ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:9 ,大小:445KB ,
资源ID:374020      下载积分:2 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-374020-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(20) WORD版含答案.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(20) WORD版含答案.doc

1、广西来宾市2017高考英语一轮阅读理解专练(20)含答案阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (A、B、C和D) 中, 选出最佳选项。A man was working on his motorcycle in his yard.Suddenly it started to move.The man,still holding the hand lebars,was dragged through the glass doors,along with the motorcycle,and was thrown onto the floor inside the house.The wife

2、 ran in and found her husband lying on the floor,cut and bleeding.She ran to call an ambulance (救护车)The ambulance arrived and they took the man to the hospital.The wife picked up the motorcycle and pushed it outside.There was gas all over the floor,so the wife got some paper towels,cleaned the gas w

3、ith them,and threw them in the toilet.After he was treated,the man returned home.Not long after that he went to the bathroom,sat down on the toilet and smoked a cigarette.Sitting there,he finished the cigarette and threw it into the toilet.The wife,who was in the kitchen,heard the loud explosion (爆炸

4、声) and her husband screaming.She ran into the bathroom,and there she found her husband lying on the floor!His trousers had been blown away and his buttocks and other parts of his body were covered with burns!The wife again ran to the phone to call an ambulance.The same people came!While they were ca

5、rrying the husband down the stairs to the street,one of the men asked the wife how the husband had burned himself.She told them and they started laughing very hard.One of them fell and the husband fell,too.The poor husband fell down the remaining stairs and broke his arm.1What most probably made the

6、 motorcycle start moving?AThe man himself started it to see if it was working.BHis wife did it for him to check if there was something working.CThe motorcycle started by itself.DThe man started the motorcycle without knowing it.解析:根据文章第一段第一句“A man was working on his motorcycle in his yard.Suddenly i

7、t started to move.”可知the man很可能无意当中发动了车。答案:D2What did the wife do after the first accident?AShe did nothing except calling the policemen.BShe cleaned the gas with paper towels and threw them into the toilet.CShe took the motorcycle and pushed it into the room.DShe took her hushand to the hospital.解析

8、:根据第二段“.the wife got some paper towels,cleaned the gas with them,and threw in the toilet”可知选B。答案:B3What do we know about the gas that caused the explosion?AThe gas was from the motorcycle and could easily cause an explosion.BThe gas was of poor quality.CThe gas made the hushand suffer 4 accidents in

9、 a day.DThe gas should have burned the wife.解析:根据文章可知,引起爆炸的gas是来自motorcycle,并且非常容易爆炸,B、C、D都谈不上。答案:A4The passage is most likely to be found in_Aa surveyBa textbookCa report Da book of funny stories解析:文章读起来很有趣,所以很有可能是摘自funny stories的书籍。答案:D5Which is the best title for this passage?AWhat a Bad Day for

10、the Husband and WifeBA Mans Worst DayCA Man Had Three Accidents in One DayDA Wife Burned Her Husband and Broke His Arms解析:短文主要讲述了这位husband在一天中所遭遇的一系列事故,所以标题B最合适。答案:B。【长春市普通高中2016届高三质量监测(一)】 D阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。At Bristol Zoo Gardens you can enjoy an amazing world of anima

11、ls, all within our award-winning 12 acre gardens. With over 400 species and nine animals houses under cover, its one of the best days out in Bristol whatever the weather. We suggest you allow 2-5 hours for your visit to really take in everything we have to offer.By visiting Bristol Zoo you will be d

12、irectly contributing to the conservation of endangered species and habitats. Admission prices at Bristol Zoo include a 10% voluntary donation to help support our conservation projects.With so many things to do in Bristol Zoo, it really is one of the top attractions in Bristol and the South West.Adop

13、ting an AnimalHelp us look after your favorite animal by becoming an animal adopter; it makes a fantastic gift for any age!Choose from 10 of our favorite animals to adopt, which costs just 45. Adopt them in a matter of minutes online.Opening hoursWere open every day from 9 am to 5:30 pm in peak seas

14、on, and close at 5 pm during off peak. The Zoo is closed on Christmas Day. Last entry to the Zoo is an hour before closing time and animal houses close half an hour before closing time.Traveling by busOur bus service is operating every 30 minutes on Sundays and public holidays only. The service will

15、 enable guests to travel to the Zoo or anywhere along the route. The service is FREE to Bristol Zoo members all you need to do is bring your membership card.We encourage all of our guests to use public transport when coming to the Zoo.1. By visiting the zoo, you will _.A. contribute to protecting en

16、dangered speciesB. enjoy a 10 % discount off the admissionC. become a volunteer for species at the zooD. be asked to donate extra money for conservation2. What message can we get from the text?A. You can take care of 10 favorite animals.B. The zoo is opened all the year around.C. Visitors are encour

17、aged to come by bus. D. The zoo provides free public transport.3. Where can we most likely read the text?A. At the geography text. B. In a science magazine.C. At the entrance to zoos. D. On the Internet.D篇:【语篇解读】本文是应用文,介绍了去Bristol Zoo公园参观的一些相关信息。1.A【命题立意】细节理解题。考查学生通过阅读文章获得信息或寻求细节的能力。【试题解析】结合第二段的第一句话

18、“By visiting Bristol Zoo you will be directlycontributing to the conservation of endangered species and habitats”可知,答案为A。2.C【命题立意】细节理解题。考查学生通过阅读文章获得信息或寻求细节的能力。【试题解析】根据最后一段的信息 “to use public transport”可知,答案为C。3.D【命题立意】推理判断题。考查考生根据文章内容确定其出处的能力。【试题解析】根据文章小标题“Adopting an animal”下第二自然段“Adopt them in a ma

19、tter of minutes online.”可知,这篇文章来自于网络,答案为D。【长春市普通高中2016届高三质量监测(二)A阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。Its hard to talk to dad sometimes. His silence about his feelings and thoughts made him mysterious and hard to see through. You could never break his hard shell and get to know him. And he

20、 seemed to want to stay that way too.But a year ago when my relationship with my wife and career took a hit, I needed my dad to pull back the curtain soI could see him as real and accessible. I was facing serious problems, and I wanted to know whether he had faced them before and how he had found hi

21、s way, because I felt like I had lost mine. In desperation, it occurred to me that sending an email might be the key, so I wrote him one, telling him about my regrets and fears, and I asked him to answer, if he felt like it.Two weeks later, it showed up in my inbox: a much-thought, three-page letter

22、. Dad, a 68-year-old retired technologist and grandfather of four, had carefully considered my message, and crafted a response. He mentioned his lost love, the foolish mistake he made in career and the stupid pride he had between him and his parents. He comforted me that “life will still find its ri

23、ght track despite many of its twists and turns.”I closed the email and started to cry, because I wished I had opened up earlier but was grateful it wasnt too late. I cried because at 33, in the midst of my own struggles, his letter instantly put me at ease. And I cried because in the end, it was so

24、simple: I just had to hit “Send.”Weve since had many email exchanges. This increasing communication opened a door into his world. My problems havent been magically solved, but getting to know my dad better has made the tough stuff more manageable and life sweeter. Its hard to talk to dads sometimes,

25、 but Im glad I found a way to talk to mine.1. The authors dad can be best described as _.A. quiet and caringB. optimistic and carelessC. selfish and lonelyD. indifferent and serious2. The underlined part in Paragraph 2 can be best replaced by “_”.A. draw the curtainB. become more optimisticC. show h

26、is true selfD. clear the misunderstanding3. Which of the following is NOT true?A. My dads email was quickly written.B. I was moved when reading the email.C. The email contained much information.D. I wished I could have consulted him earlier.4. What can be a suitable title for the text?A. Communicati

27、on Is the Best PolicyB. Emails From My DadC. A Man of Few WordsD. My Mysterious DadA篇:【语篇解读】本文是一篇记叙文,讲述了父子通过邮件,最终打开心扉彼此交流的故事。1.A【命题立意】推理判断题。考查考生对具体信息的理解和推理判断能力。【试题解析】由文章第一段 “His silence about his feelings and thoughts made him mysterious and hard to see through” 得知,父亲言语不多。且从后文可知,父亲对儿子的困难尽心解答,答案为A。2.

28、C【命题立意】词义推断题。考查学生根据上下文语句推断生词含义的能力。【试题解析】根据文章第二段第二行”pull back the curtain”的目的是”so I can see him as real and accessible”可知,划线短语含义应为C “展示出真实的自己”。3.A【命题立意】细节理解题。考查考生对具体信息的理解和提取能力。【试题解析】根据文章第三段第一句“a much-thought letter”得知,父亲的邮件是经过深思熟虑写成,因此A项错误。答案为A。4.B【命题立意】主旨要义题。考查学生领会文章主旨大义、概括主题的能力。【试题解析】全文叙述的是通过一封封邮件,

29、父子得以沟通,关系变得融洽。答案为B。阅读下列四篇短文,从每小题后所给的A,B,C或D四个选项中,选出最佳选项。In 1995, Susan Boyle went to Glasgow to audition(试演) for My Kind of People, a televised talent show popular in the UK. She was immediately rejected. She was nervous during the audition, and felt she didnt perform well, but her brother said that

30、 she was rejected because of her plain looks. Boyle was not discouraged and continued to sing at church and at the karaoke nights in a local pub. Boyle suffered a personal loss in 1997, when her father passed away. After his death, Boyle put her big dreams on hold to care for her sick mother Bridget

31、 Boyle. The mother and daughter often talked of Susans possible fame. Bridget Boyle encouraged her daughter to take part in singing competitions. “She was the one who said I should enter Britains Got Talent. We used to watch it together.” susan later told reporters. “She thought I would win.”In 1999

32、, Boyle used all of her savings to pay for a professional demo (样本唱片) tape, which she sent to record companies. In 2002, Boyle began taking singing lessons from voice coach Fred ONeil. In 2007, Boyles mother passed away at the age of 91. A neighbor reported that when Bridget Boyle died, her daughter

33、 “wouldnt come out for three or four days or answer the door or phone.” she lived alone with her cat, Pebbles. For over a year, she refused to sing. But in August of 2008, ONeil urged her to try out for Britains Got Talent. Convinced that the performance would be an honor to her mother, Boyle auditi

34、oned in Glasgow, Scotland. She sang I Dreamed A Dream in the first round of the show, which was aired on 11 April 2009. The 47-year-old Scottish womans plain looks provided a sharp contrast (对比) to her powerfully beautiful voice. The performance astonished the audience and the judges. Online videos

35、of her performance totaled over 40 million views within a week. Although she failed to win the final of Britains Got Talent, Susan Boyle became globally popular. Her first album I Dreamed A Dream has sold over five million copies. 1. Bridget Boyles attitude towards her daughters musical talent can b

36、e described as_.A. critical B. doubtfulC. indifferent D. optimistic2. From Para. 4 we learn that Boyle_.A. was slightly discouraged by her voice coachB. entered Britains Got Talent to prove her abilityC. decided to give up her singing careerD. was deeply affected by her mothers death3. Which of the

37、following is TRUE about Susan Boyle? A. Her international fame grew rapidly in 2008. B. Her audition for My Kind of People failed. C. She has never stopped singing since 1995. D. She was the winner of Britains Got Talent. 4. In writing this passage, the author mainly intends to_.A. tell us how Boyle

38、s dream came trueB. let us know more about Boyles personal lifeC. show how Boyle was influenced by her familyD. explain how to enter and win a talent show【参考答案】14、DDBA【2016高考训练题】阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项。(主旨大意)(议论文) helps human societies survive in changing natural environmentFor example, t

39、he end of the last Ice Age, beginning about 15,000 years ago, brought a big challenge to which humans had to adaptBefore this time, large parts of the northern hemisphere were covered in great sheets of ice that contained much of the earth s waterIn North America, large animals that wandered the vas

40、t tundra(冰原)provided people with food and materials for clothing and simple sheltersWhen the earth became warm, large Ice Age animals disappeared, and many land areas were covered by rising sea levels from melting iceBut people survived, they developed new technologies and learned how to survive on

41、new plant and animal speciesFinally some people settled into permanent villages, durable houses and farmsCultural adaptation has made humans one of the most successful species on the planetThrough history, major developments in technology, medicine, and nutrition have allowed people to reproduce and

42、 survive in ever-increasing numbersThe global population has risen from 8 million during the Ice Age to about 6 billion todayHowever, the successes of culture adaptation can also create problems in the long runOver the last 200 years, people have begun to use large quantities of natural resources an

43、d energy and to produce a great amount of material and chemical wastesThe global population now consumes some important natural resourcessuch as petroleum, wood, and mineralsfaster than nature can produce themMany scientists believe that in the process of burning fuels and producing wastes, people m

44、ay be changing the global climate in unpredictable and possibly harmful waysThus, the adaptive success of the present-day global culture of production and trade may be temporary1. What is the first paragraph mainly talking about?(主旨)A. How the human beings survived in the Ice Age B. What the situati

45、on was like during the Ice AgeC. What caused the Ice Age to come to an end D. Why the Ice Age was very important2. To deal with the problems, human beings should _according to the passage(细节)A. stop developing any longer B. reduce the overuse of natural resourcesC. stop the global warming and using

46、natural resources D. save more animals in case they all die out3. Which of the following is the problem caused by cultural adaptation according to the passage?(细节)A. A very developed culture came into being B. New technologies have been developed C. Natural resources have been used up. D. Human acti

47、vities have done damage to the balance of nature.4. Which of the following can be the best tide of the passage?(主旨)A. Natural Environment Should Be ProtectedB. The Success of Cultural Adaptation Is Not PermanentC. The Global Population Is Increasing Since Ice Age D. Human Beings Are Capable of Surviving on Earth参考答案14、ABDB

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1