收藏 分享(赏)

[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx

上传人:a**** 文档编号:384881 上传时间:2025-11-29 格式:DOCX 页数:31 大小:163.61KB
下载 相关 举报
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第1页
第1页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第2页
第2页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第3页
第3页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第4页
第4页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第5页
第5页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第6页
第6页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第7页
第7页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第8页
第8页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第9页
第9页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第10页
第10页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第11页
第11页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第12页
第12页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第13页
第13页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第14页
第14页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第15页
第15页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第16页
第16页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第17页
第17页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第18页
第18页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第19页
第19页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第20页
第20页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第21页
第21页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第22页
第22页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第23页
第23页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第24页
第24页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第25页
第25页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第26页
第26页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第27页
第27页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第28页
第28页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第29页
第29页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第30页
第30页 / 共31页
[2022高考冲刺卷]北京市高考英语冲刺模拟试题卷4.docx_第31页
第31页 / 共31页
亲,该文档总共31页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、2022高考冲刺卷北京市高考英语冲刺模拟试题卷4(试卷总分:120分 考试时间:100分钟)第卷(选择题 共85分)第一部分 英语知识运用(共两节,满分45分)第一节 单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分)从A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. More Chinese graduates prefer to work for _ state-owned company rather than work for _ foreign-owned enterprise, according to a new survey.A. a, a B. a, the C.

2、the, a D. the, the2. The launch of the iPhone is good news for China Unicom but its too early to say _ it would help increase the number of its users.A. how B. whether C. what D. why3.In Stankovic Cup final China _ the game with a win but Liu Wei missed two of free throws before Turkeys Sonkol Umit

3、tied the scoring 69-69 to force the game into overtime.A. could finish B. would finish C. would have finished D. could have finished4. After 60-year development since 1949, China _ a market with huge potential and a leader of world economy.A. became B. is becoming C. becomes D. has become5. Since a

4、good story is universal, it is no_ that cartoons have captured the imagination of the world. A. wonder A. need C. point D. sense 6. I saw a familiar girl run towards me quickly, but before I could recognize who she was, she had run back in the direction _ she had come.A. from which B. in which C. by

5、 which D. of which7. With Chinas state television began _NBA games in the late 1980s and especially with Yao Mings entry to the Houston Rockets, Chinas basketball has boomed.A. showing B. leaving C. giving D. sparing8. I found a very beautiful coat in a shop this morning,and Im going to buy _this af

6、ternoonAit Bthis Cone Dany9. _in Thailand that the whole roof was blown off. A. So terrible the storm may be B. So terribly the storm may beC. So terrible was the storm D. So terribly was the storm10. It is also the responsibility of the general public to be conscious _the symptoms of the H1N1 influ

7、enza.A. from B. in C. at D. of11. More and more young boys and girls are signing up for Super Boys or Girls Voices nowadays, _their abilities in singing. A. showing B. shown C. having shown D. having been shown 12. The secretary has a lot of things to _ in the office since she has been away for quit

8、e a few days. A. take up B. make up C. work out D. carry out13. - Would you like a cup of coffee or a glass of beer?-_ will do, but milk is _ popular with me.A. Neither; not B Both; more C. Either; the most D. All; the most14. We can not afford limited progress. We need rapid progress, Ban said at t

9、he Third World Climate Conference in Geneva, _by the World Meteorological Organization (WMO).A. organizedB. being organizedC. organizingD. was organized15. Could I use your dictionary? Sure you _, _ . A. Can, Go ahead B. can, Use it C. could, Help yourself D. could, Take it第二节 完形填空(共20小题,每题1.5分,共30分

10、)阅读下面短文,撑握其大意,然后从1635各题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。A woman came out of her house and saw 3 old men with long white beards sitting in her front yard. She did not 16 them. She said I dont think I know you, but you must be 17 . Please come in and have something to eat.Is the man of the house 18 ?, they as

11、ked. No, she said. Hes out. Then we cannot come in, they replied.In the evening when her 19 came home, she told him what had happened. Go to tell them I am home and 20 them in! The woman went out and invited the men in. We do not go into a house 21 , they replied. Why is that? she wanted to know.One

12、 of the old men 22 : His name is Wealth, he said pointing to one of his friends, and said pointing to another one, He is Success, and I am 23. Then he added, Now go in and discuss with your husband which one of us you want in your home. The woman went in and told her husband what was said. Her husba

13、nd was 24 . How nice!, he said. Since that is the 25 , let us invite Wealth. Let him come and 26 our home with wealth!His wife 27 . My dear, why dont we invite Success? Their 28 was listening from the other corner of the house. She jumped in with her own 29 : Would it not be better to invite Love? O

14、ur home will then be filled with love!Let us 30 our daughter-in-laws advice, said the husband to his wife. 31 and invite Love to be our 32 . The woman went out and asked the 3 old men, Which one of you is Love? Please come in and be our guest. Love 33 and started walking toward the house. The other

15、2 also got up and followed him.34 , the lady asked Wealth and Success: I only invited Love, Why are you coming in? The old men replied together: If you had invited Wealth or Success, the other two of us wouldve 35 , but since you invited Love, Wherever he goes, we go with him. Wherever there is Love

16、, there is also Wealth and Success! 16. A. recognizeB. realizeC. noticeD. believe17. A. dirtyB. thirstyC. angryD. hungry18. A. strongB. braveC. homeD. clever19. A. husbandB. fatherC. neighbourD. relative20. A. inviteB. forceC. cheatD. encourage21. A. separatelyB. togetherC. secretlyD. straight22. A.

17、 shoutedB. smiledC. explainedD. admitted 23. A. HappinessB. SadnessC. LoveD. Success24. A. upsetB. overjoyedC. activeD. negative25. A. reasonB. resultC. excuseD. case26. A. fillB. furnitureC. buyD. sell27.A. disagreedB. agreedC. pleasedD. moved28. A. advisorB. daughterC. daughter-in-lawD. teacher29.

18、 A. childB. suggestionC. moneyD. man30. A. fixB. repairC. softenD. follow31. A. Go awayB. Turn aroundC. Get inD. Go out32. A. memberB. emperorC. wealthD. guest33. A. woke upB. passed away C. got upD. sat down34. A.HorribleB. Surprised C. AloneD. Uncomfortalbe35. A. died outB. ran outC. cried aloudD.

19、 stayed out第二部分 阅读理解(共20小题;每小题2分,满分40分)阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AOne fine day, an old couple around the age of 70, walks into a lawyers office. Apparently, they are there to file a divorce. Lawyer was very puzzled, after having a chat with them, he got their story.This couple had been quar

20、reling all their 40 years of marriage nothing ever seems to go right.They hang on because of their children, afraid that it might affect their up-bringing. Now, all their children have already grown up, have their own family, theres nothing else the old couple have to worry about, all they wanted is

21、 to lead their own life free from all these years of unhappiness from their marriage, so both agree on a divorce.While they were signing the papers, the wife told the husband. “I really love you, but I really cant carry on anymore, Im sorry.”Its OK, I understand. said the husband. Little did she kno

22、w that, over the years, the husband has been trying all ways to please her, little did she know that drumsticks were the husbands favorite.Little did he know that she never thought he understands her at all, little did he know that she hates drumsticks even though all he wants is the best for her.Th

23、at night, both of them couldnt sleep, toss and turn, toss and turn. After hours, the old man couldnt take it anymore, he knows that he still loves her, and he cant carry on life without her, he wants her back, he wants to tell her, he is sorry, he wants to tell her, I love you.He picked up the phone

24、, started dialing her number. Ringing never stops. He never stops dialing.On the other side, she was sad, she couldnt understand how come after all these years, he still doesnt understand her at all, she loves him a lot, but she just cant take it any more. Phones ringing, she refuses to answer knowi

25、ng that its him. I want to keep it this way, if not I will lose face. She thought. Phone is still ringing. She has decided to pull out the cord.Little did she remember, he had heart problems.The next day, she received news that he had passed away. She rushed down to his apartment, saw his body, lyin

26、g on the couch still holding on to the phone. He had a heart attack when he was still trying to get thru (接通) her phone line.36. The old couple wanted to file a divorce because _.A. they had no child. B. their children didnt like them.C. they didnt understand each other actually. D. the old man didn

27、t love the old woman.37. Why didnt they file a divorce before they were at the age of 70?A. Because they were loving each other then. B. Because they had no time to lawyers office.C. Because they wanted to make their divorce open.D. Because they didnt wish to affect their childrens up-bringing.38. A

28、ccording to the passage we can know that _.A. the old man still loved his wife really. B. the wife didnt love her husband at all.C. their children still lived with old couple. D. they were in harmony over 40 years.39. After the last paragraph the old woman would be _.A. wild with joy B. wild with gr

29、ief C. unconcern about it D. angry at that BA young man was getting ready to graduate from college. For many months he had admired a beautiful sports car in a dealers showroom, and knowing his father could well afford it, he told him that was all he wanted. As Graduation Day approached, the young ma

30、n awaited signs that his father had purchased the car. Finally, on the morning of his graduation, his father called him into his private study. His father told him how proud he was to have such a fine son, and told him how much he loved him. He handed his son a beautiful wrapped gift box. Curious, b

31、ut somewhat disappointed, the young man opened the box and found a lovely, leather-bound Bible, with the young mans name embossed in gold. Angrily, he raised his voice to his father and said, With all your money you give me a Bible? He then stormed out of the house, leaving the Bible.Many years pass

32、ed and the young man was very successful in business. He had a beautiful home and a wonderful family, but realizing his father was very old, he thought perhaps he should go to see him. He had not seen him since that graduation day. Before he could make the arrangements, he received a telegram tellin

33、g him his father had passed away, and willed all of his possessions to his son. He needed to come home immediately and take care of things.When he arrived at his fathers house, sudden sadness and regret filled his heart. He began to search through his fathers important papers and saw the still new B

34、ible, just as he had left it years ago. With tears, he opened the Bible and began to turn the pages. As he was reading, a car key dropped from the back of the Bible. It had a tag with the dealers name, the same dealer who had the sports car he had desired. On the tag was the date of his graduation,

35、and the words. PAID IN FULL.How many times do we miss blessings because they are not packaged as we expected? Do not spoil what you have by desiring what you have not; but remember that what you now have was once among the things you only hoped for.Sometimes we dont realize the good fortune we have

36、or we could have because we expect the packaging to be different. What may appear as bad fortune may in fact be the door that is just waiting to be opened.40. According to the passage we can infer that _.A. the authors father was once very rich. B. the authors father didnt love him.C. the authors fa

37、ther had not enough money to buy a run car.D. the authors thought was wildly unrealistic.41. When author graduated from his school, his father sent him _.A. a beautiful run car B. a new leather-bound BibleC. a gift he hoped for D. only an empty box42. After graduation, author _ before his father die

38、d.A. often went to see his father B. had never gone homeC. went home once in the while D. always contacted his father by phone43. The passage can imply that _.A. Good fortune lies within bad, bad fortune lurks within good.B. The authors father didnt understand his child.C. where there is a will, the

39、re is a way. D. Every man is the son of his own works.C Kids who receive special education are, without doubt, the hardest working children in any school. When they are having difficulty learning basic literacy and number concepts, when they break rules, when they need more services, support and adu

40、lt attention than their peers, then they are struggling the hardest. In psychology, we are trained to think that if we are feeling angry or confused when sitting with a patient, then we are probably feeling just what our patient is feeling. The same is true for students with disabilities. Whatever w

41、e feel when we work with them, they are probably feeling as they work with us. If you have a disability that affects your education, then you have a brain disorder. Because education, even in mathematics, is largely verbal(用言辞), most brain disorders responsible for educational disabilities affect la

42、nguage, and how you process words and ideas in written and oral form. To imagine how much effort a child with a language disability spends each school day, imagine yourself attending a school today taught in a language you had a basic understanding of. Imagine though, that while you seem fluent to o

43、thers, you have trouble when people talk too fast, use idioms or expressions. When adults and classmates blame, or criticize kids who receive special education, they are struggling with their own confusion. It is difficult to imagine the world as it is lived by someone with an educational disability

44、. It is difficult to understand how someone who can be so normal can have so many problems. It is so easy to imagine that if they just tried harder. without understanding that just to do the ordinary, kids with disabilities are making an extraordinary effort.44. What is the purpose of the author by

45、writing the passage?A. to introduce how hard to be a special education teacher.B. to think highly of the children with disabilities.C. to show the disabled have much trouble in understanding.D. to call on the society to care for the disabled.45. If a disabled kid learns number concepts, he _.A. wont

46、 work as hard as a normal.B. will work double as hard as a normal.C. will be as patient as the normal.D. will think of his disability first.46. If a kid has a disability affecting his education, he will _.A. have a hard time using the language. B. be too foolish to learn maths .C. not understand wha

47、t others are saying.D. have a lot of trouble in remembering words.47. Before you intend to blame a kid receiving special education, _.A. you should try to understand what he is saying.B. you should imagine the world he lives in.C. you should imagine yourself in his shoes.D. you should think of the e

48、ducation he has received.DLOS ANGELES (Reuters) - Pop giant Michael Jackson, who took to the stage as a child star, died on Thursday, TMZ website reported. He was 50. There was no official confirmation of the reported death and spokespersons for Jackson could not be reached for comment. Weve just le

49、arned Michael Jackson has died, TMZ said. Michael suffered a cardiac(心脏的) arrest earlier this afternoon at his Holmby Hills home and paramedics were unable to revive him. Were told when paramedics arrived Jackson had no pulse and they never got a pulse back, the entertainment site said. It added, A

50、source tells us Jackson was dead when paramedics arrived. Earlier, the Los Angeles Times said the singer had been rushed to a Los Angeles-area hospital by fire department paramedics who found him not breathing when they arrived at the singers home. The newspaper said paramedics performed perfectly a

51、t the scene before taking him to the UCLA Medical Center hospital. Jackson had been due to start a series of comeback concerts in London on July 13 running until March 2022. The singer, whose hits included Thriller and Billie Jean, had been rehearsing in the Los Angeles area for the past two months.

52、 The shows for the 50 London concerts sold out within minutes of going on sale in March. His lifetime record sales tally is believed to be around 750 million, which, added to the 13 Grammy Awards he received, makes him one of the most successful entertainers of all time. There were concerns about Ja

53、cksons health in recent years but the promoters of the London shows, AEG Live, said in March that Jackson had passed a 4-1/2 hour physical examination with independent doctors.48. What does the underlined word paramedics probably mean?A. the persons who attend at home.B. relatives or friendsC. the p

54、ersons who give emergency medical treatmentD. the artists together with Jackson49. What is the reason of Jacksons death?A. He was too tired before his death.B. He was so lonely that nobody looked after him.C. Maybe Jackson was too excited when he was invited by London.D. The text didnt tell us.50. I

55、f Jackson had not died, he _.A. would be taken care of by the doctors.B. would not practise singing any more.C. would give some concerts in London soon.D. would retire as a result of his bad health.51. The underlined the singer probably refers to _.A. TMZ B. AEG C. Michael Jackson D. unknownEAmerica

56、n Watersports Tuesday-Saturday Located on the beach of the Sea Gardens Beach Resort, there are fun things to rent for the whole family. They offer rentals for kayaks, jetskis, and even parasails! Enjoy the water upclose or from a birds eye view! No matter what activity youre enjoying, be sure to pro

57、tect yourself and your family from the suns powerful rays and apply plenty of sun block!15th Street Boat Company Monday -Saturday15th Street Boat Company offers rental boats of all kinds. Theyre sure to have what you are looking for, whether its a small boat for a quick and simple outing or an extra

58、vagent boat with comfortable seats with a stereo(立体声) and high tech navigation(导航). You can rent a boat for half a day, a couple days, or even weeks at a time. If you want it, theyve got it. Its fun for everyone!Coconuts Watersports9 a.m.-5 p.m. Monday through Sunday Coconuts Water Sports is open 7

59、days a week for your convenience and offers tons of water fun for the whole family. Jet ski activities last 30 minutes or 1 hour and can make stops along the way. You must be at least 14 years of age to ride alone and can be as young as 3 to ride along with an adult. Everybody is required to wear a

60、life jacket and a license is required to operate the jet ski. Bathing suits and shorts are recommended. Jet Ski Tours of MiamiThursday-Sunday 10 a.m.-7p.m.Jet Ski Tours of Miami includes onsite parking, indoor restrooms, lockers, and life jackets for participants. You may choose a one or two hour to

61、ur and each jet ski can hold up to 3 people. You must be at least 18 years old in order to ride. As long as you are accompanied by an adult, there is no age limitation for any passenger. There is a restaurant nearby to eat at. The tour visits 6 different islands and passes by Bayside and Hard Rock.

62、You may even catch a glimpse of dolphins playing or a manatee resting in these fabulous Florida waters. 52. What activity is convenient for the visitors to have lunch?A. Jet Ski Tours of Miami B. Coconuts WatersportsC.15th Street Boat Company D. American Watersports 53. To satisfy your sons curiosit

63、y about marine animals, you _.A. will rent a boat to ride with him.B. prefer an extravagant (奢侈的) boat with comfortable seats with a stereo. C. would like to prefer American Watersports to Florida waters.D. can choose the tour to Bayside and Hard Rock.54. If you like to sail a boat, you can_.A. go t

64、o the Sea Gardens Beach Resort B. visit 15th Street Boat CompanyC. choose Jet Ski Tours of Miami D. go to Coconuts Watersports55. To ride alone in the jet ski activities, _.A. you have to be at least 14 years old. B. you can choose to wear a life jacket or not.C. you must be over18 years old. D. you

65、 have to be with parents.第II卷(非选择题 共35分)第三部分 写作(共二节,满分35分)第一节 (此题为选做题,请考生任选一题作答。)A短文改错(共10小题;每小题1分, 满分10分)此题要求改正所有短文中的错误。对标有题号的每一行做出判断:如无错误,在该行右边横线上画一个勾(P);如有错误(每行只有一个错误),则按下列情况改正:此行多一个词:把多余的词用斜线()划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(),在该行右边横线上写出该加的词。此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。注意:原行没有错的不

66、要改。Dear Sir or Madam, Im Li Hua from Jinan. When I am reading the advertisement, 56. _I was greatly impressed on the job. I want to make a difference 57. _to the old by what Ill do. Therefore, I recommend me to you 58. _without hesitation. I am now in the summer holidays and have 59. _enough time to

67、 work for you. However, I have some caring 60. _experiences because I once looked after my grandmother. 61. _The most important thing is I am patient and the old in our 62. _neighhbourhood likes chatting with me. If I am admitted, I will 63. _devote myself to take care of them. I can read newspapers

68、 to let 64. _them to learn about some latest affairs. I can do some washing. 65. _Looking forward to your early reply. Sincerely yours, Li Hua B7选5 (共5小题;每小题2分,满分10分)根据对话内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。 Miss Taylor, what sports do you go in for? _56_ But I enjoy basketball and volleyball from t

69、ime to time, too. They say that sports are most liked in English schools and universities. Right. We think sports will enable the students to better face life in the highly competitive society we are living in. _57_ We should pay attention to building up strong-bodies with healthy minds. Oh, Miss Ta

70、ylor, _58_Well, its out of question that football is on the top of the list. We call it soccer in England. _59_Yes, in fact, I think apart from the weather. Its the thing most talked about in England. So if we want to start a conversation with a stranger, wed better start talking about the weather o

71、r a recent football match._60_ Yes, I think it is a very safe topic of conversation indeed. A: what are the most popular sports in Britain?B: Im not on that with you. C: It seems to be a common topic of conversation.D: I dont agree more. E: Soccer is the most popular sports in my country. F: Is that

72、 the idea?G: Im absolutely crazy about tennis. C阅读表达(共5小题;每题2分,满分10分)New research on vegetables and aging gives mothers another reason to say I told you so. It found that eating vegetables appears to help keep the brain young and may slow the mental decline sometimes associated with growing old. On

73、measures of mental sharpness, older people who ate more than two servings of vegetables daily appeared about five years younger at the end of the six-year study than those who ate few or no vegetables. The research in almost 2,000 Chicago-area men and women doesnt prove that vegetables reduce mental

74、 decline,_. The findings also echo previous research in women only. Green leafy vegetables including spinach, kale and collards appeared to be the most beneficial. The researchers said that may be because they contain healthy amounts of vitamin E, an antioxidant that is believed to help fight chemic

75、als produced by the body that can damage cells. Vegetables generally contain more vitamin E than fruits. Vegetables also are often eaten with healthy fats such as salad oils, which help the body absorb vitamin E and other antioxidants, said lead author Martha Clare Morris, a researcher at Chicagos R

76、ush University Medical Center. The fats from healthy oils can help keep cholesterol low and arteries clear, which both contribute to brain health. The study was published in this weeks issue of the journal Neurology and funded with grants from the National Institute on Aging. The research involved 1

77、,946 people aged 65 and older who filled out questionnaires about their eating habits. A vegetable serving equaled about a half-cup chopped or one cup if the vegetable was a raw leafy green like spinach. They also had mental function tests three times over about six years. The tests included measure

78、s of short-term and delayed memory, which asked these older people to recall elements of a story that had just been read to them. The participants also were given a flashcard-like exercise using symbols and numbers. 56What is the best title of the passage?(Please answer within 10 words.) 57Which sen

79、tence in the passage can be replaced by the following one? The findings are identical with the former research only for women. 58Please fill in the blank in the third paragraph with proper words or phrases to complete the sentence.(Please answer within 10 words.) 59Proper diet is very important for

80、your health, supposing you were non-vegetarian, what should you do ? (Please answer within 30 words.) 60Translate the underlined sentence in the sixth paragraph into Chinese. D短文填词 (共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,根据以下提示:1)汉语提示; 2)首字母提示;3)语境提示,在每个空格内填入一个适当的英语单词,并将该词完整地写在右边相对应的横线上。所填单词要求意义准确,拼写正确。 Ks5uDear

81、Li Ming, I find as a newcomer, you feel lonely even when youre in class. It is _(正常的) because everything here is completely new to you, 56. _including the school, classmates and teachers and even the w_ of 57. _teachers teaching here seems quite d_ to you. Here are some tips 58. _to help you to make

82、 yourself _ at home. 59. _First, be active in class to draw _ the teachers and the classmates 60. _attention and try to contact with the teachers and classmates_(主动地). 61. _Do remember: even a slight smile may_(缩短)the distance between 62. _you and others. Second, be ready to help others and then the

83、y will do the s_ 63. _to you. As a classmate, Id like to help you both in l_ and in daily life. 64. _You may turn_ me whenever you like, ok? Everything will be ok soon. 65. _ Best regards, Zhang HuaE任务型读写 (共10小题;每小题1分,满分10分)阅读下面短文,根据所读内容在表格中的空白处填入恰当的单词。注意:每个空格只填一个单词。Heroes of Our TimeA good heart Di

84、kembe Mutombo grew up in Africa among great poverty and disease. He came to Georgetown University on a scholarship to study medicinebut Coach John Thompson got a look at Dikembe and had a different idea. Dikembe became a star in the NBA, and a citizen of the United States. But he never forgot the la

85、nd of his birth, or the duty to share his fortune with others. He built a new hospital in his old hometown in the Congo. A friend has said of this good-hearted man, “Mutombo believes that God has given him this chance to do great things.”Success and kindnessAfter her daughter was born, Julie Aigner-

86、Clark searched for ways to share her love of music and art with her child. So she borrowed some equipment, and began filming childrens videos in her own house. The Baby Einstein Company was born, and in just five years her business grew to more than $20 million in sales. And she is using her success

87、 to help others producing child safety videos with John Walsh of the National Center for Missing and Exploited Children. Julie says of her new program: “I believe its the most important thing that I have ever done. I believe that children have the right to live in a world that is safe.”Bravery and c

88、ourageA few weeks ago, Wesley Autrey was waiting at a Harlem subway station with his two little girls when he saw a man fall into the path of a train. With seconds to act, Wesley jumped onto the tracks, pulled the man into the space between the rails(铁轨), and held him as the train passed right above

89、 their heads. He insists hes not a hero. He says: “We have got to show each other some love.”Heroes of Our TimeNameWhat did he/she do?Dikembe Mutombo He was brought up in a 56_ family. He was intended to study medicine but became a 57 _in the NBA. To be in 58 _for his motherland, he set up a hospita

90、l in his birth place. He is considered to be a 59 _ man.Julie Aigner-Clark To share her love of music and 60 _ with his daughter, She borrowed some equipment and filmed 61 _ videos at home. She set up a company, which produced child safety videos and her business became a great 62 _. She believed it

91、 is childrens right to share a world of 63_.Wesley Autrey While he was waiting for a train, he found a man fall into the path of a train. He saved a man by 64_him when the train passed above. He insists everyone should show some 65_to others.F信息匹配题 (共5小题;每小题2分,满分10分) 下面是一些图书的封面(56-60)和它们的简介(A、B、C、D、

92、E和F)。请分别选择和封面相匹配的一项。其中有一项是多余的。下面是图书封面:56. 57. 58. 59. 60. 下面是图书简介:A. Home is a third-person retelling of many of the events in Marilynne Robinsons Gilead, one of the few recent American novels that have found and deserved both critical praise and readerly love. B.This wondrous first novel won both a

93、 National Book Critics Circle award and the Pulitzer Prize. Moving between contemporary New Jersey and the Trujillo-era Dominican Republic and written in a vibrant, street-wise Spanglish, the book unfolds from a comic portrait of a second-generation Dominican geek into a harrowing meditation on publ

94、ic and private history. Diaz is one of contemporary fictions most distinctive and irresistible new voices. C.Eddie Chapman, a professional Soho criminal, was in prison in Jersey when the Germans conquered the island. They sent him to England as a spy, where he immediately signed up with MI5 as a dou

95、ble agent. Chapmans life (he died in 1997) has everything a successful spy story should have and Macintyre gracefully conveys its sheer fun.D.For more than a year, high-tech insiders devoured The Secret Diary of Steve Jobs, a running satire by an anonymous blogger. Last year the author was revealed

96、by a New York Times reporter to be Daniel Lyons, who is now a technology columnist. Fake Steve/Lyons ended the blog and wrote this funny novel, which mocks its complicated, narcissistic narrator. The world needs sociopaths, Fake Steve insists. Who else ever gets anything done? E.Duncans sixth novel

97、explores the complexity of dual identity as an Anglo-Indian teacher in contemporary London. It investigates his parents past during the time of the partition. He wants to know whether a British con man duped his father out of a precious bloodstone ring and why his father allowed him to. A different

98、but equally complicated Indian community exists among the Roman Catholic, English-speaking residents of Santa Clara, a wealthy suburb of Mumbai.F. Let me show you the “other” Italythe one only insiders know about. Take a one-day paper marbling class in Venice or learn to cook the perfect rag? In Bol

99、ogna. These are only a few of the great ways to get closer to the culture of Italy. Read on for more!第二节:书面表达(满分25分)为了促进各地旅游事业的发展,山东省旅游局和某报社联合举办“美丽家乡”征文大赛。假如你是李华,是济南某中学的一名学生,请你写一篇说明文,以My Hometown-Jinan为题,介绍你的家乡济南,吸引人们来济南旅游。内容要点如下:位置山东省中西部相关情况1. 山东省的省会,政治、经济、文化中心;2. 是著名的泉城,有“天下第一泉”趵突泉、黑虎泉等;3. 旅游景点众多,

100、如大明湖、千佛山、泉城广场;4. 经济发展迅速,人民生活幸福,综合竞争力不断提高;5. 全国第十一届运动会成功举办。注意:1. 词数:120150; 2. 题目已给出,但不计入总词数;3. 可适当增加细节以使行文连贯。参考词汇:千佛山Thousand-Buddha Mountain;全国第十一届运动会the 11th National Games2022高考冲刺英语预测卷4 (答案)1.【考点分析】本题考查冠词。这一考点分析,旨在考查学生对相应冠词a和the在具体语境中的应用能力。【参考答案】A。【解题思路】句意:根据最新调查,越来越多的中国毕业生更愿意在国有企业工作,而不是在外企。由句意可知

101、两空都为泛指,用不定冠词a。2.【考点分析】本题考查连词。旨在考察学生对连词的掌握能力。【参考答案】B。【解题思路】 句意:iPhone对于中国联通是个好消息,但是对其用户的增加_有助现在说为时尚早。根据句意推测此处为“是否”更恰当。3.【考点分析】本题考查虚拟语气。旨在考查学生对虚拟语气的相关用法的掌握。【参考答案】D。【解题思路】句意:在斯坦科维奇杯男篮决赛时中国本有可能赢得比赛,但是在土耳其的Sonkol Umit把分数打成69平时刘伟三投两失,比赛只好进入加时赛。根据语意,中国最终没有赢得比赛,此处表示“本可能会”,D项正确。4.【考点分析】本题考查时态。旨在考查学生对时态基本用法以及

102、在具体语境中的掌握。【参考答案】D。【解题思路】句意:自从1949年经过60年的发展,中国_成为巨大的潜在市场和世界经济领袖。由前面的since可知空白处为现在完成时。5.【考点分析】考查名词辨析。【参考答案】A。【解题思路】固定句式It is no wonder that“难怪”。句意为:人人都喜欢好的故事,难怪卡通片引起了全世界人们的想象。There is no point/sense in doing sth.“做某事没有意义”;There is no need to do sth“没有必要做某事”。 6.【考点分析】本题考查定语从句。旨在考查学生对关系代词的基本用法的掌握。【参考答案】

103、A。【解题思路】come from是一个固定短语。句意:我看到一个熟悉的女孩向我跑来,但我还没认出她是谁,她已经转身回去了。7.【考点分析】本题考查动词辨析。旨在考查学生对常用动词的语义及用法区别。【参考答案】A。【解题思路】show“演出,放映”;leave“离开”;give“给予”;spare“节约,节省”。根据句意可知A项“播放NBA比赛”正确。8.【考点分析】考查代词。【参考答案】A。【解题思路】it用于指代上文提到的同一事物coat;one指不确定的”一个”。显然这里要买的是上午相中的外套,it在此相当于the one。句意为:我今天上午在一家商店看到了一件漂亮的外套。下午就去将它买

104、了。9.【考点分析】此题考查倒装句。旨在考查学生对特殊句型的掌握情况。【参考答案】C。【解题思路】sothat句型中“so+形容词/副词”放在句首,后面的句子形成倒装,根据句中各项使用be动词,其后应为形容词,排除B、D,又因为后面的过去时态,选用过去时。句意为:泰国风暴如此猛烈,以致将整个房顶刮跑了。10.【考点分析】本题考查介词。旨在考查学生对介词以及相关搭配的掌握情况。【参考答案】D。【解题思路】be conscious of“意识到”,为固定搭配。句意:普通公众也有责任意识到甲型H1N1的症状表现。11.【考点分析】考查非谓语动词用法。【参考答案】A。【解题思路】showing在此做伴

105、随状语。句意为:如今,越来越多的男孩、女孩报名参加超级女生和超级男声比赛,展示他们歌唱才艺。12.【考点分析】考查动词词组辨析。【参考答案】B。【解题思路】句意:秘书要把办公室留下的许多事补回来,因为她已外出好多天了。make up“弥补”,符合语境,而take up“占据”,work out“算出”,carry out“执行”,都不合句意。13.【考点分析】考查代词和形容词。【参考答案】C。【解题思路】第一空用either表示前面提到的两种任何一个都可以;第二空用形容词最高级表示三者中最喜欢的。14.【考点分析】考查非谓语动词。【参考答案】A。【解题思路】the Third World Cl

106、imate Conference与organize之间是逻辑上的被动关系,所以用过去分词作定语。15.【考点分析】本题考查交际英语。旨在考查学生对特定语境中交际英语的用法掌握。【参考答案】A。【解题思路】could 只在疑问句中表示委婉口气;go ahead表示同意对方的请求,“好的,行”完型填空:词数:377 难度系数: 建议用时:15分钟 本文标题:The choice【文章大意】人生有很多诱惑,也有数不尽的选择,假如爱、成功和财富让您选择一个,那么你的选择是什么呢?短文中主人公的做法对我们是否有些启迪呢?16. 【考点分析】本题考查动词。【参考答案】A。【解题思路】由I dont thi

107、nk I know you可知这个女人并不认识这三个老人。Recognize“认出”。17. 【考点分析】本题考查形容词。【参考答案】D。 【解题思路】“女人让老人进来吃饭”这个举动可知她认为他们都“饿”了。18. 【考点分析】本题考查形容词。【参考答案】C。 【解题思路】根据妻子的回答“他出去了”知老人问男主人在家与否。19. 【考点分析】本题考查名词以及上下文的理解。【参考答案】A。【解题思路】据第18空前的the man of the house可推知这里为“丈夫”回家了。20. 【考点分析】本题考查动词。 【参考答案】A。 【解题思路】丈夫嘱咐妻子邀请老人到家里来。21. 【考点分析】

108、本题考查副词。 【参考答案】B。 【解题思路】由老人下文的解释可知他们三个不能同时进家。22. 【考点分析】本题考查动词。【参考答案】C。 【解题思路】老人回答妻子的问题,所以用“解释”。23. 【考点分析】本题考查名词。【参考答案】C。【解题思路】通篇文章可知共有三位老人:Success, Wealth, Love。24. 【考点分析】本题考查形容词。【参考答案】B。【解题思路】丈夫的回答How nice!显示出他非常“开心”。25. 【考点分析】本题考查名词。【参考答案】D。【解题思路】since that is the case既然事实是这样。26.【考点分析】本题考查动词。【参考答案】

109、A。【解题思路】Wealth进家当然家里就会“充满”财富了。27.【考点分析】本题考查动词。【参考答案】A。【解题思路】妻子想要求Success进家作客,所以不同意丈夫的意见。28. 【考点分析】本题考查名词。【参考答案】C。【解题思路】根据Let us 30 our daughter-in-laws advice,可知这里是儿媳发表看法。29.【考点分析】本题考查名词。【参考答案】B。 【解题思路】儿媳有自己的观点。Suggestion“建议,提议”。30.【考点分析】本题考查动词。【参考答案】D。【解题思路】follow ones advice遵循某人的建议。31.【考点分析】本题考查动词

110、词组。【参考答案】D。【解题思路】go away“滚开”;turn around“转身”;get in“进入,收获”;go out“走出去”。32.【考点分析】本题考查名词。 【参考答案】D。 【解题思路】邀请Love进屋作客。33.【考点分析】本题考查动词词组。 【参考答案】C。【解题思路】Love被邀请所以“站起身”开始向屋子走去。34.【考点分析】本题考查形容词。 【参考答案】B。【解题思路】第四段老人的解释与这里三人的表现不符,所以女人很惊讶。35.【考点分析】本题考查动词词组。【参考答案】D。【解题思路】根据解释,邀请Love以外的两人时三人不会同时进家,而是呆在外面。阅读理解:A体

111、裁:记叙文 词数:410 难度系数: 建议用时:8分钟 类别:细节理解+推理判断 本文标题:The final phone【文章大意】就在这对70多岁的老夫妇离婚的当晚,丈夫手握没有拨通给妻子的电话永远离开了妻子。由此可知沟通是多么的必要,相互宽容就不会导致悲剧的发生。36.【考点分析】细节理解题。【参考答案】C。【解题思路】根据文章第六、七两段内容可知,他们之间缺乏真正的相互理解,才导致了他们的离婚以至于发生意想不到的结局。37.【考点分析】细节理解题。【参考答案】D。【解题思路】根据文章第三段They hang on because of their children, afraid th

112、at it might affect their up-bringing.可知,他们并不想因为他们的婚姻而影响了孩子们的成长,故参考答案选D。38.【考点分析】推理判断题。【参考答案】A。【解题思路】根据文章第八段和最后一段可知,老头一直爱着他的妻子,没有她的日子不知怎样过,甚至在他死的时候仍然要接通妻子的电话,故老头是深爱他妻子的。39.【考点分析】推理判断题。【参考答案】B。【解题思路】根据文章内容和最后一段意义可知,老妇人和老头实际上都是深爱着对方的,只是缺乏应有的理解,他们谁都离不开谁,老妇人只是碍着自己的脸面而没有去接老头的电话,才导致老头心情的压抑以至于心脏病发作而死,故当老妇人知

113、道事情后,一定会悲痛欲绝的。B体裁:记叙文 词数:418 难度系数: 建议用时:8分钟 类别:推理判断+细节理解+主旨大意 本文标题:The special gift【文章大意】本来以为父亲给自己的礼物会是心仪已久的跑车,结果父亲只是交给他一本书,儿子非常伤心而离家出走,多年以后在整理父亲的遗物时才终于发现事情的真相。40.【考点分析】推理判断题。【参考答案】A。【解题思路】根据文章第一段knowing his father could well afford it可知,作者知道他爸爸有钱能给他买一辆跑车,故应该是一位富有的人。41.【考点分析】细节理解题。【参考答案】B。【解题思路】根据文章

114、第二段the young man opened the box and found a lovely, leather-bound Bible, with the young mans name embossed in gold.可知,在作者学校毕业时,他收到的是他爸爸送给他的用皮革包起来的圣经。42.【考点分析】细节理解题。【参考答案】B。【解题思路】根据文章第三段He had not seen him since that graduation day可知,自从毕业后作者从来没有见过他爸爸。43.【考点分析】主旨大意题。【参考答案】A。【解题思路】根据文章最后一段内容What may ap

115、pear as bad fortune may in fact be the door that is just waiting to be opened.可知,福兮祸所倚,祸兮福所伏。故参考答案应该是A。C体裁:议论文 词数:287 难度系数: 建议用时:6分钟 类别:主旨大意+细节理解 本文标题:Care about the disabled【文章大意】社会中有正常人和残疾人,残疾人做事情时遇到的困难是正常人无法想象的,所以要学会换位思考,这样就可以理解并关心残疾人。44.【考点分析】主旨大意题。【参考答案】D。【解题思路】文章用三段讲述了残疾人受教育时所遭受到的困难,作者多次用了stru

116、ggling和if结构,表明作者所以写文章的目的在于让正常人理解并且关心残疾人。45.【考点分析】细节理解题。【参考答案】B。 【解题思路】文章第一段中When they are having difficulty learning basic literacy and number concepts then they are struggling the hardest.说明了该题。46.【考点分析】细节理解题。【标准参考答案】A。【解题思路】文章的第二段前两个句子说明了该题。47.【考点分析】细节理解题。【参考答案】C。【解题思路】根据文章的最后一段尤其是最后一个句子,作者建议你和残疾人

117、换位思考,设身处地的想一想残疾人的感受。D体裁:记叙文 词数:287 难度系数: 建议用时:6分钟 类别:词义猜测+推理判断 本文标题:The King of Pop Michael Jackson died【文章大意】迈克尔杰克逊是个伟大的艺术家,他的去世震惊了全世界,他的成就为广大歌迷所永远怀念。48.【考点分析】词义猜测题。【参考答案】C。【解题思路】根据下文可知划线词不是佣人、亲戚朋友或艺术合作者,而是实施急救的医护人员。49.【考点分析】推理判断题。【参考答案】D。 【解题思路】根据第二段,官方声明和发言人都没有出面证实Jackson的去世和原因。50.【考点分析】推理判断题。【参考

118、答案】C。【解题思路】根据Jackson had been due to start a series of comeback concerts in London on July 13 running until March 2022可知,如果Jackson不去世,他将去伦敦演出。51.【考点分析】推理判断题。【参考答案】C。【解题思路】文中并没有提及其他歌手,所以这里提到的就是Michael Jackson本人。E体裁:说明文 词数:348 难度系数: 建议用时:7分钟 类别:4个细节理解题 本文标题:Traveling Advertisement【文章大意】本文为介绍旅游活动的四则广告。

119、52. 【考点分析】细节理解题。【参考答案】A。【解题思路】在第四段中的There is a restaurant nearby to eat at说明游客可以用餐。53. 考点分析】细节理解题。【参考答案】D。【解题思路】在第四段最后一个句中提到海豚、海牛,他们属于海洋动物,和题干中的marine animals相符。因此参考答案从这里找出。54.【考点分析】细节理解题。【参考答案】B。【解题思路】根据文章第三段中的You can rent a boat for half a day, a couple days, or even weeks at a time可知,只有在15th Stre

120、et Boat Company能租到船。文章并没有提到租船者的年龄限制,所以排除D。55.【考点分析】细节理解题。【参考答案】A。【解题思路】根据文章第二段的第三个句子可得出参考答案。该题及易误选C。注意在第四部分中谈到的是你至少18岁,而不是over。选做题:A56.【考点分析】动词时态。【参考答案】am 改为was。【解题思路】根据文章提供的内容,读广告应该是发生在过去的事,故用跟过去有关的时态。57.【考点分析】动词与介词固定搭配。【参考答案】on 改为with/by。【解题思路】sb. be impressed with /by 某人对印象深刻。58.【考点分析】代词误用。【参考答案】

121、me 改为myself。【解题思路】此处是向对方推荐自己,故用反身代词。59.【考点分析】对正误的判断能力。【参考答案】正确。【解题思路】没有错误。60.【考点分析】副词辨析。【参考答案】However 改为Besides/Moreover/Furthermore。【解题思路】根据上下文的内容,此处表示程度上的进一步,故用besides等。61.【考点分析】可数名词和不可数名词的辨析。【参考答案】experiences 改为experience。【解题思路】experience意为“经验”时,是不可数名词;而意为“经历、体验”时,是可数名词。此句中的experience是“经验”,故用单数形式

122、。62.【考点分析】名词性从句中的引导词。【参考答案】is后加that。【解题思路】表语从句中that是不省略的。63.【考点分析】主谓一致。【参考答案】likes 改为like。【解题思路】分析句子结构可以看出,like的主语是the old,它表示“老人”,是指一类人,作主语时谓语动词用复数。64.【考点分析】非谓语动词。【参考答案】take 改为taking。【解题思路】devote oneself to 致力于,to是介词,后接名词或动词-ing形式作宾语。65.【考点分析】非谓语动词。【参考答案】去掉learn前的to。 【解题思路】根据let sb. do sth. 得出参考答案。

123、B【参考答案】56.G 57.D 58.A 59.C 60. FC56.【参考答案】 Study:“ Vegetables may keep brains young”57.【参考答案】The findings also echo previous research in women only.58.【参考答案】 but it adds to mounting evidence pointing in that direction59.【参考答案】First of all, force myself to eat at least one serving of vegetables every

124、 day, little by little, I think Ill get used to vegetables.60.【参考答案】有益健康的食用油中的脂肪能帮助胆固醇保持在较低水平,并有助于保持动脉的畅通。这些都对大脑健康有好处。D【参考答案】56. normal 57. way 58.different 59. feel 60. both 61. actively 62. shorten 63.same 64.lessons 65. toE词数:478 难度系数: 建议用时:10分钟 【文章大意】 本文讲述了几位著名人物的生平故事。56.【参考答案】poor。【解题思路】根据第一段第一

125、句话(Dikembe Mutombo grew up in Africa among great poverty and disease.)中的poverty可以得到参考答案,即他是在贫困和疾病中长大的。poor是poverty的形容词形式。57.【参考答案】star。【解题思路】根据第一段第二、三句话可知,原来是准备学医的,被一位教练看中后,成为NBA的一名球星Dikembe became a star in the NBA, and a citizen of the United States。58.【参考答案】return。【解题思路】本题需要从第一段第四句话推导出参考答案,即他成名后没

126、有忘记自己的祖国,而是在自己的家乡建了一所医院。当然是为了回报祖国,即用in return for(意思是“回报”)这个词组。59.【参考答案】good-hearted/kind-hearted。【解题思路】由第一段的标题A good heart和第一段倒数第二句话(A friend has said of this good-hearted man)可知,Dikembe Mutombo是个心地善良的人。good-hearted和kind-hearted是同义词。60.【参考答案】art。【解题思路】由第二段第一句话可知After her daughter was born, Julie Ai

127、gner-Clark searched for ways to share her love of music and art with her child。61.【参考答案】childrens。【解题思路】根据第二段第二句话(So she borrowed some equipment, and began filming childrens videos in her own house.)可知。 62.【参考答案】success。【解题思路】由第二段第三、四句话可知。即她的生意非常成功。63.【参考答案】safety。【解题思路】由第二段最后一句话可知,Julie Aigner-Clar

128、k 认为孩子应该生活在一个充满安全的社会I believe that children have the right to live in a world that is safe。64.【参考答案】holding。【解题思路】最后一段第二句话描述了他救人的过程,即他将那个人拖到了铁轨的空隙中,当火车来的时候,将他压在自己的身体下面and held him as the train passed right above their heads。要注意这里要用hold的动名词,因为前面有介词by。65.【参考答案】love。【解题思路】由文章最后一句话(He says: “We have got

129、 to show each other some love.”)可知。F词数:375 难度系数: 建议用时:10分钟56.【参考答案】B。【解题思路】根据B项最后一句话(Diaz is one of contemporary fictions most distinctive and irresistible new voices.)中的Diaz与封面内容相对应可以得到参考答案。 57.【参考答案】 F。【解题思路】根据F项第一句话可知Let me show you the “other” Italythe one only insiders know about。 58.【参考答案】C。【解

130、题思路】由书名(Agent Zigzag: A True Story of Nazi Espionage, Love, and Betrayal)中的Nazi(纳粹党的),结合C项第一句话中的when the Germans conquered the island可出参考答案,即是有关德国纳粹党的故事。59.【参考答案】E。【解题思路】根据E项第三句话中的bloodstone一词,结合书名可知。 60.【参考答案】D。【解题思路】由D项第一句话中的The Secret Diary of Steve Jobs结合书名上的the secret life of Steve jobs可知。【写作指导

131、】1.总体介绍济南。 2. 泉水是济南的特色。3.其他景点和经济发展。4.全运会场地。【高分范文】One possible version:My Hometown - JinanJinan, the capital city of Shandong Province, is the centre of politics, economy and culture. Located in the mid-west of Shandong, its famous as the Spring City because of its large number of springs including t

132、he Baotu Spring, known as the No.1 under the Heaven and the Black Tiger Spring. Theyre like shining pearls that make the city fascinating. In addition, therere also other tourist attractions such as the Daming Lake, the Thousand-Buddha Mountain and the Quancheng Square, which attract people from all

133、 over the world every year. Much to our delight, with the development of the economy, the 11th National Games has been successfully held in our city. Not only are people living a happy life, but the citys competitive power is also much stronger than before. The people are so hospitable and civilized that youll enjoy traveling in our city. Youre welcome to visit our city at your convenience. 31 / 31

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1