ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:52.50KB ,
资源ID:385126      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385126-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2013年高考英语二轮复习之同步专题-阅读理解22 WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2013年高考英语二轮复习之同步专题-阅读理解22 WORD版含答案.doc

1、阅读理解精选22It was a winter morning, just a couple of weeks before Christmas 2005. While most people were warming up their cars, Trevor, my husband, had to get up early to ride his bike four kilometers away from home to work. On arrival, he parked his bike outside the back door as he usually does. After

2、 putting in 10 hours of labor, he returned to find his bike gone. The bike, a black Kona 18 speed, was our only transport. Trevor used it to get to work, putting in 60-hour weeks to support his young family. And the bike was also used to get groceries(食品杂货),saving us from having to walk long distanc

3、es from where we live. I was so sad that someone would steal our bike that I wrote to the newspaper and told them our story. Shortly after that, several people in our area offered to help. One wonderful stranger even bought a bike, and then called my husband to pick it up. Once again my husband had

4、a way to get to and from his job. It really is an honor that a complete stranger would go out of their way for someone they have never met before. People say that a smile can be passed from one person to another, but acts of kindness from strangers are even more so. This experience has had a spreadi

5、ng effect in our lives because it strengthened our faith in humanity(人性) as a whole. And it has influenced us to be more mindful of ways we, too, can share with others. No matter how big or how small, an act of kindness shows that someone cares. And the results can be everlasting. 31. Why was the bi

6、ke so important to the couple? A. The mans job was bike racing. B. It was their only possession. C. It was a nice Kona 18 speed. D. They used it for work and daily life.32. We can infer from the text that _. A. the couple worked 60 hours a week. B. people were busy before Christmas C. the stranger b

7、rought over the bike D. life was hard for the young family.33. How did people get to know the couples problem? A. From radio broadcasts. B. From a newspaper. C. From TV news. D. From a stranger.34. Which of the following is TRUE? A. The authors husband often parked the bike beside the back door.B. T

8、he author used to get to work by bike.C. Several strangers offered bikes to them, but they only accepted one of them.D. Somebody had stolen their bike before, but soon returned it to the author.35. What do the couples learn from their experience? A. Strangers are usually of little help. B. One shoul

9、d take care of their bike. C. News reports make people famous. D. An act of kindness can mean a lot. 圣诞节前一天,作者丈夫下班时发现丢失了家里唯一的代步工具 自行车,这给这个年轻而并不富裕的家庭带来诸多不便。作者将此情况反映给一家报社后,得到了许多素不相识的人们的帮助,作者认为人与人之间的这种相互帮助,具有深远的社会意义,值得永久怀念。31. D 推理判断题。从文章的第二段可以看出这辆自行车对作者全家人的重要性。32. D 推理判断题。从文章的第二、三段中不难推断出生活对他们年轻的家庭来说是艰难的。33. B 细节理解题。从第三段的“I wrote to the newspaper and told them our story” 可知答案。34. A 细节理解题。根据文章第一段内容可得知,只有A项正确,其余项均无根据。35. D 推理判断题。文章的结尾处感慨到一个善意的行为,无论大小,都代表了一种关爱,其影响是恒久的。版权所有:高考资源网()版权所有:高考资源网()

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1