ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:72KB ,
资源ID:383889      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-383889-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020_2021学年高中英语Module3Literature模块素养提升含解析外研版选修7202103041197.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020_2021学年高中英语Module3Literature模块素养提升含解析外研版选修7202103041197.doc

1、Module 3 Literature模块素养提升(三) Module 3. 单词拼写1. We had intended(打算)to return to school on February, 10, 2020 but the outbreak of COVID-19 forced us to stay at home longer. 2. I just want to accumulate (积累)some useful experience there. 3. It has never been her boast that she alone could accomplish (完成)

2、the work. 4. If you are chewing the food, then talk after you swallow (吞咽) it down. 5. Dont put other peoples concern (关心) for granted, no matter how much he loved you and, ultimately, he also can have a day of fatigue. 6. Farmers produce millions of tons of grain to feed (喂养) the nation. 7. Is this

3、 how you repay (报答) my goodness with badness? 8. She whispered (低声说) to me so no one else would hear. 9. He was presented with a television set in reward (酬谢) of his services. 10. The war has had a huge impact on this poor country and millions of people have died of starvation (饥饿) and disease. . 用下

4、面短语的适当形式填空in astonishment, in a low voice, no sooner. . . than, a huge amount of, bring. . . to the attention of, as if, put up, pick out, feel at home, be fond of1. Whatever new places I called at, I always felt at home and relaxed. 2. When I saw the house, I felt as if I were back in my old reside

5、nce in Shanghai. 3. The waiter watched the gentleman eating quickly and greedily in astonishment because he used to eat politely. 4. It is a good manner to speak in a low voice in public places. 5. No sooner had the decision been announced among the staff than Ali got his feet to protest. 6. Since p

6、eople are fond of humor, it is as welcome in conversation as anywhere else. 7. She picked out two which looked like mice among the toys. 8. They feel it very necessary to put up some notices at the school gate. 9. The government brings the number of the new cases of COVID-19 infection to the attenti

7、on of the public. 10. With a huge amount of food to serve, all of the staff are busy preparing for the dinner tonight. . 根据要求完成句子1. It was not until they saw me smile that they began to feel relieved. 直到他们看见我笑了, 他们才放心了。(用强调句型)2. There are a great many kind-hearted people in the world who never attac

8、h importance to themselves and their own families. 世间还有许多慷慨的人, 他们并不把自己个人和家庭看得很重要。(用定语从句)3. When someone watching the race offered me a banana, I was greatly inspired. 当看比赛的一个人给我一根香蕉时, 我深受鼓励。(现在分词作定语)4. The farther I run, the more relaxed I feel. 我跑得越远, 越感到放松。(the+比较级, the+比较级)5. No sooner had I disc

9、overed an app called Running Power than I downloaded it. 我一发现一款叫作Running Power的应用, 我就把它下载下来了。(用部分倒装, sooner). 阅读理解AWelcome to National Poetry MonthBasic InformationNational Poetry Month is to bring about awareness and appreciation of poetry. Some of the goals include reading poems, writing poems, an

10、d helping teachers bring poetry into the classroom. Special ActivitiesRecite Poetry to a Pet9th May Weve come up with some fun exercises to get you into the spirit of creative expression. You can recite poetry to a pet by changing the sound or speaking loudly and clearly enough to communicate withou

11、t explanation. Doing this can not only help strengthen public speaking ability but also deepen your understanding of a particular piece. Become a Romantic10th11th May Do you ever notice how beautiful nature is? There are so many wonderful poems which have been inspired by the seasons, celebrating th

12、e beauty of a snowflake or the spring sunshine awakening plants and animals. Why not become a poet yourself and share the beauty you saw in nature with others? Act out a Poem12th13th May Many poets find it hard to share their words because what they write about are personal subjects. But not all poe

13、try is about emotions. Poetry is a living force that can be very powerful when it is shown both as a performance and as words on social media. Poetry by Heart 22th25th May We take pleasure in reading or hearing something that reflects what is in our minds or in our hearts. We will experience relief

14、if it expresses feelings weve kept bottled up. Similarly, reciting a poem to yourself or to someone else can be very rewarding. Sometimes its easier to say how we feel with someone elses words than our own, especially if theyre put together beautifully. 【文章大意】文章主要介绍了四项与National Poetry Month相关的活动。1.

15、What is the main purpose of National Poetry Month? A. To encourage people to learn more about poetry and enjoy it. B. To help people get creative ideas to celebrate a festival. C. To combine poetry with peoples daily life. D. To remember the beauty of old poetry. 【解析】选A。细节理解题。根据第一段可知, National Poetr

16、y Month的主要目的是帮助人们探索和欣赏诗歌之美。2. What does the activity Become a Romantic mainly advise people to do? A. Adjust to the change of the seasons. B. Find and enjoy the beauty of nature. C. Try to write and share their own poems. D. Get some inspiration from beautiful seasons. 【解析】选C。推理判断题。根据第二个小标题Become a

17、Romantic中的最后一句可知, 该活动建议人们自己写诗并与他人分享。3. Which activity will be held in late May? A. Recite Poetry to a Pet. B. Become a Romantic. C. Act out a Poem. D. Poetry by Heart. 【解析】选D。细节理解题。根据每个活动的时间介绍可知, Poetry by Heart在五月下旬举行。BLiterature is an important part of a total language arts program at all grade le

18、vels because of the many benefits it offers. Literature provides pleasure to listeners and readers. It is a relaxing escape from daily problems, and it fills leisure moments. Making time for recreational reading and using high-quality literature help to develop enthusiastic readers and improve achie

19、vement. Developing a love of literature as a recreational activity is possibly the most important outcome of a literature program. Literature builds experience. Through reading, children expand their horizons through vicarious(引起共鸣的)experiences. They visit new places, gain new experiences, and meet

20、new people. They learn about the past as well as the present and learn about a variety of cultures, including their own. They discover the common goals and similar emotions found in people of all times and places. Nory Ryans Song by Patricia Reilly, Giff, a hard survival story, is set in Ireland dur

21、ing the potato hunger of 1845, and Patricia Polaccos The Butterfly, deals with Nazis, resistance, and Jewish persecution (迫害) during World War . Literature provides a language model for those who hear and read it. Good literature exposes children to correct sentence patterns, standard story structur

22、es, and varied word usages. Children for whom English is a second language can improve their English with the interesting context, and all children benefit from new vocabulary that is woven into the stories. Literature develops thinking skills. Discussions of literature bring out reasoning related t

23、o sequence; cause and effect; character motivation; predictions; visualization of actions, characters, and settings; critical analysis of the story; and creative responses. Literature helps children deal with their problems. By finding out about the problems of others through books, children receive

24、 insights into dealing with their own problems, a process called bibliotherapy. Children might identify with Gilly, living angrily in a foster home in Katherine Patersons The Great Gilly Hopkins, or with Mary Alice, a city girl forced to live with her grandma in a“hick town”in Richard Pecks A Year D

25、own Yonder. 【文章大意】本文讲的是文学给孩子带来的各种好处。4. What is likely to be the most significant consequence of a literature program? A. The habit of reading for pleasure. B. The lessons learned from works. C. The achievements of language skills. D. The ways of thinking developed by reading. 【解析】选A。细节理解题。根据文章第二段最后一

26、句“Developing a love of literature as a recreational activity is possibly the most important outcome of a literature program. ”可知A项正确。故选A。5. Why are Nory Ryans Song and The Butterfly mentioned in Paragraph 3? A. To introduce two great masterpieces. B. To expand childrens horizons in literature. C. To

27、 prove literature includes a variety of cultures. D. To give examples of books that provide rich experiences. 【解析】选 D。推理判断题。这两本书出现在第三段, 该段大意为阅读提供不同的体验, 并以这两本截然不同的书为例, 表明阅读可以为孩子提供丰富的体验。故选D。6. From the last paragraph we know that literature can be_. A. educational B. practicalC. changeableD. reliable【

28、解析】选B。推理判断题。根据最后一段第一句“Literature helps children deal with their problems. ”可知, 文学可以帮助孩子处理自己的问题, 因此是有实践意义的。故选B。7. What could be the best title of the text? A. Power of BooksB. Ways of ReadingC. Source of Human Progress D. Benefits of Literature【解析】选D 。主旨大意题。本文讲的是文学给孩子带来的各种好处, D项“Benefits of Literatur

29、e”能总结文章大意, 故选D。. 微写作根据下面的提示, 写一篇关于莫言的英语作文。尽可能使用本模块的词汇和句型。词数80个左右。莫言是第一个获得诺贝尔奖的中国作家, 他出生于一个普通家庭。他的作品让我们关注社会上的一些问题。核心要点提示: 1. Mo Yan is the first Chinese writer to win the Nobel Prize. 2. He was born in. . . 3. . . . created a large number of works. 4. . . . bring some social issues to the attention o

30、f us. 5. No sooner had I read his works. . . _【参考范文】Mo Yan is the first Chinese writer to win the Nobel Prize. He was born in an ordinary family. He has created a large number of works, which bring some social issues to the attention of us. No sooner had I read his works than I got lost in them. So

31、as far as Im concerned, he is a really great writer who not only brings us a huge amount of entertainment but also makes us attain more useful knowledge. 语法填空The Swedish Academy has named Austrian writer Peter Handke 1. _(win) of the 2019 Nobel Prize for Literature. It also announced that it was hon

32、oring Polish writer Olga Tokarczuk with the 2018 Nobel Prize for Literature. The Academy cancelled the prize last year after many members fled the organization following sexual abuse accusations linked to it. The Academy said Tokarczuk 2. _(award) for imaginative writing 3. _“represents the crossing

33、 of boundaries as a form of life. ”The Polish writers first 4. _(publish) work came in 1989, a book of poetry called Cities in Mirrors. Her first novel, The Journey of the Book-People, was published in 1993. Last year, Tokarczuk became 5. _ first Polish writer to win Britains Man Booker Prize for In

34、ternational Literature for her novel Flights. Her novel Drive Your Plow Over the Bones of the Dead, was on the short list of nominees for the 2019 prize 6. _ well. That prize went to another writer. Tokarczuk has been 7. _(deep) critical of Polands conservative government. The Swedish Academy said i

35、t named Peter Handke winner of the 2019 prize for “8. _(influence) work that has explored the periphery (外围)and the specificity of human experience. ”At home in Paris Thursday, Handke called the decision 9. _(give) him the literature award “courageous. ” He said the recognition gave him “a strange k

36、ind of 10. _(free). ”【文章大意】2018年诺贝尔文学奖授予波兰作家奥尔加托卡尔丘克(Olga Tokarczuk), 将2019年诺贝尔文学奖授予奥地利作家彼得汉德克(Peter Handke)。1. 【解析】winner。此处表示获奖者, 所以用winner。2. 【解析】was awarded。此处指Tokarczuk被授予诺贝尔文学奖, 所以此处用被动语态, 根据前面的谓语said以及上下文可知此处用一般过去时的被动语态。3. 【解析】that/which。关系代词that/which引导定语从句修饰imaginative writing, that/which在定语从句中作主语。4. 【解析】published。此处是过去分词作定语。publish和work(作品)之间是被动关系, 且此动作已发生, 所以用过去分词。5. 【解析】the。序数词前面加定冠词the表示特指。6. 【解析】as。as well是固定搭配, 表示“也”。7. 【解析】deeply。副词修饰后面的形容词critical。8. 【解析】influential。此处需要形容词作定语修饰后面的名词。9. 【解析】to give。decision后面接动词不定式, 动词不定式作定语。10. 【解析】freedom。根据空前面的介词of可知此处需要名词。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1