ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:34.14KB ,
资源ID:380970      下载积分:8 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-380970-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语人教通用版大一轮复习限时规范练4(必修1 UNIT 4) WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语人教通用版大一轮复习限时规范练4(必修1 UNIT 4) WORD版含解析.docx

1、限时规范练4(必修1Unit 4)核心素养关键词:培养学生人与自然、爱护自然的素养能力意识一、阅读理解AA recent survey has shown that the busiest shopping street in the world is not in London,New York,or Paris,but in Warsaw (capital city of Poland).Its called Nowy Swiat,which means New World.About 14,000 Poles walk down this main street every hour.I

2、t is a lovely place to shop.The street is very wide.There are statues,palaces,attractive town houses,high-class cafs and restaurants.The buildings arent too tall.They look old,but in fact the whole city was rebuilt after World War .There arent any billboards (广告牌),loud music,or many tourists.People

3、think that Polish shops have nothing to sell,so tourists dont come shopping here.The world doesnt know about this good place for shoppers yet.It is now possible to buy almost everything in Warsaw.There are many shops from the West.However,Nowy Swiat has a lot of small shops and specialist shops.It h

4、asnt got the huge department stores that sell the same things everywhere.If you want an excellent handmade suit,Nowy Swiat is the place to go.It isnt cheap.You will pay up to 1,000.For beautiful French baby clothes,go to Petit Bateau.You will pay 50 for a pair of blue jeans for a baby.A dress for a

5、baby girl is about 90.At Desa,a famous antique (古董) shop,a desk costs 5,000.Not everything is expensive.At the shop Pantera you can buy leather goods handbags,purses,coats,and belts.Cepelia is famous for folk art.There are also book shops and record shops.And there are a lot of small shops that sell

6、 clothes that arent too expensive.If youre tired,stop at Caf Blikle.Youll find a lively environment,and a lot of well-known Poles.It is possible to travel the world and find the same things for sale in every country.But Warsaw is different because its shops are unique and theyre in Nowy Swiat.1.How

7、is Nowy Swiat in outsiders eyes?A.It is not worth visiting.B.It is a tourist attraction.C.It is a perfect place for shoppers.D.It is no different from any shopping street.2.Whats so special about the shops in Nowy Swiat?A.Theyre all hidden in ancient buildings.B.Everything sold there is very expensi

8、ve.C.Most goods sold there are handmade.D.They sell goods you cant buy anywhere else.3.Where can you most probably meet famous Poles?A.Cepelia.B.Pantera.C.Caf Blikle.D.Petit Bateau.4.What does the text mainly introduce?A.The capital city of Poland.B.The busiest shopping street in the world.C.The mos

9、t famous shop in Nowy Swiat.D.The most ancient town house in Warsaw.BSometimes people make history.George Washington became the first president of the United States and made history.Sometimes wars make history.The two World Wars are examples.Sometimes nature even becomes part of history.Shaking eart

10、hquakes are recorded in history books.Several years ago,nature caused just such a history-making event.In September 2005,Hurricane Katrina came ashore in New Orleans,Louisiana.The deadly storm flooded New Orleans.Before Katrina,no other big American city had ever been flooded in the history of the c

11、ountry.This natural disaster caused great harm and deaths.New Orleans is located below sea level.This location places it at great risk.Levees were built to protect New Orleans from the ocean.(A levee is like a wall between the city and the ocean.) When Hurricane Katrina came ashore,water moved over

12、the levees into the city.Flooding made it necessary for everyone to leave the city.Before Katrina,Creole food (a special kind of cooking only in Louisiana) filled the air with delicious smells.The sound of jazz music traveled through the streets.Now the city has to return to its former glory.Before

13、Katrina,the U.S.government had never made everyone leave a city.People in New Orleans had to find shelter quickly.Some had to stay at the Superdome Sports Center.Some rode on buses to other towns.Thousands drove their cars to get away from the storm.The roads and shelters filled up fast.The lesson l

14、earned from Katrina was that cities must be better prepared for big storms and other terrible disasters caused by nature.Being prepared might have kept more people safe.Hurricane Katrina is one of the history-making events that will be remembered forever.Today,history is still being made that will s

15、hape the future.5.What does the author tell us about New Orleans?A.It was built above sea level.B.It had few jazz musicians after Katrina.C.It was the first U.S.city that had been flooded.D.It created a wholly new way to cook after Katrina.6.What can we say about the levees?A.They were almost useles

16、s for fighting Katrina.B.They helped people leave New Orleans quickly.C.They made New Orleans a special American city.D.They should be built to match the size of New Orleans.7.What might the author advise city governments to do?A.Put up more shelters in the city.B.Build more levees around the city.C

17、.Teach people how to avoid floods.D.Try to get ready for natural disasters.8.What is the best title for the text?A.Storms are dangerousB.Katrina makes historyC.Floods shape LouisianaD.History must be remembered二、完形填空Like many children with autism (自闭症),my son Noah loves planes.He carries a toy 1 wit

18、h him wherever he goes.Last month,Noah 2 a 2008 Matchbox Sky Busters Continental Boeing 787-8 Dreamliner on the computer and became very 3.Although his language is just three or four words at a time,he clearly told me “This is the little Continental I want!” 4 enough,I thought.I usually have no prob

19、lem finding toys on the Internet.But this Matchbox Sky Busters,made only in 2008,was difficult to5.It was not on any of the places from which I had 6 toys for Noah.I spent hours at the computer 7 the plane.I discovered several Matchbox collectors online,and over the next few weeks I sent emails to t

20、hem 8 none of them had Noahs dream plane.So I decided to 9 Matchbox in California.My email made its way to Abe Lugo,lead project designer for Matchbox,who 10 to let me know he was looking for the 2008 Continental Boeing 787-8.While11 to hear good news from Abe at Matchbox,I continued my 12.Although

21、for weeks I had no 13 on the Internet,I tried again and saw there was still no auction (拍卖) for Noahs dream plane! Noahs impatience was growing,and I was starting to lose 14.A week later,I received a(n)15 from Abe saying he had a plane in hand for Noah and would be 16 it that afternoon!Last week,we1

22、7 the package from Abe.Noah opened it.He held the toy plane close to his face.He turned it over.He was filled with 18.We sent a19 to Abe,whom we havent met or even talked to on the phone.I wanted Noah to say thank you in his own 20.In the video,Noah says,“Thanks,Mr Lugo.Youre welcome,honey.”1.A.carB

23、.gunC.telephoneD.plane2.A.soldB.collectedC.saw D.copied3.A.worriedB.interestedC.boredD.surprised4.A.EasyB.HardC.ExpensiveD.Cheap5.A.produceB.findC.flyD.carry6.A.boughtB.madeC.providedD.prepared7.A.playing withB.reading aboutC.picking outD.looking for8.A.sinceB.butC.soD.when9.A.visitB.head forC.choos

24、eD.turn to10.A.arrivedB.acceptedC.repliedD.helped11.A.refusingB.hopingC.promisingD.offering12.A.searchB.studyC.sleepD.speech13.A.troubleB.funC.luckD.change14.A.weightB.faceC.touchD.heart15.A.emailB.invitationC.callD.prize16.A.showingB.checkingC.shippingD.improving17.A.postedB.gotC.borrowedD.lost18.A

25、.happinessB.sadnessC.fearD.bravery19.A.postcardB.letterC.pictureD.video20.A.wordsB.thoughtsC.timeD.life三、短文改错For years,I didnt have the habit for working out.One day last month I decide to start building the habit.Now Im proudly to say I work out almost every day.Exercise not only gives me more ener

26、gy throughout the day and also lifts my spirits.I usually exercise in the morning.That way I will get the energy I need it for the rest of the day.Exercise helps me building self-control,which are important for me to build other good habits.Also,I can use my exercise time for learning.I usually list

27、en English programs while work out.Its a good way to build my knowledges.参考答案限时规范练4(必修1Unit 4)一、【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了世界上最繁忙的商业街Nowy Swiat。1.A推理判断题。由第二段中的“There arent any billboards,loud music,or many tourists.People think that Polish shops have nothing to sell,so tourists dont come shopping here.”可知,没有

28、去过Nowy Swiat的人对它不了解,认为这里没有什么可购买的商品,因此不值得一去。2.D细节理解题。由第三段中的“However,Nowy Swiat has a lot of small shops and specialist shops.It hasnt got the huge department stores that sell the same things everywhere.”可知,Nowy Swiat的特色商铺卖的东西只能在这里买到。3.C细节理解题。由倒数第二段中的“stop at Caf Blikle.Youll find.a lot of well-known

29、Poles”可知答案。4.B主旨大意题。文章首段即本文的主旨段,旨在介绍世界上最繁忙的商业街Nowy Swiat。【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了卡特里娜飓风给美国新奥尔良市所造成的影响。5.C细节理解题。由第二段中的“Before Katrina,no other big American city had ever been flooded in the history of the country.”可知,新奥尔良市是美国第一个被洪水淹没的城市。6.A推理判断题。由第三段中的“When Hurricane Katrina came ashore,water moved over th

30、e levees into the city.”可知,在对抗卡特里娜飓风的时候,防洪堤几乎没有什么作用。7.D推理判断题。由最后一段中的“The lesson learned from Katrina was that cities must be better prepared for big storms and other terrible disasters caused by nature.”可知,作者实际上是建议城市应该努力为预防自然灾害做好准备。8.B标题归纳题。由文章首段的关键词made history以及下文介绍说明卡特里娜飓风给新奥尔良市所造成的巨大改变可知,B项作标题可以

31、全面概括本文主旨。二、【篇章导读】本文是记叙文。作者的自闭症儿子想要一架2008年的Matchbox波音787-8模型飞机,作者花了几周的时间找遍了平时给儿子买玩具的所有地方,还是没找到。无奈之下,作者向Matchbox的首席设计师Abe Lugo求助。在Abe的帮助下,作者一家最终收到了儿子想要的模型飞机。1.D由上文中的“my son Noah loves planes”以及下文的描述可知,Noah不管到哪儿都带着一架玩具“飞机(plane)”。2.C句意:上个月,Noah偶然在电脑上“看到(saw)”一架2008年的Matchbox波音787-8梦想飞机,并且很感兴趣。由句意可知选C项。

32、3.B由下文中的“he clearly told me This is the little Continental I want!”可知,Noah偶然在电脑上“看到(saw)”一架2008年的Matchbox波音787-8梦想飞机,对它非常“感兴趣(interested)”。4.A由下文中的“I usually have no problem finding toys on the Internet.”可知,“我”以为找到Noah想要的那架模型飞机是非常“容易的(Easy)”。5.B但是Noah想要的那个模型飞机只在2008年做过,很难找到。故选B项。6.A由But以及上文中的“I usua

33、lly have no problem finding toys on the Internet.”可知,“我”发现Noah想要的那个模型飞机很难“找(find)”。“我” 在平时给Noah“买(bought)”玩具的所有地方都找了。7.D由下文中的“I discovered several Matchbox collectors online”可知,“我”花了几个小时在网上“寻找(looking for)”那架模型飞机。8.B“I sent emails to them”与“none of them had Noahs dream plane”之间是转折关系,故填but,选B项。9.D由下文

34、中的“My email made its way to Abe Lugo,lead project designer for Matchbox.”可知,于是,“我”决定向Matchbox首席设计师Abe Lugo“求助(turn to)”。10.C由上文中的“My email made its way to Abe Lugo,lead project designer for Matchbox.”以及本句中的“let me know he was looking for the 2008 Continental Boeing 787-8”可知,Abe Lugo “回复(replied)”了“我

35、”。11.B句意:在希望听到Abe关于Matchbox的好消息的同时,“我”继续“我”的寻找。由句意可知,选B项。12.A由上文中的“My email made its way.he was looking for the 2008 Continental Boeing 787-8.”以及下文中的I tried again可知,“我” 一边“希望(hoping)”收到Abe Lugo的好消息,一边继续“寻找(search)”。13.C由上文中的“over the next few weeks I sent emails to them.none of them had Noahs dream

36、plane”可知,“我”在网上找了几个星期,“运气(luck)”很不好,他们都没有Noah想要的模型飞机。14.D由上文的描述以及本句中的Noahs impatience was growing可知,“我”开始“失去信心(lose heart)”。15.A由本句中的“saying he had a plane in hand for Noah”以及最后一段中的“to Abe.we havent met or even talked to on the phone.”可知,“我”收到的应该是一封 “邮件(email)”。16.C由Abe说他有一架Noah想要的模型飞机及下文“我们”收到了Abe的

37、包裹可知,Abe说他那天下午把模型运过来,故选C项。17.B由“saying he had a plane in hand for Noah”以及“wethe package from Abe.Noah opened it.”可知,我们“收到了(got)”Abe的包裹。18.A由上文中的“He held the toy plane close to his face.He turned it over.”可知,收到模型飞机后,Noah非常“高兴(happiness)”。19.D由下文中的In the video可知,作者和儿子给Abe发了一段“视频(video)”。20.A由上文中的“his language is just three or four words at a time”以及Noah在视频中所说的话可知,“我”想让Noah用他自己的“话(words)”对Abe表示感谢。三、第一句:forof第二句:decidedecided第三句:proudlyproud第四句:andbut第六句:去掉it第七句:buildingbuild;areis第九句:listen后加to;workworking或work前加I第十句:knowledgesknowledge

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1