ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:53KB ,
资源ID:385072      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝扫码支付 微信扫码支付   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385072-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2013年高考英语二轮复习 同步专题 阅读理解24.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2013年高考英语二轮复习 同步专题 阅读理解24.doc

1、阅读理解精选24A month after Hurricane Katrina, I returned home in New Orleans. There lay my house, reduced to waist-high rains, smelly and dirty. Before the trip, Id had my car fixed. When the office employee of the garage was writing up the bill, she noticed my Louisiana license plate. “You from New Orle

2、ans?” she asked. I said I was, “No charge.” She said, and firmly shook her head when I reached for my wallet. The next day I went for a haircut, and the same thing happened. As my wife was studying in Florida, we decided to move there and tried to find a rental house that we could afford while also

3、paying off a mortgage(抵押贷款) on our ruined house. We looked at many places, but none was satisfactory. Wed began to accept that wed have to live in extremely reduced circumstances for a while, when I got a very curious e-mail from a James Kemmedy in California. Hed read some pieces Id written about o

4、ur sufferings for state, the online magazine and wanted to give us (“no conditions attached”) a new house across the lake from New Orleans. It sounded a good to her return, but I replied, thinking him for his exceptional generosity, then we to go back. Then the University of Florida offered to let h

5、im house to me. While he want to England on his one year, paid leave. The rent was rather reasonable. I mentioned the poets offer to James Kemdedy, and the next day he sent a check covering our entire rent for eight months. Throughout this painful experience, the kindness of strangers has done much

6、to bring back my faith in humanity. Its almost worth losing you wordy possessions to be reminded that people really when given had a channel. 41. The garage employees attitude toward the author was that of .A. unconcern B. sympathy C. doubt D. tolerance 42. What do we know about James Kemnedy? A. He

7、 was a written of an online magazine. B. He was a poet at the University of Florida C. He offered the author a new house free of charge. D. He learned about the authors sufferings. 43. It can be inferred from the text that . A. the authors family was in financial difficulty B. rents were comparative

8、ly reasonable despite the disaster C. houses were difficult to find in the hurricane stricken area D. the mortgage on the ruined house was paid off by the bank 44. The author learned from his experience that .A. wordy possessions can be given up when necessary B. generosity should be encouraged in s

9、ome cases C. people benefit from their sad stories D. human beings are kind after all. 45. Which would be the best title for the text?A. Terrible Hurricane Katrina.B. Hurricane Is Heartless While Strangers Are Kind.C. Study in Florida.D. The Importance of Helping Others.答案及解析 4146 BCADB本文主要讲述作者在遭遇飓风袭击毁坏房屋之后受到很多陌生人仁慈的帮助,之后作者感悟到虽然遭遇了痛苦的经历,但是他们的爱心使他坚定了对人性的坚信。41. B 推理判断题。不收费说明了车库员工对作者的同情之心。42. C 细节理解题。从文章第三段最后一句话可判断C正确。43. A 推理判断题。从文章第三段第一句话可判断A正确。44. D 推理判断题。从文章最后一段作者的感悟中可看到D项正确。45. B 主旨大意题。根据全文内容可知。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1