ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:4 ,大小:158KB ,
资源ID:385247      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385247-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解二十二.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2014高考英语二轮复习 专项训练 阅读理解二十二.doc

1、阅读理解AWhile small may be beautiful, tall is just plain uncomfortable it seems, particularly when it comes to staying in hotels and eating in restaurants.The Tall Persons Club Great Britain (TPCGB), which was formed six months ago to campaign for the needs of the tall, has turned its attention to hote

2、ls and restaurants. Beds that are too small, showe heads that are too low, and restaurant tables with hardly any leg-room all make life difficult for those of above average height, it says.But it is not just the extra-tall whose needs are not being met. The average night of the population has been i

3、ncreasing ye the standard size of beds, doorways, and chairs has remained unchanged.“The bedding industry says a bed should be six inches larger than the person using it, so even a king-size bed at 66(6 feet and 6 inches) is falling short for 25% of men, while the standard 63 bed caters for less tha

4、n half of the male population.” Said TPCGB president Phil Heinricy, “seven-foot beds would work fine.” Sililarly, restaurant tables can cause no end of problems. Small tables, which mean the long-legged have to sit a foot or so away from them, are enough to make tall customers go elsewhere.Some have

5、 already taken note, however. At Queens Moat HousesCaledoman Hotl in Edinburgh, 66beds are now put in as standard after requests for longer beds from taller visitors, particularly Americans.( ) 1. What is the purpose of the TPCGB campaign?A. To provide better services. B. To rebuild hotels and resta

6、urants. C. To draw public attention to the needs of the tall.D. To attract more people to become its members.( ) 2. Which of the following might be a bed of proper length according to Phil Heinricy?A. 72. B. 7 C. 66 D. 63( ) 3. What may happen to restaurants with small tables?A. They may lose some c

7、ustomers. B. They may start businesses elsewhere.C. They have to find easy chairs to match the tables.D. They have to provide enough space for the long-legged.( ) 4. What change has already been made in a hotel in Edinburgh?A. Tall people pay more for larger beds. B. 66beds have taken the place of 6

8、3beds.C. Special rooms are kept for Americans. D. Guest rooms are standardized.【解题导语】说明文。主要讲述一个英国的高个子组织TPCGP在六个月以前向宾馆和酒店发起的针对高个子的一些特殊需求的活动。64. 答案C 细节理解题。由第二段的which was formed six months ago to campaign for the needs of the tall, has turned its attention to hotels and restaurants.可知TPCGP是为了让公众注意高个子的一

9、些特殊需求。65. 答案B细节理解题。由倒数第三段Said TPCGB president Phil Heinricy, “seven-foot beds would work fine.”可知。66. 答案A推理题。由倒数第二段的内容可知,如果饭店使用小的桌子,自然就失去了高个子这样一类群体的顾客。选A。67. 答案B。细节理解题。ACD在文中均是无中生有,在文中无对应内容。由倒数第一段可知66beds are now put in as standard after requests for longer beds from taller visitors, particularly Am

10、ericans. B项正确。BCassandra Feeley finds it hard to manage on her husbands income. So this year she did something more than a hobby: She planted vegetables in her yard. For her fist garden, Ms Feeley has put in 15 tomato plants, and five rows of a variety of vegetables. The familys old farm house has b

11、ecome a chicken bourse its residents arriving next month. Last year, Ms. Rita Gartin kept a small garden. This year she has made it much larger because, she said,“The cost of everything is going up and I was looking to lose a few pounds too; so its a win-win situation all around.”They are among the

12、growing number of Americans who, driven by higher living costs and a falling economy(经济), have taken up vegetable gardening for the first time. Other have increased the size of their existing gardens. Seed companies and garden shops say no since the 1970s have there been such an increase in interest

13、 in growing food at home. Now many gardens across the country hacek been sold out for several months. In Austin, Tex., some of the gardens have a three-year waiting list.George C. Ball Jr. owner of a company, said sales of vegetable seeds and plants are up by 40%, over last year, double the average

14、growth of last five years. Mr. Ball argues that some of the reasons have been building for the last few years. The big one is striking use in me cost on food like bread and milk, together with the increases in the price of fruit and vegetables. Food prices have increase of higher oil price. People a

15、re driving less, taking fewer vacations, so there more time to garden.( ) 1. What does the word“residents”in Paragraph l probably refer to?A. chickens B. tomatoes Cgardens Dpeople( ) 2. By saying“a win-win situation all around”,MsGartin means that_.Ashe is happier and her garden biggerBshe may spend

16、 less and lose weightCshe is selling more and buying lessDshe has grown more varieties of vegetables( ) 3. Why is vegetable gardening becoming increasingly popular?AMore Americans are doing it for funBThe price of oil is lower than beforeCTheres a growing need for fruitsDThe cost of living is on the rise( ) 4. Which of the following might be the best title for the text?AFamily Food Planning BBanking on GardeningCA Belt-tightening Move DGardening as a Hobby

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1