ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:52.50KB ,
资源ID:385065      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-385065-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东省2013年高考英语二轮复习 同步专题 阅读理解20.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东省2013年高考英语二轮复习 同步专题 阅读理解20.doc

1、阅读理解精选20If you were to walk up to Arthur Bonner and say, “Hey, Butterfly Man,” his face would break into a smile. The title suits him. And he loves it.Arthur Bonner works with the Palos Verdes blue butterfly, once thought to have died out. Today the butterfly is coming back thanks to him. But years

2、ago if youd told him this was what hed be doing someday, he would have laughed, “ Youre crazy.” As a boy, he used to be “ a little tough guy on the streets”. At age thirteen, he was caught by police stealing. At eighteen, he landed in prison for shooting a man.“ I knew it had hurt my mom,” Bonner sa

3、id after he got out of prison. “So I told myself I would not put my mom through that pain again.”One day he met Professor Mattoni, who was working to rebuild the habitat for an endangered butterfly called El Segundo blue.“I saw the sign Butterfly Habitat and asked, How can you have a habitat when th

4、e butterflies can just fly away?” Bonner recalls. “Dr. Mattoni laughed and handed me a magnifying glass(放大镜) , Look at the leaves. I could see all these caterpillars(蝴蝶的幼虫) on the plant. Dr Mattoni explained, Without the plant, there are no butterflies.”Weeks later, Bonner received a call from Dr. M

5、attoni, who told him there was a butterfly needed help. That was how he met the Palos Verdes blue. Since then hes been working for four years to help bring the butterfly back. He grows astragals, the only plant the butterfly eats. He collects butterflies and brings them into a lab to lay eggs. Then

6、he puts new butterflies into the habitat. The butterflys population, once almost zero, is now up to 900. For their work, Bonner and Dr. Mattoni received lots of awards. But for Bonner, he earned something more: he turned his life around. For six years now Bonner has kept his promise to stay out of p

7、rison. While hes bringing back the Palos Verdes blue, the butterfly has helped bring him back, too.41. When he was young, Arthur Bonner _. A. broke the law and ended up in prison B. was fond of shooting and hurt his mom C. often laughed at people on the streets D. often caught butterflies and took t

8、hem home42. Bonner came to know the Palos Verdes blue after he _. A. found the butterfly had died out B. won many prizes from his professor C. met Dr. Mattoni, a professor of biology D. collected butterflies and put them into a lab43. From the last sentence of the text, we learn that raising butterf

9、lies has _. A. made Bonner famous B. changed Bonners life C. brought Bonner wealth D. enriched Bonners knowledge44. What does the underlined phrase “put through” mean in the 3rd paragraph?A. hurtB. recall C. rememberD. experience45. Which of the following would be the best title for the text? A. A P

10、romise to Mom B. A Man Saved by Butterflies C. A Story of Butterflies D. A Job Offered by Dr. Mattoni答案及解析本文主要讲述了一个叫阿瑟的人通过养蝴蝶既拯救了蝴蝶,又拯救了自己的故事。41. A 细节理解题。根据第二段陈述的阿瑟曾因伤人,偷窃等原因入狱。42. C 细节理解题。根据第六段的第一、二句话得知,几周后阿瑟收到了教授的电话,告诉他有一种蝴蝶需要他的帮助,那就是他怎样遇到这种蝴蝶的。43. B 细节理解题。根据文章最后一段可知阿瑟自此遵守了诺言再也没有入狱,因此说蝴蝶改变了他,故选B。44. D 词义猜测题。根据上下文语境得知。45. B 主旨大意题。文章整体上讲述的是阿瑟从没有养蝴蝶时的糟糕生活到养蝴蝶后的转变。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1