ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:34.55KB ,
资源ID:369324      下载积分:9 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-369324-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题 外研版必修第二册.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2022-2023学年新教材高中英语 Unit 6 Earth first Section C Developing ideas & Presenting ideas & Reflection课后习题 外研版必修第二册.docx

1、SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection必备知识基础练.单句填空1.(concern) about his student,the teacher called the students parents to find out why he was so often absent from class.2.Plastic bags cause litter and are a danger to wild animals which mistake them food.3.If any employee is found (leak)

2、 the trade secret,he or she will be fired immediately.4.Our English teacher creates an atmosphere in class we are free to express ourselves.5.In the past twenty years,a huge amount of environmental damage (cause) by air pollution.6.One-third of the country covered with trees and the majority of the

3、citizens black people.(be)7.In order to ease the traffic pressure,huge amounts of money (be) spent on the new highways in 2019.8.Youd better have the old furniture (remove) in order to make room for the new furniture.9.They urged me (eat) the strange food which I have never seen before.10.The Nobel

4、Prizes would be awarded to people who made great (contribute) to the causes of peace,literature,and the sciences.选词填空in some cases,depend on,mistake.for.,call on,turn off,break down,depend on,take.into account1.Students must interest when choosing courses.2.You cant imagine the machine must at this

5、busy hour.3.The fact is that all living things the sun for their growth.4.,this destination is not a choice which is worth considering.5.What makes me disappointed is that people often me my sister Lily.6.Please tell Tom not to leave the classroom unless he makes sure that all the lights are .7.We p

6、eople to learn from Lei Feng,who sets a good example to all of us.8.Whether we need more food how many people turn up.翻译句子1.就我而言,所有的学生和老师都应该努力工作,把安全放在心上。(concern)2.大多数医生认为吸烟有害健康。(majority)3.我们学校现在的学生人数是十年前的五倍。(倍数)4.成功不仅仅在于你做了什么,你没有做什么也同样重要。(depend on)5.在做决定之前,你应该考虑到各个方面。(take.into account)能力素养提升练.阅读

7、理解(2022安徽安庆高一上期中)主题语境:环境保护难度系数:建议用时:7分钟The earth is dying before us,yet we sit and watch.If the TV or the game system breaks,we run off to the stores to get it fixed immediately no matter what the cost.Why arent we willing to fix our earth?Are our televisions and game systems more important to us th

8、an where we live?Where shall we continue to live,until the end of time?The earth is our home and cannot be replaced.We must take care of it.We have come up with so much technology that limits us instead of helping us.Take that game system we run to repair for example.What does it do?It occupies kids

9、 time!The earth has already given kids plenty of entertainment in the forms of fields and hills,forests and plains,water and land.However,instead of using what the earth has given us,and helping kids by giving them exercise as they run around,we decide to ruin kids minds with game systems that glue

10、them to the screen for hours,and make them ignore their homework and chores.We have polluted this earth by making these things which do not even help in any way!We have already messed up this world,we have ruined the air,water,and animals that it has so willingly provided for us.We need to stop this

11、 destruction of life and bring back the world we had before.It will not be easy,but everybody can help!What about something as simple as turning the lights off when you leave a room?Recycling what can be recycled?Picking up litter?Donating money to an environmental organization?None of these things

12、are very hard.We cant just always say,“Oh,the earth is a mess.Ah,well,those big companies that are polluting so much can stop and fix it.” Instead,we need to help out.Its not only those big companies;its everyday things that we do too that are ruining the earth.So,stop and think about what you can d

13、o to make a difference to our world!1.Why does the author mention televisions and game systems in paragraph 1?A.To make people better aware of the urgency to the protection of the earth.B.To explore the great harm done to the earth by too much technology waste.C.To show the relationship between over

14、use of those things with early death.D.To remind people to spend less on them and use the saved money in a wiser way.2.It can be inferred from paragraph 2 that the author .A.thinks we must take care of our irreplaceable homethe earthB.thinks running around in fields occupies too much of kids timeC.t

15、akes an extremely negative attitude to things like game systemsD.takes it for granted that technology gives kids plenty of entertainment3.What does the underlined word “glue” in paragraph 2 probably mean?A.Return.B.Attract.C.Attach.D.Stick.4.What is the main purpose of the passage?A.To criticize tho

16、se big companies that ruin the earth.B.To ask people to save kids from the harm done by pollution.C.To give kids plenty of entertainment in a clean environment.D.To call on people to stop ruining the earth.应用文写作(2022湖南长沙二十一中高一上期中)全球气候变暖是目前人类面临的最大环境问题,请你根据以下提示,写一篇英语短文,为节能减排献计献策。要点提示:1.全球变暖的原因和危害;2.应对

17、措施;3.注意:1.词数 80100;2.可以适当增加细节,以使行文连贯。参考答案SectionCDevelopingideas&Presentingideas&Reflection.1.Concerned2.for3.leaking4.where5.has been caused6.is;are7.were8.removed9.to eat10.contributions.1.take;into account2.break down3.depend on4.In some cases5.mistake;for6.turned off7.call on8.depends on.1.As fa

18、r as I am concerned,all the students and teachers should work hard and keep safety in mind.2.The majority of doctors believe smoking is harmful to health.3.The number of the students in our school now is five times as big as it was ten years ago.4.Success doesnt only depend on what you do.What you d

19、ont do is equally important.5.You should take all aspects into account before you make a decision.【语篇解读】本文是一篇说明文。作者通过电脑游戏来反思我们做的许多事情已经毁坏了我们的母亲地球,号召人们停止毁坏地球的活动。1.A推理判断题。由第一段中的“Theearthisdyingbeforeus,yetwesitandwatch.IftheTVorthegamesystembreaks,werunofftothestorestogetitfixedimmediatelynomatterwhatt

20、hecost.Whyarentwewillingtofixourearth?”及“Whereshallwecontinuetolive,untiltheendoftime?”和第二段中的“Theearthisourhomeandcannotbereplaced.Wemusttakecareofit.”可知,电视和游戏系统坏了我们都会立即去修,对于正在我们面前垂死的地球我们不可替代的家园,它出问题了,我们更要去好好照顾、修理,可得出作者在第一段提到电视和游戏系统是为了使人们更好地意识到保护地球的紧迫性。2.C推理判断题。由第二段中的“Itoccupieskidstime!”和“However,i

21、nsteadofusingwhattheearthhasgivenus,andhelpingkidsbygivingthemexerciseastheyrunaround,wedecidetoruinkidsmindswithgamesystemsthatgluethemtothescreenforhours,andmakethemignoretheirhomeworkandchores.Wehavepollutedthisearthbymakingthesethingswhichdonotevenhelpinanyway!”可知,作者认为游戏系统占用了孩子们的时间,让他们忽略家庭作业和家务,

22、是无用的东西,可得出作者对游戏系统之类的东西持极端消极的态度。3.B词义猜测题。由第二段中的“Itoccupieskidstime!”和“However,insteadofusingwhattheearthhasgivenus,andhelpingkidsbygivingthemexerciseastheyrunaround,wedecidetoruinkidsmindswithgamesystemsthatgluethemtothescreenforhours,andmakethemignoretheirhomeworkandchores.”可知,游戏系统占用了孩子们的时间,说明游戏系统很吸

23、引人,以至于他们把多数时间花在屏幕上,glue在此处意为“吸引”。4.D推理判断题。由上文对于“我们做的许多事情已经毁坏了我们的地球母亲”的介绍和最后一段中的“So,stopandthinkaboutwhatyoucandotomakeadifferencetoourworld!”可知,本文旨在唤醒人们停止毁坏地球,而是要保护地球。.With the rapid development of the economy,pollution has become one of the most serious problems nowadays.The emission of greenhouse

24、gases not only results in more and more CO2 in the atmosphere but also keeps the temperature going up.It has many harmful effects on human beings and nature,such as the rise of sea levels,many natural disasters and so on.Therefore,its time to take steps to make a difference.First of all,we should sa

25、ve energy.Secondly,we should plant more trees as they absorb carbon dioxide from the air and refresh our spirit when we look at them.Finally and most importantly,we should talk with our family and friends about global warming to raise peoples awareness of the importance of protecting the environment.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1