1、SectionReadingandThinking课后训练提升一、根据句意及首字母提示写出单词1.If you have questions or are c about anything,email me.答案confused2.We have a greatly in our knowledge of the universe.答案advanced3.He is very interested in classical l.答案literature4.Festival food will be served without e charge.答案extra5.The project wil
2、l finish on s.答案schedule6.Id like to r this book to those who are interested in travelling.答案recommend7.The t of the book is JourneytotheWest.答案title8.It becomes the hottest t these days.People are talking about it everywhere.答案topic9.As a guide,he should be r for his tourists.答案responsible二、单句语法填空1
3、.Youll start to learn (advance) maths when you go to college.答案advanced2.All bus drivers are responsible their passengers safety.答案for3.Hes stayed in the UK for many years,so he can speak English (fluent).答案fluently4.After (graduate),she became a teacher in her hometown.答案graduation5.I got pains in
4、both of my legs,so I wanted to quit (climb).答案climbing6.Be careful not to confuse“abroad”“aboard”.The two words are very similar.答案with三、完成句子1.我在考虑加入哪一家俱乐部。Im thinking I should join.答案about which club2.饭前洗手有益于健康。good for your health.答案Washing hands before meals is3.那位女性的手术将如期进行。The operation on the
5、woman will be done .答案on schedule4.我建议你应该向老师求助。I recommend that your teachers for help.答案you should turn to5.我希望你明年能参观北京,以便于我们能再次相见。I hope you can visit Beijing next year, we can meet each other again.答案so that四、阅读理解Welcome to TeenInk,a national teen magazine,bookseries,and website devoted to teenag
6、e writing,art and photos.Students must be ages 13-19 to take part,and submit(提交) works.TeenInk magazine offers some of the most thoughtful and creative works finished by teens and has the largest distribution(分配) of any publication of its kind.We have no staff writers or artists;we depend completely
7、 on submissions from teenagers nationwide for our content.We offer teenagers the opportunity to publish their creative works and opinions on the problems that affect their lives.Hundreds of thousands of students have submitted their works to us and we have published the works of more than 55,000 tee
8、ns since 1989.The Young Authors Foundation,Inc.is a non-profit organisation that supports all TeenInkpublications.The foundation is devoted to helping teens share their own voices,while developing reading,writing,creative and critical thinking skills.Allproceeds from the printed magazine,website and
9、 TeenInk books are used only for charitable(慈善的) and educational purposes.1.Whats the purpose of the passage?A.To introduce TeenInk.B.To praise TeenInk.C.To collect some works.D.To attract some readers.答案A解析主旨大意题。通读全文可知,TeenInk是一本以青少年为目标读者的杂志。本文是对它的一个简单介绍。2.TeenInks works are mainly from .A.primary
10、school studentsB.middle school studentsC.middle school teachersD.college students答案B解析推理判断题。由第一段可知,TeenInk的作品主要来自全国13到19岁的青少年,故推断他们主要是中学生。3.The underlined word “proceeds” in paragraph 3 probably refers to .A.ideasB.worksC.moneyD.advertisements答案C解析词义猜测题。根据下文中提到的用于慈善和教育事业可以判断,proceeds一词应和“钱”有关,故选C项。4
11、.What do we learn about TeenInk?A.It has its own staff writers.B.All of its products are free.C.Anyone can send works to it.D.It has its magazine and books.答案D解析细节理解题。通读全文可知,TeenInk没有自己的专职作者,其作品全部来自青少年的投稿,它出版的杂志和图书并非免费(只是全部收入用于慈善和教育事业),故排除A、B、C三项。由文章第一句可知D项正确。五、完形填空Every year around this time kids p
12、erform in their holiday concert.For many schools it is the most well-attended 1 of the year.In years past,my daughter has joined her classmates in singing.This year was 2though.She had a few speaking parts.My daughter was very 3 about earning these parts.Yet with her excitement also came some nervou
13、sness.She4 practiced her lines until she knew them by heart.And,each day her class would prepare for what was going to be a special 5.Each day she would tell us that she did well but that she was very 6.She was worried that people would 7 her if she made a mistake.8,she was worried about speaking in
14、 front of over a thousand people.Then the big night came last week.We luckily got front-row seats,which was great for 9.When the time had finally arrived for my daughter to recite her lines,she did it 10.But she thought she had made a mistake,and I could see that she was close to 11 when she had fin
15、ished her first part.You can only imagine how difficult it was for me not to run up on stage and 12 her and tell how much I love her.What happened next was the reason why she is now my 13. She went back up to the microphone two more times and spoke her lines perfectly.It was her 14 that I will never
16、 forget.I will not 15 myself in any situation as long as I remember the night when my daughter showed me what real courage looked like.1.A.eventB.ceremonyC.courseD.competition答案A解析由常识可知,学校举行的假日音乐会往往是出席人数最多的活动(event)。2.A.attractiveB.differentC.popularD.meaningful答案B解析由后面的though可知,今年的情况应该是有所不同(differe
17、nt)。3.A.concernedB.excitedC.optimisticD.cautious答案B解析由下文“Yetwithherexcitementalsocamesomenervousness.”可知女儿非常兴奋(excited)。4.A.occasionallyB.quietlyC.gentlyD.repeatedly答案D解析由上文女儿既兴奋又紧张可知,此处指女儿反复地(repeatedly)练习。5.A.nightB.testC.movementD.fair答案A解析由第四段第一句及短文最后一句可知,那个夜晚很重要,故可推断,此处应指为那个特殊的夜晚而准备。因此选A项。6.A.d
18、isappointedB.hesitantC.nervousD.ashamed答案C解析根据下文“shewasworriedaboutspeakinginfrontofoverathousandpeople”可知,女儿很紧张(nervous)。7.A.punishB.misunderstandC.look afterD.laugh at答案D解析由空前的“Shewasworried.,”和空后“ifshemadeamistake”可知,女儿担心犯了错误会被人嘲笑(laughat)。8.A.HoweverB.ThereforeC.InsteadD.Besides答案D解析由语境可知,除了担心犯了
19、错误被取笑之外,女儿还担心在一千多人面前演讲。besides(此外),表示递进关系,符合语境。9.A.watchingB.performingC.cheeringD.discussing答案A解析由空前的信息可知,作者坐在前排,肯定有利于观看(watching)演讲。10.A.calmlyB.hopelesslyC.perfectlyD.formally答案C解析根据下文“Butshethoughtshehadmadeamistake”可知,女儿讲得很完美(perfectly),但她觉得自己犯了错误。11.A.tearsB.prizesC.failureD.satisfaction答案A解析由
20、前文可知,女儿觉得自己犯了错,此时她应该紧张地要哭了。tear“眼泪”;prize“奖品”;failure“失败”;satisfaction“满意”。故选A项。12.A.remindB.greetC.encourageD.hug答案D解析由语境可知,看到女儿的表现,作者想跑上舞台拥抱(hug)她。13.A.singerB.actressC.heroineD.speaker答案C解析由最后一段“Shewentbackuptothemicrophonetwomoretimesandspokeherlinesperfectly.”和“mydaughtershowedmewhatrealcouragelookedlike”可知,女儿很勇敢,在作者的眼里是一位女英雄(heroine)。14.A.talentB.courageC.personalityD.character答案B解析由后面“mydaughtershowedmewhatrealcouragelookedlike”一句可知,女儿的勇气(courage)让作者很受启发。15.A.forgiveB.relaxC.admireD.doubt答案D解析根据空后“mydaughtershowedmewhatrealcouragelookedlike”一句可知,女儿在舞台上的表现让作者深受鼓舞,她从此不再怀疑(doubt)自己。
Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有