ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:62.50KB ,
资源ID:383915      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-383915-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广东台山县2017高考英语一轮阅读理解精编 WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广东台山县2017高考英语一轮阅读理解精编 WORD版含解析.doc

1、广东台山县2017高考英语一轮阅读理解精编含答案(2016高考训练)阅读下列材料,从每题所给的选项中选出最佳选项。体裁:记叙文话题:人与自然词数:320时间:5All trade in five named species of sharks is to be regulated (管制) from now on.Without a permit,the sale of their meat or fins(鳍) will be forbidden.The regulation was agreed last year at a meeting of the Convention on Int

2、ernational Trade in Endangered Species in Thailand.According to the rules,the whitetip (白鳍鲨),the porbeagle (鼠鲨),and three varieties of hammerhead will be protected.Besides,manta rays (比目鱼),valued for their gills (鳃)which are used in Chinese medicine,will also be protected.The action is seen as the m

3、ost important one in the 40year history to protect these species.“Regulating international trade in these shark and manta ray species has a great effect on their survival and is a very clear way of helping to protect sharks and our oceans,” said Secretary General John Scanlon.“The practical steps wi

4、ll involve issues such as limiting export levels,and identifying the fins,gills and meat that are in trade.This may seem challenging,but by working together we can do it and we will do it.”Under the rules,all trade in these sharks and rays across 180 countries will not be allowed unless they have go

5、t their permits given by the national related organization.As a matter of fact,trade in shark fins has already decreased greatly as a result of campaigns to raise awareness.Recently it has been reported that sales have gone down by 70%.Earlier this year the hotel giant,Hilton Worldwide stopped servi

6、ng shark fins at its 96 owned and managed AsiaPacific hotels.However,Denmark,Canada,Guyana,Japan,Iceland and Yemen have all announced they will not follow the new rules and will continue to fish for some or all of these species.Under the regulations though,they are only able to trade with other coun

7、tries that are also ready to ignore the rules.Officials point out that for such a questioned issue,the number of countries which is going to continue the trade is small.【语篇解读】去年在泰国的一个国际会议上,与会人员通过了保护鲨鱼和比目鱼的规定。人们需要获得许可证才能捕杀和交易鲨鱼。1The purpose of putting the new rules into force is to _Alimit peoples tr

8、ade in ocean animals meatBprotect some species of sharks against over fishingClet fishers know the importance of protecting sharksDprevent big hotels from serving sharks meat答案B细节理解题。根据第一、二段内容可知,实施新规定的目的是保护五种鲨鱼和比目鱼,只有获得许可,人们才可以捕捞和贩卖这些鲨鱼。2Which of the following doesnt belong to species of sharks?AThe

9、 manta ray.BThe porbeagle.CThe whitetip.DThe hammerhead.答案A细节理解题。根据第二段“According to the rules,the whitetip,the porbeagle,and three varieties of hammerhead will be protected.Besides,manta rays.”可知,比目鱼不属于鲨鱼。3What can be inferred from John Scanlon s words in Paragraph Four?AThe regulation may have some

10、 negative effects on sharks.BThe export of sharks meat will be called off in some periods.CIts nearly impossible to carry out the regulation worldwide.DOfficials are confident that the regulations have a promising future.答案D推理判断题。根据第四段“This may seem challenging,but by working together we can do it a

11、nd we will do it.”可知,John Scanlon认为虽然很具有挑战性,但是只要人们一起努力,保护鲨鱼的行动就会成功,由此可推知,官方对新规定的前景很看好。4Hilton Worldwide is a good example of _Apeoples getting their permits to trade in shark finsBa successful companys managing its wealthCpeoples beginning to stop eating shark finsDpeoples raising awareness to prote

12、ct sharks答案D推理判断题。根据第六段内容可知,随着保护鲨鱼意识的提高,鲨鱼交易已经大幅度减少了。希尔顿酒店停止向顾客出售鱼翅,这给提高保护鲨鱼意识做出了好的表率。黑龙江省大庆市喇中2016高考英语阅读练习新闻报道类A German study suggests that people who were too optimistic about their future actually faced greater risk of disability or death within 10 years than those pessimists( 悲观者)who expected th

13、eir future to be worse. The paper, published this March in Psychology and Aging, examined health and welfare surveys from roughly 40,000 Germans between ages 18 and 96. The surveys were conducted every year from 1993 to 2003. Survey respondents (受访者) were asked to estimate their present and future l

14、ife satisfaction on a scale of 0 to 10, among other questions. The researchers found that young adults (age 18 to 39) routinely overestimated their future life satisfaction, while middle-aged adults (age 40 to 64) more accurately predicted how they would feel in the future. Adults of 65 and older, h

15、owever, were far more likely to underestimate their future life satisfaction. Not only did they feel more satisfied than they thought they would, the older pessimists seemed to suffer a lower ratio (比率) of disability and death for the study period. “We observed that being too optimistic in predictin

16、g a better future than actually observed was associated with a greater risk of disability and a greater risk of death within the following decade,” wrote Frieder R. Lang, a professor at the University of Erlangen-Nuremberg. Lang and his colleagues believed that people who were pessimistic about thei

17、r future may be more careful about their actions than people who expected a rosy future. “Seeing a dark future may encourage positive evaluations of the actual self and may contribute to taking improved precautions (预防措施),” the authors wrote. Surprisingly, compared with those in poor health or who h

18、ad low incomes, respondents who enjoyed good health or income were associated with expecting a greater decline. Also, the researchers said that higher income was related to a greater risk of disability. The authors of the study noted that there were limitations to their conclusions. Illness, medical

19、 treatment and personal loss could also have driven health outcomes. However, the researchers said a pattern was clear. “We found that from early to late adulthood, individuals adapt their expectations of future life satisfaction from optimistic, to accurate, to pessimistic,” the authors concluded.【

20、小题1】According to the study, who made the most accurate prediction of their future life satisfaction? AOptimistic adults.BMiddle-aged adults.CAdults in poor health.DAdults of lower income.【小题2】Pessimism may be positive in some way because it causes people _. Ato fully enjoy their present lifeBto esti

21、mate their contribution accuratelyCto take measures against potential risksDto value health more highly than wealth【小题3】How do people of higher income see their future? AThey will earn less money.BThey will become pessimistic.CThey will suffer mental illness.DThey will have less time to enjoy life.【

22、小题4】What is the clear conclusion of the study? APessimism guarantees chances of survival.BGood financial condition leads to good health.CMedical treatment determines health outcomes.DExpectations of future life satisfaction decline with age.【2014一模试卷】阅读下列短文,从每题所给的四个选项 (A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。M

23、y son David, who was 3.5 years old, taught me a beautiful lesson today. After we finished playing with the beads (珠子) , David slowly picked up each bead, looking at it as if it were made of chocolate and then put it into the box they were stored in. With over a hundred beads to go, I was getting imp

24、atient. Why could he not pick up 10 in one go and put them in? My morning was going to be ruined today!But then it hit me like a brick. I noticed that he did this with as much interest as he had while we were playing. The boy was enjoying the whole process. For him the fun was in the game itself as

25、well as in the process of properly packing up and cleaning up. It was not just about his turn or the fun part. Every bit was as fun as the other.I thought of myself as a kid when we would go out to play cricket (板球). If I was not batting or bowling (击球或掷球), I was unhappy as I impatiently waited for

26、my turn to do so. As a result, I was unhappy while waiting for my turn and only happy for the few moments I either batted or bowled. Only the process of doing something I combined with happiness made me cheerful. The rest of the time I was waiting for my rum in the future or recalling great bowling

27、from the past.Looking at how peacefully my son was putting beads into the box taught me that the process is the goal. The joy of journey is not in getting there but in every step of it.1. Why was the father getting upset?A. He wasnt interested in the game. B. His son didnt do it as he was told to.C.

28、 Itd take long to put away the beads. D. David put away the beads casually.2. What does the underlined sentence in Paragraph 2 mean?A. I was hit by David with a brick. B. I felt very annoyed at what David did.C. I was at a loss what to do with David. D. I suddenly understood Davids behavior.3. We ca

29、n learn from the text that the author _.A. felt satisfied with his teammates B. happily watched his teammates playC. was eager to join in the game D. thought it a pleasure to win a match4. What did the author learn from this experience?A. Happiness resulted from doing something pleasant.B. The proce

30、ss was more important than the result.C. It was important for children to develop good habits.D. What children thought was different from that of adults.【参考答案】14、CDCB 【2014一模试卷】Spring peepers are found in wooded areas and grassy lowlands near pools in the central and eastern parts of Canada and the

31、United States. These loud animals are rarely seen, but as temperatures begin to rise in March and April, the males certainly are heard. Their peep.peep. peep creates an other-worldly whistling sound that, to many, is the first sign of spring, compared with that of some birds.Spring peepers are brown

32、 in color with dark lines that form an X on their backs. They grow to about 1.5 inches (3.8 centimeters) in length, and have large special toes for climbing. These creatures are active at night, coming out to feed on ants, beetles, flies, and spiders.When the warmer weather arrives, male frogs attem

33、pt to attract a mate with a spring song. The frogs normally perform in singing. The one who starts each round usually has the deepest voice. The vocal sacs under their mouths allow the frogs to sing. They fill their vocal sacs with air until they look like a balloon, and then they let out a peep as

34、they release the air. They peep about once every second. These sounds can often be heard as far as a half-mile awayAfter a female and male peeper mate, the female lays her eggs in water and spends the remainder of the year in the forest. During the winter, they sleep under logs or behind loose bark

35、on trees. The music dies down during the cold months, but the sounds of peepers will soon be heard again, sounding the coming of spring.5. The text is written mainly to _.A. tell people what spring peepers look likeB. let people know more about spring peepersC. explain why spring peepers singD. show

36、 environmental harmony in nature6. What can we know about the spring peepers from the text?A. They prefer to live in the dry areas in North America.B. They are the first animals to make sounds in spring.C. They can live both in water and on land.D. They are active during the cold months of the year.

37、7. What does the underlined word release in Paragraph 3 mean?A. turn out. B. break out. C. leave out. D. let out.8. The best title for this text might be _A. The Ring of Tiny Frogs in SpringB. The Relationship between Animals and SeasonsC. The Living Conditions of Spring PeepersD. The Invitation fro

38、m a Male Peeper【参考答案】58、BCDA 黑龙江省大庆市喇中2016高考英语阅读练习新闻报道类Theyre WILD animalsBy Ernst-Ulrich FranzenMarch 11, 2010(3) CommentsThe story about the woman who lost some fingers while feeding a bear at a zoo in Manitowoc, after she ignored warnings and barriers(栅栏), reminded me of the story I heard about a

39、 couple who put their baby on the back of a wild horse in South Dakota to get a really cute picture. We all do silly things at times no one is immune but treating wild animals as lovely pets has to fall into a special category. Teddy bears and Disney movies arent actually representative of real bear

40、s. Comments (3) View Comments 3 Comments Post a Comment 1. TosaLeft - Mar 11, 2010 10:46AM Dont you think that maybe, just maybe some alcohol was involved? 2. tk421 - Mar 11, 2010 11:09 AM It was already approved that alcohol was involved. Stories that begin with a drunk person saying “Hey, I got an

41、 idea, watch this!” rarely end well. 3. Tristan Kloss - Mar 11, 2010 11:41 AM Alcohol certainly isnt involved when people decide to keep “pets” like chimpanzees, baby tigers, etc. Stupidity, definitely. Dogs are pets because of thousands of years of domestication. Even farm animals, which have been

42、kept by humans for thousands of years as well, arent let in the house. So why keep animals that treat human contact with, at best, indifference(冷淡、不在乎) and, at worst, violence?【小题1】In Ernst-Ulrich Franzens opinion, the woman lost her fingers because _. Athe zoo keepers didnt warn her of the dangerBs

43、he didnt know the bear was a wild animalCshe was somehow influenced by cartoon charactersDshe climbed over the barriers and angered the bear【小题2】TosaLeft thinks the wounded woman _. Amay have been drunkBmay be a little stupidCwas addicted to wineDfed wine to the bear【小题3】tk421 means a drunk person _. Ashould be forbidden to enter the zooBusually gets himself into troubleCis often fond of making up storiesDusually likes to show himself off【小题4】What does Tristan Kloss think of people treating wild animals as pets? AKind.BIllegal.CLoving.DStupid.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1