ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:31.17KB ,
资源ID:367611      下载积分:5 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝   
验证码:   换一换

加入VIP,免费下载
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.ketangku.com/wenku/file-367611-down.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2021高考英语导学大一轮人教广西专用考点规范练33(选修7 UNIT 3) WORD版含解析.docx)为本站会员(a****)主动上传,免费在线备课命题出卷组卷网仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知免费在线备课命题出卷组卷网(发送邮件至kefu@ketangku.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2021高考英语导学大一轮人教广西专用考点规范练33(选修7 UNIT 3) WORD版含解析.docx

1、考点规范练33(选修7Unit 3).阅读理解The Coral Sea is home to an amazing variety of turtles,sharks,whales,dolphins,large fish,birds,corals,plants,and many other species.Many of these species are endangered elsewhere in the world,but still survive in the healthy environment of the Coral Sea.The Coral Sea is a larg

2、e series of coral reefs located off the northeast coast of Australia.This area is three times larger than Australias famous Great Barrier Reef,which the Coral Sea borders.The Coral Sea is one of the few coral reef environments that have remained largely undamaged by overfishing,oil and gas explorati

3、on and pollution.However,statistics show that coral reefs around the world are disappearing five times faster than rainforests.It is very likely that in the near future the Coral Sea will face the same threats to its existence.The Australian government is currently looking at options for protecting

4、the Coral Sea but has made no decisions.Environmentalists are pushing for laws to declare the Coral Sea area a marine protected area.This would mean a large “no-take zone” for fishermen,a no-exploration zone for gas and oil companies and a no-dump zone for pollution.This would make the Coral Sea a m

5、arine park larger than any in the world.We can write letters to Australian leaders,Australian environmental protection agencies,and Australian friends,to let them know that people worldwide support this protection of the Coral Sea.To lose this last great marine wildness would be a loss for the whole

6、 world.For more information,click here please.1.What is the authors purpose in writing this passage?A.To teach people how to protect the Coral Sea.B.To call for the public awareness to protect the Coral Sea.C.To show the amazing features of the Coral Sea.D.To explain the function of the Coral Sea.2.

7、What is the most important reason for protecting the Coral Sea?A.The Coral Sea,home to many species,will disappear soon.B.The Coral Sea is rich in oil and gas.C.The Coral Sea is three times larger than Great Barrier Reef.D.The Coral Sea will be a marine park larger than any in the world.3.You can mo

8、st probably read this passage .A.in a guidebook B.on a websiteC.in a science textbookD.on a TV show4.Which of the following is not mentioned in the passage?A.The reason for protecting the Coral Sea.B.The way to protect the Coral Sea.C.The location of the Coral Sea.D.The money-raising for saving the

9、Coral Sea.完形填空(2019全国)Its about 250 miles from the hills of west-central Iowa to Ehlers home in Minnesota.During the long trip home,following a weekend of hunting,Ehlers 1 about the small dog he had seen 2 alongside the road.He had 3 to coax(哄) the dog to him but,frightened,it had 4.Back home,Ehlers

10、 was troubled by that 5 dog.So,four days later,he called his friend Greg,and the two drove 6.After a long and careful 7,Greg saw,across a field,the dog moving 8 away.Ehlers eventually succeeded in coaxing the animal to him.Nervousness and fear were replaced with 9.It just started licking(舔) Ehlers f

11、ace.A local farmer told them the dog sounded like one 10 as lost in the local paper.The ad had a 11 number for a town in southern Michigan.Ehlers 12 the number of Jeff and Lisa to tell them he had 13 their dog.Jeff had 14 in Iowa before Thanksgiving with his dog,Rosie,but the gun shots had scared th

12、e dog off.Jeff searched 15 for Rosie in the next four days.Ehlers returned to Minnesota,and then drove 100 miles to Minneapolis to put Rosie on a flight to Michigan.“Its good to know theres still someone out there who 16 enough to go to that kind of 17,”says Lisa of Ehlers rescue 18.“I figured whoev

13、er lost the dog was probably just as 19 to it as I am to my dogs,” says Ehlers.“If it had been my dog,Id hope that somebody would be 20 to go that extra mile.”1.A.readB.forgotC.thoughtD.heard2.A.fightingB.tremblingC.eatingD.sleeping3.A.triedB.agreedC.promisedD.regretted4.A.calmed downB.stood upC.rol

14、led overD.run off5.A.injuredB.stolenC.lostD.rescued6.A.homeB.pastC.backD.on7.A.preparationB.explanationC.testD.search8.A.cautiouslyB.casuallyC.skillfullyD.angrily9.A.surpriseB.joyC.hesitationD.anxiety10.A.predictedB.advertisedC.believedD.recorded11.A.houseB.phoneC.streetD.car12.A.calledB.copiedC.cou

15、ntedD.remembered13.A.fedB.adoptedC.foundD.cured14.A.huntedB.skiedC.livedD.worked15.A.on purposeB.on timeC.in turnD.in vain16.A.caresB.seesC.suffersD.learns17.A.placeB.troubleC.wasteD.extreme18.A.serviceB.planC.effortD.team19.A.equalB.allergicC.gratefulD.close20.A.suitableB.proudC.wiseD.willing.语篇填空(

16、2018湖南常德模考)Millions of people in cities across China are using phone apps to borrow bicycles for local travel.This kind of technology is made for people 1. want to leave cars and motorcycles at home,and avoid spending money 2. a taxi service.Chinas Ministry of Transport reports that the two-year bik

17、e-sharing trend has put over 16 million bikes in China alone.It 3.(add) that more than 100 million Chinese have registered for bike-sharing.That has 4.(great) reduced car use and demand for gasoline.“I often use bike-sharing services because its very convenient,” said 36-year-old Wei Zhang,who uses

18、a 5.(share) bike several times a week to go to work.“I find 6. easy to hire one and will not worry about losing the bike,” the Beijing native added.No one knows the exact number of 7.(bicycle) on Chinas streets or how much bike-sharing has affected fuel demand.But the government,oil companies and a

19、study by Reuters all found that 8. (few) people are using cars.Bike-sharing 9.(be) crazy since late last year.More people are using public transportation.Even before the popularity of bike-sharing,observers were saying that the rising use of electric cars and better fuel efficiency meant 10. end for

20、 gasolines big growth story.短文改错(2019广西五市联合调研)When I was little,my parents would read me some fairy tales before I sleep,I fell in love for books and I couldnt sleep if my parents missed that part.Thank to my parents,books have been part of my life.Some people educate their children to reading more

21、books.They expect their children to make many money when they will grow up.But my parents just want me to enjoy reading.The more I read,greater joy I get from the books.Reading books also bring me some skills to solve problems in life.I know the ways to adjust myself but then face life positively,es

22、pecial when Im in low spirits.So Ill continue to read books.考点规范练33(选修7Unit 3).【解题导语】本文是一篇说明文,介绍了位于澳大利亚东北海岸的珊瑚海,它面临着即将消失的威胁。澳大利亚政府正在寻找方案,希望能保护这个伟大的野生海洋世界。1.B推理判断题。根据倒数第二段可知,该文旨在提高公众保护珊瑚海的意识。故选B项。2.A细节理解题。根据第一段第一句及第三段的最后两句“However,statistics show that coral reefs around the world are disappearing.It

23、is very likely that in the near future the Coral Sea will face the same threats to its existence.”可知,拥有许多物种的珊瑚海正在消失,因此它需要保护。故选A项。3.B推理判断题。根据文章最后一段“For more information,click here please.”可知,要获得更多的信息,请点击这里。因此可以在网上读到该文。故选B项。4.D细节理解题。保护珊瑚海的原因、方案及珊瑚海的位置文中均有提及,但没有提到为拯救珊瑚海筹集资金。故选D项。.【解题导语】本文是一篇记叙文。文章介绍了一位

24、男士帮助素不相识的人找回走丢的宠物狗的故事。1.C根据上文的following a weekend of hunting可知,Ehlers是在狩猎回家的路上,再结合下文的he had seen可知,此处表示他想起了他看到的那只小狗。think about“想起”。2.B根据下文可知,这是一只走丢的狗,所以trembling符合语境。根据下文的coax和frightened可排除A、C、D三项。3.A由第二段的“. succeeded in coaxing the animal to him.”提示可知,此处用try to do sth.“试图做某事”符合语境。agree“同意”;promise

25、“答应”;regret“后悔”。4.D根据上文的frightened可知,狗害怕了,由常识推知,它应是跑开了。5.C根据第三段的“.as lost in the local paper.”提示可知,此处应填lost。6.C根据下文的“.Greg saw,across a field,the dog moving 8 away.”可知,他和朋友又开车回去了,所以填back。7.D根据空前的形容词long and careful,结合下文的“.Greg saw,across a field,the dog moving 8 away.”可知,此处应为“寻找”,所以填search。8.A上文提到这是

26、一只走丢的狗,结合上一段中的frightened可知,此处填cautiously(小心翼翼地)符合语境。9.B根据replaced以及下文的“It just started licking Ehlers face.”可知,所填的词应该是和Nervousness and fear意思相反的词,浏览选项可知B项符合语境。10.B根据下文的“The ad.”提示可知,此处应填advertised。此处为同义复现。11.B根据下文的“Ehlers 12 the number of Jeff and Lisa to tell them.”可知,广告上有电话号码。12.A由于广告上有电话号码,Ehlers

27、要告诉他们,自然要给他们打电话。call“(给)打电话”。13.C根据上文可知,他找到了那条狗。所以此处应是Ehlers在电话里告诉对方他找到了狗。14.A根据下文提到的“.but the gun shots had scared the dog off.”可知,Jeff和他的狗一起外出狩猎,所以填hunted。15.D根据上文可知,Jeff的狗走丢了,他一直没有找到它,所以此处应填“in vain”,表示“徒劳地”。16.A根据上文可知,Ehlers回到Minnesota后,驱车100英里到达Minneapolis,把狗送上了去Michigan的航班。由此可知,此处填cares符合语境。17

28、.B由上题解析可知,Ehlers费了很大劲把小狗送回主人身边,此处用短语go to the trouble(不辞劳苦)符合语境。18.C此处指Ehlers为救这只走丢的狗而做出的努力,所以填effort。service“服务”;plan“计划”;team“团队”。19.D此处讲述的是Ehlers当时的想法,他认为丢狗的人和狗的关系就如同他和自己的狗一样亲近。be close to“和亲近”。20.D此处是Ehlers提出了一种假设,如果他的狗走丢了,他希望也有人会愿意像他那么做。be willing to do“乐意做某事”。.【解题导语】共享单车风靡全国,改变了人们以往的出行方式。1.who

29、/that考查定语从句。先行词是people,关系词在从句中做主语,故填who/that。2.on考查固定搭配。spend.on.“在花费”。3.adds考查主谓一致。主语是it,时态是一般现在时,故动词加s。4.greatly考查副词。修饰动词要用副词形式。5.shared考查非谓语动词。share和bike有逻辑上的动宾关系,故用动词-ed形式做定语。6.it考查代词。所填的词是形式宾语,代词后面的不定式短语是真正的宾语,故填it。7.bicycles考查名词复数。the number of后接名词的复数形式。8.fewer考查比较级。此处暗含了比较,故用fewer。9.has been考

30、查时态。根据时间状语since可知,此处要用现在完成时。10.an考查冠词。end“结束”是单数可数名词,故填an。.When I was little,my parents would read me some fairy tales before I sleepslept,I fell in love forwith books and I couldnt sleep if my parents missed that part.ThankThanks to my parents,books have been part of my life.Some people educate the

31、ir children to readingread more books.They expect their children to make manymuch money when they will grow up.But my parents just want me to enjoy reading.The more I read,thegreater joy I get from the books.Reading books also bringbrings me some skills to solve problems in life.I know the ways to adjust myself butand then face life positively,especialespecially when Im in low spirits.So Ill continue to read books.

Copyright@ 2020-2024 m.ketangku.com网站版权所有

黑ICP备2024021605号-1