ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:31.50KB ,
资源ID:384856      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-384856-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Times change! 单元素养提升(含解析)外研版选择性必修第二册.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021-2022学年新教材高中英语 Unit 3 Times change! 单元素养提升(含解析)外研版选择性必修第二册.doc

1、单元素养提升(三) Unit 3. 单句语法填空1. There are many dusty (dust)photographs hanging on the walls in the old ladys house. 2. Each piece of furniture(furnish)in their home suited the style of the house. 3. He will be banned from international competition(compete)for four years. 4. I was looking for an occupatio

2、n (occupy)which was going to be an adventure. 5. A survivor of the disaster spoke emotionally(emotional) about her experience. 6. Daily facial (face) exercises help her to keep healthy. 7. Unfortunately, his good intentions (intend) never seemed to last long. 8. He had a tendency (tend) to walk back

3、wards whenever attention was focused on him. 9. Make sure that the image you link to is accessible(access) to all users. 10. This argument sounds convincing (convince)to me. . 用所给短语的适当形式填空drop in, pop up, take over, in good hands, come back, for good, compete with, have a great influence on, pave th

4、e way for, break new ground1. We can compete with the best teams. 2. Pioneering projects aim at breaking new ground. 3. I dropped in to ask if you would care to play a round of golf this evening. 4. Sometime you might want to come back in some way. 5. The firm has been taken over by the government.

5、6. He keeps popping up in the most unlikely places. 7. The interactions between teachers and students can have a great influence on students performance at school. 8. This decision paved the way for changes in employment rights for women. 9. It should not take him long to recover from his illness, f

6、or he is in good hands. 10. My father is determined to give up smoking for good. . 根据汉语提示完成句子1. This beautiful bridge was being built (正在被建)at this time last year. 2. Hearing the news(听到这个消息) that his little dog was killed, he burst into tears. 3. The park is becoming more and more beautiful (变得越来越美

7、)with these trees and flowers. 4. The day he won the Gold Medal in Olympics(他在奥运会上获得金牌的那天), all his family and friends were proud of him. 5. The time he spends in playing computer games (他花在玩电脑游戏上的)every day adds up to three hours. . 阅读理解AYoung ladies with manners, social skills and style will be mo

8、re confident in social settings and understand their potential better. This course teaches social etiquette(礼仪), table manners, personal grooming (打扮) and skin care. Classes are taught in conversational style which involves everyone in discussion for easy learning. CurriculumClass One: Self Introduc

9、tion and Introducing OthersHandshaking, Eye contact, and SmilingPlease, Thank You and Youre welcomeMaking mistakes and Apologizing Telephone EtiquetteClass Two: Quick ReviewTexting and Social Networking SitesGift Giving and ReceivingAttending a partyThank-you NotesBecoming a Skilled Conversationalis

10、t Joining a Group and Exciting a ConversationClass Three: Quick ReviewThree-Course Meal InstructionTable skills and Dining MannersFormal/Informal Place SettingsUse of Proper Utensils(用具)American/Continental Style of DiningEntering and Leaving the TablePosture(姿势) and Conversation. Class Four: Quick

11、ReviewGroomingSkin CareGraduation CelebrationHomework will be given at the end of each class. Class Dates and PricingClasses span(持续) over four separate days, and each class lasts two hours. Start Date: Jan 12th, 2021Time: 1: 00pm3: 00pmPrice: $250. 00/personIf you are interested in taking a class o

12、r course, please fill out our form about yourselves so we may provide you with the best service. For more information, please email us at Infoitsallaboutetiquette. com or call 480-510-6346. 【文章大意】这是一篇应用文。短文介绍了旨在使年轻女性在社交场合更自信而开设的社交礼仪、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理相关课程的信息。1. Which class helps improve girls table mann

13、ers? A. Class One. B. Class Two. C. Class Three. D. Class Four. 【解析】选C。细节理解题。由“Class Three”一段可知, Class Three有助于提高女性的餐桌礼仪。故选C项。2. How long will the course last? A. Two hours. B. Four hours. C. Six hours. D. Eight hours. 【解析】选D。数字计算题。根据“Classes span over four separate days, and each class lasts two ho

14、urs. ”一句可知, 课程持续四天, 每堂课为两小时。所以4天总计是: 2小时4=8小时。故选D项。3. What is the purpose of this course? A. To develop girls creative potential. B. To teach girls how to behave properly. C. To improve girls confidence in learning. D. To help girls become a person of wide interests. 【解析】选B。推理判断题。由第一段的“This course t

15、eaches social etiquette, table manners, personal grooming and skin care. ”可知, 这门课程教授社交礼仪、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理。所以这门课程的目的是教女孩如何举止得体。故选B项。BJane grew up in Chengdu. When she was really young and before she was old enough to go to school, her grandparents used to take her to the big park next to her house. Her

16、 grandparents took her because her parents had to work for long hours. She used to play on the swings, walk around the lake or feed the ducks. Jane remembered the ducks most. She remembered how they would fight over the food. Jane now lives in Beijing with her daughter, Millie. Few days ago, they we

17、nt on a special trip together. Jane and Millie travelled by train from Beijing to Chengdu to see where Jane grew up. Millie was very excited to see where her mom used to live because she had heard so many great stories about it. After 24 hours on the train, they arrived in Chengdu and went to visit

18、Janes old school: It was still on the same spot when she was young, but Jane told Millie how much bigger the playground was, “They have built many more classrooms. ”After they visited her old school, they took a bus to the park that Jane loved so much as a child. Jane became very confused when they

19、got off the bus. She looked around all the tall blocks of flats and could not find the park. Jane asked an old man nearby, “Where is the park that used to be here? ”“Oh, that park was replaced by these blocks years ago. There are so many people living in Chengdu now that they need more land for hous

20、es, ” the man said. Jane and Millie became very sad. “What about the ducks? ” Millie asked her mom, but Jane did not know what to say. 【文章大意】本文是一篇记叙文。文章主要讲了Jane生在成都, 在北京学习、工作多年, 终于有机会带着自己的女儿回家探访。几十年的岁月匆匆而过, 学校、公园已经不再是原来的样子, Jane只有通过自己小时候的记忆给女儿讲述过去的故事。4. Why did Janes grandparents take her to the par

21、k? A. Because they liked to exercise. B. Because they liked to spend time with Jane. C. Because her parents had no time. D. Because her parents asked them to. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段“Her grandparents took her because her parents had to work for long hours. ”可知, 爷爷奶奶带着Jane因为她的父母没有时间照顾她, 故选C。5. What does J

22、ane remember most about the park? A. How much fun she had with her grandparents. B. How the ducks fought over the food. C. Walking around the lake. D. Playing on the spot. 【解析】选B。细节理解题。根据第一段最后两句可知, Jane记忆最深的就是鸭子争食的情景, 故选B。6. Why did Jane take Millie to Chengdu? A. To see where Jane grew up. B. To se

23、e the pandas. C. To visit her grandparents. D. To visit a new school. 【解析】选A。细节理解题。根据第二段“Jane and Millie travelled by train from Beijing to Chengdu to see where Jane grew up. ”可知, Jane带着女儿来成都, 是为了看一看自己小时候生活的地方。B项是去看熊猫; C项是看望祖父母; D项是参观新学校, 这三个选项都不符合文章内容, 故选A。7. Why is the park not there any more? A.

24、Because Jane has forgotten where the park is. B. Because the land was used to build flats. C. Because the land was used to build shops. D. It was destroyed by a storm. 【解析】选B。推理判断题。根据倒数第二段老人的话“There are so many people living in Chengdu now that they need more land for houses”可知, 过去的公园如今建成了公寓供人们居住, 故

25、选B。. 应用文写作(2021金华高二检测)目前, 网购(online shopping)风靡世界。网购的优点是方便、省时和省钱。有人预测实体商店会被网上商店所取代。请就此观点谈谈你的看法。注意: 1. 词数应为80左右; 2. 可以适当增加细节, 以使行文连贯。_【参考范文】With the growing popularity of online shopping, many people are addicted to it. Its true that online shopping has its advantages, making shopping a convenient an

26、d pleasant experience, and saving our time that would otherwise be spent in stores. It is predicted that physical stores will be replaced by online stores. But in my opinion, it would be another matter. For one thing, we cant afford the time spent searching online for what we need. Meanwhile, it would be unwise if we spend too much time shopping online, when we should be devoted to our studies or socialize with people around us. In a word, while online shopping can be a way for us to accumulate some social experience, we cant play it so far as to affect our studies.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1