ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:8 ,大小:46.50KB ,
资源ID:382112      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-382112-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高二英语寒假提升天天练之阅读理解 Day 11 其他话题(含解析).doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高二英语寒假提升天天练之阅读理解 Day 11 其他话题(含解析).doc

1、Day 11其它类型阅读AAs smog forced students to stay home, the online learning industry saw a sharp increase in consumers.During the air pollution red alert from Dec. 8 to 10 last winter, the Beijing Commission of Education ordered all kindergartens, primary schools and middle schools to suspend classes (停课

2、). But the commission urged that, Teachers should guide students to make full use of digital materials and conduct online learning at home.According to the China Education and Research Network, the number of new users of 17zuoye. com, an online homework platform, tripled (增至三倍) on Dec. 8 compared to

3、 the previous day.Online courses companies also adopted special measures to meet students demand for Internet learning during the red alert period. For example, New Oriental offered free online English classes for three days for school students as well as online question answering services.Recent ye

4、ars have seen the popularity of online courses increase sharply in China. Massive Online Open Courses (MOOC), for example, originated in the United States but have become widespread in China since 2013. Some Chinese universities, including Tsinghua University and Peking University, have started thei

5、r own MOOC platforms. MOOCs have enlarged the time and space of teaching, fired up learners interest, helped more people benefit from high quality educational resources and accelerated reform in many aspects of teaching, an official at the Ministry of Education told China Daily.1. What were the teac

6、hers required to do during the red alert period?A. Start MOOC platform.B. Reform their way of teaching.C. Guide students to learn via the Internet.D. Work at home answering phones.2. Who offered free online courses during the red alert?A. New Oriental. B. The Ministry of Education.C. Tsinghua Univer

7、sity. D. Peking University.3. The underlined words fired up in the last paragraph can be replaced by.A. displayed B. inspiredC. explained D. destroyed4. What may be the best title for the text?A. Teach Online CoursesB. Stay Home, Get Online to LearnC. Take Measures, Stop Air PollutionD. Speed up Edu

8、cation ReformBAround four years ago, I received a call from the principal of our school as to the “Parents View” talk the next morning. He asked me to speak to the group. After the call, my whole body became feverish and panicky. The time from his call to the next morning seemed like years. The whol

9、e night, I could not sleep with many ominous apprehensions in mind. One of them was to call the principal with regret and tell him that I could not come. Finally, I gathered some courage. I thought, “If I miss this opportunity, surely the school will never invite me again to any of their programs.”I

10、 reached the school in time. Before my turn came, my whole body was trembling. When my turn came and I started speaking, my heartbeat increased and my mouth went dry. I wasnt even able to read the written speech properly. I was not aware of where I was standing and what I was reading. That was the d

11、ay when I realized my biggest weakness, Public Speaking.After my speech, I met with the principal and explained what happened to me. He told me that this happens to everyone. Even great speakers faced the same things when they started. He suggested that I come again next time.Around one month later,

12、 I was invited to refer to a topic on Motivation. This time I was feeling comfortable. My speech was not only appreciated by the principal as well as the teachers, because I was able to get my idea across to them. They encouraged and praised my efforts.After delivering successfully, I became more co

13、nfident. I said to myself, “If I can speak in front of such a learned audience, like the principal who educates others, I can now speak in front of others too.”I started delivering lectures in my plan, on various topics like Self Motivation, Personality Development, Personal Excellence, Spoken Engli

14、sh and Presentation Skills. This has become a passion for me. I learned that everything is possible if we have the courage to take the first step.1. Why did the author have bad feelings before the speech?A. he feared he couldnt perform it properly.B. he had got a high fever before that.C. he regrett

15、ed accepting the invitation.D. he disliked the idea of giving a lecture.2. What does the underlined part “ominous apprehensions” in the first paragraph mean?A. Unlucky opportunities. B. Curious views.C. Negative ideas. D. Happy comments.3. What can we conclude from the passage?A. Necessity is the mo

16、ther of invention.B. Nothing is to be got without pains but poverty.C. Knowledge makes humble, ignorance makes proud.D. A journey of a thousand miles begins with a single step.4. Which of the following is the best title for the passage?A. Public Speaking Makes a Man Embarrassed.B. Principal Provides

17、 the Best Chances.C. Practice Makes a Man a Better Speechmaker.D. Spoken English Develops in Speeches.CCreative Arts Workshop employs over 55 professional artists part-time to teach classes and workshops to young people each year. Classes are kept small to ensure that individual attention can be giv

18、en to everyone. Students learn in a supportive environment and are encouraged to fully explore their creativity and strive for excellence.Draw and Paint from Observation and Imagination Explore pencil, charcoal, ink, tempera paint and watercolor1 . Learn about lines, shapes, form, brush handling and

19、 color1 mixing. Subjects include buds and blossoms, birds and springtime animals, still life, outdoor scenes, and portraits, plus ideas from your imagination.Instructor: Eva Scopino.Wednesdays, 45: 30 pm, Mar. 21May 26 10 sessions: $160; members: $144Hooray for Clay Lets get messy and create wondrou

20、s worlds out of clay! Pinch, pull, sculpt and glaze imaginal outer Space visitors, or even your favorite foods. All skill levels are welcome, open to new and returning students. Instruction focuses on creative hand-building.Instructor: Violet Harlow.Wednesdays, 45: 30 pm, Mar 26May 28 10 sessions: $

21、170; members: $153Fun with Metal Make jewelry and mini-sculpture with copper sheet metal and wire to wear or hang. Stamp, fold, hammer, bend, cut, twist and even heat metal to create forms nature such as pea pods and leaves. Students will explore using basic hand tools, especially hammers, cutters,

22、files, pliers and torches to create works in metal.Instructor: Connie Pfeiffer.Thursdays, 45: 30 pm, Mar 27May 29 (except May 15) 9 sessions: $158; members: $142Teen Digittal Photography This is an introductory class on digital photography for interested amateurs who want to improve their photograph

23、ic skills, as well as serious artists excited to explore new photographic technology. We will cover camera basics, file formats and digital printing. Students will learn how to use Adobe Photoshop to crop, tone and improve their pictures just like professional photographers.Instructor: Tung Hoang.Mo

24、ndays, 4: 156: 15 pm, Mar. 17May 19 10 sessions: $220; members: $1981. Which class is open to returning students?A. Draw and Paint from Observation and Imagination.B. Fun with Metal.C. Hooray for Clay.D. Teen Digital Photography.2. A member who attends Mar 27May 29 sessions can save _.A. $14 B. $16

25、C. $17 D. $193. Hooray for Clay focuses on training learners _.A. hand-building skills B. observation and imaginationC. using basic hand tools D. making mini-sculpturesDCamp All-StarOne of a Kind Summer Camps for KidsWelcome to Camp All-Star, your No. 1 summer sports camp for kids! Located on the fa

26、mous Kents Hill School campus by the beautiful lake, Camp All-Star hosts kids from around the world. When thinking about your next overnight summer camp, consider the bestCamp All-Star!Great Sports Summer Camps for KidsCamp All-Star stands out among the successful camps in the U.S. We have the best

27、sports fields and courts to make your childs sports camp experience a successful one. Your child can enjoy playing for hours in any of our more than 30 sports and activities each day. Our camper to staff rate is three to one, which makes it possible for children to receive more careful instruction.W

28、e have a wide variety of activities and sports to choose from: fishing, dance, basketball, soccer, baseball, and tennis. Boys and girls, aged 8-16, can customize their own schedules in our 2, 3, 4 or 6 week summer camp session for kids.The aim of Camp All-Star is to develop athletic skills, encourag

29、e abilities in leadership, fair play and team work, and provide a fun, rewarding and memorable summer sports camp experience. Our staff have the experience and qualified training necessary to ensure that your child has a successful, memorable and enjoyable time at our summer camp.Call Today About Ou

30、r Overnight Summer Camps for KidsDont let your kids waste another summer playing video games and sitting around. Let them enjoy their time and get some exercise at our exciting and friendly summer sports camp. Information for our upcoming camps can be found on our website. For additional information

31、 or questions, contact us today. We hope your kids can join us at Camp All-Star!1. Camp All-Star stands out among the others because it _.A. is surrounded by a beautiful lakeB. provides various activities and sportsC. offers timely information on its websiteD. allows children to play outside all day

32、 long2. One of the goals of Camp All-star is to _.A. fire kids imagination B. build up kids confidenceC. develop kids leadership skills D. promote kids self-control3. This advertisement is intended for _.A. parents B. coachesC. staff D. campers答案A【答案解析】 1. C 2. A 3. B 4. B本文是一篇说明文。“呆在家里,上网学习”。文章叙述的是

33、由于雾霾迫使学生呆在家里,在线学习行业的消费者急剧增加。近年来,在线课程在中国的受欢迎程度急剧上升。【1题详解】细节理解题。根据第二段中Teachers should guide students to make full use of digital materials and conduct online learning at home“教师应引导学生充分利用数字材料,在家进行网上学习”。可知,在红色警报期间,老师们被要求引导学习。故选C。【2题详解】细节理解题。根据第四段中Online courses companies also adopted special measures to

34、 meet students demand for Internet learning during the red alert period. For example, New Oriental offered free online“在红色预警期间,网络课程公司也采取了特殊措施来满足络学习的需求。例如,新东方在网上提供免费服务”可知,New Oriental在红色警报期间提供免费的在线课程。故选A。【3题详解】词义猜测题。根据最后一段中MOOCs have enlarged the time and space of teaching, fired up learners interest

35、, helped more people benefit from high quality educational resources and accelerated reform in many aspects of teaching“MOOCs扩大了教学的时间和空间,激发了学习者的兴趣,帮助更多的人受益于高质量的教育资源,加速了教学的多方面改革。”由此推知划线词的意思是“鼓舞”。故选B。【4题详解】主旨大意题。根据第一段As smog forced students to stay home, the online learning industry saw a sharp increa

36、se in consumers.“由于雾霾迫使学生呆在家里,在线学习行业的消费者急剧增加。”和最后一段第一句Recent years have seen the popularity of online courses increase sharply in China.“近年来,在线课程在中国的受欢迎程度急剧上升。”由此推知本文最佳主题是“呆在家里,上网学习”。故选B。B【答案解析】 1. A 2. C 3. D 4. C本文是一篇记叙文。作者在做了两次演讲后,变得更有信心了,并到处演讲,因此练习能使一个人成为更好的演讲者。【1题详解】考查细节理解。根据文章第一段“After the cal

37、l, my whole body became feverish and panicky.”以及“Finally, I gathered some courage.”可知作者害怕自己会表现不好,故A项符合题意。【2题详解】考查词义猜测。根据文章第一段“The whole night, I could not sleep with many ominous apprehensions in mind.”可知由于作者害怕讲不好而无法入睡,因此想的都是消极的想法,故C项符合题意。【3题详解】考查推理判断。根据文章最后一段“I learned that everything is possible i

38、f we have the courage to take the first step. ”可知作者明白了只要勇敢地迈出第一步,一切都会有可能,故D项符合题意。【4题详解】考查主旨大意。根据文章最后一段“I started delivering lectures in my plant, on various topics like”可知,作者在做了两次演讲后,变得更有信心了,并到处演讲,因此练习能使一个人成为更好的演讲者,故C项符合题意。C【答案解析】 1. C 2. B 3. A这是一篇说明文。短文介绍了创意艺术工作坊课程的相关信息,包括指导教师,课程内容,上课时间以及具体的收费。【1题

39、详解】细节理解题。由Hooray for Clay 中的“open to new and returning students”可知,Hooray for Clay对进修生开放。故选C项。【2题详解】细节理解题。由Instructor: Connie Pfeiffer中的“Thursdays, 45: 30 pm, Mar 27May 29 (except May 15) 9 sessions: $158; members: $142”。可知,原价是$158,会员价是$142,所以在3月27日至5月29日课程的会员可以节省费用为:$158-$142=$16。故选B项。【3题详解】由Hooray

40、 for Clay 中的“Instruction focuses on creative hand-building”可知,教学注重创造性的手工制作。所以Hooray for Clay注重培养学习者的手工制作技能。故选A项。D【答案解析】 1. B 2. C 3. A【1题详解】细节理解.根据文章中第二段中的We have the best sports fields and courts to make your childs sports camp experience a successful oneYour child can enjoy playing for hours in an

41、y of our more than 30 sports and activities each day可知Camp All-Star与众不同的地方是在于他们活动的多样性,故选B。【2题详解】细节理解.根据文章第四段的The aim of Camp All-Star is to develop athletic skills, encourage abilities in leadership, fair play and team work, and provide a fun, rewarding and memorable summer sports camp experience.,可知C选项中的内容就在其中,故本题选C。【3题详解】推理判断.纵观全文,在文章的多处地方都出现your kids一词,故可推断这篇文章是写给家长们看的,故本题应选A。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1