ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:9 ,大小:2.27MB ,
资源ID:380801      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-380801-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语一轮复习 限时规范练22 模块4 Unit 2 Sports events B 牛津译林版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语一轮复习 限时规范练22 模块4 Unit 2 Sports events B 牛津译林版.docx

1、限时规范练22 模块4 Unit 2 Sports events B核心素养关键词:培养学生人与社会、了解身体语言的思维意识一、阅读理解AA mobile phone game will be used to help international students deal with “culture shock” and university life in Britain.The game called C-Shock is the idea of University of Portsmouth games technology expert Nipan Maniar who,himse

2、lf,arrived in the UK from India five years ago as an international student.Nipan said the game would act as a “mobile mummy” for new students.“I found some parts of British culture very different to what I was used to in my own culture in India,” Nipan said.“I thought it would be great to have a lea

3、rning tool to help people deal with the culture shock because if you have not experienced such things before,its hard to know how to act properly.”The game follows an international student arriving in the UK for the first time.The aim of the game is to reduce the characters “culture shock” by perfor

4、ming a series of tasks that introduce things and pictures that are related to culture shock.The games beginning is a students first day at university in the UK.The student is shown a map of the university and is given tasks to find certain locations.Clicking on pictures along the way warns the stude

5、nt about what to expect in terms of culture shock for example,it is acceptable for students to drink alcohol.“C-Shock could be used to guide students through events such as course registration (注册) and help them with basic information like getting to a bank.You could put a whole city guide into the

6、game so the new student can settle into a new city very quickly,” Nipan said.The game is in the final stage of development and is expected to be downloaded from the University of Portsmouth website later this year.1.What caused Nipan to develop C-Shock?A.A new students story.B.The universitys suppor

7、t.C.His personal experience.D.His friends encouragement.2.What can be learned about the character in the game?A.Hes a “mobile mummy”.B.Hes a student from India.C.He visits the UK very often.D.He needs to complete some tasks.3.What information can C-Shock users get?A.Maps of city roads.B.Different ty

8、pes of alcohol.C.Where to get a tourist guide.D.How to register for a course.4.How is Nipans game going?A.Its nearly ready.B.Its in the first stage.C.Its free to download online.D.Its been put on the market.BSpider-Man is one of the most successful characters in history.But the character nearly didn

9、t get off the ground,the creator Stan Lee admitted.Lee told reporters in Tokyo he came up with the idea while watching a fly climb a wall and wanted to create a superhero with the same abilities.“Somehow calling him flyman didnt sound dramatic (戏剧化的) enough.What else could he be? Mosquito man? Then

10、I said:Spider-Man.And it sounded so dramatic,” said Lee.Lee decided to make his new creation a teenager and give him “many personal problems.”“He wont have enough money,he lives with his aunt who is ill and needs medicine and he has to take care of her.And hes also got to fight the bad people,” he s

11、aid.He took the idea to his publisher,who said,“Stan,that is the worst idea I have ever heard.” Superheroes have to be adults and cannot have any problems and thats why they are superheroes,said his boss.Lee was allowed to add a Spider-Man story into the last edition of a book,though.It became an im

12、mediate hit.“Just for fun,to get it out of my system,I put Spider-Man in that last edition and forgot about it,” he said.“A month later,after all the sales numbers were in,my boss came running into my office and said,Remember that character Spider-Man we both liked so much? Lets make him a regular f

13、eature.”“And thats how Spidey was born,” said Lee,who admitted to driving around the streets of Tokyo in a “Super Mario” car the previous evening,was asked how he kept so active.“Being busy is the best medicine there is.As long as youre not busy being a bad person,” he said.As for how he came up wit

14、h the idea of Spider-Man,the answer was simple:“Im very lucky.”5.What did Stan Lee mean by the underlined part in Paragraph 1?A.Spider-Man was unable to stand on the ground.B.Spider-Man didnt have a successful start.C.Spider-Man didnt have a proper name.D.Spider-Man was climbing all the time.6.What

15、was the biggest problem Lee faced back then?A.He was poor.B.He was in bad health.C.His idea wasnt accepted.D.His boss wasnt kind to him.7.What can we infer from Paragraph 3?A.Lee took his bosss suggestion seriously.B.Lees boss loved Spider-Man at first sight.C.Lees boss changed his mind about Spider

16、-Man.D.Lee always knew Spider-Man would be popular.8.What words can be used to describe Lee?A.Creative and humorous.B.Honest and friendly.C.Brave and patient.D.Polite and caring.二、完形填空As a boy I was always small for my age.I was five years younger than one of my brothers and seven years younger than

17、 the other.1,I often felt left out when their friends came over to 2.I was too 3for whatever they were doing and they didnt want me to listen to their conversations either.More often than not I found myself outside playing 4and feeling forgotten.I remember one Spring afternoon I felt especially5as I

18、 sat in the yard behind our house.We lived miles from town and I 6saw my own friends outside of school.I 7my brothers laughing from 8the house and felt a single tear coming down my face.At that moment I saw a large brown dog 9me.He was wagging his tail 10.He greeted me like a long lost 11,licking my

19、 hand and sitting beside me on the grass,12he didnt know me.I petted and 13this four-legged angel.He let me pour out all my troubles and 14my deepest thoughts before he kissed me goodbye.I went back inside feeling happy,15that no matter what life might hold I was loved.I 16that the dog was sent in t

20、hat moment of 17to remind me just how much I was loved.In truth,nothing brings us greater18than knowing we are loved.Knowing we are loved gives us the 19to love others as well.It also helps us to be the people the world meant for us to be.Remember how much the world loves you and share your 20with t

21、he world.1.A.For exampleB.As a resultC.In factD.At the beginning2.A.discussB.fightC.playD.work3.A.youngB.quickC.nervousD.noisy4.A.excitedlyB.aloneC.secretlyD.hard5.A.relaxedB.anxiousC.strangeD.lonely6.A.regularlyB.evenC.hardlyD.always7.A.heardB.foundC.madeD.imagined8.A.behindB.overC.outsideD.inside9

22、.A.walking toB.barking atC.passing byD.keeping off10.A.quietlyB.happilyC.slightlyD.naturally11.A.childB.friendC.toyD.chance12.A.becauseB.if onlyC.whenD.even though13.A.picked upB.thought ofC.learned fromD.talked to14.A.formB.recordC.shareD.have15.A.doubtingB.wonderingC.showingD.knowing16.A.decideB.p

23、roveC.believeD.explain17.A.sadnessB.peaceC.madnessD.silence18.A.changesB.honorC.ideasD.joy19.A.prideB.freedomC.strengthD.possibility20.A.appreciationB.loveC.faithD.growth三、短文改错Ive always been dreaming of visiting Chicago.Last summer I took trip there on my own,what got me thinking about the advantag

24、es of travelling alone.Something that I noticed immediately was the fact that I had the free to do what I wanted.After all,I dont have to consider another persons interests.While in Chicago,I got involving in a couple of workshops.During these workshops,we got the chance to talk with the local peopl

25、e.Days late,I went to the theatre alone and found myself having a conversation about travel with the lady sit beside me.To be honest,these conversations wouldnt have been happened if I had travelled without a friend.限时规范练22(模块四Unit2B)一、【篇章导读】本文是说明文。朴次茅斯大学专家开发游戏辅助解决留学生面临的文化冲击。1.C推理判断题。根据第二段中的“Ifounds

26、omepartsofBritishcultureverydifferent.myowncultureinIndia”可知,Nipan自己的文化冲击经历促使他开发这款游戏。2.D细节理解题。根据第三段中的“Theaimofthegame.performingaseriesoftasks.”可知,游戏中的人物需要完成多项任务。3.D细节理解题。根据倒数第二段中的“C-Shockcouldbeusedtoguidestudentsthrougheventssuchascourseregistration”可知,C-Shock的用户会获得课程注册方面的信息。4.A细节理解题。根据最后一段中的“Theg

27、ameisinthefinalstageofdevelopment”可知,这款游戏的设计到了收尾阶段。【篇章导读】本文是记叙文。文章主要介绍了风靡全球的畅销书角色蜘蛛侠的创作过程。5.B句意理解题。根据第二、三段的内容可知,Spider-Man的诞生可谓一波三折。由此可推知,StanLee是说,一开始这个角色的市场化并不成功。6.C推理判断题。根据第二段中的“Hetooktheideato.saidhisboss.”可知,一开始StanLee关于Spider-Man的构想并没有得到认可。7.C推理判断题。根据第三段中的“Amonthlater,afterallthesalesnumbers.m

28、akehimaregularfeature.”及第二段中的“Superheroeshavetobeadults.superheroes,saidhisboss.”可知,看到销售数字一路攀升,StanLee的老板对于Spider-Man的看法有了改观。8.A推理判断题。综合全文可知,StanLee创造力十足,创作了备受欢迎的Spider-Man,再结合最后一段中StanLee答记者问的内容“Beingbusyisthebestmedicinethereis.Aslongasyourenotbusybeingabadperson.”可知,这位老人还十分风趣幽默。二、【篇章导读】本文是夹叙夹议文。在

29、作者感到孤独的时候,一只小狗的陪伴让作者倍感幸福与被爱。1.B由上下文的描述可知,此处表示因果关系,故用“因此(Asaresult)”。2.C由下文中的“MoreoftenthannotIfoundmyselfoutsideplaying.andfeelingforgotten”可知,当哥哥们的朋友来“玩(play)”时,“我”总感到被冷落了。3.A由上文中的“Iwasfiveyearsyoungerthan.”可知,“我”太“小(young)”,不适合加入他们的活动。4.B由上文中的“Ioftenfeltleftout”和该空后的“feelingforgotten”以及下文的描述可知,很多时

30、候“我”都是“独自(alone)”一人玩,有一种被遗忘的感觉。5.D由下文中的“I.mybrotherslaughing.feltasingletearcomingdownmyface”可知,“我”感到特别“孤独(lonely)”。6.C由该空前的“Welivedmilesfromtown”可知,放学后“我”“几乎不能(hardly)”看到自己的朋友。7.A由该空后的“mybrotherslaughing”可知,“我”“听到(heard)”哥哥们的笑声。8.D由上文中的“MoreoftenthannotIfoundmyselfoutside”和“Isatintheyardbehindourho

31、use”以及下文中的“Iwentbackinsidefeelinghappy”可知,哥哥和他的朋友们在家“里(inside)”玩,而“我”躲到后院去玩。9.A由下文中的“lickingmyhandandsittingbesidemeonthegrass”可知,“我”看见一只狗“朝我走来(walkingtome)”。10.B由下文中的“Hegreetedmelike.”可知,这只狗很“快乐(happily)”。11.B由文中的描述可知,它像久违的老“朋友(friend)”一样跟“我”打招呼。12.D由文中的描述可知,“尽管(eventhough)”它不认识“我”,但是它像久违的老朋友一样跟“我”

32、打招呼。13.D由下文中的“letmepouroutallmytroubles”可知,“我”对这只狗“倾诉(talkedto)”。14.C由文中的描述可知,它给“我”机会倾诉自己的烦恼,“分享(share)”“我”内心深处的想法。15.D由文中的描述可知,“我”清楚地“知道(knowing)”“我”被爱着。16.C由上文中的“feltasingletearcomingdownmyface”和“Iwentbackinsidefeelinghappy”可知,“我”“相信(believe)”,在“我”“难过(sadness)”的时候,那只小狗的出现是来提醒“我”是被爱着的。17.A见上题解析。18.D由上文中的“Iwentbackinsidefeelinghappy”可知,没有什么比知道有人爱着我们能带给我们更大的“欢乐(joy)”。19.C知道有人爱着我们也给了我们“力量(strength)”去爱别人。20.B由文中的“givesusthe.toloveothersaswell”可知,此处指与世界分享你的“爱(love)”。三、第二句:trip前加a;whatwhich第三句:freefreedom第四句:dontdidnt第五句:involvinginvolved第六句:weI第七句:latelater;sitsitting第八句:去掉been;withoutwith

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1