ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:10 ,大小:244KB ,
资源ID:369926      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-369926-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021_2022版高中英语Module6AnimalsinDangerIntegratingSkills素养评价检测含解析外研版必修5202103091223.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021_2022版高中英语Module6AnimalsinDangerIntegratingSkills素养评价检测含解析外研版必修5202103091223.doc

1、课时素养评价十八Module 6Integrating Skills. 单句语法填空1. What do the five rings on the Olympic flag stand for? 2. For all three years I have been working for others. Im hoping Ill set up my own business someday. 3. She is a lively(live) child and popular with everyone. 4. They often waste their precious time do

2、ing(do) useless things. 5. It is a wonder that he remains alive after that accident. 6. You must try to focus all your attention on/upon your work and study. 7. The young man involved(involve) in studying paid no attention to the outside world. 8. Twenty students want to attend the class that aims t

3、o teach(teach) them how to read fast. 9. This is the mountain village where I stayed last year. 10. We have asked the neighbors to keep an eye on the house for us while we are away. . 单句改错1. It was this morning when I came across my former teacher in the supermarket. (whenthat)2. Could you tell me w

4、hen he retired such a famous company? (retired 后加from)3. While visit the park, I met a friend I once worked together with in Beijing. (visitvisiting)4. His first book is of great use for our course, but his latest one is not worthy reading. (worthyworth)5. The temple is now in bad conditions, and it

5、 needs to be repaired. (conditionscondition)6. He struggled on his feet and left without a word. (onto)7. The police arrived at the spot which the car accident happened and took pictures. (whichwhere)8. If only we arrived in time, we would not have missed the train! (第一个we后加had)9. I hope our governm

6、ent can pass a policy aiming at reducing waste. (aimingaimed)10. A sheep fed on this kind of special grass usually grows much faster than one on ordinary grass. (fedfeeding). 完成句子1. Only if the red light comes on is there any danger to employees. 只有红灯亮时才有危及职工的险情。2. Our policy is to focus on developi

7、ng these areas. 我们的政策着眼于把这些地区发展起来。3. Everybody knows, but nobody is supposed to know. 本来谁也不该知道, 结果人人都知道。4. When they saw the horse. all stood still in wonder. 当他们看到这匹马的时候, 他们都惊奇得呆住了。5. We shall make a trip on May Day, weather permitting. 天气允许的话, 我们五一节将外出旅游。. 阅读理解AAt the beginning of the 20th century

8、 there were more than a million lions worldwide. Today there are less than 30 000 in the wild. The remaining lions are increasingly threatened by habitat loss, hunting activities to protect farms and cattle. For generations, Masai tribesmen(部落成员) on the large African plains in southeastern Kenya hav

9、e hunted lionsto protect their farms and cattle. Today they celebrate the lions life. Noah is an elder in the Masai community. “We have decided as a community of the Masai to lay down our spears, and there will be no more killing of lions in our community. ” He is part of a group of Masai visiting t

10、he United States promoting (推广) the Predator (捕食性动物) Compensation Program. Conservation Internationals Frank Hawkins explains, “The Masai have been living with wildlife for many generations and it has been a conflicting relationship in many ways. They compete with the animals for food as lions eat t

11、heir cattle. Were trying to find ways in which the wildlife will become something useful to them. ” They had the Predator Compensation Fund founded in 2003. After much discussion, a group of Masai farmers agreed to protect lions. In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owne

12、r will be paid market value for the dead animals from the fund. One man said that in the past, when a lion killed cattle, they killed it on the spot. And now, after the start of the program, the Masai see the lion population growing. Since 2003, only four lions have been killed here. 【文章大意】本文主要介绍了Ma

13、sai人从前猎杀狮子, 导致狮子数量减少, 到后来实施了“捕食性动物补偿计划”, 他们不再猎杀狮子的这个变化过程。1. What is this passage mainly about? A. The wildlife in the world. B. Lions and the Masai. C. The reason why lions are killed. D. The living ways of the Masai. 【解析】选B。主旨大意题。通读全文可知, 文章的关键词就是Masai和lions。2. Masai tribesmen killed lions before 20

14、03 _. A. because lions were dangerous for people thereB. because dead lions were worth a lot of moneyC. because they wanted lions meat D. because they wanted to protect their farms and cattle【解析】选D。细节理解题。从第二段“For generations, Masai tribesmen on the large African plains in southeastern Kenya have hun

15、ted lionsto protect their farms and cattle. ”可知, Masai人是为了保护他们的农场和牲畜才杀死狮子的。3. According to the passage, why havent Masai tribesmen killed many lions since 2003? A. Because lions dont eat their cattle any more. B. Because they will be fined if they kill lions there. C. Because if a lion kills their c

16、attle, they will be paid for the dead animals from the fund. D. Because there are less than 30 000 lions in the wild now. 【解析】选C。细节理解题。从第四段“In turn, if lions or other predators kill their cattle, the Masai owner will be paid market value for the dead animals from the fund. ”可知, 现在如果有狮子或别的肉食类动物杀死了他们的

17、牛, 他们就可以从“捕食性动物补偿基金”里获得补偿, 所以他们没必要再杀狮子了。4. What do you think of the Masai? A. Reasonable. B. Cruel. C. Poor. D. Stupid. 【解析】选A。推理判断题。从为了保护牲口不得已而杀狮子, 到得到补偿后同意保护狮子, 都显示了Masai人是很通情达理的。B(2020保定高二检测)Not so long ago, a sailor sailing across the cold waters of the northern Pacific Ocean might have had ever

18、y chance of meeting a sea cow. This cow would have measured 10 meters long and weighed between five and ten tons and it would spend most of its day moving slowly in the seas, eating grass growing underwater. The cow in question was known as Stellers sea cow, which has now died out. Today, many peopl

19、e dont know that such a strange creature once existed, or dont know its unbelievable story, but many scientists have discovered many fundamental facts about this mystical (神秘的) animal. Surprisingly, the first recorded sighting of a Stellers sea cow didnt happen until 1741, when a sailing expedition

20、(探险队) was stuck on an uninhabited island, later named Bering Island. The sailors survived by hunting and eating the enormous sea cow. Like its modern relatives, the sea cow lived in groups. That and its slow moving behavior made it easy to be caught. Those sailors that escaped from the island spread

21、 word of the amount of meat to be found off its shore. As a result, more and more people came to hunt the animals. It is said that one sea cow could feed 33 men for a month. However, just 27 years after the island and species had been discovered by modern man, the last sea cow was reported killed. T

22、his makes the stellers sea cow one of the few truly large mammals known to have been driven extinct in the modern age. 【文章大意】这是一篇记叙文。文章主要讲述了虎头海牛是怎样灭绝的。5. What does the underlined phrase “in question” in Para. 1 mean? A. In danger. B. Referred to. C. In doubt. D. Being questioned. 【解析】选B。词义猜测题。第一段描述了

23、海牛的外形和习性, 根据画线短语后“was known as Stellers sea cow(就是虎头海牛)”可推知, “The cow in question was known as Stellers sea cow, which has now died out. ”意思是“上面提到的海牛就是虎头海牛, 现在已经灭绝了。”, 所以“in question”意思是“提到的”, 故选B。6. When did the Stellers sea cow become extinct? A. In 1717. B. In 1741. C. In 1768. D. In 1775. 【解析】选C

24、。细节理解题。根据第三段第一句“Surprisingly, the first recorded sighting of a Stellers sea cow didnt happen until 1741”和最后一段第一句“However, just 27 years after. . . the last sea cow was reported killed. ”可知, 虎头海牛是在1768年灭绝的, 故选C。7. Which of the following words can best describe the Stellers sea cow? A. Endangered. B.

25、Huge. C. Strange. D. Mild. 【解析】选B。推理判断题。根据第一段第二句“This cow would have measured 10 meters long, and weighed between five and ten tons. (这种牛约10米长, 重5到10吨。)”可知, 虎头海牛体型巨大。故选B。8. What is the text mainly about? A. An unbelievable story about the Stellers sea cow. B. When the Stellers sea cow became extinct

26、. C. How the Stellers sea cow has been driven extinct. D. The discovery about the Stellers sea cow dying out. 【解析】选C。主旨大意题。通读全文并结合最后一段中“This makes the stellers sea cow one of the few truly large mammals known to have been driven extinct in the modern age. ”可知, 文章主要讲述了虎头海牛是怎样灭绝的。故选C。. 短文改错假定英语课上老师要求同

27、桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误, 每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。增加: 在缺词处加一个漏字符号(), 并在其下面写出该加的词。删除: 把多余的词用斜线()划掉。修改: 在错的词下划一横线, 并在该词下面写出修改后的词。注意: 1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改10处, 多者(从第11处起)不计分。NoticeA grand event celebrating the 110th anniversaries of the founding of our school will be holding on S

28、eptember 12th. Former schoolmates from home and abroad are warm welcome to attend them. The celebration is planned to start at 9: 00 a. m. and end at 5: 00 p. m. in the school gym. After enjoyed the wonderful performances presented by teachers and students, you are to attend speeches and teaching se

29、minars be held in the teaching building. Please be in time and do remember not to walk about during the celebration. Taking photos or asking questions are allowed. Anyone that wants to make a speech should get well prepared ahead of the time. Students UnionJune 15th答案: 1. 【解析】第一句anniversariesanniver

30、sary。第110周年的校庆, 序数词后的名词需用单数。2. 【解析】第一句 holdingheld。hold与 anniversary之间是动宾关系, 所以这里需用被动语态。3. 【解析】第二句 warmwarmly。该处用副词来修饰形容词welcome, 表示热烈欢迎。4. 【解析】第二句 themit。此处意思是参加校庆, 所以attend后接的是anniversary, 故代词要用it。5. 【解析】第四句 enjoyedenjoying。介词后的动词要使用doing的形式。6. 【解析】第四句 在be前面加to。动词不定式作后置定语, 表示将来。7. 【解析】第五句 inon。in

31、time及时, on time准时。此处表示“准时到达”。8. 【解析】第六句 orand。taking photos和asking questions之间是并列关系, or表示选择关系, 所以需改为and。9. 【解析】第七句 thatwho。当先行词是不定代词somebody, anyone等时, 关系代词需用who。10. 【解析】第七句 去掉the。ahead of time提前, 为固定搭配。话题写作表达升级如何写介绍珍稀动物的说明文描写动物的作文属于说明文的范畴, 说明文是以说明为主要表达方式, 解释或指出某事物内在变化及原因的一种写作题材。文章的句子要求简洁、准确, 结构要体现内

32、在逻辑性, 同时要注意各段之间的衔接。根据下面提示, 用英语写一篇关于大熊猫的短文, 词数100个左右。大熊猫是一种哺乳动物, 生活在中国西部的森林地区, 以竹子为主食。大熊猫长相可爱, 喜欢爬树, 比一般动物都敏捷。由于栖息地被破坏, 大熊猫数量减少, 属于濒危动物。中国政府建立了大熊猫自然保护区, 人们也提高了相关的意识。这样, 大熊猫的数量才可能增长。完成句子1. 熊猫是一种哺乳动物。A panda is a kind of mammal. 2. 熊猫生活在中国西部的森林地区, 以竹子为主食。Pandas live in the forests in the west part of C

33、hina and feed mainly on bamboo. 3. 熊猫很胖, 但比其他动物都更擅长爬树。Pandas are fat, but theyre better at climbing trees than any other animal. 4. 由于栖息地被破坏, 大熊猫数量减少, 属于濒危动物。Because their habitats were destroyed, the number of pandas is decreasing, and now they are an endangered animal. 5. 这样, 大熊猫的数量才可能增长。Only in t

34、his way may its population increase. 句式升级6. 用非限制性定语从句合并1和2A panda is a kind of mammal, which lives in the forests in the west part of China and feeds mainly on bamboo. 7. 用although将3改写成让步状语从句Although (they are) fat, theyre better at climbing trees than any other animal. 8. 用现在分词作结果状语改写4Because their

35、 habitats were destroyed, the number of pandas is decreasing, making them an endangered animal. A panda is a kind of mammal, which lives in the forests in the west part of China and feeds mainly on bamboo. Pandas look very cute and although fat, theyre better at climbing trees than any other animal.

36、 During the past years, their habitats have been destroyed seriously, and therefore the number of pandas is decreasing, making them an endangered animal. However, to our great joy, our government has set up a natural reserve for pandas. Besides, we, every citizen, also should do whatever we can to p

37、rotect them and their living environment. Only in this way may its population increase. 1. 话题词汇(1)species物种(2)habitat栖息地(3)an endangered animal一种濒危动物(4)feed mainly on sth. 以为主食(5)the living conditions生存条件(6)in danger处于危险中(7)increase their population 增加它们的数量(8)set up a natural reserve 建立一个自然保护区2. 话题句

38、式(1)介绍外形A panda is a kind of mammal, which looks like a bear. 大熊猫是一种哺乳动物, 长相和熊相似。It lives in the forests in the west part of China and feeds mainly on bamboo. 它生活在中国西部的森林地区, 主要食物是竹子。(2)动物处境及应对措施The living conditions of pandas are becoming worse and worse. 熊猫的生存环境不断恶化。Many animals are being killed so that some of them are in danger of dying out. 许多动物被杀戮以至于有些动物处于灭绝的危险中。To protect pandas, measures must be taken to set up some nature reserves. 为了保护大熊猫, 必须采取措施建立一些自然保护区。

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1