ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:2 ,大小:17KB ,
资源ID:381112      下载积分:4 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-381112-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读16.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

宁夏外国语学校小升初英语专项训练 阅读16.doc

1、小学升外国语学校英语阅读专项50-161 It was Saturday yesterday. Mr. and Mrs. Smith took their children Bill and Mary to the park . They got up early and had their breakfast quickly . After that they went to the park by car. It was half past nine when they arrived there. There were many people in the park. Bill went

2、 boating and Mary played games with some other children.Mr. and Mrs. Smith were very tired after five days work. They sat under a big tree and had a rest. The Smith family had a very good time all the morning.(B)1. According to the passage, today is_. A. Friday B. Sunday C. Monday D. Saturday【解析】1从文

3、章开头“It was Saturday yesterday”来推断,今天是星期天。(B)2. Why were there many people there? A. It was the weekday. B. It was the weekend. C. It was fine. D. It was warm.【解析】2公园里人多的原因是周末。(D)3. Why did Mr. and Mrs. Smith sit under the tree and have a rest?Because_. A. they were very tired and hot B. they walked

4、the whole morningC. they want to have a talk with each other D. they were tired from their work【解析】3Smith先生和夫人坐在树下休息是由于五天工作太累了。(A)4. The passage is the most likely about_. A. the Smith family were in the park on Saturday morning B. the park on Saturday C. the weekend Saturday D. people in the park 【

5、解析】4文章主要讲Smith全家人在公园。2Mrs. Black is an old English woman. She likes cats. She has many cats at home. The students all like to come to her home. They like to play with her cats(和猫一起玩耍). More and more(越来越多的) cats come to the old womans home. Soon she has too many cats. The old woman cant (不能) feed (喂养

6、) them all. “The students like my cats.” she thinks. So she gives the students her cats. Then she is happy(高兴的). The students are happy. And the cats are happy, too.根据短文内容,判断正(T)误(F)。( F )1. Mrs. Black is 30 years old.【解析】F 文中第一句话说她是个老人,所以判断为F。( F )2. She doesnt like cats at all.【解析】 F 文中说She likes

7、cats. 所以判断为F。( T )3. The students like to go to the old womans home and play with her cats.【解析】T 从文中第四、第五句The students all home. They like cats. 可知此判断为T。( T )4. She gives her cats to the students.【解析】 T 从文中倒数第四句So she gives the students her cats. 可知此判断为T。( F )5. At last(最后) the old woman is not happy.【解析】F 从文中倒数第三句Then she is happy. 可知此判断为F。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1