ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:33.86KB ,
资源ID:381773      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381773-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section Ⅰ Listening and Speaking检测(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021年新教材高中英语 UNIT 4 NATURAL DISASTERS Section Ⅰ Listening and Speaking检测(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、SectionListeningandSpeaking课后训练提升一、根据句意及首字母提示写出单词1.The child was r by the soldiers after the earthquake.答案rescued2.The terrible experience has a her growth.答案affected3.A d is a very bad accident or a sudden event.答案disaster4.She was thankful to the old lady who provided a s in the pouring rain.答案she

2、lter5.Bad eating habits can cause d to our health.答案damage6.The heavy rain f the village.答案flooded7.Lets s down this grassy slope.答案slide8.The building was d completely by the big fire.答案destroyed9.A d is a long time of very little or no rain.答案drought10.Her d came as a terrible shock to us.答案death二

3、、同义句转换1.The landslide caused 12 people to die.The landslide caused 12 .答案deaths2.The soldier rescued the visitors.The soldier .答案came/went to the visitors rescue三、阅读理解A volcanic eruption in Iceland has sent ash across northern Europe.Airlines have stopped or changed the flights across the Atlantic O

4、cean,leaving hundreds of passengers stuck in airports.Grimsvom is one of the largest and most active volcanoes in Europe.What makes Grimsvom different is that it lies under a huge glacier(冰川) of ice up to 12 metresthick.The hot volcano heats up the ice above it,which then forms a layer(层) of water b

5、etween the glacier and the volcano.This layer of water puts pressure on the volcano,keeping it stable.As the water flows out from under the glacier,the pressure lifts.The lava(岩浆) from the volcano then comes up to the surface.This is exactly what happened today.Now,airlines have to make changes to t

6、heir flights so as not to fly through the clouds of volcanic ash.According to one of Europes biggest airlines,airplanes cannot go under the cloud or over it.Going through the cloud can result in ash getting stuck in the airplanes engines,causing damage to the plane.The eruption has also caused probl

7、ems for animals in Iceland.The volcano left ash and sharp,glass-like rocks all over the countryside.Farmers are keeping their animals inside to stop them from eating ash-covered grass or the sharp objects.1.What makes Grimsvom different from other volcanoes?A.It is below ice.B.It lies under the sea.

8、C.It is the largest volcano.D.Its lava affects the airlines.答案A解析细节理解题。由第二段第二句“WhatmakesGrimsvomdifferentisthatitliesunderahugeglacieroficeupto12metresthick.”可知,它有别于其他火山之处是它位于巨大的冰川之下。故选A项。2.What keeps Grimsvom still?A.The slow flow of water.B.The low water temperature.C.The thick glacier.D.The water

9、 pressure.答案D解析细节理解题。由第二段第四句“Thislayerofwaterputspressureonthevolcano,keepingitstable.”可知,水的压力让它稳定。故选D项。3.Which of the following is the result of the volcanic eruption?A.People stop travelling in Europe.B.Airlines suffer from the loss of planes.C.It becomes dangerous for animals to eat outside.D.Far

10、mers have lost many of their animals.答案C解析细节理解题。由最后两段可以看出A、B、D三项都不存在,由最后一段“TheeruptionhasalsocausedproblemsforanimalsinIceland.Farmersarekeepingtheiranimalsinsidetostopthemfromeatingash-coveredgrassorthesharpobjects.”可知,C项符合。4.This text is most probably taken from .A.a research paperB.a newspaper re

11、portC.a class presentationD.a geography textbook答案B解析推理判断题。通读全文可知这是一篇新闻报道,故B项合适。四、七选五阅读理解A good afterschool programme can turn free hours after school into productive learning time.1 Here are four things a good afterschool programme can do for those kids.Developsocialskills.In an afterschool program

12、me,students have a chance to meet new people.And with more time to interact(互动) freely,they are able to practise and experiment with social skills.2Provideacademic(学业的)support.Many afterschool programmes offer homework help.Homework can often cause friction(不和) between kids with learning and attenti

13、on problems and their parents.3Besides,personalised help from afterschool programme teachers allows students to learn a lesson they may have not understood during the day.4Some afterschool programmes offer classes in areas like science or computers.In these classes,there arent tests and students may

14、 work together in groups.For kids with learning and attention problems,these classes can be relaxing,fun and meaningful.Programmes may also offer arts choices like painting and music,which can help kids find new interests.Buildconfidence(信心).For kids with learning and attention problems,an afterscho

15、ol programme may allow more room for mistakes than school does.The stakes may not feel as high.5This,inturn,can lead to higher confidence.A.Encourage teamwork.B.Make learning more fun.C.Students have a chance to find out what they are good at.D.They are allowed to fail and then learn from their fail

16、ures.E.As a result,they may feel freer to try new things and take more risks.F.That can be very helpful for kids with learning and attention problems.G.So getting it done during the programme can make everyones evening more pleasant.答案1.F2.D3.G4.B5.E五、语篇填空It is sad but true that people die in earthq

17、uakes 1. falling furniture and bricks.Earthquake2.(safe) is very important and there is 3.(much) to it than just keeping buildings from falling down.So if your home is in 4.earthquakearea,you should prepare carefully before the earthquake comes.Firstly,make sure you buy a house 5. is shockproof.All

18、pipes should be fixed to the walls and all walls should be thick and strong enough.Make sure the building has no 6.(break) windows and is well repaired.Secondly,look at the objects in your house.Objects like computers,televisions and 7.(lamp) can be fixed to tables or tied to them so these things wo

19、nt easily move around.The cupboards(橱柜),where many small things 8.(store),should have strong doors.Its wise to use safety glass if you can,9.(especial) for pictures.Always remember,10.(good) safe than sorry.It is your awareness and preparations that can save your life in emergencies.答案1.from2.safety3.more4.an5.which/that6.broken7.lamps8.are stored9.especially10.better

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1