ImageVerifierCode 换一换
格式:PPTX , 页数:40 ,大小:1.45MB ,
资源ID:380388      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-380388-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋八年级英语上册 Module 6 Animals in danger Unit 2 The WWF is working hard to save them all课件(新版)外研版.pptx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋八年级英语上册 Module 6 Animals in danger Unit 2 The WWF is working hard to save them all课件(新版)外研版.pptx

1、Module 6 Animals in dangerUnit 2 The WWF is working hard to save them all.答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评习题链接1situation2scientist3southwest4research678910in the wildto help;help;livegetting smallersetting up;developingto be课内知识夯实基础5government答 案 呈 现习题链接1A2A3A4A题组专训突破考点5has(already)set up6B7A8development9A10is fe

2、d on grass11feed;to答 案 呈 现习题链接1A2A3A4A678910situationproducesouthwestnaturesymbol课后巩固拓展延伸5D1112131415set upthe symbol ofin danger;try to savein order tonature parks答 案 呈 现习题链接课后巩固拓展延伸1617181920DBBBD一、根据汉语提示写单词,并背记相应英语词汇1.The player didnt give up his hope in the hard _(形势).2.Chinese _(科学家)Yuan Longpi

3、ng is known as the“father of hybrid(杂交的)rice”.situationscientist3.Mr Lin lives in the _(西南)of China.4.Tu Youyou and her team did a lot of _(研究)and developed artemisinin(青蒿素).5.Our_(政府)makes lots of plans to help people live better.southwestresearchgovernment二、根据汉语意思完成句子,并背记英语句子6.如今,在野外大约只有1600 只大熊猫。

4、There are only about 1,600 pandas _ _ _ today.inthe wild7.科学家们正在做大量的研究来帮助大熊猫繁殖更多的幼崽,并且帮助大熊猫幼崽生存下来。Scientists are doing a lot of research _ _ pandas produce more babies and _ baby pandas _.to helphelplive8.竹林(面积)正在变得更小,因此大熊猫正在失去它们的家园。The bamboo forests are _ _,so pandas are losing their home.getting

5、smaller9.为了保护野外的大熊猫,政府正在建造自然公园和制订其他计划。In order to protect pandas in the wild,the government is _ _ nature parks and _ other plans.setting up developing10.并且它选择大熊猫作为它的标志。And it chose the panda _ _ its symbol.to be1.Why do many farmers put their products online these days?_ them more easily.【2020成都】A.

6、To sellB.SellC.SellingA【点拨】分析句意可知,前文询问原因,所以此处表示“为了更容易卖”,可用动词不定式表目的。2.With the improvement in transportation,students in some small villages no longer go on ropeways _ rivers to schools.【2020安顺改编】A.to cross B.cross C.crossedA【点拨】根据空前的“go on ropeways”并结合选项动词cross可知,此处是动词不定式作目的状语,表示走索道过河上学。3.She got up

7、 early this morning _ catch the first bus to work.A.in order toB.in order thatC.so that D.as a resultA【点拨】in order to“为了”,后加动词原形,表示目的;in order that后接从句;so that“因此,以便”,引导目的状语从句;as a result“结果,因此”,其后通常用逗号与后面的句子隔开。由catch为动词原形知用in order to。4.I think I am the shyest in my class.What should I do?Be more a

8、ctive in class _ you can improve your ability to express yourself.【2020滨州】A.so thatB.unlessC.or D.althoughA【点拨】so that以便,引导目的状语从句;unless除非,引导条件状语从句;or或者,表并列;although尽管,引导让步状语从句。分析句子可知,此处表示“在课堂上更加活跃,以便你可以提高你表达自己的能力”,强调目的。5.中国在很多国家已经建立了5G基站。(set)【2020黄冈】China _ 5G stations in many countries.has(alread

9、y)set up6.The government is trying to protect the environment now.Yeah.It is reported that some factories will be _ soon.A.set up B.shut down C.given up D.turned offB7.The Belt and Road(一带一路)will be a chance to help the countries _,so more and more countries want to catch it.A.develop B.stand C.desc

10、ribe D.raiseA8.With the _(develop)of 5G,Huawei makes peoples life more convenient.【2020永州】development9.We shouldnt _ the animals in the zoo.Thats the rule.A.feedB.produceC.mindD.missA10.绵羊以草为生。A sheep _ _ _ _.is fed on grass11.请给小羊喂些草。Please _ some grass _ the lamb.feed to一、单项选择1.As the“mother river

11、 of China”,the Yellow River is the _ of the spirit of the Chinese people.【2020牡丹江】A.symbolB.backgroundC.dreamA【点拨】用词义辨析法。symbol象征;background背景;dream梦想。分析句意可知,此处表示“黄河是中华民族精神的象征”,强调象征含义,其他两项语意不通。2.Tom came to school very early so that he could clean the classroom yesterday.(同义替换)_A.in order thatB.in o

12、rder toC.in order D.so as toA【点拨】in order that与so that后均可接目的状语从句,且可以互相替换。3.I got up early this morning _ my grandma at the airport.A.to pick up B.picking upC.picked up D.picks upA4.This company _ mobile phones of good quality.They are very popular among teenagers.A.produces B.growsC.passes D.agreesA

13、5.What do the sheep _?Grass.A.liveB.feedC.live inD.feed onD【点拨】feed on以为食。二、根据句意及首字母提示完成句子6.The player didnt give up his hope in the hard s .7.We all hope the pandas can p more babies.ituationroduce8.Mr Lin lives in Kunming,it is a city in the s of China.9.More and more people enjoy having a short t

14、rip to n .on weekends.10.We all know the red rose is the s of love.outhwestatureymbol三、根据汉语意思完成句子,每空一词11.三年前,他创办了一家互联网公司。He _ _ an Internet company three years ago.set up12.我们都知道橄榄枝是和平的象征。We all know the olive branch is _ _ _ peace.the symbolof13.很多动物处于危险中。我们应该尽力挽救它们。Many animals are _ _.We should _

15、 _ _ them.in dangertry to save14.我们努力学习的目的是实现我们的梦想。We study hard _ _ _ make our dreams come true.in order to15.动物们应该回到自然公园生活。Animals should go back to _ _ to live.nature parks四、【2021原创】阅读理解16.Tibetan antelopes mainly live in _.A.Xinjiang B.TibetC.Qinghai D.All of the above请同学们看典中点第40页短文。D【点拨】藏羚羊主要分布

16、于中国的西藏、新疆和青海,选项A、B、C均不完整,故D项正确。17.How many Tibetan antelopes are killed every year?_A.About 2,000.B.About 20,000.C.About 22,000.D.About 25,000.B【点拨】细节理解题。根据文中“It is reported that there are about 20,000 Tibetan antelopes being killed every year.”可知,藏羚羊每年被杀害大约20,000只。故选B。18.The writer says out _ ideas

17、 in this passage.A.two B.three C.four D.fiveB【点 拨】细 节 理 解 题。根 据 文 中 第 二 段 中“FirstlySecondlyThirdly”可知作者提出了三个建议。故选B。19.Whats the Chinese meaning of the underlined word“rare”?_A.昂贵的B.罕见的C.西藏的D.危险的B【点拨】词义猜测题。由第一段中“an endangered animal”可知,藏羚羊是一种罕见的动物。故选B。20.Which of the following is TRUE?_A.Tibetan ante

18、lopes are from Africa.B.The writer wants to be a volunteer of World Environment Organization.C.The Tibetan antelope is a dangerous animal.D.The writer encourages people to protect Tibetan antelopes.D【点拨】细节理解题。选项A“藏羚羊来自非洲”、选项B“作者想成为世界环境组织的志愿者”及选项C“藏羚羊是一种危险的动物”均不合文意。根据“encourage more volunteers to make a contribution to protecting Tibetan antelopes”判断D项正确。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1