ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:6 ,大小:14.66KB ,
资源ID:381748      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381748-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section Ⅳ Listening and Talking & Reading for Writing检测(含解析)新人教版必修第一册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021年新教材高中英语 UNIT 3 SPORTS AND FITNESS Section Ⅳ Listening and Talking & Reading for Writing检测(含解析)新人教版必修第一册.docx

1、SectionListeningandTalking&ReadingforWriting课后训练提升一、根据句意及首字母提示写出单词1.Our company is too small to c with one like that.答案compete2.If youre found c in the exam again,youll be sent away.答案cheating3.An a of 1,000 people went to his concert.答案audience4.Were supposed to develop a p attitude towards life.答案

2、positive5.To keep s,the girl is on a diet.答案slim6.J is a good choice for you to keep healthy.答案Jogging7.Under such great s,he feels it hard to stand.答案stress8.He promised not to make the same e again.答案error二、完成句子1.她假装已经知道了真相。She the truth.答案pretended to have known2.与地球相比,月亮要小得多。theearth,the moon is

3、 much smaller.答案Compared with/to3.你弄懂他说的话了吗?Have you made what he said?答案sense of4.小小的善举会影响这个世界。A small act of kindness to the world.答案will make a big difference5.我可不可以把关于我演出的那篇文章剪下来?May I about my performance?答案cut out the article6.你多久去看一次电影?How often do you go to the cinema?只不过偶尔去看看。Just .答案now an

4、d then三、阅读理解Walking is the best form of exercise. It is good for the upper respiratory(呼吸的) system and the legs.It helps us control our weight and blood sugar.Walking is also a good way to help you make more friends,bringing chances to see new things and meet new people.Personally I try to walk at l

5、east 5 miles daily.As well as walking, I also cycle around Xiamen.Cycling is great for weight loss and helps to build stamina(耐力).However,cycling does not allow for the same level of social contact as a walk. It is for this reason that I would strongly suggest that you try long-distance walking if y

6、ou want to be physically healthy.I originally(最初) started walking around Xiamen because I didnt have a car,but I soon started to enjoy the walking for its own sake.I have also made many friends during my walks.Its not uncommon for my 5-mile walk to sometimes take as long as 2 or 3 hours,because I st

7、op to chat with different shop owners along my route.Thesedays,if I skip my walk for even one day,the people in the shops may want to know why I didnt come.Ill never forget the first time some people followed me when I was walking,and asked if it was okay for them to walk with me.I really didnt know

8、 what to say, so I just replied that I didnt mind. I have been invited for lunch,dinner and sometimes just to sit and drink tea with total strangers.There is nothing more pleasant than walking past a schoolyard and hearing all the kids say hello to me.1.Why did the author have to take a walk at the

9、very beginning?A.Because he wanted to build his body.B.Because he enjoyed walking.C.Because he had no car.D.Because he wished to make friends.答案C解析细节理解题。根据第二段中的“IoriginallystartedwalkingaroundXiamenbecauseIdidnthaveacar”可知,作者最初在厦门不得不走路是因为那时候没有汽车。2.The underlined word “skip” in the third paragraph is

10、 closest in meaning to “”.A.jump lightlyB.give upC.put outD.change quickly答案B解析词义猜测题。根据画线词所在句的后半部分讲那些商店的人或许想知道作者为什么没有去散步可知,这里是说哪怕有一天没去散步,故B项正确。giveup意为“放弃”。3.What can be learned from the passage?A.Cycling allows for no social contact.B.Walking is better than cycling.C.To be healthy,its better to cyc

11、le.D.The author prefers walking to cycling.答案D解析推理判断题。作者在文中谈到了散步的诸多好处,与骑自行车相比较,散步更能广交朋友,拓宽视野,故作者更喜欢散步。B项和C项太绝对化,文章并不是讲散步与骑车哪个更好;A项与第二段中的“cyclingdoesnotallowforthesamelevelofsocialcontactasawalk”不相符。4.Whats the main idea of the passage?A.Walking does us good.B.Walking improves health.C.Walking helps

12、to communicate.D.Cycling differs from walking.答案A解析主旨大意题。从文章第一段可知,散步既有利于我们的身体健康,也有利于我们与别人交往;B项和C项只涉及了其中一方面的内容;D项不符合文章大意,本文并不是主要比较骑车与散步的不同。故选A项。四、完形填空A six-year-old kid walked into a candy store with his dad and was surprised by so many candies on offer.“Itsamazing.What should I 1?” he asked himself.

13、“Come on,son,we dont have much 2.I have to attend an important meeting,”his dad said.“These are all my 3 and I dont know what to choose.”He picked up some bags and then put them back.He couldnt make up his mind.“4,son,we have no time.Im very 5,”his dad said.So the boy ran around the store 6again.His

14、 eyes moved from one bag to another,but all of the sweets looked so good and he couldnt make up his mind.7,the dad had enough.He caught his son by the hand and they walked out of the store empty-handed.The boy 8.He wanted them all,but ended up with 9 because he couldnt choose just one.Some of us are

15、 that boy.The10 is that candy store.We have a great number of choices available to us.But if we dont make a decision about our jobs,education,relationships,marriage or other 11things,we will end up empty-handed.Sometimes we worry about making the 12choice.What if we 13 the direction that we take and

16、 its too late to go back?We dont have to worry about this.How do we 14 whether it is good or not if we dont make a choice?The bigger 15 is that we make no decision at all and end up going nowhere and doing nothing.1.A.thinkB.makeC.sayD.choose答案D解析有太多的糖果,小男孩不知道该如何选择。choose“选择”。故选D项。2.A.timeB.moneyC.i

17、nterestD.power答案A解析根据下文爸爸说要去参加会议,可知没有多少时间了。故选A项。3.A.secretsB.favouritesC.ideasD.needs答案B解析这些都是小男孩最喜欢的,所以他不知道该如何选择。故选B项。4.A.Hold onB.Come overC.Go onD.Hurry up答案D解析根据下文的“我们没时间了”,可知此处是爸爸催促小男孩快一点。hurryup“快点”,故选D项。5.A.tiredB.busyC.fairD.patient答案B解析爸爸说很忙。故选B项。6.A.carefullyB.quietlyC.quicklyD.nervously答案

18、C解析在爸爸的催促下,小男孩快速地在这个店里转悠。故选C项。7.A.LuckilyB.CertainlyC.FinallyD.Hopefully答案C解析最后,这名父亲等够了。finally“最后,终于”。故选C项。8.A.criedB.waitedC.returnedD.understood答案A解析因为没有买到糖果,所以小男孩哭了。故选A项。9.A.funB.fearC.peaceD.nothing答案D解析他什么都想要,最后却什么也没得到,因为他一个也没选出来。故选D项。10.A.skyB.schoolC.worldD.company答案C解析我们一些人就是那个男孩,世界就是那个糖果店。

19、故选C项。11.A.importantB.simpleC.commonD.good答案A解析前面提到的工作、教育、关系、婚姻,这些都是重要的事情。important“重要的”。故选A项。12.A.rightB.greatC.difficultD.wrong答案D解析有时候我们担心做出错误的决定。故选D项。13.A.changeB.regretC.acceptD.face答案B解析要是我们后悔选错了方向,回头又太晚,该怎么办?regret“后悔”。故选B项。14.A.doubtB.explainC.knowD.expect答案C解析如果我们不做决定怎么知道这个决定是好还是不好呢?故选C项。15.A.dangerB.gameC.differenceD.fact答案A解析更大的危险是我们根本不做决定,最后哪里也没去,什么也没做。故选A项。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1