ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:30.04KB ,
资源ID:383839      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-383839-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版山东新高考英语外研大一轮复习限时规范练40(选修7 MODULE 4) WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版山东新高考英语外研大一轮复习限时规范练40(选修7 MODULE 4) WORD版含解析.docx

1、限时规范练40(选修7Module 4)核心素养关键词:培养学生人与社会、志愿服务的素养能力意识一、阅读理解A weekend workshop helping mums of children with a disability to recharge and relax has been praised as a success.The mothers Weekend Workshop,coordinated by Disability Services Queenslands Mount Gravatt Family and Early Childhood Services team,w

2、as held at Binna Burra in the Gold Coast hinterland.Disability Services Queensland speech pathologist Jenny Henley says the weekend,attended by nine women,was a highly positive and rewarding experience for all involved.“Parents and carers of children with a disability often have to deal with stressf

3、ul and difficult situations,” she says.“They seldom have the opportunity to take a break from the daily pressures of everyday life.”“This workshop was designed to give them some well-earned respite (暂时的休息) in a supportive and stress-free environment.“We also aimed to give them an opportunity to netw

4、ork and learn new ways to keep their own physical and emotional health,as well as that of their partners and children.”The activity-filled weekend included icebreaker activities,art and craft periods,massages,and a popular parent-to-parent workshop.The workshop and open discussion periods provided p

5、arents with a supportive environment where they could talk about the highs and lows they experience as parents of children with a disability.“Parents reported feeling more energized and better positioned to face their day-to-day lives,” Jenny says.Following the weekend retreat (静修),most participants

6、,their partners and children met again socially,eager to continue and develop their new support network.Given the demand for places on the Mothers Weekend Workshop,Disability Services Queensland is planning to organize a similar event in 2018.1.How did Jenny Henley find the weekend workshop?A.She sa

7、ng high praise for it.B.She considered it scientific.C.She showed no interest in it.D.She thought it needed improving.2.How does the workshop help mums of children with a disability?A.It guides them to start their own careers.B.It gives them lectures on relieving stress.C.It enables them to relax an

8、d regain energy.D.It helps them master some computer skills.3.What can be inferred about the open discussion periods?A.They feature lots of recreational activities.B.They offer solutions to mothers daily troubles.C.They encourage mothers to challenge themselves.D.They have a friendly and communicati

9、ve atmosphere.4.What is the best title for the text?A.Parents need care tooB.Build support networkC.Live happily with pressureD.Lets face disability together二、完形填空The Silver Line,created this year,is a free,24 hours telephone helpline.It offers information,friendship and advice to 1people.“Its often

10、 easier to speak to a2,and nice to know you can 3day or night,” says Bolton,who has no family nearby.She called the helpline after it was 4by others.New figures show that August was the charitys5month,receiving more than 45,000 calls.Summer can be a(n) 6time for those left behind during the holiday

11、season,7familiar faces are away for holidays,from the shopkeeper to the bus driver or even family members.Two-thirds of calls are 8at night-time and weekends,when no other services are 9.84 percent of older people say it is very difficult to10loneliness,even to members of their 11because they do not

12、 wish to become a “burden”.A recent study found that almost three-quarters of older people in the UK are12,and more than half have 13spoken to anyone about how they feel.People can call the Silver Line14,or be referred by a relative or other helplines.Helpline staff try to learn callers 15first and

13、then suggest information or local voluntary support,aiming to reconnect them with their communities.1.A.disabledB.homelessC.poorD.older2.A.neighborB.strangerC.friendD.doctor3.A.comeB.talkC.callD.visit4.A.mentionedB.servedC.ignoredD.blamed5.A.happiestB.busiestC.hottestD.worst6.A.difficultB.meaningful

14、C.unforgettableD.relaxing7.A.ifB.orC.whenD.though8.A.missedB.paidC.canceledD.received9.A.standardB.officialC.usefulD.available10.A.avoidB.recover fromC.admit toD.value11.A.familyB.hospitalC.charityD.team12.A.healthyB.wealthyC.lonelyD.unfortunate13.A.everB.neverC.oftenD.sometimes14.A.earlyB.freelyC.d

15、irectlyD.frequently15.A.needsB.interestsC.jobsD.habits三、读后续写阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。续写的词数应为150左右。It was a Saturday afternoon.The color of the sky was changing,first light gray,then dark gray,and finally dark and dense.The wind was blowing heavily,and the trees were swaying in the strong

16、 wind.It began to rain cats and dogs.Soon,the road was filled with puddles from the rain.On such a stormy afternoon,my mother took my five-year-old brother,Christopher,and me to a new big toy store she had read about in the newspaper.“So many toys,”the advertisement had shouted in full and flashy co

17、lor,“that we had to get a huge warehouse to fit them all!”Christopher and I couldnt have been more excited.We ran across the parking lot,through the cold and biting rain,as fast as our little legs could carry us.We left our mother outside to battle with the frustrating umbrella,which never worked wh

18、en she wanted it to.“Christine!Take care of your young brother!”Mother shouted at the top of her voice.“Christine!Im going to find the Lego section(乐高积木区)!Theres a new pirate ship I want,and I have four dollars!Maybe I can buy it!”Christopher exclaimed and ran off excitedly.I only half heard him.I t

19、ook a right turn and,to my wide-eyed delight,found myself in the midst of the Barbie(芭比) World.I was studying a Barbie and doing some simple math in my head when suddenly an earthshaking clap of thunder roared from the storm outside.I jumped at the noise,dropping the doll to the floor.The lights fli

20、ckered(闪烁) once and died,covering everything in a blanket of blackness.Thunder continued to shake the sky and lightning illuminated the store for seconds,casting frightening shadows on my mind.Paragraph 1:“Oh no,”I thought,“Wheres Christopher?”Paragraph 2:“Christine,Im here.”限时规范练40(选修7Module 4)一、【篇

21、章导读】本文是说明文。残疾人“妈妈工作坊”帮助妈妈们释放压力。让她们在周末的短暂休息后,更有精力、更好地面对生活。1.A推理判断题。由第三段中的“Jenny Henley says the weekend.was a highly positive and rewarding experience for all involved”可知,Jenny Henley认为周末的“妈妈工作坊”对所有参与者来说都是一次非常积极、有益的经历。由此可推断,Jenny Henley很喜欢“妈妈工作坊”,并对其赞美有加。2.C细节理解题。由第一段中的“helping mums of children with

22、a disability to recharge and relax”和第五、六段的描述可知,该工作坊给有残疾孩子的妈妈们提供机会来获得暂时的休息,并且给她们提供机会去社交和保持身心健康。3.D推理判断题。由倒数第四段中的“provided parents with a supportive environment where they could talk about the highs and lows they experience”可知,工作坊中的公开讨论为有残疾孩子的父母提供一个有利的环境,让他们可以畅谈各自遇到的高潮与低谷。4.A标题归纳题。通读全文可知,本文主要讲述了为有残疾孩子

23、的妈妈们创办的工作坊帮助妈妈们释放压力,让她们在周末的短暂休息后,更有精力、更好地面对生活。A项作标题符合文章主旨。二、【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了一个为老年人服务的热线电话。1.D根据下文中多处出现的older people可知,这个热线电话主要是为“老年人(older people)”服务的。2.B根据下文中“they do not wish to become a burden”和Helpline staff可知,老年人不愿意成为家人的负担,反而觉得和“陌生人(stranger)”聊天更容易一些。3.C根据下文中的called the helpline可知,不管白天黑夜都可以给这

24、个热线服务“打电话(call)”。4.A根据语境可知,有人“提到过(mentioned)”这个热线电话后,Bolton便给这个热线打电话。5.B根据下文中的“receiving more than 45,000 calls”可知,八月份是这个慈善机构“最忙的(busiest)”一个月。6.A根据文中的“those left behind during the holiday season”和“familiar faces are away for holidays”可知,八月份对于这些留守的老年人来说“很艰难(difficult)”,因为每当“这时(when)”人们都去度假了,留下老年人们孤零

25、零的。7.C见上题解析。8.D根据上文中的“24 hours telephone helpline”可知,这个热线服务电话是全天候服务的,很多电话在半夜或周末“打进来(received)”。9.D根据上文中的“at night-time and weekends”和“no other services”可知,没有任何其他服务在半夜和周末是“可获得的(available)”。10.C根据句中的“they do not wish to become a burden”可知,老年人不愿意“承认(admit to)”自己的孤独,不想成为负担,甚至对自己的“家人(family)”也不愿意说。11.A见上

26、题解析。12.C根据上文中的loneliness可知,老年人很“孤单(lonely)”。13.B根据上文中的“do not wish to become a burden”和loneliness可知,很多老年人“从来没有(never)”和别人说过他们的感受。14.C根据下文中的“or be referred by a relative or other helplines”可知,老年人可以“直接(directly)”拨打热线服务电话,或由其他热线电话转接。15.A根据下文中的“and then suggest information”可知,热线电话工作人员首先要了解打电话求助者的“需求(nee

27、ds)”,然后才给出建议。三、Paragraph 1:“Oh no,”I thought,“Wheres Christopher?”Scared,I was frozen to the spot,overcome with the need to see my brother,to hug and make certain he was all right.My stomach twisted and turned inside.I ran up and down the aisles through the blackness,panic filling my small chest and

28、 making it difficult to breathe.I knocked into displays of candy and tripped over toys,all the while frantically calling my brothers name.Anxious as I was,I could barely see his figure.Tears of frustration and fear trickled down my face,but I continued to run.Paragraph 2:“Christine,Im here.”Exciteme

29、nt took my breath awaythere in the dark Lego aisle I found Christopher.He was standing alone,perfectly still,clutching tightly to the pirate ship set.I began to cry out from relief,throwing my arms around him and hugged him tightly.He hugged me back,saying,“I knew if I waited here,Christine,you would be able to find me.”Then,I took his hand in mine and we went to find our mother,who must be desperately searching the store for us.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1