ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:3 ,大小:77KB ,
资源ID:385280      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385280-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解四十一.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解四十一.doc

1、阅读理解A I hated dinner parties. But I decided to give them another shot because Im in London. And my friend Mallery invited me. And because dinner parties in London are very different from those back in New York. There, Im having a dinner party means: Im booking a table for 12 at a restaurant you cant

2、 afford and well be sharing the checque evenly, no matter what you eat. Worse, in Manhattan there is always someone who leaves before the bill arrives. Theyll throw down cash, half of what they owe, and then people like me, who dont drink, end up paying even more. But if I try to use the same trick,

3、 the hostess will shout: Where are you going? And its not like I can say I have somewhere to go: everyone know I have nowhere to go. But in London, dinner parties are in peoples homes. Not only that,the guests are an interesting mix. The last time I went to one, the guests were from France, India. D

4、enmark and Nigeria; it was like a gathering at the United Nations in New York. The mix is less striking. Its like a gathering at Bloomingdales, a well-known department store. For New Yorkers, talking about other parts of the world means Brooklyn and Queens in New York. But at Mallerys, when I said t

5、hat I had been to Myanmar recently, people knew where it was. In New York people would think it was a usual new club ( ) 1. What does the word shot in Paragraph 1 probably mean? A. Choice. B. Try C. Style. D. Goal ( ) 2. What does the writer dislike most about dinner parties in New York? A There is

6、a strange mix of people. B. The restaurants are expensive. C. The bill is not fairly shared. D. People have to pay cash ( ) 3. What does the author think of the parties in London? A. A bit unusual B. Full of tricks. C. Less costly. D More interesting. ( ) 4. What is the authors opinion of some New Y

7、orkers from her experience? A. Easy-going. B. Self-centered. C. Generous. D. Conservative. 1. B.词义猜测题.从第一句的 hate,到 but 意义上的转折,说明尽管不喜欢,还是要尝 试一下,所以 try 的意思更接近 shot. 2. C.细节理解题.根据第一段中 Theyll throw down cash, half of what they owe, and then people like me, who dont drink, end up paying even more.可知类似作者这

8、样的人在纽约吃饭 吃亏,因为付钱多. 3. D. 推理判断题.根据第二段和其中的句子 Not only that, the guests are an interesting mix. 可以推断伦敦的 party 要比纽约的有趣. 4. B.推理判断题.从最后一段的 talking about other parts of the world means Brooklyn and Queens in New York.和 In New York people would think it was a usual new club 可以推断,作 者对一些纽约人的看法,是以自我为中心的. BToo

9、 much TV-watching can harm childrens ability to learn and even reduce their chances of getting a college degree, new studies suggest in the latest effort to examine the effects of television on children. One of the studies looked at nearly 400 northern California third-graders. Those with TVs in the

10、ir bedrooms scored about eight points lower on math and language arts tests than children without bedroom TVs. A second study ,looking at nearly 1000 grown-ups in New Zealand, found lower education levels among 26-year olds who had watched lots of TV during childhood. But the results dont prove that

11、 TV is the cause and dont ride out that already poorly motivated youngsters (年轻人)may watch lots of TV. Their study measured the TV habits of 26-year-olds between ages5 and 15. These with college degrees had watch an average of less than two hours of TV per week night during childhood, compared with

12、an average of more than 2 1/2 hours for those who had no education beyond high school. In the California study, children with TVs in their rooms but no computer at home scored the lowest while those with no bedroom TV but who had home computers scored the highest. While this study does not prove tha

13、t bedroom TV sets caused the lower scores, it adds to accumulating findings that children shouldnt have TVs in their bedrooms. ( ) 1. According to the California study, the low-scoring group might _. A. have watched a lot of TV B. not be interested ted in math C. be unable to go to college D. have h

14、ad computers in their bedrooms ( ) 2. What is the researchers understanding of the New Zealand study results? A. Poorly motivated 26-year-olds watch more TV. B. Habits of TV watching reduce learning interest. C. TV watching leads to lower education levels of the 15-year-olds. D. The connection betwe

15、en TV and education levels is difficult to explain ( ) 3. What can we learn from the last two paragraphs? A. More time should be spent on computers. B. Children should be forbidden from watching TV. C. IV sets shouldnt be allowed in childrens bedrooms. D. Further studies on high-achieving students s

16、hould be done. ( ) 4. What would be the best title for this text? A. Computers or Television B. Effects of Television on Children C. Studies on TV and College EducationD. Television and Childrens Learning Habits 1. A.细节理解题.根据第二段中 Those with TVs in their bedrooms scored about eight points lower on ma

17、th and language arts tests than children without bedroom TVs.可得出答案. 2. D. 细节理解题. 根据第三段 But the results don prove that TV is the cause and dont ride t out that already poorly motivated youngsters (年轻人)may watch lots of TV.可以确定答案. 3. C.推理判断题.注意最后一段开头的 while 是尽管的意思,所以这两段都是围绕儿 童卧室不应该放电视机的问题. 4. B.主旨大意题.通读全文可知,文章主要通过两项研究分析了儿童看电视所造成的 影响.文章第一段第一句话是主题句,所以 B 项作为标题是最佳的.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1