ImageVerifierCode 换一换
格式:PPTX , 页数:41 ,大小:1.45MB ,
资源ID:380360      下载积分:3 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-380360-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021秋八年级英语上册 Module 10 The weather Unit 2 The weather is fine all year round课件(新版)外研版.pptx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021秋八年级英语上册 Module 10 The weather Unit 2 The weather is fine all year round课件(新版)外研版.pptx

1、Module 10 The weatherUnit 2 The weather is fine all year round.答 案 呈 现温馨提示:点击进入讲评习题链接1round2northwest3storms4miles678910to see;to gogets cooler;turn goldtake photos ofDo not forget tocompared to课内知识夯实基础5southeast答 案 呈 现习题链接1A.getB.bring C.to take2D3A4can be6789B不要总拿你自己和别人比。from time to timeA题组专训突破考点

2、5C答 案 呈 现习题链接1A2D3D4C678910to fishto taketo carrybuysclimb课后巩固拓展延伸5A1112131415from time to timeto take photosall year roundbetween;andcompared to答 案 呈 现习题链接1617181920to see you againIts nice/great to seeIts a good idearains a lotCompared with课后巩固拓展延伸2122232425DBCAD一、根据汉语提示完成句子,并背记相应词汇1.The horse is

3、running _(围绕)the field.2.There is little rain in the _(西北)of the country.roundnorthwest3.The radio says there will be _(暴风雨)tomorrow.4.How far is the bookshop from here?Its about 2 _(英里).5.Mr Smith lives in a _(东南的)house alone.stormsmilessoutheast二、根据汉语意思完成句子,并背记英语句子6.从东海岸到西海岸大约有3000 英里,所以认真选择要看的地方和

4、要去的时间。It is about 3,000 miles from the east coast to the west coast,so choose carefully the places _ _ and the time _ _.tosee to go7.天气变得更凉爽,树叶开始从绿色变成金色,再变成棕色。The weather _ _,and the green leaves start to _ _,then brown.gets coolerturn gold8.带上你的照相机以便拍摄秋天的树木。Bring your camera so you can _ _ _ the au

5、tumn trees.take photosof9.不要忘记随身带一件暖和的毛衣。_ _ _ _ bring a warm sweater with you.Do not forget to10.与其他地方相比,在得克萨斯州和东南部地区,通常天气很热,阳光灿烂。In Texas and the southeast,it is usually very hot and sunny _ _ other pared to1.用bring,take,get的适当形式完成句子A.Im thirsty(口渴的)now.Please _ me a glass of water.B.Youd better f

6、inish the homework today and _ it here tomorrow.C.When you leave the classroom,dont forget _ some books.getbringto take2.When spring comes,trees begin to _ green.A.sound B.taste C.keep D.turnD3.Winter is coming.The weather is _ cold.A.getting B.turning C.going D.becomingA【点拨】get与形容词连用,构成系表结构。4.此刻玲玲可

7、能在图书馆。Lingling _ _ in the library right now.can be5.I walked here today,so this bike _ be mine.A.can B.mustnt C.cant D.mustC6._ with my fathers handwriting,mine is poor.【2020天水】A.Compare B.ComparedC.Comparing D.ComparesB【点拨】compared with sb.“和某人相比”。7.Dont always compare yourself with others.(翻译)【202

8、0滨州】_不要总拿你自己和别人比。8.那个小女孩不时地向窗外看。她在等着她的妈妈。The little girl looked out of the window _ _ _ _.She was waiting for her mother.fromtime to time9.The coffee in this shop is pretty good.Ms.Zhang comes here at times.(同义替换)_ 【2020黔东南】A.sometimes B.neverC.on time D.in timeA【点拨】sometimes有时;never绝不;on time按时;in

9、time及时。根据句意可知,题中画线短语at times意为“有时”,故选A。一、单项选择1.How delicious the meal is!Did Kangkangs mother cook it?It _ be her.These days she has been in a poor village to help the people there.【2020铜仁】A.cant B.wont C.mustnt D.needntA【点拨】根据“These days she has been in a poor village to help the people there.”可知,此

10、处表示否定猜测,故选A。2.Youd better _ hard from now on,_ you will fail in the exam.【2021大庆模拟】A.work;and B.working;orC.working;and D.work;orD【点拨】用语法分析法。had better do sth.为固定搭配,意为“最好做某事”;or意为“否则;或者”,由前面句意“你最好从现在开始努力学习”推知后面句意“否则你将会考试不及格”。3.Hey,boys!Look at the falling _.Well,its telling us that autumn is coming.

11、A.leaf B.leafs C.leafes D.leavesD4.I want to take photos of the mountains,but I forgot _ my camera.A.bring B.bringingC.to bring D.bringsC5.Spring is coming.The weather _ warm.A.is getting B.is turningC.is growing D.is feelingA二、用括号内所给词的适当形式填空6.The best time _(fish)is in autumn.7.Its a good idea _(ta

12、ke)an umbrella in England.to fishto take8.Its very kind of you _(carry)books to the classroom.9.Because its cold here,he _(buy)some warm clothes.10.Lets _(climb)the Great Wall this Sunday.to carrybuysclimb三、选择合适的短语并用其适当形式填空11.My best friend moved to another city,but we still get together _.from time

13、 to timecompare to,take photos,betweenand,from time to time,all year round12.Bring your mobile phone if you want _ of the autumn trees.13.Welcome to my home town.Its beautiful _.to take photosall year roundcompare to,take photos,betweenand,from time to time,all year round14.The workers will build a

14、new railroad _ Beijing _ Xinjiang.15.The goods of this shop are much cheaper _ those in that one.betweencompared tocompare to,take photos,betweenand,from time to time,all year roundand四、根据汉语提示完成英文句子,每空一词16.能够再次见到你,我感到很高兴。Im very glad _ _ _ _.to see you again17.在泰山看到日出很好。_ _ _ _ the sunrise in Mount

15、Tai.Its nice/great to see18.带上地图是个好主意。_ _ _ _ to bring a map.Its a good idea19.在中国南方,春天通常下很多雨。It often _ _ _ in spring in the south of China.rains a lot20.同去年相比,我们今年取得了更多的成就。_ _ last year,we made more achievements this year.Compared with五、【2021原创】阅读理解21.What will the weather be like in Beijing?_A.Su

16、nny.B.Snowy.C.Rainy.D.Cloudy.D请同学们看典中点第68页短文。【点拨】细节理解题。由第二段中的“Beijing will be cloudy.”可知选D。22.Shanghai will be sunny but _ tomorrow.A.wind B.windy C.cloud D.cloudy B【点拨】细节理解题。由第二段中的“It will be sunny in Shanghai,but there will be a strong wind in the afternoon.”可知,上海明天晴朗但下午多风。故选B。23.If you would like

17、 to have a short trip,youd better go to _.A.Beijing B.Shanghai C.Taipei D.ChongqingC【点拨】细节理解题。由第二段中的“In TaipeiYou can do sports in the park or have a short trip around the city.”可知,台北的天气适合短期旅行。24.When can you listen to the weather report?_A.In the evening.B.In the morning.C.At noon.D.In the afternoo

18、n.A【点拨】细节理解题。由第一段首句句意“大家晚上好!”可知,应该是在晚上。故选A。25.Which of the following is NOT TRUE?_A.You can bring an umbrella with you.B.Chongqing will be sunny the day after tomorrow.C.Its better for Guangzhous children to stay inside instead of going out.D.Its a bit hot in Taipei and youd better wear Tshirts.D【点拨】判断正误题。由第二段中的“Its a bit hot and youd better wear sunglasses.”可知,天气有点热,你最好戴太阳镜。故D项错误。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1