ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:10 ,大小:2.27MB ,
资源ID:380769      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-380769-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021版高考英语一轮复习 限时规范练16 模块3 Unit 2 Language B 牛津译林版.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021版高考英语一轮复习 限时规范练16 模块3 Unit 2 Language B 牛津译林版.docx

1、限时规范练16 模块3 Unit 2 Language B核心素养关键词:培养学生人与社会、了解文化差异的能力意识一、阅读理解AThere are big cultural differences between the US and the UK,despite having many similarities.People talk differently,and not just in the accent or the words,but the general meaning.Americans are very friendly.They will talk to stranger

2、s in a store,laugh with someone at a bar,and help their neighbours as necessary.Many expats (移居海外者) have reported difficulty in making really close friends like they had in the UK.The friendliness is only on the surface.Many Americans are very family-centered.Family life includes endless school musi

3、cals,after-class sports,birthday parties and the like.Many new expats report exhaustion trying to keep up with all the things to do with the kids when they come to the US.Most Americans have never been abroad.The United States is a huge country.Go and look at a map of the US to get an idea.Many Amer

4、icans feel they simply havent seen enough of their own country to consider travelling abroad to see another country.In addition,many people just dont get enough holiday time to make it worthwhile travelling abroad,with holiday or “vacation” time often being as low as 7-10 days a year,and sometimes t

5、hat includes sick days.Most Americans are proud of Scottish or Irish or German or Italian ancestry,even if it has been centuries since anyone in their family lived abroad.Many Americans like to remember this not because they like the old country but because they like to show that their family came f

6、rom immigrants (移民) who dreamed of a better life in America.By pointing out that fact,many feel they are meeting their ancestors wishes and dreams.Making friends can be daunting.While for some in their 20s,they can reach out to those who are also just starting out and form some lifelong friendships;

7、for some who are older,in their 30s and 40s,with kids and a family,meeting others can be difficult.1.What do expats think of Americans?A.They are ready to help others.B.They seem to be friendly to others.C.They are fond of working with foreigners.D.They easily make close friends with others.2.Why do

8、 most Americans seldom travel abroad?A.They have short holiday time.B.They are short of money for trips.C.They think it worthless to travel abroad.D.They like their own countrys scenery better.3.Why are most Americans proud of their British ancestry?A.They love the old country.B.They appreciate Brit

9、ish culture.C.They think their ancestors had made history.D.They think theyre realizing their ancestors dreams.BWhenever I talk about personality in relation to choosing a career,some people complain like this:Those tests are so stupid.When I was in sixth grade,I took one of them and it said that I

10、should be a farmer.While I dont think I would be a very good farmer,the results are probably a lot more accurate than Id like to admit.At the time,it seemed unreasonableI hated the outdoors and physical activities.Now,I think it might have had some points that fit my personality:I like planning (goo

11、d for planning how to grow crops),working by myself (for those long days on an agricultural machine),and sometimes working on a team (for harvest time).Watch out for any personality test that claims to be able to tell you what your dream job is by the type of animal youd like to be,or from your favo

12、rite breakfast food as a child.While there are many personality assessments that are accurate,Id like to say that they are a second step.The best choice is self-assessment.Before finding ways to know your work preferences,its important to make a clear difference between liking a topic and liking the

13、 work.I once met a third-year marine (海洋的) biology student at a large state school in Ohio.He was placed into the Whale Watch program,where he found out that he became violently seasick on any kind of boata big disadvantage for a student who thought he wanted to study whales in the wild.The best mat

14、ch is a career in which the major tasks of the work are the tasks you most enjoy doing and the topic is one of interests.If that career doesnt exist,my advice would be to take the job where there is a skill match.In this way,you will succeed at the basic tasks of your job and perhaps become interest

15、ed in it.4.What is some peoples opinion on choosing a career through personality tests?A.Its possible to lead to career failure.B.Its helpful only in a limited way.C.Its unreasonable.D.Its worth a try.5.What does the author think of the personality test she took when she was young?A.She admits it fo

16、recasts her present job accurately.B.She thinks it shows some part of her personality.C.She finds it helpless for her.D.She has little interest in it.6.What is the best way to know your dream job?A.Taking personality tests on your favorite things.B.Doing accurate personality assessments.C.Trying you

17、r dream job in practice.D.Finding it out by yourself.7.Why was the marine biology student unsuitable for his job?A.He disliked the job.B.He felt sick travelling on a boat.C.He was afraid of marine animals.D.He knew little about his preferences.二、完形填空Chess is called the game of kings.It has been 1for

18、 a long time.People have been playing it for over 500 years.The chess we play today is from Europe.Chess is a two-player game.One 2uses the white pieces.The other uses the black pieces.Each piece 3in a special way.One piece is called the king.Each player has one.The players take turns moving their 4

19、.If a player lands on a piece,he or she takes it.A player 5when his or her king cannot move without being taken.There are a few more rules,6those are the basics.Some people think that chess is more than a7.They think that it makes the mind stronger.Good chess players use their 8.They take their time

20、.They think about what will 9next.These skills are 10in life and in chess.Chess is kind of like a(n) 11for the mind.You dont always have lots of12to think when playing chess.There is a type of chess with short time limits.Its called speed chess.Each player gets ten minutes to 13for the whole game.Yo

21、ur clock runs during your 14.You hit the time clock after your move.This stops your clock.It also 15the other players clock.16you run out of time,you lose.Chess is not just for17.Computers have been playing chess since the 1970s.At first they did not play 18.They made mistakes.As time went on they g

22、rew 19.In 1997,a computer beat the best player in the world for the first time.It was a computer called Deep Blue.Deep Blue was 20.It took up a whole room.1.A.around B.awayC.back D.here2.A.student B.playerC.winner D.trainer3.A.changes B.dropsC.breaks D.moves4.A.balls B.pieces C.kingsD.seats5.A.loses

23、 B.findsC.chooses D.passes6.A.or B.becauseC.but D.so7.A.game B.competition C.test D.skill8.A.brains B.advantages C.power D.belief9.A.offer B.comeC.appear D.happen10.A.new B.unusualC.helpful D.interesting11.A.adventure B.exerciseC.task D.trouble12.A.things B.waysC.time D.courage13.A.use B.waitC.discu

24、ss D.rest14.A.search B.turnC.stay D.visit15.A.checks B.stopsC.starts D.quiets16.A.Before B.Unless C.Though D.If17.A.computers B.matchesC.people D.schools18.A.fast B.wellC.alone D.often19.A.weaker B.largerC.slower D.stronger20.A.old B.expensiveC.cute D.big三、短文改错The other day,Tom was riding along the

25、street when a car ran fastly towards him.He turned left quickly and it was too late.The car hit himself and he fell off his bike.The driver of the car was so frightening that he ran away as fast he could.Soon the driver is out of sight,leaving Tom helpless on the spot.Fortunate,a woman happened to s

26、eeing it and remembered the number of the car.She called a policeman and told him when had happened.At the last,the driver was caught and punished for his wrong doing.限时规范练16(模块三Unit2B)一、【篇章导读】本文是说明文。文章通过移居美国的英国人的视角展示了英美文化之间的差异。1.B细节理解题。根据第二段中的“Thefriendlinessisonlyonthesurface.”可知,侨民认为美国人对待他人只是表面上友

27、好。2.A细节理解题。根据第四段中的“manypeoplejustdontgetenoughholidaytimetomakeitworthwhiletravellingabroad”可知,美国人通常没有足够的假期出国旅行。3.D细节理解题。根据倒数第二段中的“Bypointingoutthatfact,manyfeeltheyaremeetingtheirancestorswishesanddreams.”可知答案。【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了个性测试与职业选择的关系并告诉人们应如何选择合适的职业。4.C推理判断题。根据首段中的“somepeoplecomplainlikethis:

28、Thosetestsaresostupid”可知,有些人并不认为个性测试能帮助他们选择职业。5.B细节理解题。根据首段中的“theresultsareprobablyalotmoreaccuratethanIdliketoadmit”以及“Ithinkitmighthavehadsomepointsthatfitmypersonality”可知,作者认为该测试结果在某方面与她的性格相符。6.D推理判断题。根据第二段中的“Thebestchoiceisself-assessment”可知,作者认为最好的方式是自我评估。7.B细节理解题。根据倒数第二段中的“hebecameviolentlysea

29、sickonanykindofboat”可知,这名学生晕船严重,因而不适合这项工作。二、【篇章导读】本文是说明文。文章介绍了国际象棋的规则、类型及发展。1.A根据下文中的“Peoplehavebeenplayingitforover500years.”可知,国际象棋的存在已经有很长一段时间了。故填around,bearound意为“在某一领域或行业中活跃而突出”。2.B根据文中的“Chessisatwo-playergame.Theotherusestheblackpieces.”可知,国际象棋是两人对局的,一名“玩家(player)”使用白棋,另一名玩家使用黑棋。3.D下文中的“Thepla

30、yerstaketurnsmoving”是提示,每个棋子都有特别的“移动(moves)”方式。4.B根据语境及上文中的“One.Theotherusestheblackpieces”可知,玩家们轮流移动他们的“棋子(pieces)”。5.A根据下文中的“cannotmovewithoutbeingtaken”可知,当一名玩家的王被对方将死,则判定这名玩家“输掉(loses)”了比赛。6.C上文中的“Thereareafewmorerules”与下文中的“thosearethebasics”形成转折关系,故用but。7.A根据语境及下文中的“Theythinkthatitmakesthemind

31、stronger.”可知,有些人认为国际象棋不只是一个“游戏(game)”,它还可以让你的大脑变得更强大。8.A根据语境及文中的“Theytaketheirtime.Theythinkaboutwhatwill.next.”可知,优秀的国际象棋选手会动“脑(brains)”。9.D他们从容不迫并会考虑好接下来会“发生(happen)”的事。10.C这些技巧在生活中和国际象棋中都很“有用(helpful)”。11.B根据上文中的“Theythinkthatitmakesthemindstronger.”可知,国际象棋是一种“锻炼(exercise)”思维的活动。12.C根据下文中的“Therei

32、satypeofchesswithshorttimelimits.”可知,有一种国际象棋让你在玩的时候没有太多的“时间(time)”思考。13.A根据文中的“Itscalledspeedchess.forthewholegame”可知,国际象棋中有一种叫“快棋”,在每一场比赛中每一方只能“消耗(use)”十分钟的时间。14.B根据文中的“Yourclockrunsduringyour.theotherplayersclock”可知,“轮到(turn)”你的时候你的棋钟就开始计时。15.C在你走完一步棋后,你按棋钟就会停止计时,这时对方的棋钟就会“开始(starts)”计时。16.D根据下文中的

33、“yourunoutoftime,youlose”可知,“如果(If)”你的时间用完了,你就输了。17.C根据下文中的“Computershavebeenplayingchesssincethe1970s.”可知,不只是“人类(people)”可以下国际象棋,电脑也可以。18.B根据文中的“Atfirsttheydidnotplay.Theymademistakes”可知,一开始电脑下得并不“好(well)”,它们总出错。19.D根据下文中的“In1997,acomputerbeatthebestplayerintheworldforthefirsttime.”可知,随着时间的推移,电脑“更擅长(stronger)”下国际象棋了。20.D根据下文中的“Ittookupawholeroom.”可知,这个叫“深蓝”的电脑体积很“大(big)”。三、第一句:fastlyfast第二句:andbut / yet第三句:himselfhim第四句:frighteningfrightened;fast后加as第五句:iswas第六句:FortunateFortunately;seeingsee第七句:whenwhat第八句:去掉第一个the

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1