ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:7 ,大小:79KB ,
资源ID:383892      下载积分:1 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-383892-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年高中英语Module3TheViolenceofNatureIntegratingSkills素养评价含解析外研版必修3202103261147.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年高中英语Module3TheViolenceofNatureIntegratingSkills素养评价含解析外研版必修3202103261147.doc

1、Module 3The Violence of NatureIntegrating Skills. 单句语法填空1. Several of the passengers were hurt and one was taken to hospital in this traffic accident. Luckily (lucky), none was killed. 2. Many buildings and roads were damaged (damage) when the heavy snow suddenly struck that city. 3. The boys, faced

2、 with this somewhat terrifying(terrify) figure, had lost their tongues. 4. Years of fighting have left the city in ruins(ruin). 5. There is no possibility that we will finish the work in such a short time. 6. The film directed (direct)by Guo Jingming has attracted many young people. 7. My repeated w

3、arning (warn) to my little son went in one ear and out at the other. 8. When they heard the bad news, they all looked sadly (sad) at the master. 9. The police has caught the man who set fire to the factory. 10. The heavy rain didnt cause much damage to the crops. . 完成句子1. Reading in poor light does

4、damage/harm to your eyes. 在微弱的灯光下读书对眼睛有害。2. Write sentences according to the example. 根据例子写句子。3. There was no possibility of their team winning the game. 他们队赢得比赛是不可能的。4. Two months later, the fighting between the two countries left the area in ruins. 两个月后, 两国间的争斗使该地区处于废墟之中。5. David is one of the mos

5、t intelligent students that we have ever met. 大卫是我们见过的最聪明的学生之一。6. The Republic of Ireland covers an area of 70, 282 square miles. 爱尔兰共和国的总面积为70 282平方英里。7. Much of her work appears in papers written by her colleagues and students. 她的很多作品出现在她的同事和学生所写的论文上。8. Their car was caught in a traffic jam, thus

6、causing the delay. 他们的车遇到了交通堵塞, 结果造成了延误。9. I took another drink and turned over the napkin. 我又喝了一口酒, 把餐巾纸翻过来看。10. After the fire took place in the shop, Tom took the place of the manager. 商场发生大火后, 汤姆接替了经理的职务。. 阅读理解A(2020宜昌高一检测)The Southern Ocean is well known for its storms, which can sink ships and

7、 cause flooding on distant islands. Now, a new study suggests the biggest waves therealready the worlds largestare getting bigger, thanks to faster winds. For the past 33 years, global satellites have been collecting data on ocean wavesand the winds that drive them. But explaining the data is diffic

8、ult: different satellites can give different wind speeds. To reduce those differences, Ian Young and Augustines Ribald, at the University of Melbourne in Australia, compared information from different satellites and corrected their data against an independent data set collected by a global network o

9、f buoys (浮标) floating in the ocean. When they were done, a trend stood out: since 1985, ocean wind speeds in most of the world have increased between 1 centimeter and 2 centimeters per second per year, leading to increases in wave height in many places. In the Southern Ocean, the trend is particular

10、ly strong. For example, although wind speeds there have increased by 2 centimeters per second each year, the speed of the top 10% fastest winds has increased by 5 centimeters per second per year. And although average (平均的) wave heights there have increased by just 0. 3 centimeters per year, the top

11、10% highest has grown by an average of 1 centimeter per year a growth of 30 centimeters since 1985, they report today in Science. Young and Ribald have done a good job of cross-checking and double-checking from the three different types of satellite instruments, says Ole Johan at the University of B

12、ergen in Norway. But, he adds, it might be “optimistic” to think that the data now contain no errors. “Confirming the ire I likely require more work, ” he believes. 【文章大意】这是一篇说明文。南大洋因其风暴而闻名, 风暴能使船只沉没, 并在遥远的岛屿上引发洪水。现在, 一项新的研究表明, 由于风速加快, 那里最大的海浪世界上最大的海浪正变得越来越大。1. What caused the worlds largest waves i

13、n the Southern Ocean? A. The satellites. B. The storms. C. The winds. D. The floods. 【解析】选C。细节理解题。根据第一段最后一句“现在, 一项新的研究表明, 由于风速加快, 那里最大的海浪世界上最大的海浪正变得更大。”可知, 风在南大洋掀起了世界上最大的海浪。2. Which of the following can best explain “trend” underlined in Paragraph 3? A. deep thoughtB. novel methodC. special goalD. g

14、eneral direction【解析】选D。词义猜测题。根据下文“自1985年以来, 世界上大部分地区的海洋风速以每年1厘米到2厘米每秒的速度增长, 导致许多地方的浪高增加。”可知, 自1985年以来世界上大部分地区的海洋风速总体趋势明显, 故可推测画线单词意思为“趋势; 大方向”。3. What can be learned from the study in the Southern Ocean? A. Wave heights have risen by 2 centimeters since 1985. B. Winds speeds have grown by 30 centime

15、ters each year. C. The top wave heights have slowly fallen since 1985. D. The top fastest wind speeds have been on the rise. 【解析】选D。细节理解题。根据倒数第二段第二句(例如, 虽然那里的风速每年增加2厘米/秒, 但速度最快的前10%的风速每年增加5厘米/秒。)可知, 从对南大洋的研究中我们可以了解到最高风速一直在上升。4. What is Ole Johans attitude towards the new study? A. He thinks highly o

16、f it. B. He takes no interest in it. C. He shows concern about it. D. He says no to it. 【解析】选C。推理判断题。根据最后一段(挪威卑尔根大学的Ole Johan说, Young和Ribald在对三种不同类型的卫星仪器进行交叉检查和复核方面做得很好。)可知, Ole Johan非常关心这项新研究。B(2020重庆高一检测)Many cities around the world today are heavily polluted. Careless methods of production and la

17、ck of consumer demand (消费者需要) for environment friendly products have contributed to the pollution problem. One result is that millions of tons of glass, paper, plastic and metal containers are produced, and these are difficult to get rid of. However, today, more and more consumers are choosing “gree

18、n” and demanding that the products they buy should be safe for the environment. Before they buy a product, they ask questions like these, “Will this shampoo damage the environment? ” “Can this metal container be reused or can it only be used once? ”A recent study showed that two out of five adults n

19、ow consider the environment safety of a product before they buy it. This means that companies must now change the way they make and sell their products to make sure that they are “green”, that is, friendly to the environment. Only a few years ago, it was impossible to find green products in supermar

20、kets, but now there are hundreds. Some supermarkets products carry labels (标签) to show that the product is green. Some companies have made producing of clean and safe products their main selling point and emphasize (强调)it in their advertising. The concern for a safer and cleaner environment is makin

21、g companies rethink how they do business. No longer will the public accept the old attitude of “Buy it, use it, throw it away, and forget it. ” The public pressure is on, and gradually business is cleaning up its act. 【文章大意】本文是一篇说明文, 主要介绍了公众环保理念的变化导致生产者愿意生产绿色产品。5. It becomes clear from the passage t

22、hat the driving force (动力) behind the green products is _. A. public caring for the environmentB. companies desire for bigger salesC. new ways of doing businessD. rapid growth of supermarkets【解析】选A。推理判断题。根据第二段第一句“However, today, more and more consumers are choosing “green” and demanding that the pro

23、ducts they buy should be safe for the environment. ”和第三段最后一句“This means that companies must now change the way they make and sell their products to make sure that they are green, that is, friendly to the environment. ”可知, 现在越来越多的消费者选择环保产品, 这导致了生产者要生产出绿色环保的产品满足消费者的需要。6. Which of the statements is TRU

24、E according to the passage? A. Only the productive methods are the cause of the heavy pollution. B. Manufactures made their products clean with cleaners. C. In fact, it is the public who made the companies produce green products. D. Not all the consumers would like green products. 【解析】选C。细节理解题。根据第三段

25、可知, 研究发现公众更愿意购买绿色环保产品, 这种情况导致生产者要生产出环保产品来满足人们的需要。由此可知, 公众的需要导致了公司生产环保产品。7. The underlined word “it” in the fourth paragraph refers to _. A. a selling pointB. the companys nameC. a great demand for health foodsD. the producing of green products【解析】选D。词义猜测题。根据本句“Some companies have made producing of c

26、lean and safe products their main selling points and emphasize it in their advertising. ”可知, 一些公司把生产干净安全的产品当成自己的卖点, 并且在广告里强调这一点。句中的it指前半句的producing of clean and safe products。8. What would be the best title for the text? A. Business and PeopleB. Business Goes GreenC. Shopping Habits Are ChangingD. S

27、upermarkets and Green Products【解析】选B。主旨大意题。本文是一篇说明文, 文章第一段指出以前缺少对环保产品的需求导致环境污染。根据第二段可知, 现在越来越多的人会选择环保产品, 因此生产者也愿意生产绿色环保的产品。所以本文主要介绍的是消费者环保理念的变化导致环保产品的流行。. 短文改错Dear Mr Li, Im terrible sorry to have missed the first two lessons this morning. I got up early as usually in the morning, but when I was rea

28、dy to leave I find my bicycles front tyre flat. I wanted to take bus or taxi to school, and I didnt have any money with me. I had to look for a place along the street to get my bicycle repairing. Unluckily, there were not any bicycle repair shops were open in the early morning. So I had to walk to s

29、chool, carrying my bicycle all the way. Thats how I was late for school. Please dont worry with my lessons, Mr Li. I will make up for it and turn to teachers for help if necessary. 【文章大意】这是一篇记叙文。本文主要讲述作者早上上学时因自行车爆胎, 身上没带钱, 坐不了公共汽车或出租车, 并且修理店没开门也找不到人修理, 导致上学迟到了。1. 【解析】第一句中terrible改为terribly。考查副词。句意:

30、我很抱歉今天早上错过了前两节课。sorry为形容词, 此处需要副词修饰, 表示“非常抱歉; 很抱歉”。2. 【解析】第二句中usually改为usual。考查固定搭配。句意: 早上我和往常一样起得很早, 但是当我准备离开的时候, 我发现我的自行车的前胎瘪了。as usual意为“像往常一样”, 是固定搭配。3. 【解析】第二句中find改为found。考查动词时态。本文讲述的是已发生的事情, 要用一般过去时。4. 【解析】第三句中bus前加a。考查冠词。句意: 我想乘公共汽车或出租车去学校, 但我身上没带钱。take a bus or taxi意为“乘公共汽车或出租车”, 是习惯搭配。5. 【

31、解析】第三句中and改为but。考查连词。根据上下文语境可知前后为转折关系。6. 【解析】第四句中repairing改为repaired。考查过去分词。句意: 我不得不沿街找个地方把自行车修理好。短语get sth. done 意为“使某物/事被做”, sth. 与 done 存在逻辑上的动宾关系。7. 【解析】第五句中shops后加that/which或去掉shops后的were。考查定语从句。分析句子结构可知这是一个定语从句, 先行词shops指物, 在从句中作主语, 用关系代词that/which, 故在shops后添加that/which; 也可以去掉shops后的were, 这样便是open作后置定语。8. 【解析】第七句中how改为why。考查连接词。句意: 这就是我上学迟到的原因。此处为表语从句, 从句中缺少原因状语, 表示“为什么”。9. 【解析】第八句中with改为about。考查固定短语。句意: 请不要担心我的功课, 李老师。worry about意为“为担忧”, 是固定搭配。10. 【解析】第九句中it改为them。考查人称代词。此处指代前文中的lessons, 应用them。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1