ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:18KB ,
资源ID:381128      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381128-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读25.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读25.doc

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-251Its seven forty in the morning . The children are coming into the classroom . A girl is opening the windows. Some are laughing and talking . Some are listening to them . Some are reading books . Some are doing their homework .Miss Gao is standing behind the teachers desk . She is

2、 writing on the blackboard . Sue and Han Mei are wearing their new dresses today . Ann is cleaning her desk . Mike is helping her . They all look happy . What are Bill and Lin Tao doing ? Oh , dear !They are still playing basketball ! ( A ) 1. The children are _. A in the school B at home C in a boa

3、t D on the hill【解析】根据文中The children are coming into the classroom .可知( B ) 2. What are the children NOT doing ? A Doing their homework B Writing on the blackboard C laughing or talking D Reading books. 【解析】根据文中可知只有B没有提到。( B ) 3. The teacher is _ A Han Mei B Miss Gao C Sue D Lin Tao 【解析】根据文中Miss Gao

4、is standing behind the teachers desk .可知( B ) 4. How many students are not in the classroom ? _ A One B Two Three D Four 【解析】根据文中What are Bill and Lin Tao doing? Oh, dear! They are still playing basketball!可知( A ) 5. Which is NOT right ? _. A Ann is cleaning blackboard B Mike is helping Ann clean he

5、r desk C Bill and Lin Tao are still playing basketball . D The students all look happy.【解析】根据文中Ann is cleaning her desk.可知2People in different countries like different foods. People in Japan like to eat fish, but they often dont cook it. In Italy(意大利), people like to eat pizza(比萨饼). In India(印度), pe

6、ople like hot(辣的) food. Some Chinese like hot food, too. For example(例如), in Sichuan, Hubei and Hunan, people like hot food very much. But in Guangdong, people like sweet(甜的) food. In the U. S. A., fast food is very popular. You can see people eating fish, chips(土豆条), hot dogs(热狗) and hamburgers her

7、e and there(到处).根据短文内容,判断正(T)误(F)。( F )1. People in Japan like to eat and cook fish.F 文中说日本人喜欢吃鱼, 但不经常做鱼, 故判断为F。( T )2. People in India like hot food.T 由In India, people like hot food. 可知。( F )3. Chinese like to eat hot food, too.F 文中只说一些中国人喜欢辣的食物, 而不是所有的中国人( F )4. In America fast food is not popular.F 文中倒数第二句说“在美国,快餐很受欢迎”。( T )5. People in the U.S.A. like to eat fast food. T 从最后一句话可以看出美国人喜欢fast food。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1