ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:35KB ,
资源ID:383979      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-383979-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年高中英语Unit1GreatScientistsPeriodⅠWarmingupPre_readingReading.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年高中英语Unit1GreatScientistsPeriodⅠWarmingupPre_readingReading.doc

1、Unit 1 Period Warming up, Pre-reading, Reading & Comprehending一、1. As a result of her serious illness, Mary _ (attend) by three nurses now.2. In (conclude), Id like to say how much I have enjoyed myself. 3. The children are the helpless (victim) of the fighting. 4. Drunk driving should be (severe

2、) punished. 5. The smile on her face suggested that she (win) the game already. 6. Those who (暴露于) chemical radiation should be treated without delay. 7. Yesterday Mike (向我挑战) play chess, whichI think was exciting. 8. In order to (阻止他犯错误), we all supervise him every day. 9. Nobody (提出) a solution to

3、 this problem, which made us disappointed. 10. He is (专长于) training animals because of his work experience in the zoo. 11. 他知道直到找到病因,这种疾病才能被控制。(notuntil) He knew that the disease its cause was found. 12. 在困难面前决不放弃,这正是他的特点。(characteristic ) It is in the face of difficulties. 13. 似乎他的妻子应该对那件事负有责任。(see

4、m; blame ) It his wifefor that thing. 14. 我上周刚把洗衣机修好了,但是不成想三天后它又坏了。(have sth. done) I only last week, but I never thought three days later it broke down again. 二、 There are plenty of people in the UK for whom even basic English is a problem. According to a survey, 726,000 people in England and Wales

5、 said they could not speak English well, and another 138, 000 said they did not speak it at all. Ling, 40, who arrived five years ago from China, found it difficult to learn English. After I came here, I was at home for the first three years. It took me longer time to learn as I was very busy with m

6、y children. Eventually she was able to begin taking classes and now speaks good conversational English. But even with classes, it can be a long process to pick up the language. Age is the most important factor in language study, said Mila Vulchanova, professor of linguistics at the Norwegian Univers

7、ity of Science and Technology. There is a key time in language learning, which is biologically determined. So the younger the immigrants (移民),the better. Since this decline is only gradual, teenagers are at an advantage over adults, he said. There are a number of systems for grading English. The gov

8、ernment expects immigrants to reach ESOL Entry 3 or B1 level in Scotland, before they can be given citizenship. It means being able to hold a confident conversation and it might take 360 hours of study to achieve. George Osborne, the former UK chancellor, said that benefit claimants(救济金申请人) who dont

9、 speak English will have their benefits cut if they fail to attend language courses. Huan Japes, deputy chief executive of English UK, said it needs 360 hours 120 hours for each of three stages to get to the result the government expects benefit claimants to reach.“Using 120 hours, for each stage of

10、 English fluency, is a rather traditional way to learn course books,” said Dr Elaine Boyd, head of English language at Trinity College London. If someone is really highly motivated, he can learn really quickly. Its common for children under the age of 11 to be fluent in about six months.1.What can b

11、e learned from the first paragraph?A. All people in the UK cant speak English well.B. Native English speakers always speak English well.C. People in England and Wales speak different English.D. English is not difficult to learn for immigrants.2. What does Mila Vulchanova mainly stress?A. The importa

12、nce of key teaching ways.B. The necessity of working hard at English.C. The advantages of learning English.D.The importance of starting learning English early.3. The UK government hopes that benefit claimants _.A. reach ESOL Entry 1B. are advanced English learnersC. study English for 360 hoursD. get

13、 citizenship from the government first4.What Dr Elaine Boyd said suggested that_.A.120 hours is a high level for English learnersB.one can learn English fast if activeC.English fluency can be easily achievedD.children under 11 learn English hard三、根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项多余选项。 Home on the

14、WayPeople need homes: children assume their parents place as home; boarders call school home on weekdays; married couples work together to build new homes; and travelers have no place to call home, at least for a few nights. ? Dont they have the right to a home? Of course they do. Some regular trave

15、lers take their own belongings: like bed sheets, pillowcases and family photos to make them feel like home no matter where they are; some stay for long periods in the same hotel and as a result become very familiar with service and attendants;.Furthermore, driving a camping car during ones travels a

16、nd sleeping in the vehicle at night is just like home - only mobile! And how about keeping relationships while in transit? ; some send letters and postcards, or even photos; others may just call and say hi, just to let their friends know that theyre still alive and well. People find ways to keep in

17、touch. Making friends on the way helps travelers feel more or less at home.Nowadays, fewer people are working in their local towns, so how do they develop a sense of belonging? Whenever we step out of our local boundaries, there is always another home waiting to be found., we can make the place we s

18、tay home. A. Hostels provide a clean safe place to stay while you are travelling the world B. others may simply put some flowers by the hotel window to make things more homely C. Backpackers in youth hostels may become very good friends, even closer than siblings(手足) D. So how about people who have

19、to travel for extended periods of time E. No matter where you go to in the world, hotels are there, too F. Some keep contact with their friends via internet G. Wherever we are, with just a little bit of effort and imagination 答案以及解析一、1.答案:is attended解析:考查时态和语态。句意:由于重病,Mary 现在被三个护士照料。根据句意再加上句中的now可知,

20、此处Mary 与attend之间为被动关系,所以要用一般现在时的被动语态。2.conclusion考査固定搭配。句意:最后,我想说我过得很愉快。此处考査固定短语in conclusion”最后。3.victims考查名词复数。句意:这些孩子是战斗中无助的受害者。由于主语是The children,是复数形式,所以victim也要用其复数形式。4.severely考查词形转换。句意:醉酒驾车应受严惩。 根据句子结构可知,此处要用副词修饰动词。5.had won考查时态。句意:她脸上的微笑暗示了她已经贏了这个游戏。suggest意为”暗示,表明时,后面必须用陈述语气;再根据句意和suggested

21、可知,应用过去完成时。6.were exposed to7.challenged me to8.prevent him (from ) making mistakes9.put forward10.expert in/at11.would not/wouldnt be controlled until考查not. .until句型的用法。根据He knew可知应用过去时,再根据句意可知,从句应用过去将来时。12.characteristic of him never to give up 考查It is characteristic of sb. to do sth.固定句型。此句型的意思是正

22、是某人的特点。13.seemed/seems that; was/is to blame考査seem的用法和blame的搭配。句型It seems/seemed that.意思是似乎短语 be to blame ( for sth.)意思是“(对坏事)负有责任”。14.had the washing machine repaired考査have sth. done固定结构。根据汉语意思可知, have sth. done的意思在此处为(主语独自或参与)完成某事,根据句意可知,上周修了洗衣机,故用一般过去时。 【知识拓展】have sth. done有三个意思:(1)请/让别人做某事。 如:He

23、 will have the computer repaired tomorrow.他明天让人给他修电脑。(2)经历或遭遇不好的事。如:She had her computer stolen the other day.几天前她的电脑被偷了。(3)(主语独自或参与)完成某事。如:I have had my wall painted.我已经把墙刷了。二、答案:ADCB解析:1. A【命题意图】考查推理判断。【解题思路】通读第一段可知,本段第一句讲在英国有很多人 即使是说基本英语也是个问题,接着讲根据一项调查,在英格兰 和威尔士有很多人英语说得不好甚至根本不会说英语。故可得 出结论,并非所有英国人

24、说英语都说得好,故选A。2. D【命题意图】考查推理判断。【解题思路】根据第二段中的“So the younger the immigrants(移民,), the better. Since this decline is only gradual, teenagers are at an advantage over adults” 可知,Mila Vulchanova 认为对于移民而言,学英语越早越好,年龄小是优势。他强调了早学英语的重要性,故选D。3. C【命题意图】考查细节理解。【解题思路】根据第四段和第五段的内容可知,救济金申请者 需要花费360个小时学习英语,这样才能达到政府预期

25、他们能达到的效果,分析选项可知C项符合题意。4. B【命题意图】考查细节理解。【解题思路】根据最后段中的If someone is really highly motivated ,he can learn really quickly可知,如果一个人很积极地学习英语,他会学得很快,故选B项。三、D; B; F; C; G本文是一篇议论文。文章介绍了旅行者在旅途中营造家的感觉的方法和与朋友保持联系的方法,论述了抽象意义上的“家”对旅行者的重要意义。 命题人考查的是上下文的衔接。前句讲述旅行者没有可以称为家的地方,根据语境以及后面的问号判断该空是一个疑问句,纵观选项可知D项内容符合上下文,此外后

26、句的“they”也是提示信息,指代上文出现的复数名词。故选D。命题人考查的是上下文的衔接。本段主要介绍了旅行者是如何营造家的氛围的,而B项也是关于旅行者营造家的感觉的方法,内容符合语境。此外,some. others是固定用法,属于信息提示词。故选B。命题人考查的是上下文的衔接。本段内容是介绍旅行者与朋友保持联系的方法。首句“And how about keeping relationships while in transit?” 是主题句,而F项也是介绍人们保持联系的方法,内容符合上下文,故选F。命题人考查的是上下文的衔接。根据前一句“Making friends on the way helps travelers feel more or less at home. ”可知,旅行者为了排遣孤独会试图多交朋友,而在旅途中交到的朋友感情会很深。而C项:在青年旅社遇到的背包客可能成为比兄弟姐妹还要好的朋友,内容可以承接上文,故选C。命题人考查的是上下文的衔接。根据语境可知,无论我们在哪里,只需要一点努力和想象我们就能发现自己的“家”,由此判断G项和上下文内容衔接。故选G。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1