

23、 not there. B. Tom is very happy. C. It is all the food Tom has. D. He runs home to tell Tess.E. Tom has a lump of gold.第II卷 非选择题(50分).词汇应用(10分)A.根据音标写出下列单词的英文(每题一分,共5分)51. b:d _ 52.ti:t _ 53.spel _ 54. kt _ 55. taim _ B. 用所给词的适当形式填空(每题一分,共5分)56.There are a lot of(potato)in the bag. 57.There are man

24、y football _(match) on CCTV 5.58.Lets_ (play)football on Sundays59.You must brush your (tooth) before breakfast and dont eat anything before going to bed.60.Sandy, (not eat ) too much meat. Its not good for you.句型转换(10分)61. His pen is on the desk.(对画线部分提问)_ _ his pen? 62. Lingling is twelve years ol

25、d. (对画线部分提问)_ _ is Lingling?63. There are some flowers on the table.(改为否定句) There_ _ flowers on the table.64 She has got an English friend. (改为一般疑问句并作否定回答) _ she _ an English friend? , she .65.Simon does well in swimming.(改为同义句) Simon _ _ _ swimming.完成句子(10分) 66.大明在玲玲的前面。Daming is _ _ _Lingling.67.不

26、要吃太多巧克力。Dont eat _ _ chocolate .68. 你们的教室是什么样子的?_ your classroom _?69. 操场在图书馆个餐厅之间。The playground is _ the library _ the dining hall.70.北京是中国的首都。Beijing is China.综合填空(10分) 根据短文内容及首字母提示补全单词完成短文。What can you do to k71healthy? Perhaps for children, healthy eating is one of the most important things. He

27、re are some ideas about h72to eat healthily. Having breakfastA good breakfast is very important to c73. Its necessary to have it in the m74. But some children often go to school without breakfast, just because they want to s75a little longer. Remember that a good b 76 will help you study better. Hav

28、ing healthy foodHaving healthy food is the most important. That means eating l77of different foods, especially fruit and v78. Dont eat too much chocolate or ice cream. Some of you l79eating fast food, but in fact it is not good for your h80. Try to eat healthy food as much as you can. Have healthy e

29、ating habits, and you will have a strong body. .书面表达(10分)假如你有一位笔友, 他的名字叫Tony, 请根据表格内容, 向你的同学介绍一下Tony, 词数不少于50。参考答案I.1-5.DCDAC 6-10.ACABC 11-15.BBDCC.16.B 主语I是第一人称, 表示“有”应用have。17.A with和(在)一起。18.D 他妈妈是我们的英语老师。19.C “基数词+years old”表示“岁”。20.D “我(也)在一班, 但是我在七年级”。连词but表示语意转折。21.A 由上文中的sister及本句中的Linda可知是

30、个女孩;后接名词name应用形容词性物主代词her。22.B call称呼, 命名;buy买;is是;has有。只有buy符合题意。23.A 主语she为第三人称单数, 谓语动词一般现在时要用第三人称单数形式。23.C boring无聊的;difficult难的;funny滑稽的;not well(身体)欠佳的, 由上文可知应选C项。25.C 表示乐器的名词与play连用时要用定冠词the。. A【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了我们学校的餐厅的情况和一日三餐可吃的食物饮料等,还有周一至周五的开放时间和周六周日的开放时间。26.C 细节理解题.根据Boys and girls, welcom

31、e to our school restaurant.描述,可知介绍的是我们学校餐馆的情况, 故选C.27.C 细节理解题。根据Food and drinks in the restaurant are cheap(便宜的)and delicious.得知学校的食物既便宜又美味。可知选C。28.D 细节理解题.根据For breakfast, you can eat eggs, noodles and drink milk.描述,可知我们早饭可以吃到鸡蛋和面条,还可以喝到牛奶。故选D。29.A 细节理解题.可以根据文中周六周日的开放时间七点到八点,故选A。30.B 细节理解题。根据文中Boys

32、 and girls, welcome to our school restaurant.欢迎来到我们学校餐厅可知,作者现在在餐厅,故选B。B.31.D 由文中:I am Chinese. . . This is my friend. His name is Tony Green. 可知为D。32.D 由文中:He and I are in the same class. 可知。33.A 由文中:Our English teacher is Mr Read可知。34.B 由文中:Our Chinese teacher is Mr Ding. 可知。35.C 由文中:He is an Engli

33、sh boy. 可知。C.【解析】试题分析:这篇短文主要介绍了小作者的家庭,家庭成员及其他们的年龄,职业等,还介绍了家里的卧室等情况。36.细节理解题.根据My family is in New York.得知我们一家人在纽约. 故选C.37.细节理解题。根据There are three bedrooms(卧室).得知我们家有三个卧室。可知选D。38.细节理解题.根据My father is forty-three years old. He is a hotel manager.得知爸爸在一个旅馆,故选A。39.细节理解题.根据Tony is nine years old.Tony今年九岁

34、了。故选A。40.综合推理题.根据全文内容主要介绍了我的家庭。故选B。.41-45.DBCAE.46-50 CDEAB .51.bird 52.teacher 53.spell 54.cat 55.time 56.potatoes 57.matches 58.play 59.teeth 60.dont eat .61.Where is 62.How old 63.arent any 64.Has; got; No; hasnt 65.is good at .66.in front of 67.too much 68.Whats ; like 69.between; and 70.the cap

35、ital of .71. keep72. how73. children74. morning75. sleep76. breakfast77. lots 78. vegetables79. like80. health. One possible version:I have a friend. His name is Tony. He is from Australia. He is a student in Harris Hill Middle School. He has six lessons every day. His favourite lesson is music. He likes listening to music. Jackie Chan is his favourite film star. Tonys hobbies are drawing, reading, playing football and listening to music. He often plays football with his friends on Sunday. He is a good student.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1