收藏 分享(赏)

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读4.doc

上传人:a**** 文档编号:381146 上传时间:2025-11-29 格式:DOC 页数:2 大小:16KB
下载 相关 举报
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读4.doc_第1页
第1页 / 共2页
宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读4.doc_第2页
第2页 / 共2页
亲,该文档总共2页,全部预览完了,如果喜欢就下载吧!
资源描述

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-41Im Miss Wang. Im a teacher at No. 2 High School. This is Li Lei. Hes Chinese. He is in Class 2, Grade 1. Hes my student, and my son(儿子), too. Hes twelve. That girl is Jean. Shes American. Shes eleven. And that boy is Jack. Hes English. Hes ten. Theyre in Li Leis class, too. Im the

2、ir Chinese teacher. All the students and the teachers have two names: an English name and a Chinese name. Li Leis English name is Tom. My English name is May. Their English teacher Miss Jins English name is Sue. Jeans and Jacks Chinese names are Wei Wei and Zhang Li. (B)1. Li Lei is _. A. eleven B.

3、twelve C. ten D. thirteen 【解析】根据文中Hes twelve.可知(A)2. Jeans Chinese name is _. A. Wei Wei B. Zhang Li C. Liu Ying D. Li Lei 【解析】根据文中Jeans and Jacks Chinese names are Wei Wei and Zhang Li. 可知(B)3. Jack is _. A. Chinese B. English C. American D. Japanese 【解析】根据文中And that boy is Jack. Hes English.可知(A)4

4、. Miss Wangs English name is _. A. May B. Sally C. Jean D. Sue 【解析】根据文中My English name is May.可知(B)5. Miss Wang is _. A. a doctor B. a teacher C. a student D. a boy 【解析】根据文中Im Miss Wang. Im a teacher可知2Betty and Kitty are twins. Theyre 12 years old. They look the same. But they have different hobbie

5、s. Betty likes collecting stamps. She has many beautiful stamps. Theyre from different cities and countries. But Kitty likes growing flowers. The flowers are all very beautiful. Betty and Kitty both like reading books. Betty likes reading storybooks. But Kitty likes reading science books. On Sunday,

6、 they usually ride bikes to the park. They can play with their friends there. Sometimes their parents go there, too. 根据对话内容,判断下列各句的正(T) 误(F)。 (T ) 1. Betty is Kittys twin sister. 【解析】根据文中Betty and Kitty are twins.可知(F ) 2. Betty likes growing flowers. 【解析】根据文中Kitty likes growing flowers可知(F ) 3. Kitty likes reading storybooks. 【解析】根据文中Betty likes reading storybooks.可知( T ) 4. Theyre twelve years old. 【解析】根据文中Betty and Kitty are twins. Theyre 12 years old.可知(T ) 5. They usually take a bus to the park on Saturday. 【解析】根据文中On Sunday, they usually ride bikes to the park.可知

展开阅读全文
相关资源
猜你喜欢
相关搜索

当前位置:首页 > 英语

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1