ImageVerifierCode 换一换
格式:DOC , 页数:5 ,大小:61KB ,
资源ID:369821      下载积分:7 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-369821-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021_2022学年高中英语Unit3CelebrationPeriod1课后阅读训练含解析北师大版必修120210324147.doc)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021_2022学年高中英语Unit3CelebrationPeriod1课后阅读训练含解析北师大版必修120210324147.doc

1、Unit 3 Celebration课后阅读训练 十一Unit 3Period 1. 阅读理解AThe little town of Half Moon Bay has become the pumpkin capital of California. Each year about 6, 000 tons of this unusual fruit are raised and shipped as far as Hawaii and the east coast of the United States. Yet pumpkins were first grown in the town

2、only in 1934, when a nine-year-old boy planted a few seeds and grew a crop of his own. Now they are such big business that Half Moon Bay holds a pumpkin festival in fall every year and there are more than 10, 000 visitors. Farmers work all summer to try to grow the biggest pumpkins in the world, and

3、 thousands of visitors come to help harvest them. The festival is held at the same time with Halloween at the end of October. Children all over the country make Jack-O-lanterns(南瓜灯)out of pumpkins by emptying them, carving faces in them and putting candles inside. The insides of the pumpkins can the

4、n be used to make delicious pies. The Indians of the eastern United States had been eating pumpkins long before the first settlers arrived. But this food was not introduced in Europe until the 1500s, when the Spanish explorers brought some back from Mexicowhere they were first grown some 8, 000 year

5、s ago. 【语篇概述】美国加州有一个叫半月湾的地方, 那里有一个有趣的南瓜节。1. Who are the earliest to eat pumpkins? A. The first settlers in America. B. The Spanish explorers who brought some back. C. The Indians of the eastern United States. D. The farmers who first grew them in California. 【解析】选C。细节理解题。从第二段第四句“The Indians of the e

6、astern United States had been eating pumpkins long before the first settlers arrived. ”可以推出答案为C项。2. When did Europeans begin eating pumpkins? A. In the 1500s. B. About 8, 000 years ago. C. In the year 1934. D. Before the first settlers arrived in America. 【解析】选A。推理判断题。文章最后一句“But this food was not in

7、troduced in Europe until the 1500s, . . . ”说明了欧洲人开始吃南瓜的时间应该是16世纪。3. How long does it take from planting the seeds to harvesting the pumpkins? A. A whole summer. B. More than half a year. C. Four or five months. D. From spring to fall. 【解析】选C。推理判断题。由第一段最后两句可推知南瓜从播种到收获大约有四到五个月的时间。4. Whats the best tit

8、le of this passage? A. A Special FestivalB. Halloween and PumpkinsC. Pumpkin CapitalD. How Pumpkins Come from【解析】选A。主旨大意题。本文介绍的是美国的一个特殊节日南瓜节。BThe Internet has become part of teenagers life. A news report on 3, 375 students aged from 10 to 18 in seven Chinese cities found that 38 per cent of them bel

9、ieve they use the Internet often. While most of them get useful information and use the Internet to help in their studies, some are not using it in a good way. Many are playing online games too much. A few even visit Web sites they should not look at. A middle school teacher from Beijing warns that

10、bad things can happen if young people spend too much time on the Internet. She had a student who used to be good at school. But then he started visiting sex Web sites. He went mad, cheated a girl and was taken away by the police. In order to help young people use the Internet in a good way, a textbo

11、ok on good Internet behavior has started to be used in some Shanghai middle schools this term. The book uses real examples to teach students all about good ways of using the Internet. The book gives useful advice such as its good to read news or find helpful information to study. Some students also

12、make online friends. But if you are meeting a friend offline, make sure your parents know. Teachers and parents all think the book is a very good idea. This teacher said the book will be a guide for teens using the Internet. She believes it will keep students away from bad sites. “Many students are

13、using the Internet without guidance from their parents, ”she said. “The book will teach students how to be a good person in the online world. ”【语篇概述】随着网络的发展, 人们已经越来越离不开它。人们可以用它做很多事情, 特别是青少年, 所以如何正确使用网络越来越被人们重视。5. From the report, aboutstudents between 1018 years old in the seven cities use the Inter

14、net often. A. 3, 375B. 1, 280C. 2, 100D. 3, 000【解析】选B。推理计算题。由第一段第二句可知该题的答案为3, 37538%=1282. 5, 因为题中说的是about(大约)所以答案应为与1282. 5最接近的, 所以选B。6. What do most of the students do on the Internet? A. To make online friends. B. To play online games. C. To get useful information to help in their studies. D. To

15、visit Web sites they should not look at. 【解析】选C。细节理解题。由While most of them get useful information and use the Internet to help in their studies可知答案。7. Why do teachers and parents think the book is a good idea? A. Because it helps with the students studies. B. Because it gives useful information for s

16、tudying. C. Because it is used in Shanghai middle schools. D. Because it teaches students how to be a good person in the online world. 【解析】选D。细节理解题。由最后一段最后两句可知答案。8. The textbook mainly tells us. A. why we should use the InternetB. not to visit sex Web sitesC. how to use the Internet correctlyD. how

17、to get help from others【解析】选C。主旨大意题。文中谈及学生用网络做各种各样的事情, 但是文章主旨在于告诉人们如何正确使用网络。9. The writer advises the readers to. A. let their parents know before visiting their online friendsB. make more friends on lineC. read the textbook carefullyD. read news on the Internet only【解析】选A。细节理解题。文章最后一段第一句Some studen

18、ts also make online friends. But if you are meeting a friend offline, make sure your parents know. 可得知答案。. 阅读填句根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。We often focus on building relationships with others that we forget the essential first step: being friends of ourselves. 1. How can we have good r

19、elationships with others if we dont even have good relationships with ourselves? The problem might be worse than we expect. Maybe we dont like ourselves without realizing it. Here is a simple checklist: Is there anything you dont like about yourself from these lists? Your past: Maybe you have made m

20、istakes in the past which you feel bad about. 2. Even if that happened in distant past, your subconscious mind still has a reason not to like yourself. Your background: You might wish that you were born in a different family, or that you have a different background. 3. They seem to get whatever they

21、 want without working hard because of their background. Your personality traits(特点): You might have some personality traits that you dont like. For example, you may be an introvert(内向的人)and you dont like it; you wish you were an extrovert. Others might have better achievements than you, and no matte

22、r how hard you tried, it might seem impossible for you to match them. 4. Is there anything that resonates(引起共鸣)with you? All these give reasons to you not to like yourself. That in turn makes it difficult for you to be a good friend to yourself. 5. Here are some tips: Forgive yourselfAccept things y

23、ou cant changeFocus on your strengthsWrite your success storiesStop comparing yourself with othersAlways be true to yourselfA. You can do something to improve the relationships with others. B. You might then think that its because you are not smart enough or dont have enough talents. C. That is the

24、first step if we are to have good relationships with others. D. Fortunately, there are always things you can do to fix the situation. E. You might be disappointed with yourself on why you make such mistakes. F. Sometimes you might not believe yourself. G. Maybe you could not accept the fact that you are not as lucky as others. 答案: 15. CEGBD

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1