1、课时作业(十)Module 4Section Introduction & Reading.单词拼写1Our main task now is increasing production (产量)2This year alone she published (出版) four books.3Agriculture (农业) plays an important part in our daily life.4It is not our price but quality (质量) that sells our shoes.5The poor man had to find another jo
2、b to support (支持;供养) his big family.6She is the leading (主要的) lady in the play.7The public should be educated (教育) in how to use energy more efficiently.8This is an important military breakthrough (突破)9Tom is less significant a figure (人物)10They export (出口) their products to markets throughout the w
3、orld.单句语法填空1He is always at the leading (lead) edge of scientific research.2Do you know what led to the outbreak of World War I?3He was brought up in Missouri, along the Mississippi River.4Adding Peking Opera to the basic education (educate) in China is a big step to promote traditional art.5They st
4、arted off at once in search of the missing boy.6A new survey finds that more than eighty percent of Internet users in the United States search for health information online.7The old building will most probably be replaced with/by a modern sports center.8Large quantities of information, as well as so
5、me timely help have_been_offered (offer) since the company was built.9Having taken some pills given by the doctor, Im feeling a lot better (good) today.完成句子1Theyve brought_in experts to advise on the project.他们已请来专家对该项目提意见。2He was late for the meeting as_a_result_of a traffic jam.由于交通堵塞,他开会迟到了。3Scie
6、ntists are working hard in_search_of a cure for the disease.科学家们正努力工作寻找这种疾病的治愈方法。4We all have our favourite ways_of_doing/to_do certain things.我们做某些事都有自己爱用的方法。5Diet and exercise are the_key_to good health.身体健康的关键是饮食和运动。6He hopes to earn his living by_selling_drinks.他希望靠卖饮料来谋生。7Quantities_of arms wer
7、e discovered hidden in the trucks.卡车上发现藏有大量武器。8It took him a couple of days to figure_out what had happened.他花了好几天才弄明白到底发生了什么。.阅读理解AFew of us havent read Cinderella, the story of a young woman living in poverty who meets the prince of her dreams. Some might not want to admit it, but there is a hidde
8、n Cinderella in everyones heartwe all wish we could achieve recognition or success after a period of obscurity (默默无闻) or neglect.Mary Santiago has that secret dream, too. Her story is featured in Another Cinderella Story, a film set in a US high school.Mary is shy but loves to dance. Compared with o
9、ther girls, she is invisible. However, her world changes completely when a famous teenage pop singer, Joey Parker, appears.Joey is everything the rest of the boys in her class are notkind, handsome and desirable. Mary and Joeys paths cross at a ball. They meet and fall in love with each other. But w
10、hen Mary has to rush back home, she leaves behind her MP3 player, which becomes the only clue Joey has to find the girl of his dreams. Of course, there is a wicked (邪恶的) stepmother, who turns out to be Dominique Blatt and she takes in Mary after her dancer mother dies. Dominique treats Mary like a m
11、aid and does everything she can to make sure Mary doesnt get into the top dance school. Her two daughters are equally determined to stop Joey falling for Mary, even if that means embarrassing her.The story, though it mostly follows Cinderella, does add a few modern day twists to the classic fairy ta
12、le. Refreshingly, the film, unlike many high school films, does not focus on looks, although the actors are all beautiful. There is also a lot less materialism in Another Cinderella Story than in many similar movies.“The movie takes the fairy tale Cinderella as its jumping off point,” writes movie c
13、ritic Amber Wilkinson. “The focus is firmly on following your dream. ”【语篇解读】这篇文章简要介绍了现代的一部曲折的经典童话故事的影片,并进行了评价。这是一部和灰姑娘故事相似又有些许不同的故事。1The first paragraph is mainly to _.A. build interest and lead us to Marys secret dreamB. remind us why Cinderella is popular all the yearsC. inform us of the main topi
14、c of the whole passageD. tell us how interesting the fairy tale Cinderella is答案与解析:A推理判断题。通过第一段的介绍,主要是建立兴趣和引导人们去探寻Mary的秘密梦想。2In the movie, Mary Santiago is the main character who _.A. is brave in expressing her loveB. is attended to badly by the stepmotherC. has a dream of meeting a princeD. is emba
15、rrassed by the pop singer答案与解析:B细节理解题。由第四段中的“wicked stepmother, takes in Mary, treats Mary like a maid”可知,她的继母对她不好。3What can we infer from the passage?A. Joey is just like other boys in Marys class.B. Marys mother influences her a lot in singing.C. Not many people have a dream to be realized.D. The
16、MP3 player helps Joey in finding Mary.答案与解析:D推理判断题。由第四段第四句“.she leaves behind her MP3 player, which becomes the only clue Joey has to find the girl of his dreams.”可知,MP3是Joey找到Mary的唯一线索。4According to the passage, Another Cinderella Story _.A. follows Cinderella with nothing newB. pays more attention
17、 to the looks of the actorsC. encourages young people to follow their dreamsD. focuses more on materialism than other films答案与解析:C推理判断题。结合第一段以及最后一段可知“Another Cinderella Story”鼓励年轻人追求自己的梦想。BA great rivalry (对抗) can make a hockey (曲棍球) game exciting. But its even better when both sides share the same
18、goal. Students of Boston College (B.C.) and Boston University (B.U.) held a game for a good cause. Former members of the schools hockey teams faced off in the 4th Annual Commonwealth Avenue Charity Classic. It took place at BU.s Walter Brown Arena. Every year, the competition raises money for Compas
19、sionate Care ALS, the Pete Frates Home Health Initiative and the Travis Roy Foundation. This years event brought in a recordbreaking $78,432.Frates is fighting ALS, a disease that affects the brain. A former BC. baseball team leader, he was diagnosed (诊断) with ALS in 2012, when he was only 27. Frate
20、s and his family have since raised hundreds of millions of dollars for ALS research, most famously with the Ice Bucket Challenge, which began in 2014.“Pete likes social media (媒体) very much, so he wanted his voice, his face, everything that was happening to him to be recorded to help more people,” s
21、aid John Frates, Petes father.The BC. and BU. students enjoy coming together for the event. “This is just the best of the hockey world,” said former BU. hockey player Travis Roy. “Both schools have a lot of great hockey players. Their skills are impressive, and the fact that they come out here to su
22、pport good causes is a big deal.”After a heated battle (较量), the BU. Terriers won. Afterwards, former BU. star Charlie McAvoy summed up the feeling of friendliness on the ice. “We all come together,” said McAvoy, who now plays for the Boston Bruins, “and were able to put aside the rivalry for great
23、causes.”BU.s Danny ORegan, who now plays for the Buffalo Sabres, added, “You work hard on the ice and off the ice, and good things will happen.”【语篇解读】本文是记叙文。两支来自波士顿不同大学的曲棍球队进行了一场为慈善机构筹集善款的特殊比赛。5What was special about the hockey game at BU.s Walter Brown Arena?AIt was a quarterly event.BIt was held b
24、y different charities.CIt attracted many universities in the country.DIt invited former members of the schools teams to join.答案与解析:D细节理解题。由第一段中的“Former members of the schools hockey teams faced off”可知,之前服役于两支球队的球员参加了这场比赛。6What happened to Frates when he was 27?AHe was helped by a charity.BHe was cho
25、sen as the team leader.CHe was found to be seriously ill.DHe was asked to work in a social media company.答案与解析:C细节理解题。由第二段中的“A former BC. baseball team leader, he was diagnosed with ALS in 2012, when he was only 27”可知,Frates在27岁时发现患有ALS(渐冻人症)。7What can we learn from Travis Roys words?AHockey is a ve
26、ry popular game.BB.U. has the best hockey players.CHockey games should get more attention.DBoth schools hockey players are warmhearted.答案与解析:D推理判断题。由第四段中的“students enjoy coming together for the event”和“the fact that they come out here to support good causes is a big deal”可知,Travis Roy认为这些技术精湛的球员都愿意为
27、慈善来参加这一赛事,他们都是热心肠。8What did Charlie McAvoy think of the game?AIt was too competitive.BIt connected the players with a good cause.CIt helped schools find many gifted players.DIt encouraged students to work hard for their dreams.答案与解析:B推理判断题。由倒数第二段中“Charlie McAvoy”对这场比赛的总结“the feeling of friendliness
28、on the ice”和“were able to put aside the rivalry for great causes”可知,Charlie McAvoy认为这场为了慈善而举行的比赛把球员与慈善联系在了一起。.阅读七选五This Way to Dreamland2018陕西西安期末We all know it is not always so easy to be happy. We also know how stressed you are, with homework, exams, sports meets and extra outdoor activities, let
29、alone trying to have a life outside school. _1_ExercisePhysical activities produce all sorts of things which help us to relax and feel good. Exercise can also make us feel more confident, which certainly makes us happier. You dont have to be a future Olympian. _2_ If you hate P. E. , find something
30、less competitive: go for a walk, dance around your room or hit a park.ThankfulnessIt is easy to take the good things in life without thinking about them or showing youre thankful, _3_ An easy way to do this is to make a list before bed of five things youre thankful for. They can be big things, like
31、your family and friends, or little things, like a good hair day.Laugh_4_ But research has shown that laughing reduces stress and, even if you start by forcing yourself to laugh, improves how you feel.SleepGet enough sleep. _5_ Not getting enough sleep makes you in low spirits, so leave your phone ou
32、tside your room, turn off the lights and let yourself have a good sleep. Sweet dreams!ATeens especially need at least eight hours.BIf youre feeling blue, know that youre not alone.CYou can increase happiness if you exercise with a friend.DSo here are our top tips on being happy and staying happy.EEv
33、eryone can get something good from moving a little bit.FBut studies have shown that giving thanks can make you happier.GSometimes, laughing is just about the last thing you feel like doing.【语篇解读】文本是一篇说明文,介绍了一些保持快乐的方法。1答案与解析:D根据第一段中的“We all know it is not always so easy to be happy” 以及下面保持快乐的方法可知,此处应
34、选D项。2答案与解析:E根据文中的“Physical activities produce all sorts of things which help us to relax and feel good. Exercise can also make us feel more confident, which certainly makes us happier”可知,体育锻炼帮助我们放松和感觉良好,锻炼也让我们更自信,这当然会让我们更快乐。E项“每个人都能从很少的活动中得到一些好处”符合语境。故选E。3答案与解析:F本段段落标题为“Thankfulness”,根据文中的“It is easy to take the good things in life without thinking about them or showing youre thankful”可知,人们很容易接受生活中美好的东西而不去感恩,F项“但是研究表明,表达感恩能让你更快乐”符合语境,与上文构成转折关系。故选F。4答案与解析:G本段标题是“Laugh”,G项与标题呼应,且符合语境。故选G。5答案与解析:A根据段落标题“Sleep”和文中的“Get enough sleep”可知,作者建议要有充足的睡眠,没有充足的睡眠会让你情绪低落,故A项“青少年尤其需要每天至少8小时的睡眠”符合语境。故选A。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有