ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:9 ,大小:33.27KB ,
资源ID:381442      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381442-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语(译林版)一轮复习限时规范练42(模块八 UNIT 4) WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语(译林版)一轮复习限时规范练42(模块八 UNIT 4) WORD版含解析.docx

1、限时规范练42(模块八Unit 4)核心素养关键词:培养学生人与社会、了解诗歌文化的能力意识一、阅读理解AElizabeth Bishop is considered one of the best American poets of the 20th century.She was born in Worcester,Massachusetts in 1911.Her dad died when she was just a baby and her mom never recovered from the loss;she went to live with her grandparent

2、s in Nova Scotia,Canada when she was five.Eventually Bishop attended Vassar College,where she began to write poetry.At Vassar she discovered Marianne Moores poetry and met “Ms.Moore” and began their life-long friendship.She later met poet Robert Lowell.She wrote tons and tons of letters to both of t

3、hem,which is good for us because we would otherwise know very little of her personal life.Bishops poetry is sometimes considered objective and cold because it shows almost nothing about the poet or her life.Bishop published her first book of poetry in 1946 and wrote until her death in 1979.She would

4、 spend years working on a single poem.Her poems are not the result of hasty scribbling (匆忙乱写) on paper while eating breakfast.Over a lifetime of writing,she only published about 275 pages of poetry,and about 40 of those are translations.She would look through drafts of poems again and again and impr

5、ove them until they were as close to perfect as she could get them.Reading Elizabeth Bishop is like being transported to the very place,the very moment shes writing about.She leads us to a microscope so we can see every smallest part of the scene.It seems shes always asking us to notice more,and mor

6、e until the poem is so clear in our minds that its almost painful like a light thats too bright.It might take your eyes a while to get used to it,but once they do,youll like what you see.1.What do we know about Bishops early life?A.She started to write poems at five.B.She was always encouraged by he

7、r parents.C.She spent her childhood mainly in Worcester.D.She was mainly brought up by her grandparents.2.Why are Bishops letters to Moore and Lowell important? A.They have a deep influence on other poets.B.They offer much information about her life.C.They help us study Moores and Lowells poetry.D.T

8、hey prove she had friendships with famous poets.3.What can we say about Bishops poetic creation?A.She liked to write in the morning.B.She could write poems at high speed.C.She tried her best to achieve perfection.D.She published hundreds of books of poetry.4.Which can be used to describe the style o

9、f Bishops poems? A.Exact.B.Informal.C.Humorous.D.Enthusiastic.BHe has jumped off tall buildings,been lit on fire,and fought the deadliest people on the planet.And you know what? For Greg Rementer,its all in a days work.Rementer is part of a group of men and women who bring your favorite action scene

10、s to life on film and television.He was hired to stand in for actors when a scene carries real risk or requires special skills.On the set of Captain America:Civil War,for example,Rementer stepped in for actor Sebastian Stan.Rementer had to jump 45 feet from one building onto another after being thro

11、wn down a flight of stairs.Stunts (特技) have always been part of movies.But in the early days of Hollywood,actors generally did their own stunts.When actors didnt do their own stunts,filmmakers would simply hire the first person they could find crazy enough to give it a go.Accidents that resulted in

12、serious injuries were not uncommon.Today,most stunt performers know how to safely fall from great heights.Many have sports backgrounds.Bobby Holland Hanton,who performed in Avengers:Age of Ultron,was a gymnast.Katie Eischen,who worked in The Hunger Games:Catching Fire,did volleyball.As for Rementer,

13、he has been studying martial arts (武术) since primary school.Rementer loves his job,but its hardly glamorous.Days on set can be long and hard;its common to work 14 hours at a time in uncomfortable locations.A stunt that lasts a few seconds can take hours to set up.Plus,stunt performers must train con

14、tinuously to stay in shape.Being a stunt performer today is much safer than it used to be,thanks to better equipment and strict rules in Hollywood.But injuries are still part of the job.After all,if stunts were completely safe,stunt performers wouldnt be needed.“Ive been fortunate,” Rementer says,ex

15、plaining that he hasnt had any serious accidents.“Ive had some broken arms,broken toes,and a lot of bruises.But when youre doing things like riding wires into concrete walls,youre going to feel it.You just have to be ready to get up and go again.”5.What was Rementer hired to do?A.Bring boring storie

16、s to life.B.Encourage actors to do sports.C.Perform dangerous actions for actors.D.Instruct Sebastian Stan in special skills.6.Why did the author mention some stunt performers in Paragraph 3?A.To introduce their stunts.B.To praise their great skills.C.To show they are highly trained.D.To stress the

17、importance of sports backgrounds.7.Which of the following can best replace the underlined word “glamorous” in Paragraph 4?A.Tiring.B.Attractive.C.Dangerous.D.Meaningful.8.What can we infer about Rementer from his words?A.He takes pleasure in risky jobs.B.He suffers misfortune every day.C.He has a st

18、rong sense of professionalism.D.He has a love-hate relationship with his job.二、完形填空I enjoy photographing everything in nature,especially wild horses.I first1Albertas wild horses 20 years ago.Ever since,I had wanted to see and 2them.A friend of mine,who loves wild animals,got to know my 3and last yea

19、r,I was 4enough to be invited to see the wild horses in the Williams Creek area of Alberta with him.It was an amazing 5.On our first visit we6more than 100 horses.Since then,we have been back to the same area three more times.One time,while taking photos of a herd (群) of around 30 horses,I didnt 7th

20、at not 20 feet away,a young horse was sleeping behind a tree.Suddenly,he 8,jumped up and just stood there 9me to take photos of him.As I was photographing him,the herd stud (种马) noticed how 10the little horse was to me and came running over,snaking his neck with his ears back,as if warning the young

21、 horse,“11,get away!” The young horse didnt seem to understand what he was being told and didnt 12,until his mom came over to 13him.I didnt feel unsafe at all by the horse being close to me and 14taking photos.Another time,I15to take photos of a young horse running and jumping for the joy of it.He w

22、as having 16all by himself while the rest of his herd ate grass peacefully it made me feel 17.Having been out with the wild animals several times now,I hope to18again as often as possible! They give me complete peace of mind.Im 19for having the chance to spend time with them.These horses are born wi

23、ld and 20,and should always remain so.1.A.followed B.foundC.heard about D.worried about2.A.help B.photographC.own D.train3.A.wish B.promiseC.suggestion D.problem4.A.old B.carefulC.patient D.lucky5.A.relationship B.experienceC.opinion D.lesson6.A.raised B.ledC.protected D.saw7.A.believe B.realizeC.ac

24、cept D.imagine8.A.awoke B.ranC.fell D.walked9.A.teaching B.warningC.asking D.allowing10.A.important B.closeC.strange D.special11.A.Noise B.PainC.Danger D.Doubt12.A.move B.lookC.come D.stay13.A.change B.understandC.get D.trouble14.A.avoided B.keptC.stopped D.regretted15.A.agreed B.forgotC.managed D.f

25、ailed16.A.fun B.powerC.interestsD.chances17.A.lost B.lonelyC.relaxed D.excited18.A.attend B.choose C.remember D.visit19.A.hopeful B.sorryC.thankful D.afraid20.A.free B.similar C.nervous D.unsafe三、短文改错When I was in junior high school,my dad always told me exercise and eat healthy food.I was too busy

26、for my studies,and I didnt have time to exercise.I eat a lot of junk food and didnt treat my body well,so I put on a weight.Six months ago,I started senior high school,and I decided to made a change.First,I joined a gym.Then I asked my trainer to make a diet and exercise plan for him.I followed the

27、plan,and started eating better or exercising more.Today,Im five kilos light than before,and Im becoming healthily.Too bad I didnt listen to my dads advices in junior high school.He was right!限时规范练42(模块八Unit 4)一、【篇章导读】本文是夹叙夹议文。文章介绍了20世纪美国著名女诗人伊丽莎白毕肖普,并对其诗歌进行了评价。1.D细节理解题。根据第一段中的“Her dad died when she

28、was just a baby.live with her grandparents in Nova Scotia,Canada when she was five”可知,毕肖普主要是由祖父母带大的。2.B细节理解题。根据第二段中的“She wrote tons and tons of letters to both of them,which is good for us because we would otherwise know very little of her personal life”可知,毕肖普与穆尔和洛威尔的书信为人们提供了毕肖普日常生活方面的信息,因此这些书信很重要。3

29、.C细节理解题。根据第三段的内容可知,毕肖普创作诗歌的时候精益求精,力求完美。本段中的“until they were as close to perfect as she could get them”是最关键的线索。4.A推理判断题。根据最后一段中的“She leads us to a microscope so we can see every smallest part of the scene”和“It seems shes always.thats too bright”可知,毕肖普的诗歌讲究精准到位。【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了电影行业中的特技替身这一高危职业。5.C细节

30、理解题。根据第二段中的“He was hired to stand in for actors when a scene carries real risk or requires special skills”及下面给出的例子可知,Rementer被雇用来给演员做特技替身。6.C推理判断题。根据第三段中的“most stunt performers know how to safely fall from great heights.Many have sports backgrounds”及下文给出的例子可知,文中提到的几位电影特技表演者都具有体育背景,所以他们都是经过高度专业化培训的特技

31、替身。7.B词义猜测题。根据第四段中的“Days on set can be long and hard”和表转折的连词but可知,Rementer很爱他的工作,但是这项工作并不“吸引人”,因为在片场的时间既长又辛苦。8.C推理判断题。根据最后一段中的“But when youre doing things like riding wires into concrete walls,youre going to feel it.You just have to be ready to get up and go again”可知,Rementer要时刻做好跌倒再爬起来继续工作的准备,由此可见,

32、他具有职业水准。二、【篇章导读】本文是记叙文。作者喜欢摄影,尤其喜欢拍摄野马。多次拍摄野马的经历不仅让作者了解了野马的天性,而且意识到野马应该自由自在地生活在大自然中。1.C由下文中的“I had wanted to see and 2 them”以及“be invited to see the wild horses in the Williams Creek area of Alberta with him”可知,20年前“我”第一次“听说(heard about)”(加拿大)阿尔伯塔省的野马。2.B由上文中的“I enjoy photographing everything in nat

33、ure,especially wild horses.”以及下文中的“while taking photos of a herd of around 30 horses”可知,从那以后,“我”一直想去看看阿尔伯塔省的野马并给它们“拍照(photograph)”。3.A设空处指作者想去看阿尔伯塔省的野马并给它们拍照的心愿,wish符合语境。4.D由上文中的“I had wanted to see and 2 them”以及下文中的“On our first visit”可知,非常“幸运(lucky)”,朋友请“我”和他一起去看阿尔伯塔省的野马。那是一次奇妙的“经历(experience)”。5.

34、B见上题解析。6.D由上文中的to see以及本句中的our first visit可知,我们第一次去那儿“见到(saw)”100多匹野马。7.B由下文中的Suddenly可知,“我”没有“注意到(realize)”有一匹马驹在树后面睡觉。8.A由上文中的“a young horse was sleeping behind a tree”以及本句中的Suddenly和“jumped up and just stood there”可知,突然,那匹马驹“醒来了(awoke)”。9.D由下文中的“As I was photographing him”以及“The young horse didnt

35、 seem to understand what he was being told.”可知,马驹站在那里“让(allowing)”“我”给它拍照。10.B由“as if warning the young horse,11,get away!”以及下文中的“by the horse being close to me”可知,种马注意到马驹离“我”很“近(close)”。他似乎在警告马驹,“有危险(Danger),离开这里!”。11.C见上题解析。12.A由“The young horse didnt seem to understand what he was being told”可知,那

36、匹马驹一直都没“动(move)”,直到母马来“接(get)”它。13.C见上题解析。14.B由本句中的“I didnt feel unsafe at all by the horse being close to me”可知,“我”“一直(kept)”拍摄。15.C由上文中的“One time,while taking photos of a herd of around 30 horses”以及本句中的Another time 可知,有一次,“我”“试图(managed)”拍摄一匹欢腾的马驹。16.A由上文中的“running and jumping for the joy of it”可知

37、,马驹很欢快,fun符合语境。17.C由上文中的joy,peacefully以及下文中的“They give me complete peace of mind.”可知,此处表示这个场景让“我”感到很“放松(relaxed)”。18.D由上文中的our first visit以及本句中的again可知,“我”希望再去看看那些野马,visit符合语境。19.C由“They give me complete peace of mind”可知,“我”很“感激(thankful)”有机会和那些野马在一起。20.A由上文中的“a young horse was sleeping behind a tree.Suddenly.and just stood there.”以及“a young horse running and jumping for the joy of it”和“the rest of his herd ate grass peacefully”可知,那些野马天性狂野“自由(free)”。三、第一句:exercise前加to第二句:forwith第三句:eatate;去掉a第四句:mademake第六句:himme第七句:orand第八句:lightlighter;healthilyhealthy第九句:advicesadvice

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1