ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:6 ,大小:50.50KB ,
资源ID:381781      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381781-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2020-2021学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册同步课时作业(13) UNIT 5 READING AND THINKING WORD版含解析.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2020-2021学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册同步课时作业(13) UNIT 5 READING AND THINKING WORD版含解析.doc

1、2020-2021学年高二英语人教版(2019)选择性必修第一册同步课时作业(13) Unit 5 Reading and Thinking一、填空1.She is an easy-going person with charming c_.2.The new finding has attracted both d_ and international attention.3.Organic farmers turned to natural means to b_ crop yield.4.He will read for pleasure during the l_ time.5.Sol

2、ar energy has been used to g_ electricity in some countries.6.The c_ way of fanning has been challenged by modern technology.7.He worked very hard to a_ his goal.8.Valentino is keen to see _(名人) parading his clothes on big occasions.9.She has to _(克服) great difficulties to make a life in a new city.

3、10.His dream finally became a _(事实).11.We _(convince) that the 2022 Beijing Winter Olympic Games will be a great success.12._ (give) that he can get another chance, he will surely succeed.13.It never occurred to me that you could succeed in _(persuade) him to change his mind.14._ (estimate ) that 1.

4、 3 billion people will use English as either a first or a second language by 2050.15.Cheer up and you are bound _ ( overcome ) the present difficulty.二.阅读理解 Every time you go shopping, the vegetables and fruit look so tempting that you wish you could buy all of them. Some people are lucky and can gr

5、ow the fruit and vegetables in the gardens that they have. While getting fresh vegetables, they can also achieve great cost cutting. Mushrooms are expensive and can also go bad very quickly. Mushrooms can also be grown easily in a dark environment. In fact its better than growing other vegetables si

6、nce you really dont need an outdoor space. A special type of soil that is good for growing mushrooms is easily available. Actually mushrooms arent even vegetables; they are fungi (菌类) and for this reason, you dont even require sunlight to grow them. Well, how does one go about growing mushrooms? You

7、 could always search growing mushrooms and you will find a number of mushroom growing kits (工具) available online that are effective and not very expensive either. Mushrooms can be added to any dish that you cook. Simply use them in pizza, salads and anything that you pretty much fancy. Grow mushroom

8、s in your own house and use them whenever you want. Fresh mushrooms are tastier than the ones that are stored in your refrigerator. If you have had a really good crop of mushrooms, then you can even store them. Ideally you should use the white variety of the mushrooms. Simply pick them, slice them a

9、nd put them on a cookie sheet in a freezer. When they are frozen, you can use them when you want to. Remember to thaw (解冻) them before you use them, and they will give a really great taste to the dish that you are making.1.What can we know about growing mushrooms?A.It takes a lot of effort.B.It need

10、s lots of sunshine.C.The soil is easily available.D.The environment is demanding.2.What is the authors attitude towards growing vegetables in gardens?A.Doubtful.B.Supportive.C.Objective.D.Disapproving.3.What could be the best title for the text?A.Simple to Cook Mushroom PizzaB.Fun and Easy to Grow M

11、ushroomsC.Expensive to Buy Mushrooms OnlineD.Important to Eat Fruit and Vegetables三.阅读下面短文,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。 Diets have changed in Chinaand so too has its top crop. Since 2011, the country _(grow) more corn than rice. Corn production has jumped nearly 125 percent over_ past 25 years, while r

12、ice has increased only 7 percent. A taste for meat is _ (actual) behind the change: An important part of its corn is used to feed chickens, pigs, and cattle. Another reason for corns rise: The government encourages farmers to grow corn instead of rice _ (improve) water quality. Corn uses less water_

13、 rice and creates less fertiliser runoff. This switch has decreased _ (pollute) in the countrys major lakes and reservoirs and made drinking water safer for people. According to the World Bank, China accounts for about 30 percent of total _ (globe) fertiliser consumption. The Chinese Ministry of Agr

14、iculture finds that between 2005when the government _ (start) a soil-testing programme_ gives specific fertiliser recommendations to farmersand 2011, fertiliser use dropped by 7.7 million tons. That prevented the emission (排放) of 51.8 million tons of carbon dioxide. Chinas approach to protecting its

15、 environment while _ (feed) its citizens offers useful lessons for agriculture and food policymakers worldwide, says the banks Juergen Voegele.答案以及解析一、1.答案:characteristics解析: 2.答案:domestic解析: 3.答案:boost解析:4.答案:leisure解析:5.答案:generate解析:6.答案:conventional解析: 7.答案:attain解析:8.答案:celebrities解析: 9.答案:over

16、come解析: 10.答案:reality解析: 11.答案:are convinced解析:句意:我们相信,2022年北京冬奥会将会是一大成功。be convinced that.相信.。12.答案:解析:句意:假定他能得到另一次机会,他肯定会成功的。given that假如,引导条件状语从句。13.答案:persuading解析:句意:我从没有想到你能成功地说服他改变想法。succeed in doing sth.成功做某事。14.答案:is estimated解析:句意:据估计,到2050年,将有13亿人把英语当作第一语言或第二语言来使用。It is estimated that.据估计

17、.。15.答案:to overcome解析:句意:振作起来,你一定能克服现在的困难。be bound to do一定做,所以填to overcome。二.答案:1-3.CBB解析:1.细节理解题。由第二段的A special type of soil that is good for growing mushrooms is easily available.可知,适合用来种植蘑菇的特殊土壤很容易获得。故选C项。2.细节理解题。由第一段的Some people are lucky and can grow the fruit and vegetables in the gardens that

18、 they have. While getting fresh vegetables, they can also achieve great cost cutting.可知,有些人很幸运,可以在花园种植蔬菜和水果,他们在获得新鲜蔬菜的同时,也可以削减成本。由此可知作者支持在花园种蔬菜,故选B项。3.主旨大意题。文章讲述了种植蘑菇的方法及好处,自己种蘑菇很容易也很有趣,不需要太多的工具,也不需要很高的水平。故选B项。 三.答案:has grown; the; actually; to improve; than; pollution; global; started; that/which;

19、feeding 解析:句意为:自从2011年以来,中国种植的玉米已经比水稻多了。根据时间状语Since 2011可知,此处应用现在完成时;且主语the country和动词grow之间为主动关系,应用主动语态,故填has grown。 句意为:在过去的25年中,玉米的产量猛增了将近125%,而水稻产量只增加了7%。此处特指“过去25年”,故填the。句意为:事实上,对肉类的喜好是这一变化背后的原因种植的玉米中很重要的一部分用于喂鸡、喂猪和喂牛。此处修饰整个句子,作状语,应用副词形式,故填actually,表示“事实上”。句意为:玉米产量上涨的另一个原因是政府鼓励农民种玉米而不是种水稻,以改善水

20、质。此处应用动词不定式表目的,故填to improve。句意为:玉米比水稻使用的水更少,引起的化肥径流也更少。根据空前的less可知,此处为形容词比较级结构,故填than。句意为:这种转变已经减少了中国主要湖泊和水库的水污染,使得饮用水对于人们来说更加安全。此处作has decreased 的宾语,应用名词形式,表示“污染”,故填pollution,为不可数名词。句意为:世界银行的数据显示,中国的化肥消耗量约占全球化肥消耗总量的30%。此处修饰名词短语fertilser consumption,应用globe的形容词形式,故填global。句意为:中国政府于2005年开始实施土壤测试项目,这一项目给予农民具体的施肥建议。中国农业部发现,2005年至2011年期间,化肥的使用量降低了770万吨。此处讲述的是2005年发生的事情,应用一般过去时。故填started。句意见上一题解析。分析句子结构可知,此处为定语从句,修饰先行词a soil-testing programme;空格处为定语从句引导词,从句中缺少主语,且指物,故用that 或which引导定语从句。分析句子结构可知,feed与其逻辑主语China之间为主动关系,故用动词的现在分词形式。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1