ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:381KB ,
资源ID:385295      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385295-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解第二套.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解第二套.doc

1、阅读理解(A)When people hear a president speak, they seldom think about others helping to shape the presentation(报告). Today, however, presidents depend on writers such as J. Terry Edmonds to help them communicate (交流) effectively. Edmonds is the first African American ever to work as a full-time speechwr

2、iter for a U. S. president; he is so the first African American to serve as director of speechwriting for White House. His is an all-American story of success. Edmonds grew up in Baltimore, Maryland; his father drove a truck, and his mother worked as a waitress. A. great reader, Edmonds showed a gif

3、t for writing at his highSchool, Baltimore City College After graduating in 1967 Edmonds went on to Morgan State UniversityEdmonds began his career in business, with jobs in public relations and communications. He joined the world of politics as news secretary for his congressman (国会议员) from Baltimo

4、re During Bill Clintons presidency, he wrote speeches for Health and Human Services Secretary Donna Shalala and worked in a number of job in the White House and in governmental departments President Clinton then appointed (任命)himto the office of directory of speechwriting Following the 2000 election

5、s Edmonds returnedto Morgan State University as the schools special assistant to the president for 2001-2002( ) 1. Which of the following statements is TRUE according to the text?A. Edmonds proved himself to be good at writing at high schoolB. Edmonds graduated from Morgan State University in 1967.C

6、. Edmonds was the first full-time speechwriter.D. Edmonds served the White House after 2000.( ) 2. Edmonds entered the world of politics first as -。 A. news secretary for a CongressmanB. a speechwriter for President ClintonC. news secretary in the White HouseD. a speechwriter for Secretary Donna Sha

7、lala( ) 3. The text is most likely to be found in a book about-。 A. popular science B. historical eventsC. successful people D, Political systems本文介绍美国总统的“笔杆子”J. Terry Edmonds作为一位非洲裔美国人的成长经历。45 A 推理判断题。根据第二自然段的第二句可知本题选A。46 A 细节理解题。根据第三自然段的第二句可知本题选A。47 C 推理判断题。本文是一篇人物介绍,介绍了一位成功人物,故本题选C。(B)Brian arriv

8、ed at the San Francisco airport two hours before the flight to Paris. He was wearing three shirts, a jacket, two pairs of socks, a pair of shorts, and two pairs of jeans. He was carrying one small backpack, which was very full, but he didnt have any other luggage. Brian needed to meet a man named To

9、ny before he checked in for his flight. He found Tony near the Air France counter. Tony gave him a round-trip ticket and a small package. “Give this package to Jean-Paul at the airport in Paris. He will have a sign with your name on it. I think you can find him easily, “Tony said.” You dont have any

10、 luggage, right?” “Only this backpack,” Brian answered. “You said I could bring one carry-on bag.” “Thats right, one carry-on bag is fine. Have a good trip.” “Thanks.”Is Brian a criminal(犯罪)? Not at all. He is an air courier. And he paid only $110 for the round-trip ticket to Paris. Air couriers get

11、 cheap airline tickets because they take important packages and papers to foreign countries. Businesses sometimes need to get packages and papers to people in foreign countries by the next day. Often, the only way they can do this is to use an air-courier company. It is not cheap for a business to s

12、end a package with an air courier, but it is quick. Every year about 80, 000 people worldwide travel as air couriers. The number of tickets for courier travel is growing by about 10 percent a year. However, air-courier travel isnt for everyone, But if you have very little money, can be flexible(灵活的)

13、about your travel plans, and dont mind wearing the same clothes for a week, it can be a great way to take a vacation!( ) 1. Why was Brian wearing so many clothes for his travel?A. Because they were the uniform for air couriers, B. Because that made him easier to be recognized. C. Because his backpac

14、k had no room for his clothes. D. because he did not have any luggage with him. ( ) 2. An air courier is a person who A. manages a business company in foreign countriesB. organizes international flights for touristsC. travels around the world with cheap ticketsD. delivers papers and packages to fore

15、ign countries( ) 3. Businesses choose the air-courier service because A. it costs less B. it is flexible C. it saves time D. it grows fast( ) 4. One of the disadvantages of traveling as an air courier is that heA. cannot decide when and where to travelB. cannot take any luggage with himC. has to wea

16、r two pairs of jeansD. saves little money from the travel( ) 5. The author of the text mainlyA. describes the activities of a law-breakerB. suggests an ideal way to travelC. argues against the air-courier travel D. tells us about a developing business文章大意是说明一个新型的职业航空投送员。航空投送员可以享受相当便宜机票优惠,因为他们的的主要职责是

17、及时的给跨国公司投送重要的包裹或文件。52.C 推理判断题。由第一自然段中的He was carrying one small backpack, which was very full.一句可知本题选C。53.D 细节理解题。由第六自然段中的Air courier get cheap airline tickets because they take important packages and papers to foreign countries.一句可知本题选D。54.C 细节理解题。由倒数第二自然段的最后一句可知本题选C。55.A 推理判断题。根据文章最后一句可以推断出本题选A。56.D 主旨大意题。本文大意是介绍一个新型的职业航空投送员,故本题选D。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1